برای من که فرقی نداره چه تیم ضعیف باشه چه رئال یا بارسا . در هر صورت می بازم !!! فرقی هم نداره همونطور که به تیم های ضعیف می بازم به رئال و بارسا هم می بازم کلاً کامپیوتر قویه ربطی به تیمش نداره !!!! با تفاضل گل های یکسان می بازم !!!
برای من که فرقی نداره چه تیم ضعیف باشه چه رئال یا بارسا . در هر صورت می بازم !!! فرقی هم نداره همونطور که به تیم های ضعیف می بازم به رئال و بارسا هم می بازم کلاً کامپیوتر قویه ربطی به تیمش نداره !!!! با تفاضل گل های یکسان می بازم !!!
خب اينكه نميشه جلوي بارسا دووم اورد خيلي خوبه نشون از خوب بودن اين بازي داره اخه تو واقعيش هم هيچكي نميتونه جلوي بارسا دووم بياره حتي همين امسالش هم كه رئال فصل موفقي رو داشت تو خونه خودش به بارسا باخت پس تو بازي كامپيوتريش هم انتظار نداشته باشيد كه بتونيد بارسا رو شكست بديد
دوستان من become leage شروع کردم ، تقریبا به آخرای فصل هم نزدیکم ، میخواستم بگم من خیلی بازیکن ضعیفی هستم ( منظورم بازیکنی که ساختمش هستش ) کلا قدرت بدنی ، سرعت ، تکنیک ، و ... کم میارم میخوام ببینم چیکار کنم قوی شم ؟ چه جوری تمرین کنم اصلا از کجا میشه تمرین کرد ؟ زیاد به من پاس نمیدن ، کلا اعصاب برام نذاشته
یه خورده راهنمایی میخوام که تو این لیگ موفق باشم
راستی چه جوری بقیه تیم ها ازت درخواست میکنن بری تو تیمشون ؟
لطفا به طور مختصر و مفید از قلق های بازی برام توضیح بدید
ممنون
[QUOTE=terminator5;6758219][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES Edit یکی از معتبرترین گروه هایی است که آبدیت ها یا به عبارت دیگر Patch های تکمیلی را برای بازی محبوب PES ارائه می کند. چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد ؛ برای نمونه تغییراتی که در سیستم ساختاری تیم ها داده می شود یا آخرین نقل و انتقالات و یا تکمیل نام تیم ها به درستی و چهره ها از جمله مواردی هستند که گروه PES Edit آن ها را مورد ویرایش خود قرار می دهد. ورزشگاه های جدید اضافه می شوند و نام بازیکنان در تمامی کشورها به صورت صحیح درج می شود ؛ حتی بازیکنان قدیمی مانند مارادونا یا پله و یا زیدان به واسطه تغییرات ارائه شده از سوی این گروه با چهره های اصلی قدم به زمین ورزشگاه می گذارند. در حال حاضر Patch 2.6 عرضه گردیده که علاوه بر دارا بودن آبدیت رسمی Konami بسیاری از نقاط ضعف PES 2012 را برطرف کرده است.
آقا من هرکاری میکنم نمی تونم دانلودش کنم
دوست عزیز من خودم اصلا حال نکردم خیلی اعصاب خورد کنه من خودم دوست ندارم از ترینر و فلان استفاده کنم ولی انقدر رو اعصابم بود رفتم بازیکنمو ادیت کردم همه چی رو 99 کردم رفتم بارسا اونجام همش نیمکت بودم میتونم بگم تنها بازی هست که منو به مرز جنون رسوندهمش رو نیمکت بودم
در مورد سوال سومت میری منوی negotiations رو گزینه ی my desired club تیمت مورد نظرتو انتخاب میکنی اگه ازت خوششون اومد میان پای قرارداد
بازی قلق خاصی نداره همش باید زجر بکشی فوحش بدی بهت پاس بدن راستی یه کاری باید بکنی تا ریتینگت بره بالا همون امتیازی که پس از بازی بهت میدن اگه تعداد پاس صحیح و شوت تو چارچوب و تعداد پا به توپ زیاد بشه امتیازت میره بالا
ولی بازم میگم با اعصابت بازی نکن![]()
یه حرفایی میزنید هابارسا که مسلمه نمیشه جلوش دووم آورد !
دوستان عزیز که میگن نمیشه جلوی بارسا بازی کرد و فقط باخت میدید منظورتون تو کدوم درجه بازی هست ؟!!
چون تو حالت Top Player مشکلی نیست و میشه بارسلونا رو برد ولی یکم تو حالت سوپر استار سخت هست
من موندم شما چرا نمیتونین در حالت سوپر استار حریف رو ببرین .من خودم در حالت سوپر استار به همین بارسا ورئال باتیم بایرن 5گل میزنم گلی هم نمیخورم خودشم تو فوتبال لایف
1_ترکیب های 2و3و4فرقی باهم ندارن فقط یه خصوصیتی داره که دیگه لازم نیست دائم ترکیب بچینی روی هر کدام بذاری اون ترکیبت میشه.
2_اون گزینه مربی هستش که وسط بازی کامپیوتر خودش اون بازیکنای ضعیفت رو تعویض میکنه یا خودش ترکیبت رو عوض میکه اصلا هم کاری به بازی ادم نداره.
3_اگه رو گزینه مربی یا همون کوواچ رو غیر فعال کنی خودت تصمیم میگیری کی رو تعویض کنی واگه فعالش کنی کامپیوتر تعویض میکنه بازی رو هم خودش به عهده نمیگیره
دوستان چندتا قلق میگم ممکنه بعضی ها بلد باشن میگم واسه سایرین:
همه می دونیم وقتی بازیکنای بارسلون بخوان حمله کنن همه تکنیکشون بالاست این اولین اشکال بازیه در واقعیت آبیدال اصلا تکنیکی نیست اما توی این نسخه 12 میشه مارادونا.اما یه روش بهتون میگم مسی هم به سختی می تونه شما رو دریبل بده.
شما وقتی میخواید حریف رو پرس کنید همزمان دکمه پاس و دکمه سرعت رو نگه میدارید.این گزینه باعث میشه مدافع به سرعت به طرف بازیکن صاحب توپ حمله کنه و بازیکن مهاجم براحتی یا دریبل میده یا با یک-دو شما رو دور میزنه.حالا روش جدید:
دکمه پاس به اضافه اینبار دکمه R2 در این حالت مدافع حرکت جالبی رو جلوی مدافع انجام میده.بطوری که جلوی بازیکن مهاجم حرکات عرضی انجام میده و بازیکن صاحب توپ رو مجبور میکنه توپ رو به کناره ببره.البته این سبک همیشه جواب گو نیست مخصوصا وقتی فاصله دو بازیکن مدافع و مهاجم زیاد باشه و البته بازیکن مقابل از تیم بارسلون باشه
این اولیش بعدا سایرش رو هم میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)