تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 265 از 269 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269 آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بسیار با شما موافقم فرزندم!
    ورزشگاه محل مناسبی برای خانم های عزیز نیست. در غرب زن و مرد هر دو به دیدن مسابقه می روند ولی دلیلی ندارد هر کاری که غرب می کند را ما تقلید کنیم. ما دین و فرهنگ خودمان را داریم.
    .
    آره ما فرهنگ خوشگل خودمونو داریم که وقتی 4تا زن تو ورزشگاه میبینیم به جای دیدن مسابقه زنها رو دید میزنیم !

در غرب هم همه خانمها از هر قشری به ورزشگاها نمیرن ! مسلما اون خانمی که میره ورزشگاه و فوتبال یا یک ورزش خشن رو از نزدیک نگاه میکنه روحیاتش با بقیه زنها فرق میکنه. رفتار و روحیاتش با محیط اونجا سازگار شده. در ایران هم اگه حضور خانمها برای فوتبال آزاد شه شما مطمئن باش زنهایی که میرن برای دیدن فوتبال یک تنه همه مردارو حریفن شما نگران اونا نباشین !

2. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره ما فرهنگ خوشگل خودمونو داریم که وقتی 4تا زن تو ورزشگاه میبینیم به جای دیدن مسابقه زنها رو دید میزنیم !

در غرب هم همه خانمها از هر قشری به ورزشگاها نمیرن ! مسلما اون خانمی که میره ورزشگاه و فوتبال یا یک ورزش خشن رو از نزدیک نگاه میکنه روحیاتش با بقیه زنها فرق میکنه. رفتار و روحیاتش با محیط اونجا سازگار شده. در ایران هم اگه حضور خانمها برای فوتبال آزاد شه شما مطمئن باش زنهایی که میرن برای دیدن فوتبال یک تنه همه مردارو حریفن شما نگران اونا نباشین !
    باید اول فرهنگ سازی بشه

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ما دین و فرهنگ خودمان را داریم
    جالبه !!!
    میگید ما !!
    در حالی که فردی؛آزاده که هر دین و فرهنگی رو که بخواد داشته باشه!! نه اونی که من شما بهش تحمیل میکنیم!!
    شاید یه نفر نخواد مثل ما فکر کنه!!
    این یعنی تقلید از غرب؟!!!

5. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

77
    ورزشگاه محل مناسبی برای خانم های عزیز نیست. در غرب زن و مرد هر دو به دیدن مسابقه می روند ولی دلیلی ندارد هر کاری که غرب می کند را ما تقلید کنیم. ما دین و فرهنگ خودمان را داریم.

همانگونه که یک مرد نمی گوید من می خواهم آشپزی کنم یا خانه داری یا آرایش کنم یک زن هم نباید دنبال کارهای مردانه باشد.
    دلیل شما از اساس اشتباهه و به درد جامعه ایرانی که روزی همین زنان و مردانش با هم بازی ها را در ورزشگاهها تماشا میکردن (چه مسابقات مردان و چه بانوان) نمیخوره.
    Last edited by Pejvak61; 29-06-2013 at 08:01.

7. 7 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

نوشته شده توسط دکتر شمقدر

.

به نظر من اگه ما قبول داریم که مرد =زن دیگه دلیلی واسه این همه بحث وجود نداره...به خدا قرن 21 هم تموم میشه اونوقت ما هنوز اندر خم این کوچه ایم...
    زن ها هم ازادن هرکاری دلشون بخواد بکنن اعم از ورزشگاه رفتن...کسی هم حق نداره بگه نرن...
    این حس دیکتاتوری بدجور تو بعضی از ایرانیا نهادینه شده...
    حالا شرایط کشور باعث شده که خانم ها اجازه ورزشگاه رفتن نداشته باشن اما جالبه که بعضیا هم حمایت میکنن از این کار...
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 29-06-2013 at 20:21. دليل: لحن نامناسب

9. 9 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به نظر من اگه ما قبول داریم که مرد =زن دیگه دلیلی واسه این همه بحث وجود نداره...به خدا قرن 21 هم تموم میشه اونوقت ما هنوز اندر خم این کوچه ایم...
    زن ها هم ازادن هرکاری دلشون بخواد بکنن اعم از ورزشگاه رفتن...کسی هم حق نداره بگه نرن...
    این حس دیکتاتوری بدجور تو بعضی از ایرانیا نهادینه شده...
    حالا شرایط کشور باعث شده که خانم ها اجازه ورزشگاه رفتن نداشته باشن اما جالبه که بعضیا هم حمایت میکنن از این کار...
    بنده خدا اولين پستش آبكش شد!

حمايت اون بعضيها از اين كار به نظر من اونقدرها عميق نيست. البته من فكر ميكنم بيشتر ما ايراني ها به دليل سي و اندي سال خورانده شدن اينطور افكار دچار خودسانسوري شديم.

مثلاً اگر دختر خانمي در طول روز ميكروفوني بهش وصل بشه متوجه ميشيم بارها مخاطب متلكهاي مردان قرار ميگيره اما خيلي عادي برخورد ميكنه. اما وقتي اين كار ميخواد در ورزشگاه اتفاق بيفته همه دم از اين ميزنند كه به خاطر راحتي خودشون بهتره نرن استاديوم!

اينها به عقيده خودشون از عواقبي ميترسن كه به نظر من در هر شرايطي امكان وقوعش هست حتي در خيابان. اما آيا بايد خيابان را هم از وجود بانوان پاك كرد؟ اين يك اشتباهه كه هرچه زودتر جلوش گرفته بشه عوارض جانبي ناشي از باز كردنش كمتر ميشه.

اما همونطور كه قبلاً هم گفتم متأسفانه گوش شنوايي در اين زمينه وجود نداره و كساني كه تصميم نهايي را ميگيرن گرفتار تفكر عقب افتاده اي هستن.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 29-06-2013 at 20:22. دليل: نقل قول قسمت حذف شده

11. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

در مورد ورود بانوان بحث های مختلفی انجام شد.
    و نظر من این هست که زن مساوی نیست با مرد!
    زن زنِ و مرد مرد. و خیلی کارها برای خانوم ها مناسب تره تا آقایون و بالعکس. یعنی من قبول ندارم که زن = مرد و نمی دونم چجوری می شه این همه تفاوت توی احساسات و عواطف و تمایلات غریزی و کارایی ها رو نادیده گرفت؟
    اما این به این معنا نیست که زن ها به ورزشگاه نیان چون به ورزشگاه اومدن اصلا یه کار مردونه نیست که بگیم زن ها از عهده اش بر نمیان یا مسخره است که بگیم امنیتشون رو نمی شه تأمین کرد. یا با عواطفشون سازگار نیست! یا شرعاً مشکل داره!!؟ فقط کافیه یه کمپین ورود بانوان به ورزشگاه آزاد راه بیفته! می بینید که چجوری توی ورزشگاه ها به صورت کاملاً مردمی فرهنگ سازی می شه(از لج بعضی ها هم که شده!!) آقاین امن ترین مکان رو برای خانوم ها ایجاد می کنند. و چجوری لات و لوت هایی که قصد قانون شکنی رو دارند رو حتی اگه نیروی انتظامی به حسابشون نرسند، مردم به حاشیه می برند.
    البته احتمالا شما هم با این قضیه موافقید که این کار نیازمند زمینه سازی هایی هم هست!

13. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من خودم از مخالفین این قضیه هستم !!!!
    به نظرم ما در حال حاضر نه فرهنگ پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه را داریم و نه شرایط و امکاناتش رو !!! و این قضیه چیزی نیست که بخواد به این راحتی ها و به این سرعت حل بشه ..
    به عنوان مثال وقتی در محیط بیرون یه خانومی رو میبینیم که کمی ظاهرش با بقیه فرق داره چنان بهش زل میزنیم که .....
    یا مثلا همین دیشب ، قضیه اون خانوم ایرانی که عکسش رو گذاشتین ، چند نفر بعد دیدن عکس از زیبایی خانم صحبت کردند و بعضی ها هم تحت تاثیر قرار گرفتند و به نوعی عاشقش شدن
    اینا رو نمیشه ایراد گرفت ؛ چون ما برامون این چیزا تازگی داره ... تا یه مکان یه عضوی از بدن یه خانمی رو میبینیم ذوق زده میشیم و متعجب میشیم ....

شمایی که میگی فلان کشور و فلان فرهنگ اجازه میده ، ما هم میتونیم این امکان رو برای حضور بانوان فراهم بیاریم باید عرض کنم : در کشورهای دیگه همه چیز جای خودش رو داره ...
    طرف برای رفع نیازهای عاطفی و روحی و ج ن س ی یه مکان هایی داره که با رفتن به اونجا همه ی این نیاز ها برطرف میشه و وقتی میاد به ورزشگاه فقط و فقط هوش و حواسش به تماشای بازیه ...
    مثل ماها نیست که بخواد نیازی عاطفیشو تو ورزشگاه خالی کنه و با تیکه انداختن و هزار کار دیگه خودشو تخلیه کنه ....

در کل به این راحتی ها این مسئله حضور بانوان محقق نخواهد شد ....

مثلاً اگر دختر خانمي در طول روز ميكروفوني بهش وصل بشه متوجه ميشيم بارها مخاطب متلكهاي مردان قرار ميگيره اما خيلي عادي برخورد ميكنه. اما وقتي اين كار ميخواد در ورزشگاه اتفاق بيفته همه دم از اين ميزنند كه به خاطر راحتي خودشون بهتره نرن استاديوم!

اينها به عقيده خودشون از عواقبي ميترسن كه به نظر من در هر شرايطي امكان وقوعش هست حتي در خيابان. اما آيا بايد خيابان را هم از وجود بانوان پاك كرد؟ اين يك اشتباهه كه هرچه زودتر جلوش گرفته بشه عوارض جانبي ناشي از باز كردنش كمتر ميشه.
    این ، 2تا موضوع کاملا با هم فرق میکنه !!!!
    خیابان یک مکان عمومی و طرف برای رفع نیازهای روزمره و کارهایی که در طول روز داره مجبوره به خیابونا بیاد و به قول شما شاید مورد اذیت و آزار قرار بگیره ولی ورزشگاه که اجباری نیست ، اگه با وجود این مسئله بازم دلش بخواد بیاد ورزشگاه میشه گفت طرف خودش از شنیدن متلک و اذیت و آزارها لذت میبره و اون یه بحث دیگس .
    Last edited by Eblis 2011; 29-06-2013 at 14:52.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بالا برید پایین بیاید هزاری هم جمع دوستان حاضر دراینجا با فرهنگ و عالی باشه(که قبول هم داریم) بازهم شما اکثریت حاضر در استادیوم ها نیستید! بله کلا اونا شبیه ادم فضایی ها فرق دارند باهمه ماها و شماها کلا یه چیز دیگه ای هستند
    افکار روشنفکرانه خیلی خوب و قشنگه و مورد تایید همه
    که بله حق زن ها هست بله تساوی حقوق فلان و این صحبتها
    اما بزارید با اطمینان بگم با هردلیل و توجیح و منطقی هم که بگیدو بیارید: فعلا به نفع خانومهاست از استادیوم فراری باشند(دقیقا واژه فراری مناسبه)
    +خندم میگیره وقتی میبینم هنوز فرهنگ نشستن درست توی تاکسی رو نتونستیم جا بندازیم بعد ادعا میکنیم که بانوان بیان ورزشگاه!!! یک لحظه فقط تصور کنید!
    من به عنوان اولین کسی که این مسئله رو عنوان و بسط دادم عذرخواهی میکنم لطفا از این به بعدش در تاپیک مربوطه ادامه بدید بحث رو
    اینجا هی اپدیت میشه میایم میبینیم کو خبر از تیم ملی؟جام جهانی؟
    Last edited by Atghia; 29-06-2013 at 15:09. دليل: +

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

يادتون نره كه وقتي خانوم ها قرار باشه وارد ورزشگاه بشن حتماً مردهاي روشنفكر هم باهاشون وارد ميشن و همين دور بودن خانم ها از مكانهاي ورزشي باعث شده اين جور جاها تبديل به محل فحاشي هاي بي دليل بشه.

در واقع دليل اين اپيدمي شبيه يك دور تسلسله به اين صورت كه :

- زن ها حق ندارند وارد ورزشگاه بشوند مردها فحاشي ميكنند (از نظر دست اندركاران! چون از نظر ما بسياري مواقع با وجود اينها باز هم فحاشي اتفاق نيفتاد)
    - مردها فحاشي ميكنند چون هيچ مانعي براي فحاشي خود نميبينند. مثلاً زني در ورزشگاه وجود ندارد كه از حضور او شرم كنند.

و همينطور اين دور تسلسل ادامه داره.

البته منظورم همه مردها نبود اما تعدادشون كم هم نيست

مثال بارز درست نبودن نظر بسياري از دوستان در خصوص اينكه ورود خانم ها باعث بروز ناهنجاري هايي ميشود همان حضور كيپ تا كيپ جمعيت در بازي واليبال تيم ملي ما مقابل ژاپن بود اون هم بطور كاملاً مختلط و نه جدا از هم! آيا هيچ مشكلي گزارش شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •