lبهش بگو الان برای قبول شدن دیر نیست ، من خودم دو هفتس شروع کردم و قطعا هم قبول خواهم شد تازه من تجربی هستم که بالای 3000 رتبه بیارم قبول نمیشم اصلا![]()
lبهش بگو الان برای قبول شدن دیر نیست ، من خودم دو هفتس شروع کردم و قطعا هم قبول خواهم شد تازه من تجربی هستم که بالای 3000 رتبه بیارم قبول نمیشم اصلا![]()
کدوم سوال داداش؟
لطف کن یه بار دیگه بزار ببینیم،گشتم پیدا نکردم متاسفانه
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
البته به نظر خودم زیاد فرقی نمیکنه اما رشتش ریاضیه،الانم خوابیده ولی فک میکنه معدل کل سال سومش 13 و خورده ای بود
ولی درکل میدونم درسش و هوشش متوسط و خوبه،چون سالای پیش معدلش بالا بود و اونم مثه من سال سومو که خیلی مهم تر از بقیه سالا بود جدی نگرفت
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
نکن این کارو،قرص چیه بابا پشت کنکوریا یاد گرفتن
خیلی دوس داری بیدار بمونی،قهوه بخور ولی قرص مرص نه،بده،جیزه،اوفه![]()
تو این تاپیک نیست . تو تاپیک جزوات و کتاب اینچیزاس ! همین دیروز با هم بحث کردیم !
بابا امروز نذاشته من درس بخونم،از صب تا حالا دارم بهش میگم،از قصد جلو روش کتاب دستم میگیرم تا بیشتر انگیزه بگیره،میگه من با انگیزه دادن کارم راه نمیفته،یکی با برنامه و دلیل بهم بگه چجوری درس بخونم
خدایی از یه نظرم راس میگه،واقعا با این حجم درسا سخته که تو 4 ماه بخونی و نتیجه خوب بیاری(البته دور از چش پسر داییم)
آها،خوب رده مارو تو تاپیکا میزنیا
نوشتم ....
ببخشید اسمتو نمیدونم
من نوید هستم
سلام.
یه سوال فوری مهم...لطفا جواب بدید
تو ثبت نام اومده:
11 - معدل کل سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم
تو صفحه 15 دفترچه:
در ردیف 11 : داوطلب باید معدل کل دیپلم نظام جدید و یا دیپلم نظام قدیم خود را در این محل درج نماید (به صورت اعداد صحیح و اعشار)
بالاخره معدل سال سوم یا معدل کل دیپلم؟
ممنون
رستگار رحمانى رو ميشناسين؟ وسط بهمن از سربازى برگشت شروع به درس خوندن كرد، رتبه 1 تجربى كشور، 1 زبان و 44 هنر شد، سال 88
پاورقى: البته 2 سال قبلش رتبه 30 رياضى كشور شده بود، رفت سربازى بعد كنكور تجربى داد و نفراول شد، بعد از 2 سال خيلى چيزا از ياد آدم ميره، اما ايمان داشته باشين
اگه 30 ریاضی شد چرا رفت سربازی ؟ اصلا چرا بعدش تجربی رفت؟ چرا زبان ؟ وا !
پ.ن : ساعت 4.30 است و الان بعد از 5 ساعت درس خوندن داشتم میخوابیدم و خوابم نمیبرد !![]()
کسی نمیدونه؟گیرم توش هنوز ثبت نام نکردم (سوابقم مشکل داشت باید تو این مرحله دوم ثبت نام کنم)
اگر شبانه قبول شدید مانعی نداره ولی اگر روزانه بوده امسال و سال بعد محرومید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)