تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 602 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

هر دو از يك درايو استفاده ميكنن ولي mx اير باد و cx مدل داخل گوشي هست كه با توجه به بسته بودن و كيپ شدنش داخل گوش بيس قوي تر و صداي بسته تري داره ولي نوع mx كه ايرباد هست صداي بازتر بيس ضعيف تر و در كل صداي سرد و نسبتا تيزي داره .

Audio technica m50
    beyerdynamic dt 770
    beyerdynamic 880
    akg k99
    اينها داخل ايران موجود هستن.اگه امكان خريد از خارج كشور رو هم دارين اعلام كنين مدلهاي ديگه اي هم معرفي كنيم
    سلام و تشکر قا سالار فقط من رفتم گشتم توی اینترنت توی سایت ها نوشتن هدفون استدیویی و مانیتورینگ میخواستم بدونم اول این فیشش به همین دستگاه های معمولی مثل ایپاد یا کامپیوتر میخوره و در ضمن اینا باید با امپلی فایر استفاده بشند یا همینطوری هم میشه ؟
    اون هدفون اول که گفتید قیمت گرفتم 750 تومان بودش و هم مثل اینگه خیلی محبوب بودش توی خارج بین بقیه هدفون ها و هم اینگه مشخصاتش خیلی خوب بودش حالا یکمی دیگه میشه برام ازش توضیح بدید اگه خودتون امتحانش کردید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.
    من امروز یه Panasonic HJE 350 گرفتم، صداش یه جوریه انگار ساب ووفر سر خوده !!! یه جوری انگار میخواد از شفافیت صدا کم کنه،
    نمی دونم الان چون اولشه اینجوریه یا مشکلی داره یا کلا همین جوریه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام و تشکر قا سالار فقط من رفتم گشتم توی اینترنت توی سایت ها نوشتن هدفون استدیویی و مانیتورینگ میخواستم بدونم اول این فیشش به همین دستگاه های معمولی مثل ایپاد یا کامپیوتر میخوره و در ضمن اینا باید با امپلی فایر استفاده بشند یا همینطوری هم میشه ؟
    اون هدفون اول که گفتید قیمت گرفتم 750 تومان بودش و هم مثل اینگه خیلی محبوب بودش توی خارج بین بقیه هدفون ها و هم اینگه مشخصاتش خیلی خوب بودش حالا یکمی دیگه میشه برام ازش توضیح بدید اگه خودتون امتحانش کردید
    ممنون
    سلام. ببخشید من جواب می دهم.
    بیشتر این مدلها از جک 6.5mm استفاده می کنند اما می توانید با تبدیل آنها را با 3.5 نیز متصل کنید.
    در ضمن همه ی مدلها به جز AKG K99 برای درایو شدن و استفاده صد در صد از هدفون به آمپ نیاز دارند اما در مورد K99 می توانید آن را با بعضی از پلیر ها استفاده کنید. این هدفون صدای فلت مایل به گرم دارد و بیس متوسط از آن شنیده می شود. بنابراین به دنبال بیس قوی از آن نباشید. کابل بلند آن استفاده پرتابل را دشوار می کند. از آن برای تماشای فیلم استفاده می کنم اما برای موزیک خیلی استفاده نمی کنم.
    M50 را توسط کامپیوتر به طور ناقص می توانید استفاده کنید اما برای استفاده از تمام ظرفیت هدفون نیاز به آمپ دارید. این هدفون صدای گرم با بیس قوی دارد و از همه مهم تر Soundstage فوق العاده آن نسبت به قیمتش است که هر کاربر حرفه ای را وسوه می کند.
    دو مدل Beyerdynamic از حرفه ای ترین های این برند هستند. من فقط آنها را برای مدت کوتاهی تست کردم اما این دومدل از مدلهای حرفه ای به شمار می آیند. به نظر من DT880 600 Ohm پیشنهاد می شود. به نقل از rezaomido عزیز: DT880 250 صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
    موفق باشید.

4. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام-- من می خواهم با 100 هزار یک هدفون روی گوش بخرم دو مدل دیدم اما به صدای ان گوش نکردم حرفه ای نیستم اما صدا با بیس شفاف می خواهم--
    1- پاناسونیک rtf600
    2-پایونیر --m390 کدام بهتر است
    اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید---متشکر----

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام. ببخشید من جواب می دهم.
    بیشتر این مدلها از جک 6.5mm استفاده می کنند اما می توانید با تبدیل آنها را با 3.5 نیز متصل کنید.
    در ضمن همه ی مدلها به جز AKG K99 برای درایو شدن و استفاده صد در صد از هدفون به آمپ نیاز دارند اما در مورد K99 می توانید آن را با بعضی از پلیر ها استفاده کنید. این هدفون صدای فلت مایل به گرم دارد و بیس متوسط از آن شنیده می شود. بنابراین به دنبال بیس قوی از آن نباشید. کابل بلند آن استفاده پرتابل را دشوار می کند. از آن برای تماشای فیلم استفاده می کنم اما برای موزیک خیلی استفاده نمی کنم.
    M50 را توسط کامپیوتر به طور ناقص می توانید استفاده کنید اما برای استفاده از تمام ظرفیت هدفون نیاز به آمپ دارید. این هدفون صدای گرم با بیس قوی دارد و از همه مهم تر Soundstage فوق العاده آن نسبت به قیمتش است که هر کاربر حرفه ای را وسوه می کند.
    دو مدل Beyerdynamic از حرفه ای ترین های این برند هستند. من فقط آنها را برای مدت کوتاهی تست کردم اما این دومدل از مدلهای حرفه ای به شمار می آیند. به نظر من DT880 600 Ohm پیشنهاد می شود. به نقل از rezaomido عزیز: DT880 250 صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
    موفق باشید.
    سلام
    نه این چه حرفیه من از شما و تمامی افرادی که تازه کار هایی مثل مارو راهنمایی میکنن از صمیم قلبم ممنونم
    فقط یک سوال اینکه :
    1. یک امپ خوب چقدر در میادش
    2. من که بیش بیشتر و صدای گرمتر رو دوست دارم m50 بهترین انتخاب تا 800 هستش ؟

7. این کاربر از Imhp73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.
    من امروز یه Panasonic HJE 350 گرفتم، صداش یه جوریه انگار ساب ووفر سر خوده !!! یه جوری انگار میخواد از شفافیت صدا کم کنه،
    نمی دونم الان چون اولشه اینجوریه یا مشکلی داره یا کلا همین جوریه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    نظری نداره کسی؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    عجله نکینید
    بزارین یه 10 ساعتی کار کنه تا درایور یه کم نرم بشه
    شفافیت صدا یهتر میشه
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اقا اگه بخواهم تا 1 میلیون بگیرم چیز خیلی بهتری میشه گرفتش ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا اگه بخواهم تا 1 میلیون بگیرم چیز خیلی بهتری میشه گرفتش ؟
    سلام
    متاسفانه با شرایطی که بوجود اومده با عرض تاسف باید بگم که نه .قبلا با 1 میلیون بهترین که نه ولی هدفونهای خوبی که با بهترینها رقابت میکردن رو میشد تهیه کرد ولی الان 1 میلیون یعنی کمتر از 300 دلار.دوست ندارم این رو بگم و از اغراق کردنش هم خوشم نمیاد ولی اون چیزی که تست شده و محرز هست اینکه audio technica m50 یکی از بهترینها تا رنج 500 دلار هست.و با توجه به خواسته هاتون فعلا معقولانه ترین انتخاب خواهد بود.

12. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام-- من می خواهم با 100 هزار یک هدفون روی گوش بخرم دو مدل دیدم اما به صدای ان گوش نکردم حرفه ای نیستم اما صدا با بیس شفاف می خواهم--
    1- پاناسونیک rtf600
    2-پایونیر --m390 کدام بهتر است
    اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید---متشکر----
    سلام
    ببخشین بیس شفاف تعریف نشده هست.معمولا در باره بیس با صفتهای قوی و عمیق و پانچی و .. استفاده میشه ولی بیس لزوما نمیتونه شفاف باشه چون با ذاتش در تضاد هست.ولی میشه حدودا متوجه شد منظورتون چه نوع بیسی هست.
    هدفون پاناسونیک مورد نظر رو تا بحال تست نکردم و از رو رویو های سایتهای معتبر هم که خواستم مطلبی پیدا کنم اونقدر بحث رو پیچوندن و با هدفونهایی مثل sony xb 500 مقایسه کردن که اخرشم معلون نشد چطور هست.ولی از بیس خوبش و صدای فانش تعریف کردن.
    هدفون پایونیر رو تست کردم و قبلا تو همین فوروم هم یکی از دوستان رویو کاملی ازش قرار داده بودن که بنسبت قیمتش جزو انتخابهای خوب در محدوده داخل کشور هست.
    ولی در مورد panasonic نمیدونم چه نتیجه ای میشه گرفت و واقع عجیبه این همه بحث در باره این هدفون.میتونین یه سر به اینجا بزنین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •