تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 339 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازم یه باخت دیگه
    آخه آدم چی میتونه بگه
    تو آزادی اینجوری بودیم تو زمین اونا لوله ایم بی خودی امید بی خودی هم ندید

2. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا امروز افتضاح بودیم.در حالتی که نیازمند به حمله بودیم فاصله خط حمله و خط دفاع به اندازه ای بود که میشد راحت 35تا هافبک اونجا کار کنن واقعا برای جناب مظلومی و هیات مدیره متاسفم با این تیم بستن و مدیریت تیم و بدن سازی فاجعه!
    البته یه تاسف ویژه هم برای امیرآبادی و برهانی و حمودی!

4. 4 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همونایی که میترسیدم ضربه خوردیم.....برهانی و امیرابادی......ارش 4 تا موقعیت خوبو از دست داد
    اون امیرابادی هم از یه توپی که میتونستیم ما باهاش به گل برسیم سوتی دادو توپ لو رفت و گلو خوردیم اونم از جایی که یه تعویض اشتباه کردیم.....از جایه خالیه حمودی گل خوردیم.....
    چند تا توپو تو 6 قدم گل نکردیم.....اون یرکوویچم با ضربه سراش کثیفو گرم میکرد
    با اینکه بد بودیم شایسته باخت به این عربایه.......نبودیم
    خیلی دفاع داغونی داشتن خییییییلی اسیب پذیر بودن اما ما نتونستیم یه گل بزنیم
    نبود یه تموم کننده داره بیچارمون میکنه
    اقای مجیدی تعصب این نیست که اسم استقلالو با ماژیک رو دستت بنویسی....اگه یه گلزن داشتیم یه تموم کننده خوب داشتیم الان وضعمون این نبود.......
    اگه امیرابادی نبود حداقل گل دومو نمیخوردیم جونه مادرت بای بای کن برو

مظلومی امشب تعویضا و ارنجش اشتباه بود
    هرچند از اینم نمیشه گذشت که اقا پژمان سیزدشو امشب در کرد.....بیچاره حنیف.....داشتیم با یه دفاع وسط بازی میکردیم

این تیم معلومه چشه ؟؟
    همه چیز دست به دست هم داد اینطوری بشه
    مهاجمها و بازیکنایی که فوق لیسانس گل نزدن دارن
    درست استفاده نکردن از بازیکنا(استفاده از چپ پا در راست و راست پا در چپ و استفاده نکردن از حسینی به جایه امیرابادی در این بازی)
    تعویض اشتباه و درس نگرفتن از گذشته(قبلا هم با تعویض حمودی بایه مهاجم و کم نکردن وظایف هجومی حیدری با تعویض حمودی متضرر شده بودیم)

خیلی اعصاب خورد شد به اینا باختیم اگه غیرت داشته باشن باید این تیمو در خونش تحقیر کننو به زانو درش بیارن

واقعا برای همشون متاسفم از اقامدد گرفته تا حاج فتل......

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    متاسفانه چون بدلایل خاص من نمیتونم نظرات خودم رو بیان کنم تصمیم گرفتم از نقل قولهای دوستان استفاده کنم. فکر میکنم با توجه به اینکه این حرفها قبلا تائید و منتشر شده دیگه دلیلی برای حذف این پست من وجود نداشته باشه ( جون مادرت حذف نکن. خسته شدم از بس نوشتم و هی حذف کردید و اخطار دادید و تعلییق کردید. اگر با این قسمت حرفامم مشکل داری لااقل ادیتش کن. به اون زحمتیکه کشیدم و این نقل قولها رو جمع کردم فکر کن و براحتی دکمه حذف رو نزن )

مظلومی هم ثابت کرده که مربی بزرگی نیست استقلال یکی مثل دنیزلی می خواد
    تنها کسی هم میتونه تیم رو برای فصل بعد جمع کنه فتح الله زاده است یه مربی بزرگ خارجی بیاره بعد بازیکنان رو جمع جور کنه .
    درضمن اگر من جای فتح الله زاده بودم ریسک می کردم* و مظلومی رو اخراج می کردم چون می دونم مظللومی قهرمان لیگ بشو نیست حداقل شانس مو بایه مربی دیگه امتحان می کردم.
    **** الان وقت ریسک کردنه چون یه قهرمانی و سهمیه سال بعد آسیا رو گرفتیم. و هنوز شانس قهرمانی در لیگ رو داریم نه یک ماه دیگه که کار از کار بگذره.

مظلومی فکر میکنمسال 3وم حضورش باید باشه درسته؟پس وقت نتیجه گیریه.توی دنیای مربیگری باید قهرمان بشی درغیر این صورت بای بای...

دوستانی که از مظلومی حمایت می کردند ، بله حق با شماست استقلال هافبک نداشت تو بازی اینو من کاملا حس کردم ولی تا حالا فکر کردید نقش مربی این وسط چیه ، اگه همه بازیکنای درجه یک تو تیم باشند و هیچ بازیکن مصدوم و محروم هم نداشته باشیم ، اونوقت عمه من هم می تونه تیم کوچ کنه ، یکم واقع گرا باشید ، چطور تو نیمه اول بازی با نسف قارشي تمام بازی دستم ما بود به طوری که حریف تو یک سوم خودش جمع شد ولی نیمه دوم بازی کاملا برعکس شد؟ واین نسف قارشي بود که بازی رو در دست گرفته بود ،و با خوش شانسی بازی رو نباختیم.
    به هرحال یه عمر داریم فوتبال نگاه می کنیم می فهمیم مربی داره چکار می کنه ، من تا قبل از قهرمانی طرفدار مظلومی بودم چون می دونستم اگر کاری غیر از این انجام می دادم به تیمم خیانت کردم ولی دیگه الان لزومی نمی بینم از مربی که تو نیمه مربیان بیشتر اوقات کم میاره حمایت کنم.
    البته موافق شعار و حاشیه علیه تیم نیستم، ولی اگه فتح الله زاده همین امشب مظلومی رو برکنار کنه خیلی خوشحال میشم.

من به شخصه نمی خوام وارد بحث بشم .. ولی نظر شخصیم اینه که استقلال این فصل اصلا با تاکتیک بازی نمیکنه ... یعنی جام رو هم به خاطر بازیکنان خوبمون و چاشنی شانس گرفتیم .. کسی رو که نمی خوایم گول بزنیم .. اول این که همه ی بازی ها توی آزادی بود .. اونم با تیم هایی مثل شهرداری یاسوج یا اون تیم کرجی که اون ها رو هم با شانس بردیم ... بازی مهم فقط با پرسپولیس بود که اونم به خاطر بازیکنان بردیم .. فینال رو هم که همه دیدن .. پنالتی !
    قبول دارم که بازیکنان خوبمون خیلی مصدوم شدن .. که اینم جای حرف داره چون معلومه به خاطر فشردگی بازی ها نیست این همه مصدومیت ... و قبول دارم فشار روانی از اول فصل زیاد بود ...
    ولی اینم باید قبول کنید که بازی هایی هم که این فصل می بریم با شانسه .. نه همش .. ولی بیشترش ...
    بازی های خوب کم نداشتیم ، ولی بعضی از بازی ها افت تاکتیک تو ذوق میزنه !

فک کنم امید های قهرمانی خیلی کم رنگ شد با این اوضاع که استقلال 2 ماه تو لیگ برتر نبرده ..

هرچی فکر میکنم میبینم استقلال با این تفاسیر باید قید قهرمانی لیگ رو بزنه...

استقلال اول فصل مدعی 3جام بود ولی این استقلال راه به جایی نمیبره...

باید قید لیگ رو زد چون واقعا نمیتونیم موفق بشیم توش..مگه اتفاق خاصی بیفته...

خدمت کسایی که دم از طرفداری مظلومی و نبودن بازیکن و مصدومیت میزنن بگم مگه مظلومی نمیتونه مثل قلعه نوعی از بازیکنای امید و جوان استفاده کنه ؟ اصلا مظلومی تو این چند سال چند تا بازیکن جوون رو کرده ؟
    مگه قلعه نوعی نبود که بازیکنایی مثل طالب زاده و صادقی و قربانی و... رو آورد؟
    مگه موقعی که بازیکنانامون بودن چطور بازی میکردیم ؟ همش به زور وبا خلاقیت بازیکنایی مثی مجیدی و جباری و .. میبردیم.
    اصلا ما چند تا برد با اختلاف تو این دو فصل داشتیم؟

به نظر شما ما اصلا بازی کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دو سه تا پاس درست رد و بدل نمیشد و هر کس توپ رو میگرفت رفع تکلیف میکرد ، هر توپی رو که جلو میبردند فوری سانتر میکردند روی دروازه برای شریفات فسقلی خونه خراب کن
    والا من استقلال رو اینقدر داغون ندیده بودم
    اخه سیستم علی اصغری هم اگر میبرد افتخار داره ؟؟ هر چی توپ بود سانتر رو دروازه !! والا زشته
    اونم چه سانتر هایی ، ا نمیرسید یا دروازه بان رو گرم میکرد (به قول گزارشگر )
    اخه مومن مسلمان مربی کاربلد !!!!
    90 دقیقه شریفات رو گذاشتی تو بازی که چی بشه ؟؟
    تا میومد گوشه با یک تنه از هوش میرفت ، دریغ از یک پاس یک شوت یک توپ سالم برسونه به محوطه ! چی داره که این بازیکن رو 90 دقیقه گذاشتی اون وقت برهانی رو که جزو دونده ترین هاست بیرون میذاری ؟
    میداودی روحیه گرفته بعد از گل ، داره میکشدش بیرون
    یوسفی چپ پا داره راست بازی میکنه ، گزارشگر هم همه رو گفت ، ما هم اینجا همه رو دیدیم و حرص خوردیم ، شما ندیدید ؟؟؟؟؟
    دیروز سر درد عجیبی گرفته بودم
    تا وقتی 2 صفر عقب بودیم ناراحت نبودم ولی وقتی بازی مساوی شد و از اون موقع به بعد تیم دوباره رفت رو اون موقع که فکر کردن پیروزی رو شکست دادند داشتم از ناراحتی میمردم
    اینقدر به هیچ بازیکنی بازی نرسیده انگار تیم استقلال 17 نفره
    ترکیب دیروز ، مجیدی جباری رحمتی تیموریان برهانی یرگوییچ

رحمتی هم که دستش درد نکنه ، رو هر 2 گل مقصر بود با کلی ادعا ، خواهشا نگید فلان بازی نجات دادو ...
    دروازه بان اگر 2 تا توپ رو هم نگیره دیگه به چه دردی میخوره
    کم کم داریم به رکورد بیشترین گل خورده لیگ میرسیم
    تشکر از ساموئل و حنیف ، گل اخر هم درست بود
    برهانی هم که دیگه عادت کردیم ، 2 متر مانده به دروازه ، میتونست به کمی دقت تیم رو احیا کنه
    انگار اصلا روحیه نداشتند ، به زور پاشون به توپ میخورد

شاید قلعه نوئی خیلی محبوب نباشه و اخلاقش را همه نپسندن ولی از قابلیت هاش نباید گدشت ...

تعویض های مظلومی واقعا آزاردهنده بود !

استقلال حتماباید اول دو تا بخور تا درست بازی کنه من نیم دو دیدم دوتا پاس درست ندادن

با این ترکیب و این مدل بازی امید زیادی وجود نداره که قهرمان بشیم
    مگر اینکه یه اتفاق خاصی بیافته و مثلا آندرانیک برگرده و سیستم یکمی تغییر کنه

تعویضا همش اشتباه بود درست مثل بازی قبل
    الونگ باید به جایه یوسفی به بازی میومد گوران به جایه ارش.....ارش خیلی بد بود خیلی.....توپو ناز میکرد.....میلاد نباید تعویض میشد

هیچی ازشون ندیدم نه برنامه هیچیو هیچی......اقا ارش که واسه اونا بازی میکنه 3-4 تا موقعیت خوبو زد تو دست اون عربه علی کثیف......حمودی هم که ترکوند از بس خوب!!! بازی کرد....با زندی یه گلو تقدیمشون کردن
    میلاد باید هرچی زودتر به بازی بیاد

واقعا که .... 4 تا نخوردیم جای شکر داره.
    گل دوم رو که خوردیم همه چی به هم ریخت . نه دفاع داشتیم نه حمله فقط 6 دقیقه اخر یه خورده حمله کردیم.
    وای به حالشون اگه بازی برکشتو نبریم . خودم میرم امارات پرویز مظلومی رو میگیرم به رگبار ( ازین مسلسل گردا) با یه موشک بالستیک هم دستیاراشو میترکونم. بوممممم. ویژژژژژژژژ

8. 3 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از عرش به فرش رسیدیم...!!!
    یحتمل همون یه جام هم که گرفتیم باید خدارو شکر کنیم
    ظاهرا تیم فقط رو جباری و اندو سوار بود و تا زمانی که اونا نباشن اوضاع وخیـــمه.

رحمتی هم شده مثه اسانسور یه بازی در حد کاسیاسه یه بازی به پینتو میگه زکی...!!!

10. 5 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

خوب شد نرفتم استادیوم :(

خیـــلی حالم گرفتست &

خیـــلی :(

12. 4 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ما توی این بازی فقط به مربی باختیم

خداییش پرویز مظلومی تعویض میکنه در حد مالدیو! دو سه تا بازیه وقتی تعویضاش شروع میشه تیم نابود میشه! نمیدونم علم فوتبال داره یا نه ولی اگه این بازیکنا را نداشت هیچی نمیشد

14. 6 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه روز این رحمتی سر حال نبود ببین چی شد -

حیف وقت و برق و چشمم و lcd تلوزیون..............................که صرف این بازی شد -

اخه این چی بود
    Last edited by sajjad1973; 03-04-2012 at 21:56.

16. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من بازی رو ندیدم :(
    ولی خیلی امیدوار بودم ببریم ....
    واقعا متاسفم اینجوری نمیتونیم بریم بالا !

نمیتونیم !
    منتظر نقد هاتون هستم

18. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت تائید پست قبلیم
    بالاخره تائید رو گرفتم
    خوشحالم میبینم که بعضی مدافعان دیروز وضعیت تیم حالا به خودشون اومدن هر چند که دیر شده
    باید ببینینم نظر بقیه چیه
    مخصوصا دوس دارم آقا یوسف بیاد تا ببینم هنوز شانس 40 درصدی رو برای قهرمانیمون تو آسیا قائله یا نه کردتش 39 درصد!

20. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •