بازم یه باخت دیگه
آخه آدم چی میتونه بگه
تو آزادی اینجوری بودیم تو زمین اونا لوله ایم بی خودی امید بی خودی هم ندید![]()
بازم یه باخت دیگه
آخه آدم چی میتونه بگه
تو آزادی اینجوری بودیم تو زمین اونا لوله ایم بی خودی امید بی خودی هم ندید![]()
واقعا امروز افتضاح بودیم.در حالتی که نیازمند به حمله بودیم فاصله خط حمله و خط دفاع به اندازه ای بود که میشد راحت 35تا هافبک اونجا کار کنن واقعا برای جناب مظلومی و هیات مدیره متاسفم با این تیم بستن و مدیریت تیم و بدن سازی فاجعه!
البته یه تاسف ویژه هم برای امیرآبادی و برهانی و حمودی!
از همونایی که میترسیدم ضربه خوردیم.....برهانی و امیرابادی......ارش 4 تا موقعیت خوبو از دست داد
اون امیرابادی هم از یه توپی که میتونستیم ما باهاش به گل برسیم سوتی دادو توپ لو رفت و گلو خوردیم اونم از جایی که یه تعویض اشتباه کردیم.....از جایه خالیه حمودی گل خوردیم.....
چند تا توپو تو 6 قدم گل نکردیم.....اون یرکوویچم با ضربه سراش کثیفو گرم میکرد
با اینکه بد بودیم شایسته باخت به این عربایه.......نبودیم
خیلی دفاع داغونی داشتن خییییییلی اسیب پذیر بودن اما ما نتونستیم یه گل بزنیم
نبود یه تموم کننده داره بیچارمون میکنه
اقای مجیدی تعصب این نیست که اسم استقلالو با ماژیک رو دستت بنویسی....اگه یه گلزن داشتیم یه تموم کننده خوب داشتیم الان وضعمون این نبود.......
اگه امیرابادی نبود حداقل گل دومو نمیخوردیم جونه مادرت بای بای کن برو
مظلومی امشب تعویضا و ارنجش اشتباه بود
هرچند از اینم نمیشه گذشت که اقا پژمان سیزدشو امشب در کرد.....بیچاره حنیف.....داشتیم با یه دفاع وسط بازی میکردیم
همه چیز دست به دست هم داد اینطوری بشهاین تیم معلومه چشه ؟؟
مهاجمها و بازیکنایی که فوق لیسانس گل نزدن دارن
درست استفاده نکردن از بازیکنا(استفاده از چپ پا در راست و راست پا در چپ و استفاده نکردن از حسینی به جایه امیرابادی در این بازی)
تعویض اشتباه و درس نگرفتن از گذشته(قبلا هم با تعویض حمودی بایه مهاجم و کم نکردن وظایف هجومی حیدری با تعویض حمودی متضرر شده بودیم)
خیلی اعصاب خورد شد به اینا باختیم اگه غیرت داشته باشن باید این تیمو در خونش تحقیر کننو به زانو درش بیارن
واقعا برای همشون متاسفم از اقامدد گرفته تا حاج فتل......
سلام دوستان
متاسفانه چون بدلایل خاص من نمیتونم نظرات خودم رو بیان کنم تصمیم گرفتم از نقل قولهای دوستان استفاده کنم. فکر میکنم با توجه به اینکه این حرفها قبلا تائید و منتشر شده دیگه دلیلی برای حذف این پست من وجود نداشته باشه ( جون مادرت حذف نکن. خسته شدم از بس نوشتم و هی حذف کردید و اخطار دادید و تعلییق کردید. اگر با این قسمت حرفامم مشکل داری لااقل ادیتش کن. به اون زحمتیکه کشیدم و این نقل قولها رو جمع کردم فکر کن و براحتی دکمه حذف رو نزن )
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عرش به فرش رسیدیم...!!!
یحتمل همون یه جام هم که گرفتیم باید خدارو شکر کنیم
ظاهرا تیم فقط رو جباری و اندو سوار بود و تا زمانی که اونا نباشن اوضاع وخیـــمه.
رحمتی هم شده مثه اسانسور یه بازی در حد کاسیاسه یه بازی به پینتو میگه زکی...!!!![]()
خوب شد نرفتم استادیوم :(
خیـــلی حالم گرفتست&
خیـــلی :(
ما توی این بازی فقط به مربی باختیم
خداییش پرویز مظلومی تعویض میکنه در حد مالدیو! دو سه تا بازیه وقتی تعویضاش شروع میشه تیم نابود میشه! نمیدونم علم فوتبال داره یا نه ولی اگه این بازیکنا را نداشت هیچی نمیشد
یه روز این رحمتی سر حال نبود ببین چی شد -
حیف وقت و برق و چشمم و lcd تلوزیون..............................که صرف این بازی شد -
اخه این چی بود![]()
Last edited by sajjad1973; 03-04-2012 at 21:56.
من بازی رو ندیدم :(
ولی خیلی امیدوار بودم ببریم ....
واقعا متاسفم اینجوری نمیتونیم بریم بالا !
نمیتونیم !
منتظر نقد هاتون هستم
مرسی بابت تائید پست قبلیم
بالاخره تائید رو گرفتم
خوشحالم میبینم که بعضی مدافعان دیروز وضعیت تیم حالا به خودشون اومدن هر چند که دیر شده
باید ببینینم نظر بقیه چیه
مخصوصا دوس دارم آقا یوسف بیاد تا ببینم هنوز شانس 40 درصدی رو برای قهرمانیمون تو آسیا قائله یا نه کردتش 39 درصد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)