تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 265 از 372 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر گزینه دوم و مورینیو گزینه اول کهکشانی ها

هنوز سه سال دیگر از قرارداد مورینیو با اینتر باقی است ولی با بندی که در قراردادش وجود دارد این مربی پرتغالی می تواند با پرداخت 7 میلیون یورو از نرآتزوری جدا شود. ونگر نیز تابستان گذشته تا یک قدمی پیوستن به نیمکت مربی گری رئال پیش آمده بود.

سایت گل - روز نوزدهم فوریه بود که روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که پس از شکست رئال مقابل لیون، سران باشگاه مادریدی به دنبال جانشین مناسبی برای پیگرینی می باشند. در آن زمان نام ژوزه مورینیو به عنوان گزینه شماره یک کهکشانی ها مطرح شد.

طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه رئال بار دیگر وارد عمل شده اند تا با وسوسه کردن مربی بزرگ پرتغالی او را به رختکن تیمشان بیاورند.از سوی دیگر خود مورینیو نیز مدتها به مربی گری در رختکن تیم مادریدی فکر می کند.
    این خبر بلافاصله در مطبوعات انگلیسی نیز بازتاب گسترده ای داشت و اکنون روزنامه دیلی میل در گزارشی اعلام کرده که آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال دومین گزینه سران کهکشانی می باشند که در صورتی که پیگرینی تابستان امسال رختکن رئال را ترک کرد و سران این تیم در جذب مورینیو ناکام ماندند، این مربی فرانسوی در برنابئو حاضر خواهد شد.

البته تابستان گذشته نام آرسن ونگر، به عنوان گزینه اول فلورنتینو پرس در پروژه جدیدش در رختکن تیم مادریدی به گوش می رسید ولی مذاکرات با این مربی بزرگ به سرانجام نرسید.
    ونگر در ماه اکتبر سال گذشته در گفتگویی با روزنامه اکیپ فرانسه دراین رابطه گفت: «رئال تیم کودکی های من است. زمانی که نوجوان بودم، همیشه به فکر پیراهنهای سفید رئال بودم. این واضح است که رئال تیمی است که مرا به خود جذب می کند ولی من در مقابل جوانان تیمم احساس مسئولیت می کنم و می بایست تا پایان راه در کنار آنها باشم. می دانم که مهمترین نکته در شغل حرفه ای ام آزادی است و این آزادی را اینجا در آرسنال دارم.»
    این مربی فرانسوی در مصاحبه ماه اکتبر خود به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد مالی ارائه شده از سوی سران باشگاه مادریدی، پیشنهادی ردنکردنی بوده است ولی پول در زندگی او حرف اول را نمی زند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/22

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ببینم رئالیها الکس فرگوسن رو نمیخوان؟ تو رو خدا تعارف نکنن. پیش خودشون چی فکر کردن؟ دست رو هر مربی ای که بخوان بذارن و انتظار داشته باشن اون یارو هم با سر بدوه.

رئال نه فقط تو حیف و میل کردن بازیکنا سرآمده بلکه این مورد تو مربیها هم صدق میکنه. امثال کاپلو و دلبوسکه و لوکزامبورگو مربیهایی هستن که دست رو هر تیم معمولی ای هم که گذاشتن از اون قهرمان ساختن. ولی رئال با اونها چه کرد؟

برای مدیران رئال مهم پول و شهرته. بقیه اش دیگه مهم نیست.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

رئالیها منتظر باشن ونگر حتما میاد

این مربی فرانسوی در مصاحبه ماه اکتبر خود به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد مالی ارائه شده از سوی سران باشگاه مادریدی، پیشنهادی ردنکردنی بوده است ولی پول در زندگی او حرف اول را نمی زند.
    به خاطره همینه که انقدر دوسش دارم.
    Last edited by VBYOFSKI; 22-02-2010 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مورینیو: اگر بازیکنان چلسی زیاد شادی کنند، ناراحت می شوم!

آقای خاص معتقد است که دیدار چهارشنبه شب، دیدار ویژه و خاصی نیست.

سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل چلسی اعلام کرده که در صورتی که بازیکنان چلسی مقابل اینتر به برتری رسیده و بیش از حد شادی کنند، بسیار ناراحت خواهد شد

آقای خاص در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که پس از 180 دقیقه نبرد، تنهایک تیم به عنوان تیم برنده راهی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد و در این رابطه گفت:« اگر بفهمم یک بازیکن چلسی به این دلیل که مقابل من به پیروزی رسیده، به مراتب خوشحال تر از پیروزی مقابل مربی دیگری می شود، خیلی ناراحت خواهم شد.»

آقای خاص ادامه داد: «اصلا چنین موضوعی را درک نمی کنم. نمی توانم تصور کنیم که این ماجرا خوشحالی ویژه ای داشته باشد. تصور کنید که من از غلبه بر چلسی بیشتر از پیروزی مقابل تیمهای دیگری خوشحال شوم، اگر این گونه شود آنهاهم حق خواهند داشت که از من ناراحت شوند.برای من فرقی نمی کند که تیمم مقابل چه تیمی به برتری برسد، چه رئال مادرید را از راه به در کنیم و چه مقابل بایرن به پیروزی برسیم، برایم یکسان است و هیچ فرقی نمی کند. حساسیت این بازی و احساساتی که نسبت به آن دارم، مثل سایر دیدارهای لیگ قهرمانان اروپاست و احساس استرس یا فشاربیشتری نمی کنم.»

مربی باتجربه نرآتزوری که سابقه مربی گری در چلسی را هم در کارنامه اش می بیند، ادامه داد: «باید توجه کنیم که همه ما حرفه ای هستیم. من می خواهم اینتر پیروز شود و آنها هم خواهان پیروزی چلسی هستند و در نهایت یک تیم می برد و تیم دیگر نیز می بازد.این را همه مامی دانیم و می پذیریم ولی باید همین باشد و نه چیزی بیشتر از این.»

کد:
    2010/2/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برخی کامنت های کاربران:

سیاوش قزوین
    16:33 2010/2/22
    هنوز بازیکنا و هواداری چلسی عاشق تواند سرور همه مربی های دنیایی

shabgard tehran
    16:25 2010/2/22
    واواه چه مغرور.واسه بقیه ام تعیین تکلیف میکنه.خودشم میدونه شانسش کمه داره حاشیه سازی می کنه

MARSHAL تهران
    15:38 2010/2/22
    حتما چلسي اينتر رو له مي‌كنه و پوزه‌ي اين آدم ---- رو به خاك مي‌ماله به اميد موفقيت همه تيماي انگليسي

farshad tehran
    15:54 2010/2/22
    مگه قراره گل بزنن؟

...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدو از خداحافظی از فوتبال در سال 2011 می گوید

اسطوره برزیلی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که در سال 2011 از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

سایت گل - رونالدو، ستاره برزیلی دنیای فوتبال اعلام کرده که در سال 2011 و زمانی که قراردادش با کورینتیانس به اتمام برسد برای همیشه با دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

ستاره سابق باشگاه های آیندهوون، بارسلونا، اینتر، رئال و میلان در کنفرانسی خبری از برنامه هایش برای خداحافظی از دنیای فوتبال گفت.

طبق گزارش گلوبوسپورته، رونالدو در این رابطه گفت: «من قراردادم را برای دو سال دیگر تمدید کردم و این آخر فوتبال من خواهد بود. من تا سی و یکم دسامبر سال 2011 فوتبال بازی خواهم کرد و پس از آن از دنیای فوتبالم خداحافظی می کنم.»

اسطوره فوتبال برزیل ادامه داد: «من می خواهم با جان و دل برای کورینتیانس به میدان بروم و پس از کسب عناوین متعدد قهرمانی با پیراهن این تیم از دنیای فوتبال کناره گیری کنم.

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که سران این باشگاه برزیلی درنظر دارند تا پس از خداحافظی رونالدو از دنیای فوتبال، به او پستی مدیریتی در ترکیب کورینتیانس بدهند.

کد:
    2010/2/22

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سينا جان تيتر خبر براي طرفداران رئال كمي اضطراب آوره

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دروغ دروغ...شایعه...بس کنید دیگه!!
    امثال کاپلو و دلبوسکه
    رئال زمان دلبوسکه یکی بهترین رئال ها بود!
    شما هم چیزی از فوتبال سرت نمیشه با طرز این صحبت کردنت!
    Last edited by B L A S T E R; 22-02-2010 at 20:45.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض رئال مادرید تنها تیم اروپایی با رکورد 100 درصد برد خانگی !

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در بازیهای خانگی رکورد بی نظیری از خود به جا گذاشته است .
    پس از شکست مایورکا در استادیوم اونو برابر سویا و پیروزی 6-2 رئال مادرید در برنابئو برابر ویارئال اکنون رئال مادرید تنها تیم اروپایی است که در میان لیگهای بزرگ تمامی بازیهایی خانگی را با برد پشت سر گذاشته است .
    آماری که تیم پلگرینی بدست آورده است بدون شک فوق العاده است . 12 برد در دوازده بازی خانگی . آمار گلزنی آنها نیز خارق العاده است . 41 گل یا به عبارتی دیگر 3.4 گل در هر بازی در مقابل تنها 8 گل خورده که بدین معنی است که کاسیاس در خانه توانسته که به میانگین 0.6 گل خورده در هر بازی برسد .
    رئال مادرید با داشتن دو امتیاز کمتر از بارسلونا در لیگ در مکان دوم قرار دارد . در کنار چلسی با نبردن تنها یک بازی خانگی از سیزده بازی در برابر اورتون در جایگاه دوم قرار دارد . توئنته نیز 11 برد و یک تساوی در خانه داشته است که رکوردی قابل توجه است و بارسلونا با 10 برد و یک تساوی در جایگاه بعدی قرار دارد .
    البته رئال مادرید سابقه باخت در چمپیونزلیگ در برنابئو برابر میلان را دارد . اکنون رئال مادرید باید با توجه به بازیهای خانگی فوق العاده اش به بازی با لیون در برنابئو امیدوار باشد .

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

رئال مادرید 6-2 ویارئال / کریستیانو پادشاه برنابئو
    مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید توانست که ویارئال را در برنابئو در هم بکوبد .

رئال مادرید پس از شکست به لیون با وجود تمام مشکلات و حواشی که در روزهای اخیر داشت با روحیه ای بالا به مصاف ویارئالی رفت که شباهتی به تیمی که پلگرینی آن را ساخته بود نداشت .
    رئال مادرید که می خواست رکورد صد در صد پیروزی خانگی خود را تداوم بخشد بازی را سراسر حمله آغاز کرد که نتیجه آن گل فوق العاده زیبای کریستیانو رونالدو از روی ضربه آزاد بود و پس از آن نیز توانست با بالا زدن پیراهنش سیل زادگان "مدیرا" را با نشان دادن اسم این شهر روی زیر پیراهنش اندکی خوشحال کرد .
    چند دقیقه بعد نوبت به کاکا رسید که همچون بازی رفت پایش به گلزنی از روی نقطه پنالتی باز شود .
    پس از این دو گل به نظر می رسید ویارئال اندکی به خود آمده است چرا که کمی تلاش کرد که نتیجه را به حداقل برساند و روی ضربه آزاد سنا به خواسته اش رسید اما پس از آن این رئال مادرید بود که سراسر حمله بود اما این نتیجه تا پایان نیمه اول باقی ماند .
    رئال مادرید در نیمه دوم نیز عالی کار کرد و روی یک حرکت فوق العاده زیبا و تک ضرب با پاس رونالدو هیگوائین گل سوم تیمش را به ثمر رساند .
    در حالی که رئال مادرید سراسر حمله بود و رونالدو یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد ، روی یک غافلگیری ویارئال توانست که توسط نیلمار اختلاف را به حداقل برساند و مانع از رکورد شکنی کاسیاس شود .
    پس از آن نیز این رئال مادرید بود که با حرکات ترکیبی مختلف روی دروازه ویارئال خیمه زده بود که نتیجه آن گلهای هیگوائین و کاکا به سبکهایی نسبتا مشابه بود .
    پایان بخش این بازی نیز خطای پنالتی بود که روی رونالدو انجام شد و در حالی که رونالدو خود بر این باور بود که شمار گلهایش را افزایش دهد اما در نهایت ژابی آلونسو بود که اولین گلش برای رئال مادرید را به ثبت رساند .
    رئال مادرید 6-2 ویارئال
    گلهای : کاکا (2) ، هیگوائین (2) ، رونالدو و ژابی
    بهترین بازیکن زمین : رونالدو
    بازیکنان : کاسیاس ، آربلوا ، سرجیو راموس ، آلبیول ، آربلوا ، گرانرو (فن در فارت) ، کاکا (رائول) ، لاس (محمد دیارا) ، ژابی و هیگوائین
    استادیوم : سانتیاگو برنابئو
    تماشاگر : 72000 نفر
    داور : سزار مونیز فرناندز
    کارت زرد : آربلوا ، لاس و هیگوائین

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه فاید بازی با باسا که می بازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •