معمولا بیشتر سایتها برای این تبلت اطلاعات مدل قدیمی رو گذاشتن و تغییر هم ندادن ولی مدل جدید 2گیگ رم رو هم دارن
توی اطعالت سایتها برگردین یا باهاشون تماس بگیرین ببینین موجود دارن این مدلو یا نه
معمولا بیشتر سایتها برای این تبلت اطلاعات مدل قدیمی رو گذاشتن و تغییر هم ندادن ولی مدل جدید 2گیگ رم رو هم دارن
توی اطعالت سایتها برگردین یا باهاشون تماس بگیرین ببینین موجود دارن این مدلو یا نه
با سپاس از شما
متاسفانه چون صفحه بزرگ میخوام برای مطالعه، میخوام حدودا 10 اینچ باشه و گرنه حتما میرفتم سراغ ای بوک ریدر با مارک درست و حسابی. چون من خیلی استفاده محدودی از تبلت میخوام(فقط خواندن فایلهای ورد و پی دی اف و پخش صوت)
هزینه کرد 1 میلیون هم کم نیست بدم به چینی بعد از 2 ماه خراب شه بندازم دور. نمیدونم چیکار کنمآیا برام ارزش داره واسه چند تا پی دی اف خواندن و پخش صوت 1.5 به تبلت بدم؟!؟!؟!؟!؟!
به نظر من اگه فقط برای کتاب خوانی هست پخش صوت مدلهاس 7 اینچ و 8 اینچ هم میتونن جوابگو باشن و حتما 10 اینچ باشه خب باید پول بیشتر بدین
به نظرم اگه برای همون استفاده مادرمحترمتون هست روی 7اینچها هم فکر کنین و فکر نمیکنم 7اینج و 8اینچ زیاد مشکلی باشه و راحت میشه روش کتاب خوندن ولی خب هرچی بزرگتر باشه خب پول بیشتری هم باید بدین
ولی بحث مدلهای چینی اصلا اینطور نیست فقط 2ماه کارد کنن و کلا این تفکر رو بزارید کنار چون خیلی از برندهای چینی موجود کیفیت کارشون هیچی از برندهای معروف کره و ژاپنی کم نداره
شما روی برند و تجربه خریداران قبلی مدلی که میخواین بخرین تحقیق کنین مشکلی نخوهد بود
یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی داشتن ولی الان حضور ندارن منم زیاد اطلاعات در مورد مدلهای مختلف ندارم که مدل خاصی معرفی کنم
توی فرومهای دیگه هم بگردین بیشتر کمک میکنن
دست شما درد نکنه
میرم 8 اینچ هم از نزدیک ببینم شاید بشه با 8 هم کنار اومد
خیلی لطف کردید دوست عزیز
سلام دوستان
یه تبلت اندروید میخوام با قابلیت سیمکارت خوان
رم 1 گیگ و سی پی یو مناسب
زیر 500 هزارتومان
بنظر شما پیدا میشه؟
میشه راهنماییم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز این تبلت بهترین گزینست واسه شما . دانگل جیبی 3g هم پشتیبانی میکنه که 120 به بالا قیمت داره دانگلش . دوست عزیز شما میخواین با 500 تومن همه چیز رو داشته باشید ! این تبلت که معرفی کردم تنها عیبش اینه که بلوتوث نداره ولی سخت افزاری قوی داره نسبت به قیمتش . با همین پول برید دنبال برند های معروف باید 2 برابر خرج کنید . !!!
موفق باشید .
Last edited by sajjad_doost; 20-06-2013 at 10:22.
دوست عزیز یک نفر هست واسش صفحه نمایش خیلی مهمه پس مسلما نسبت به نیازش باید پول بیشتری پرداخت کنه ! ( کتاب خوندن در آیپد 4 با معمولی ترین تبلت اندروید هیچ فرقی نمیکنه ؟ یعنی واسه شما صفحه نمایش مهم نیس !) هنوز مردم ما فکر میکنن 2 سال پیشه که تا 1 تومن خرج کن آیپد بگیرن ! جان من از خواب زمستانی در بیاید !
شما 10 اینچ میخواید ؟ چه خصوصیاتی از تبلت واسه شما مهمتره ؟ الان واسه ما ایرانی ها (ارزش) معنا نداره !
Last edited by sajjad_doost; 20-06-2013 at 09:20.
سلام دوست عزیز این تبلتی که معرفیش کردی ارزش خرید داره؟ اخه برند ainol برند معروفی هم نیست. لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.![]()
سلام دوست عزیز , ارزش نداره ? !!!!یعنی من بیخود نظر دادم دیگه !
![]()
به قول دوستان ainol بهترین برند در چین محسوب میشه !!!
شما نشنیدی دلیل نمیشه معروف نباشه !
Last edited by sajjad_doost; 20-06-2013 at 13:51.
sajjad_doost : هنوز مردم ما فکر میکنن 2 سال پیشه که تا 1 تومن خرج کن آیپد بگیرن ! جان من از خواب زمستانی در بیاید !
این حرفمو انگار به دیوار زدم کسی درک نکرد این جمله رو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)