تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 280 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام رفیق های گل پرسپولیسیم

آقا این کلیپ رو حتما ببینید ، مثل اینکه باشگاه خبرنگاران تهیش کرده و امشب نشونش داده بود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان کلیپ : واکنش تند رویانیان

حالا خودمونیم واقعا به بازیکن ها ماشین دادن ؟ ماشین ها از کجا اومد ؟ کسی از مقدار قرار دادها خبر داره ؟ تو این کلیپ سردار گفته سقف رعایت نشده و هر کی بخواد گیر بده ، کله پاش میکنم .
    زیاد با این رقم های بالای پرسپولیس حال نکردم .

موفق باشید.

2. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

محتوای مخفی: نگاهی به روزنامه های ورزشی یکشنبه! 

Last edited by Alinho; 09-07-2012 at 18:22.

4. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا خودمونیم واقعا به بازیکن ها ماشین دادن ؟ ماشین ها از کجا اومد ؟ کسی از مقدار قرار دادها خبر داره ؟ تو این کلیپ سردار گفته سقف رعایت نشده و هر کی بخواد گیر بده ، کله پاش میکنم .
    زیاد با این رقم های بالای پرسپولیس حال نکردم .
    من هم مثل خیلیها اصلا به وجود سقف قرارداد اعتراض دارم نه به شکستن این قانون مسخره که پیش از این بارها توسط مدیران دیگه شکسته شده
    مدیرعاملایی که این روزا فریاد مظلومیت سر میدن خودشون با شکستن همین سقفهای قرارداد محبوب دلها شدن
    همین مدیرعاملها بودن که در فصل نقل و انتقالات اینقدر شتاب زده بازیکن میخریدن که حتی بازیکنایی که بهشون احتیاجی هم نداشتن رو هم وارد لیستشون میکردن
    همین مدیرا در فصل نقل و انتقالات چنان پراشتها وارد میشدن که با اینکه سیر و سیراب بودن لقمه دیگران رو از دهنشون بیرون میکشیدن

همین حالا هم همین تیما در هر پست دو بازیکن دارن اما پرسپولیس هنوز تیمش کامل نیست

یعنی واقعا شما توقع دارید ما دوباره فریب قانون شکسته شده سقف قرارداد رو بخوریم و با امثال شکوریها و شیریها و... قرارداد ببنیدم تا سوبله چوبله دیگران بشیم
    بس نیست چهار پنج سال تحقیر شدن

حالا که یه نفر پیدا شده تا به این سالهای خفت بار پایان بده همه هراسان و کف بر دهان قانون پوسیده سقف قرارداد رو علم کردن و برای مُرده ای عزاداری میکنن که خودشون کُشتنش

من خیلی راحت و بدوت تعارف میگم من از گرایش سیا*سی جناب رویانیان بدم میاد
    اما اصلا ابایی ندارم که بگم داره مثل یک مرد برای بستن تیم میجنگه و جلوی غولهای نقل و انتقالات یک تنه ایستاده

میگن داره برای خودش و برای محبوب کردن خودش خرج میکنه
    من میگم کاملا طبیعیه که یه مدیر برای اعتبار خودش هم خرج کنه در تمام دنیا چنینه و مدیرا همیشه برای موفقیت و پیشرفت خودشون تلاش میکنن

در مورد پولایی که میده
    به نظر من پولهایی که در فوتبال ایران هزینه میشه در برابر کشورهای عربی ژاپن چین کره ابدا رقمی نیست
    از طرفی همین پولا در برابر پولی که در بیت المال حیف و میل میشه هم یک رقم بسیار ناچیزه و از پول تو جیبی بعضیها هم کمتره
    اوضاع پرسپولیس با باقی تیمهای بزرگ ایران متفاوته ما چندین سال با خرید بازیکنای متوسط یا تموم شده دچار خلاء بازیکن شدیم و رویانیان دقیقا همین نکته رو درک کرده و دقیقا به همین خاطره که با این روحیه داره تلاش یا بهتره بگم مبارزه میکنه
    مدیرعاملهای سایر تیما هم به ضعیف کشی عادت کردن

ما که هی اعتراض میکنیم چرا فوتبالمون رشد نمیکنه و کشورهای کوچک عربی هم بهمون رسیدن یه نگاه به هزینه های خودمون و این کشورا هم بکنیم
    بابا چشمامون رو باز کنیم رائول گونزالس داره زیر پامون بازی میکنه توی کشوری که تحویلش نمیگرفتیم
    دروگبا قراره بره به چینی که از ما 4 تا 4 تا میخورد

برام واقعا عجیبه به جای اینکه جامعه فوتبال سعی کنه سقف بودجه خودش رو افزایش بده و به در و دیوار بزنه که قانون از یاد رفته یک درصد از بودجه شرکتها رو زنده کنه داره زیر آب کسایی رو که دارن پول رو به فوتبال میارن میزنه

چرا نباید کسی مثل هدایتی تشویق بشه و به جاش هر روز براش جک و کاریکاتور بسازن
    اینکه میگین معلوم نیست با چه زد و بندی پولدار شده خب اجازه بدین این پول بادآوردشو بیاره توی فوتبال خرج کنه
    چرا میترسن آدمای پولدار بیان توی فوتبال نمیدونم

یه نکته رو هم در مورد بازیکنای گرون قیمت ایران بگم
    شک ندارم تاکید میکنم شک ندارم که مرد شماره یک تیم ملی ایران یعنی جناب رحمتی مثل همیشه گرانترین بازیکن فصل نقل و انتقالات خواهد بود
    و به هر تیمی رفت شک نکنید که بیشترین پول رو اون تیم پرداخت کرده البته به نظر من رحمتی کاملا حقشه که این پول رو بگیره اگر در کشورهای عربی بود 10 برابر این پول رو میگرفت

در کل به نظر من رویانیان حالا که داره خرج میکنه باید هراسی از هزینه کردن نداشته باشه
    یک موج وقتی در حال اوج گرفته نباید جلوش رو گرفت و گرنه یه هو میاد پایین و همه چیزو خراب میکنه
    تو که داری 2 میلیون دلار میدی برای یه مربی خارجی، خب 4 میلیونش کن یه مربی واقعا خوب رو با یه قرارداد سه ساله جذب کن که کسی جرات اخراج کردنش رو نداشته باشه

هی میگن تیمهای کهکشانی محکوم به شکست خوردنن
    تیم با ستاره تیم نمیشه و...

ولی من فکر میکنم تیم با ستاره شخصیت پیدا میکنه حداقلش از پیش بازنده نیستیم
    تو این سالا تیمایی مثل سایپا و نفت هم ما رو تیم حساب نمیکردن ولی حالا تیمای همیشه مدعی حساب کار دستشون اومده و از حالا استرس دارن

ما حقمونه بچه ها
    بزارین هر کی هر چی دلش میخواد بگه این تیم بیش از این نیاز داره
    من منتظر اومدن یه هافبک دفاعی خوب یه هافبک طراح خوب یه وینگر خوب احتمالا خلعتبری و یه دروازبان خوب هستم
    در ضمن ما یه دفاع چپ ذخیره میخوایم
    بهتره اگر کسی برای این پست نیست همون شکوری رو حفظ کنیم
    Last edited by گرافيكار; 21-06-2012 at 17:02.

6. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیتر امروز روزنامه 90 خیلی جالب بود

یعنی واقعا استقلال هنوز هیچ قراردادی ثبت نکرده؟؟؟
    خیلی بده که...

8. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mesut ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

زنده باد سردار رویانیان
    دمش گرم.فقط خلعتبری مونده.
    من یه جایی خوندم قراره نکونامم بیاد.
    راست و درغش با خدائه
    ولی خداکنه بیاد

10. 5 کاربر از mesut ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امروز منتظر شنیدن خبر خرید خلعتبری بودیم که شاید به خاطر معلوم نبودن سر مربی و تمدید قرارداد فشنگچی یک مقدار کمرنگ شده
    یه نکته ای که این چند روز برای من جالب بود تیم رسانه ای یکسری آدم بود.که وقتی میدیدن در عرصه رقابت واقعی توان رقابت ندارن کار رو کشیدن به رسانه ها و با کمک لابی هاشون قصد در تخریب و شاهکار مدیریتی رویانیان بکنن.و چه تهدید باحالی کرد رویانیان.
    تصور خرید این همه بازیکن تراز اول در یک فصل واقعا بی نظیره در حالی که سایر تیمها به جون هم افتادن . بازیکنها را از دهن همدیگه در میارن.
    ولی من یکی از عوامل موفقیت در بازار نقل و انتقالات رو به جز برنامه ریزی دقیق رویانیان شرایط پرسپولیس در فصل اتی میدنم.
    این فصل برای بازیکنهای ملی پوش فصل خیلی مهمی هست و همه سعی میکنن در دید کیروش باشن.با این شرایط بین تیمهای مطرح کشور چون پرسپولیس در لیگ آسیا نیست و پرطرفدارترین تیم ایران هست و همیشه بازیکنهاش دیده میشن حتی اگر بازیکن متوسطی باشن و تعداد بازی کمتری رو در طی فصل خواهد داشت و بازیکنهای این تیم خیلی بهتر میتونن در تیم ملی بازی کنن و شاید یکی از امتیازاشون برای انتخاب کیروش میزان آمادگی و خسته نبودنشون باشه.
    ولی با این تفاسیر رفتن تیموریان و منتظری از لیگ ایران خیلی برام عجیبه که شاید مشکل داشتن با قلعه نوعی مهمترین علتش باشه و تا حدودی مسائل مادی.تیموریان خیالش از بازی های ملی راحته چون تقریبا در حال حاظر کسی نمیتونه جاش رو بگیره.البته اگر فصل بعد پدیده ای معرفی بشه و یا حدادی فر به شرایط خوبش برگرده تیموریان پشیمون خواهد شد از رفتنش

اگر اومدن دنیزلی کنسل بشه و بخواهیم نگاه ملی داشته باشیم به نظرم بهترین سرمربی که بخواهیم بیاریم باید کسی باشه که تفکراتش به کیروش نزدیک باشه اینجوری تیم ملی هماهنگتری خواهیم داشت

12. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپوليس يک‌مربي هم‌سطح کي‌روش مي‌خواهد
    عليرضا امامي فر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: به نظر مي رسد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کرده است . خط دفاع تيم مستحکم شده و در خط حمله قدرتمند هستند اما در هافبک زياد خوب عمل نکرده اند چون هافبک دفاعي ندارند و يک پاسور خوب هم در تيم نيست.

به نظر من علي کريمي براي اينکه در نقش پاسور ظاهر شود زياد خوب نيست و بيشتر پشت مهاجمان جواب مي دهد چون ميل به هجوم دارد.

وي افزود: پرسپوليس اگر بتواند يک پاسور خوب با يک هافبک دفاعي قوي بياورد، تيمش کامل مي شود و مي تواند يک مجموعه قدرتمند و مطمئن داشته باشد . البته اين بازيکناني که پرسپوليس گرفته بايد جايگزين هاي خوبي هم براي آنها روي نيمکت ذخيره ها داشته باشد.

او در ادامه گفت: سرمربي پرسپوليس بايد سريعتر مشخص شود چون زمان را از دست مي دهند متاسفانه پرسپوليس هميشه همين مشکل را دارد و پارسال هم سرمربي تيم دير انتخاب شد و شاهد مشکلات زيادي در تيم بوديم.

هافبک سابق پرسپوليس اظهار داشت: اگر قرار است پرسپوليس مربي خارجي بياورد، حتما يکي دو بازيکن هم با خودش مي آورد تا فلسفه اش را در تيم پياده کند . پرسپوليس نبايد فرصت را از دست دهد و سرمربي بايد زودتر مشخص شود تا نفرات و فضاي فوتبال ما را بشناسد و بتواند افکارش را در پرسپوليس پياد کند. اگر سرمربي سريعتر بيايد، پرسپوليس مي تواند شروع بهتري در فصل جديد داشته باشد.

وي افزود: فکر مي کنم پرسپوليس نسبت به سالهاي قبل خيلي متفاوت باشد و بتواند در فصل جديد هوادارانش را راضي کند. پرسپوليس بايد دنبال قهرماني باشد و وقتي تيم قدرتمندي مي بندي، بايد ديد وسيع تري داشته باشي و به درخشش در آسيا فکر کني.

هافبک سابق پرسپوليس در ادامه گفت: حضور اين ستاره ها در پرسپوليس مشکل ساز نمي شود در صورتي که سرمربي تيم بزرگتر از بازيکنان باشد . پرسپوليس تيم بسيار بزرگ و پرهواداري است و بايد مربي بزرگي داشته باشد. اگر امثال دنيزلي و متسو سرمربي پرسپوليس باشند، خوب است.

امامي فر در پايان گفت: اکثر بازيکنان پرسپوليس ملي پوش هستند و زير نظر مربي بزرگي مثل کي روش کار مي کنند به همين دليل يک مربي ايراني نمي تواند چنين تيم پر مهره اي را جمع کند بلکه يک مربي هم سطح کي روش با يک مقدار پايين تر از او بايد باشد تا بتواند تيم پر ستاره پرسپوليس را هدايت کند.
    ورزش3

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کریمی هم با پرسپولیس سفید امضا کرد

مرجع خبری پرسپولیس: پس از مهدی مهدوی کیا ، علی کریمی هم به عنوان دومین بازیکن پرسپولیس با این تیم سفید امضا کرد. علی کریمی که دوشنبه شب و مصادف با مبعث پیامبر با پرسپولیس توافق کرده بود روز گذشته قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با پرسپولیس به امضا رساند. رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به این مطلب افزود: با کریمی روز گذشته قرارداد سفید امضا کردیمو البته ارزش این بازیکن بالاتر از این حرف هاست و از این طریق می گویم نباید نگران باشد چون پولش را می دهیم! کریمی و مهدوی کیا تنها بازیکنان پرسپولیس هستند که بدون توافق بر سر مبلغ با این تیم قرارداد بسته اند.

16. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حضور امروز رویانیان در ورزش و مردم نکات جالبی در بر داشت :

1- رویانیان اشاره کرد که زمانی از تیم میره که تیم هیچ بدهی ای نداشته باشه ؛ بالاخره بعد از مدتها یک نفر پیدا شد که حداقل حتی در ظاهر هم شده به این موضوع اهمیت بده که بدهی ای به تیم وارد نکنه ....

2- در جایی از صحبتها رویانیان اشاره کرد که قصد داره 1000 دستگاه خودرو وارد بکنه تا از طریق شرکتی که تاسیس کرده و متعلق به باشگاه پرسپولیس هست درآمد زایی بکنه که این واقعا جای خوشحالی داره .

3- در جای دیگه ای رویانیان با اطمینان از این نکته سخن گفت که سازمان بازرسی حق ورود به مسائل مطرح شده ی اخیر در باره ی نقل و انتقالات و هزینه ها رو نداره ؛ واقعا لذت عجیبی داره بعد از مدتهای مدید چشیدن طعم داشتن یک مدیر مقتدر .

4- یک نکته ی بسیار مهم که رویانیان اشاره کرد پایبندیش به برنامه ی 3 ساله ی خودش بود ؛ و از اینکه در سالهای گذشته هیچ بازیکن خوبی از تیم های پایه وارد پرسپولیس نشده ؛ و این نوید رو داد که 3 سال دیگه به جای بازیکن خریدن از تیم پایه بازیکن به تیم اصلی میاره ، به هرحال اشاره شده قبلا که تفکر حرفه ای که وجود داشته باشه نشون میده که حتما لازم نیست یک مدیر ورزشی عکس با شورت ورزشی داشته باشه .

من فکر میکنم مهمترین نکته و امتیاز اینه که رویانیان شخصیتی داره که حتی در زمینه ای که کوچکترین تخصصی نداشته " سعی " میکنه به خوبی به وظایفش و انتظارات و خواسته های مردم عمل بکنه ...

18. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدیر عامل سرخپوشان از این مربی خواسته بود که یک دنیزلی تمام عیار باشد و با تمرکز کامل و با تمام توان هدایت این تیم را بر عهده گیرد.
    سردار رویانیان به دلیل احترامی که برای این مربی نام آشنا قائل بود، چندین بار با مرخصی های پی در پی وی موافقت کرد اما تا آخرین لحظه نیز این مشکلات برطرف نشد.
    در پایان این مذاکره تلفنی، دنیزلی اعلام کرد؛ شرایط حضور در پرسپولیس را ندارد و بدلیل بیماری همسر و پدر همسرش، تمرکز لازم را برای اداره پرسپولیس نخواهد داشت؛ لذا وی پس از عذرخواهی از رویانیان و هواداران از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.
    وی همچنین اعلام کرده است که در چند روز آینده برای تسویه حساب اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
    گفتنی است؛ سردار محمد رویانیان ضمن اطمینان خاطر به هواداران اعلام داشت؛ باشگاه پرسپولیس جهت جذب سرمربی جدید این تیم در حال مذاکره با چند مربی می باشد که پس از جمع بندی نهایی، سرمربی جدید پرسپولیس به زودی معرفی خواهد شد.
    fc-perspolis.com
    Last edited by clau; 22-06-2012 at 17:26.

20. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •