تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 265 از 402 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون ازتون نسخه 7 اسمارت سکوریتی است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون ازتون نسخه 7 اسمارت سکوریتی است
    خوب دیگه چه بهتر هیچ مشگلی نیست و به هیچ عنوان هم نیاز به تعویض نیست.

3. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

سپاس از اینکه نظرات و تجربه خودتون از محصول را بیان می کنید.

در مورد رابط گرافیکی بزودی نسخه 9 با رابط جدید منتشر میشه (احتمالا قبل از 2014)

در مورد تعداد کارمند قبول ندارم. امسی سافت تعداد خالص کارمندان مرتبط با خود شرکت را بیان می کند اما سایرین کل شبکه فروش در جهان را در نظر می گیرند.

برای نمونه آویرا می گوید بیش از 700 کارمند دارد اما چه پیشرفتی در این سال ها در امکانات یا ظاهر برنامه داده است؟ 700 کارمند می دانید یعنی چی؟

یا کسپرسکی که برنامه ای که به داشتن باگ های خطرناک معروف است و این باگ ها در بسیاری از موارد در نسخه سال بعد نیز هنوز رفع نشده اند پس این تعداد کارمند چه می کنند؟

کوچیک بودن را از نظر نا آشنا بودن برند و تقریبا نوپا بودن و به تبع آن کمتر بودن تعداد کاربرانش میتونم قبول کنم در سایر موارد نه!

سلام

مساله اینجاست که این700 کارمند اویرا یا 2000 کارمند کسپر و یا 20 هزار کارمند سیمانتک همه اینا که دسترسی به سورس کد برنامه ندارن پس به نظر من تعداد کارمندها معیار مناسبی برای مقایسه نیست هر شرکتی یه تیم توسعه داره که رو بخشهای مختلف نرم افزار کار میکنند اگر هر 2000 هزار

کارمند کسپر به سورس کد برنامه دسترسی داشتن که الان ورشکست شده بود تصور کنید ابدارچی این شرکت کدها رو دستکاری کنه ......

ما نمیتونیم بگیم چون کسپر 2 هزار کارمند داره و یا امسی سافت 30 کارمند داره پس باید برنامه این شرکتها بدون نقص باشه اگر بخواهیم بر اساس میزان کارمندها نتیجه گیری کنیم سیمانتک باید بهترین برنامه امنیتی

باشه و هیچ باگی هم نداشته باشه یا میکروسافت رو در نظر بگیرید 100 هزار کارمند داره اگر بخواهیم بر این اساس نتیجه گیری کنیم باید برنامه امنیتی این شرکت رقیب نداشته باشه ایا واقعا اینجوریه ؟؟ البته هر چه

توان یک شرکت در جذب افراد حرفه ای بیشتر باشه و یا سرمایه بیشتری داشته باشه میتونه راحتتر مشکلات رو از پیش رو برداره اما باز هم به این معنی نیست که برنامه های این شرکتها عاری از مشکل باشند به عنوان مثال همین ویندوزی که شما دارید استفاده میکنید ویندوز xp رو در نظر بگیرید سال 2001 منتشر شده بیشتر از 1 دهه عمر داره هنوز دارن چاله چوله هاشو پر میکنند اما باز هم تمومی نداره

به نظر من همه چیز به تیم محدود توسعه نرم افزار بستگی داره ممکنه اشتباهات فردی صورت بگیره و یا اشتباه در طراحی یک برنامه که ممکنه باعث ایجاد باگ و یا رخنه امنیتی کنه و ممکنه خیلی از این باگها از دید

برنامه نویسهای این شرکتها دور بمونه اینجاست که کاربرها باید این مشکلات رو گزارش کنند همین امسی سافت مگه خودتون چند وقت یه بار گزارشی از رفع مشکلاتش در تاپیک مخصوص به خودش ارایه نمیکنید؟ از کجا

معلوم همین الان یک رخنه امنیتی خطرناک نداشته باشه شاید همین الان هکرها دارن سو استفاده میکنند و هیچ کس هم متوجه نشده باشه

در مورد باگ هم اینجور نیست که هر کسی هر مشکلی داشته باشه تقصرها رو بندازیم گردن انتی ویروس خیلی ازمشکلات که در تاپیکهای این انجمن به عنوان باگ گزارش میشه در واقع باگ نیست مشکل از خود

سیستم کاربرا هست باگهایی هم که شما میگید خیلی وقته برطرف نشده باید این احتمال رو در نظر بگیرید ممکنه هنوز کسی گزارش نداده باشه و یا از دید برنامه نویسها پنهان مونده باشه اصلا در تخیلات من

نمیگنجه که محصولی یک باگ خطرناک داشته باشه و شرکت سازنده از این موضوع اطلاع داشته باشه و در صدد رفع این مشکل بر نیادحالا بماند

هر محصولی باگهایی داره اما ممکنه میزان کاربرای یک محصول بیشتر باشه در نتیجه گزارشهای بیشتری از مشکلات مطرح میشه البته من نمی خوام منکر باگهایی که در کسپر وجود داره بشم چون به اندازه کافی شاهد

مشکلات بسیار بزرگتری در نرم افزارهای دیگر شرکتها بودام اما مساله اینجاست هر مشکلی تو این برنامه بوجود بیاد همه زوم میکنند
    Last edited by kases; 08-11-2013 at 06:57.

5. 7 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

مساله اینجاست که این700 کارمند اویرا یا 2000 کارمند کسپر و یا 20 هزار کارمند سیمانتک همه اینا که دسترسی به سورس کد برنامه ندارن پس به نظر من تعداد کارمندها معیار مناسبی برای مقایسه نیست هر شرکتی یه تیم توسعه داره که رو بخشهای مختلف نرم افزار کار میکنند اگر هر 2000 هزار

کارمند کسپر به سورس کد برنامه دسترسی داشتن که الان ورشکست شده بود تصور کنید ابدارچی این شرکت کدها رو دستکاری کنه ......

ما نمیتونیم بگیم چون کسپر 2 هزار کارمند داره و یا امسی سافت 30 کارمند داره پس باید برنامه این شرکتها بدون نقص باشه اگر بخواهیم بر اساس میزان کارمندها نتیجه گیری کنیم سیمانتک باید بهترین برنامه امنیتی

باشه و هیچ باگی هم نداشته باشه یا میکروسافت رو در نظر بگیرید 100 هزار کارمند داره اگر بخواهیم بر این اساس نتیجه گیری کنیم باید برنامه امنیتی این شرکت رقیب نداشته باشه ایا واقعا اینجوریه ؟؟ البته هر چه

توان یک شرکت در جذب افراد حرفه ای بیشتر باشه و یا سرمایه بیشتری داشته باشه میتونه راحتتر مشکلات رو از پیش رو برداره اما باز هم به این معنی نیست که برنامه های این شرکتها عاری از مشکل باشند به عنوان مثال همین ویندوزی که شما دارید استفاده میکنید ویندوز xp رو در نظر بگیرید سال 2001 منتشر شده بیشتر از 1 دهه عمر داره هنوز دارن چاله چوله هاشو پر میکنند اما باز هم تمومی نداره

به نظر من همه چیز به تیم محدود توسعه نرم افزار بستگی داره ممکنه اشتباهات فردی صورت بگیره و یا اشتباه در طراحی یک برنامه که ممکنه باعث ایجاد باگ و یا رخنه امنیتی کنه و ممکنه خیلی از این باگها از دید

برنامه نویسهای این شرکتها دور بمونه اینجاست که کاربرها باید این مشکلات رو گزارش کنند همین امسی سافت مگه خودتون چند وقت یه بار گزارشی از رفع مشکلاتش در تاپیک مخصوص به خودش ارایه نمیکنید؟ از کجا

معلوم همین الان یک رخنه امنیتی خطرناک نداشته باشه شاید همین الان هکرها دارن سو استفاده میکنند و هیچ کس هم متوجه نشده باشه

در مورد باگ هم اینجور نیست که هر کسی هر مشکلی داشته باشه تقصرها رو بندازیم گردن انتی ویروس خیلی ازمشکلات که در تاپیکهای این انجمن به عنوان باگ گزارش میشه در واقع باگ نیست مشکل از خود

سیستم کاربرا هست باگهایی هم که شما میگید خیلی وقته برطرف نشده باید این احتمال رو در نظر بگیرید ممکنه هنوز کسی گزارش نداده باشه و یا از دید برنامه نویسها پنهان مونده باشه اصلا در تخیلات من

نمیگنجه که محصولی یک باگ خطرناک داشته باشه و شرکت سازنده از این موضوع اطلاع داشته باشه و در صدد رفع این مشکل بر نیادحالا بماند

هر محصولی باگهایی داره اما ممکنه میزان کاربرای یک محصول بیشتر باشه در نتیجه گزارشهای بیشتری از مشکلات مطرح میشه البته من نمی خوام منکر باگهایی که در کسپر وجود داره بشم چون به اندازه کافی شاهد

مشکلات بسیار بزرگتری در نرم افزارهای دیگر شرکتها بودام اما مساله اینجاست هر مشکلی تو این برنامه بوجود بیاد همه زوم میکنند
    سلام

بطور حتم این نکته کاملا صحیح هست که تعداد کارمندان ارتباطی با قدرت نرم افزار و محصولات شرکت ها نخواهند داشت و قبلا هم به این نکته اشاره شده بود

البته مواردی را هم خدمت دوستان بگم، شاید مفید باشه :

وقتی شما اشکالی در نرم افزار امنیتی می بینید، ابتدای کار مشکل را گردن آنتی ویروس میندازید بدون اینکه شرایط قبل، حین و بعد از نصب را برای یه آنتی ویروس رعایت کرده باشید

یکی از دوستانم سال های زیادی هست برای مشتریانش کسپر نصب میکنه ولی من تا حالا ندیدم با مشکل خاصی روبرو بشه یا حداقل با من در موردش صحبت نکرده پس نشون میده مشکلات 100 % متعلق به نرم افزار نیست وقتی یه محصول خاص مثل آنتی ویروس را در دنیای از کرک و برنامه های غیرقانونی نصب میکنیم نباید انتظار عملکرد صحیح را داشته باشیم

ولی نکته دیگر :

گزارش باگ به شرکت ها فقط یک بخش کوچک و ساده از حل اون مشکل هست بعد از گزارش پیدا کردن دلیل این مشکل خود مهم ترین مسئله هست که در بعضی مواقع شاید تا ماه ها هم نتوانند علت مشکل را پیدا کنند و به همین علت مشکل حل نشود، پس اگر در حل مشکل هم تاخیری باشد دلیل بر بی اهمیتی اون شرکت نیست، این از پیدا نشدن علت می باشد

البته در مورد شرکت ها مطرح تر باگ ها بیشتر مطرح و خبری میشند ( مثل کسپر، سیمانتک و ... ) ولی خب شما می بینید از شرکت هایی مثل حتی بیت،پاندا و... کمتر خبری از باگ ها مطرح میشه که این هم باعث میشه کاربران احساس کنند این محصولات باگ های زیاد تری دارند که بطور 100 % صحیح نیست و باید عادلانه قضاوت شود

موفق باشید

7. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    سریال فری گرفتین؟
    serial free ؟ نه همچین چیزی نگرفتم خودش اتوماتیک آپدیت میشه.

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

من قبلا توی لپ تاپم که ویندوز 7 داشت Avira Free نصب کرده بودم و مشکل خاصی هم باهاش نداشتم به جز نداشتن فایروال. الان که ویندوز 8.1 نصب کردم به نظر شما بهتره اویرا و فایروال کومودو رو باهم ترکیب کنم یا

اینترنت سکورینی کومودو بهتره؟ یا اگه آنتی ویروسی سراغ دارین Free باشه و با ویندوز 8.1 سازگار باشه معرفی کنید!

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

من قبلا توی لپ تاپم که ویندوز 7 داشت Avira Free نصب کرده بودم و مشکل خاصی هم باهاش نداشتم به جز نداشتن فایروال. الان که ویندوز 8.1 نصب کردم به نظر شما بهتره اویرا و فایروال کومودو رو باهم ترکیب کنم یا

اینترنت سکورینی کومودو بهتره؟ یا اگه آنتی ویروسی سراغ دارین Free باشه و با ویندوز 8.1 سازگار باشه معرفی کنید!
    بنظر من اینترنت سکورینی کومودو بهتره.

و اینم هست که عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pedram_01; 12-11-2013 at 01:45.

11. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چند پست قبلیه منم جواب میدین
    من چی نصب کنم/؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من برای لپ تاپم یک انتی ویروس و فایروال میخام دانلود و نصب کنم. قبلا نورتون داشتم که خیلی خوب و راحت و ساده بود و پس از اون هم کاسپراسکی نصب کردم ولی خیلی سرعت لپ تاپ رو اورد پایین . حالا نظرتون چیه؟ چی نصب کنم؟ همون نورتون خوبه یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میدین

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درود :
    از دوستانی که تجربه کار با یک یا چند آنتی ویروس دارن میخوام تقاضا کنم که بگن هر آنتی ویروس با تموم شدن لایسنسش کدوم قسمتها وامکاناتش از کار می افته.(مثلا ESET فقط امکان آپدیت نداره و همه ماژولهای دیگه اون بخوبی کار میکنن ولی نورتون کل انتی ویروس غیر فعال میشه...)
    اگه ممکنه بدون شک و با یقین جواب داده بشه که هم من و هم دوستان دیگه که این سوال براشون پیش اومده از لطفتون بهره مند بشیم...
    ممنون

15. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •