تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 265 از 287 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

Night of champions 2011.09.18
    یعنی یکشنبه هفته ی دیگه.... ممنون.

فردا شب شبکه ی ifm و imn میخواد آخرین شو اسمکدان و راو که برگزار شده رو پخش کنه بشین ببین. اخیرا هم مسابقات قدیمی زیاد پخش میکنه....

این پسره گفت به ما ایمیل بدید که چرا از رندی اورتن یا جان سینا حمایت میکنید.... گفت من قول میدم همه ی ایمیلها رو بخونم به این صورت که در هر برنامه ده تا ایمیل میخونم. بعد دید نمیرسه گفت تو هر برنامه بیست تا ایمیل میخونم. الان امشب گفت متاسفانه من اگه بخوام همه ی ایمیل ها رو بخونم بیش از یک سال طول میکشه : دی خلاصه گفت بیخیال میشیم.... فقط منتخب هاش رو میخونم.

اما همون روز که گفت قول میدم همه ش رو بخونم من نمیدونم چرا خنده م گرفت: دی همینجوری یه چیزی پروند و بعدش توش موند.... حداقل باید یه مدت زمان محدود میگذاشت برا نظرسنجی.

محمد تو ایمیل دادی؟

2. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• کوین نش اخراج شد
    کوین نش، اسطوره قدیمی کمپانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مدتی است در استوری ها حاضر شده، به طور رسمی از این کمپانی اخراج شد! در شوء راء گذشته، تریپل اچ این تصمیم را گرفت و ساعاتی بعد سایت رسمی کمپانی نیز این خبر را تایید و در خروجی خود قرار داد. دلیل اخراج او گفته شده است که نش باید در فیلم Monster Brawl حضور پیدا کند و با توجه به همزمانی این فیلم با استوری او و همچنین تایید نشدن وضعیت سلامتی او برای کشتی گرفتن، WWE ترجیح داده است که نش را احتمالا به صورت موقت از استوری ها خارج کند و با این بهانه، وی را از استوری تریپل اچ و سی ام پانک خارج کرد!

• تریپل اچ و آینده او در کمپانی
    مسابقه سی ام پانک و تریپل اچ با پیشنهاد تریپل اچ و قبول کردن پانک به صورت NO DQ یعنی بدون هیچ قانونی در نایت آف چمپیونز برگزار و ثبت شد. اما این بازی طوری است که اگر تریپل اچ بازی را ببازد، از ریاست کمپانی باید کناره گیری کند! آخرین خبرها حاکی از این است که تریپل اچ در نایت آف چمپیونز برنده خواهد شد و همچنان در سمت خود باقی خواهد ماند! این در حالی است که تریپل اچ به جز بازی با آندرتیکر در رسلمنیا، هیچ مسابقه دیگری را در سال 2011 انجام نداده است و مسئولان کمپانی نیز در آمادگی او در بازی با پانک شک دارند! گفتنی است که با اخراج کوین نش از کمپانی، عملا دیگر شاهد حضور نش در این استوری نخواهیم بود!

• خداحافظی استینگ از دنیای رستلینگ ؟
    استوری های تی ان ای به جائی رسیده است که حال پای کریر استینگ در میان آمده است! استینگ که به تازگی استوری را با هالک هوگان آغاز کرده است، قرار است که 15 سپتامبر یعنی در شوء ایمپکت رستلینگ این هفته به مصاف ریک فلیر برود. شرط این بازی طوری است که اگر استینگ بازی را ببرد باید در مقابل هوگان قرار بگیرد ولی اگر به فلیر ببازد، باید از دنیای رستلینگ خداحافظی کند! این در حالی است که طبق آخرین خبرها، پزشکان هنوز به هوگان اجازه کشتی گرفتن نداده اند!

• انتشار پروموی سوروایور سریز 2011
    پی پی وی سوروایور سریز یکی از بزرگترین و البته قدیمی ترین پی پی وی های دابلیو دابلیو ای است که قرار است 20 نوامبر امسال در نیویورک سیتی و در مدیسون اسکوئر گاردن برگزار شود. روز گذشته پروموی رسمی این پی پی وی منتشر شد که در آن به طور رسمی تبلیغ حضور د راک و جان سینا و رو یا رویی این دو در این رویداد شده است!! گفتنی است که پیش از این نیز گفته شده بود که د راک قرار است در این رویداد حضور پیدا کند که WWE با انتشار این پرومو، حضور راک را تایید کرد. این پرومو طوری است که به احتمال بسیار زیاد شاهد رو به رو شدن و یا حتی درگیری سینا و راک در این پی پی وی خواهیم بود. علاوه بر این در صفحه رسمی این پی پی وی در سایت WWE تصویر د راک با لباس کشتی در کنار جان سینا دیده میشود! همچنین حضور رندی اورتن، د میز، سی ام پانک و آلبرتو دلریو نیز در این پی پی وی تبلیغ شده است. شما هم اکنون می توانید پروموی این رویداد را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت نمائید.

• آپدیت نایت آف چمپیونز
    با برگزاری شوء راء گذشته، تعداد مسابقات ثبت شده برای پی پی وی نایت آف چمپیونز به عدد 5 رسید! جان سینا در مقابل آلبرتو دلریو برای کسب کمربند قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مارک هنری در مقابل رندی اورتن برای کسب کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان، کوفی کینگستون و ایوان بورن در مقابل د میز و آرتروث برای کسب کمربند قهرمانی تگ تیم، کلی کلی در مقابل بث فینیکس برای کسب کمربند قهرمانی دیواس و تریپل اچ در مقابل سی ام پانک به صورت No DQ مچ مسابقات ثبت شده برای این پی پی وی را تشکیل داده اند. گفتنی است این پی پی وی 18 سپتامبر برگزار خواهد شد.

• آپدیت نو سارندر
    پی پی وی بعدی کمپانی تی ان ای با عنوان نو سارندر بامداد فردا در فلوریدا برگزار خواهد شد. 8 مسابقه رسمی برای این پی پی وی ثبت شده است تا احتمالا شاهد پی پی وی جذابی را باشیم! کورت انگل در مقابل استینگ در مقابل مستر اندرسون برای کسب کمربند قهرمانی سنگین وزن ایمپکت رستلینگ، بریان کندریک در مقابل آستین آریس برای کسب کمربند قهرمانی ایکس دیویژن، مکزیکن آمریکا در مقابل د پاپ و دیوان برای کسب کمربند قهرمانی تگ تیم، میکی جیمز در مقابل وینتر برای کسب کمربند قهرمانی ناک اوتس، بالی ری در مقابل جیمز استورم و گانر در مقابل رابرت رود در چارچوب رقابت باند فور گلوری، ساموآ جو در مقابل مت مورگان و جسی سورنسون در مقابل کید کش، مسابقات کامل این پی پی وی را تشکیل می دهند.

• خبرهای کوتاه
    1- سایت WWE به طور رسمی اعلام کرد که ادج، استار بازنشسته این کمپانی و 11 بار قهرمان سابق سنگین وزن جهان قرار است در شوء اسمکدان این هفته به عنوان سوپراستار مهمان حضور پیدا کند. 2- WWE در بین کامرشال های اسمکدان گذشته اعلام کرد که شوء این هفته ماندی نایت راء نیز به صورت سوپر شوء با حضور استاران اسمکدان برگزار خواهد شد! 3- میسون رایان، عضو سابق نکسوس در شوء سوپراستارز گذشته با شخصیت فیس و با تم سانگ جدیدی به نام Last Days به میادین بازگشت در حرکتی عجیب در هنگام ورود به آرنا، پشتش را به سمت هواداران کرد و دستش را بالا برد! ساعاتی بعد یکی از هواداران در توئیتر رایان گفت که او حرکت کریس جریکو را دزدیده است که رایان پاسخ داد: احترامی نیست!! 4- میکی جیمز، ناک اوت کنونی تی ان ای در مصاحبه ای در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است به WWE برگردد، گفت: این سوال سختی است و من معمولا جواب نمیدم، من نمیتونم بگم که هیچ وقت به دابلیو دابلیو ای برنخواهم گشت!! 5- یوشی تاتسو، استار WWE در شوء ان ایکس تی گذشته با ماسک وارد شد و در پایان بازی خود ماسکش برداشته شد و معلوم شد که وی صورتش را رنگ کرده است!! 6- WWE به صورت رسمی اعلام کرد که شبکه رسمی و مستقل WWE در سال 2012 افتتاح خواهد شد. 7- می یانگ دیوای قدیمی و اسبق WWE در چاپ ماه اکتبر مجله WWE گفته است که وینس مکمن به او قول داده است، هنگامی که 100 ساله شد، یک مسابقه بین او و دخترهایش، استفانی و نوش ترتیب دهد!!! 8- اعلام شده است که سانتینو مارلا در اواخر هفته گذشته دچار یک تصادف رانندگی در تورنتو شده و شانه چپ او آسیب دیده است! WWE هم این موضوع را تایید کرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

وب سایت کشتی گیران:

جیم راس (گزارشگر)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الکس رایلی
    کد:
    کریسشن2
    کد:
    وید برت
    کد:
    کریسشن1
    کد:
    سی ام پانک
    کد:
    شیمس
    کد:
    ادج1
    کد:
    ماریس
    کد:
    تد دیبیاسی
    کد:
    کودی رودز
    کد:
    جان سینا
    کد:
    ناتالیا
    کد:
    کلی کلی
    کد:
    د فــیـــنام.... آنــــدرتیـــکر بزرگ:
    کد:
    ادج2
    کد:
    کریس جریکو
    کد:
    ری میستریو
    کد:
    د گیم....تریپل ایچ
    کد:
    دیـــویـــد باتیــــســـتـا
    کد:
    منبع:
    کد:

5. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پی نوشت: مثل اینکه رندی اورتن حال و حوصله این قرتی بازی ها را نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپتامبر 2011:

شوء اسمکدان این هفته جمعه شب از شبکه SYFY روی ایر رفت. در شوء این هفته شاهد ادامه درگیری و حمله مارک هنری به رندی اورتن بودیم تا برای چندمین هفته پیاپی شاهد این حرکت از سوی هنری باشیم! همچنین سین کارا نیز با ادامه حرکات خود در این هفته یک قدم دیگر به سوی هیل شدن نزدیک شد تا احتمالا استوری جذابی را در آینده برای او شاهد باشیم! هم اکنون می توانید در ادامه مطلب شاهد مشروح نتایج این هفته باشید:

جهت دریافت تصاویر و عکس های مسابقات دابلیو دابلیو ای اسمکدان 9 سپتامبر 2011 می توانید به وب سایتی که در ادامه مطلب معرفی شده است، بروید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/631

با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

پروموی ابتدای شوء:

موزیک مارک هنری زده شد و وی وارد رینگ شد و درباره کار هایی که در هفته گذشته انجام داده است، صحبت کرد. هنری درباره نابود کردن کین و بیگشو گفت و اعلام کرد که حالا نوبت رندی اورتن فرا رسیده است و من قهرمان کمربند سنگین وزن خواهم شد. در ادامه موزیک دستیار تدی لانگ زده شد و زک رایدر به رینگ آمد. او گفت: هنری و اورتن، امشب باید در مسابقات شرکت کنند اما نه در مقابل همدیگر! ضمنا حق دخالت در بازی هم را نیز ندارند! رایدر به سمت ترک رینگ رفت که هنری او را به جلوی خود فرا خواند و به او گفت که چه کسی در مسابقه اورتن و هنری برنده خواهد شد؟ رایدر جواب داد: نمیخواهم به این سوال جواب دهم چون اگر بگویم اورتن، تو به من حمله میکنی! پس از این رایدر چند بیگ رایت هند به هنری زد ولی هنری با یک ورلد استرانگ اسلم پاسخ او را داد!

مسابقه اول:مارک هنری در مقابل ازکیل جکسون ..................برنده مسابقه:مارک هنری
    جکسون در یک نمایش کاملا ضعیف با خوردن دو اسپلش قوی و یک ورلد استرانگ اسلم تسلیم قدرت هنری شد!

مسابقه دوم:سین کارا در مقابل تایسون کید........................برنده مسابقه:سین کارا
    سین کارا با اجرای یک اسپرینگ بورد و سپس مونسالت توانست برنده این بازی نسبتا طولانی شود.

» پس از پایان بازی، جاش میتوز برای مصاحبه با سین کارا وارد رینگ شد و از او پرسید: مطمئن نیستم که تو به زبان انگلیسی تسلط کامل داری ولی در این چند هفته یک شخصیت خشن از سین کارا دیدیم که کارا جواب داد: این شخصیت واقعی من است و قبلا به خاطر احترام، فقط آن شخصیت خوب را داشتم اما دیگر به آن شکل نخواهم بود. در اینجا موزیک دنیل برایان زده شد و او به رینگ آمد و گفت: ریمچ بازی من و تو هفته آینده برگزار میشود که که کارا به او حمله کرد و سابمیشن لبیل لاک را روی برایان اجرا نمود!!

مسابقه سوم:کلی کلی در مقابل ناتالیا.............................برنده مسابقه:کلی کلی
    ناتالیا برای اجرای شارپ شوتر رفت که ناگهان کلی او را رول آپ کرد و برنده بازی شد.

پروموی کریسچن:

موزیک کریسچن در ادامه شوء زده شد و وی وارد رینگ شد. او صحبت هایی کرد و گفت: تدی لانگ باعث باخت من در راء گذشته شد و اگر او آن مسابقه را ثبت نمیکرد، من بروگ کیک از شیموس و اتیود ادجاسمنت را از جان سینا نمیخوردم! در ادامه وی درباره بازی استیل کیج با رندی اورتن صحبت کرد و میخواست تقاضای یک فرصت دیگر کند که موزیک شیموس زده شد و او نیز به رینگ آمد و گفت: کریسچن، تو به استراحت نیاز داری! این راه را چندین بار رفتی و جواب نداده و دیگر نمی توانی شروعی دوباره داشته باشی! کریسچن گفت: خفه شو، برای اینکه جواب تو را بدهم، همین حالا رینگ را ترک میکنم تا بیشتر از این صدای تو را نشنوم!

مسابقه چهارم:شیموس در مقابل وید برت..........................برنده مسابقه:شیموس
    شیموس برای اجرای فلائینگ شولدر بلاک رفت که کریسچن وارد رینگ شد و به او حمله کرد تا بازی DQ شود.

» در ادامه برت و کریسچن هر دو در حال زدن شیموس بودند که بالاخره شیموس بلند شد و با یک کلوسلاین، برت را سرنگون کرد. در ادامه یک بروگ کیک از شیموس به برت زده شد و برای زدن سلتیک کراس به کریسچن اقدام کرد که کریسچن بدل کرد و از رینگ فرار کرد!

مسابقه پنجم:ایر بوم در مقابل گریت کالی و جیندر ماهال..........برنده مسابقه:کوفی کینگستون و ایوان بورن

ماهال در حال پین شدن بود که گریت کالی وارد شد و بورن را به بیرون رینگ انداخت. در ادامه ماهال که فکر میکرد کالی قصد باختن تیم خود را دارد، یک سیلی به کالی زد و کالی نیز او را به سمت کوفی پرتاب کرد و در همان حال ماهال ترابل این پارادیس را دریافت کرد و بازنده شد. پس از آن نیز کالی رینگ را ترک کرد و ماهال مشغول اعتراض به او شد!

مین اونت
    مسابقه ششم:رندی اورتن در مقابل کودی رودز....................برنده مسابقه:رندی اورتن
    اورتن، کراس رودز را بدل کرد و پس از اجرای یک دیاستر زیبا با زدن یک RKO برنده این بازی شد.

» پس از پایان بازی، موزیک مارک هنری زده شد و او به رینگ آمد و با اورتن درگیر شد. اورتن بهتر کار کرد و برای زدن RKO رفت اما با پانچ سنگین هنری مواجه شد! در ادامه هنری یک کلوسلاین و سپس دو ورلد استرانگ اسلم را به اورتن زد و شوء این هفته در حالی که هنری بالای سر اورتن با کمربند در رینگ ایستاده بود، به پایان رسید!

8. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بهترین RKO های رندی اورتن (حتما حتما ببینید)
    کد:
    من فکر نمیکردم اینقدر مهارت داشته باشه تو انجام این حرکت! اگه اشتباه نکنم جف هاردی هم RKO انجام میداده توی اینجا فیلمش هست که روی رندی اورتن انجام میده. فکر کنم باحال ترینش اون بود که آندرتیکر میخواست چوک اسلم انجام بده بعد رندی تو هوا بدل کرد و چرخید و RKO زد.....

ولی این اواخر دیگه خیلی داره بدل میشه این حرکت....

10. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام حامد منم ایمیل دادم .آواتار نو مبارک باشه شیمس دیگه بی شیمس رفتی تو کاره الکس رایلی.
    بله این اواخر خیلی بدل میشه اکا آخرش میزنه این rko را.
    راستس اگه میشه از5شنبه به بعد من میخوام برم مسافرت میتونی خبرها ونتایج مسابقات را بذاری تا من از مسافرت برگردم.

12. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12 سپتامبر 2011:

شوء این هفته ماندی نایت راء نیز به صورت ویژه با عنوان سوپر شوء راء بامداد امروز برگزار شد. در شوء این هفته یک مسابقه دیگر برای پی پی وی نایت آف چمپیونز ثبت شد تا جمع مسابقات این پی پی وی به عدد شش برسد! همچنین آخرین درگیری ها و صحبت ها بین تریپل اچ و سی ام پانک اتفاق افتاد تا عملا مسابقه جذابی را در یکشنبه این هفته شاهد باشیم! این درح الی است که راء این هفته با حضور برت هارت برگزار شد و او در مسابقات با جان سینا تگ تیم شد! هم اکنون می توانید در ادامه مطلب شاهد مشروح نتایج این هفته باشید:

جهت دریافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عکس های مسابقات دابلیو دابلیو ای راء 12 سپتامبر 2011 می توانید به وب سایتی که در ادامه مطلب معرفی شده است، بروید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

پروموی ابتدای شوء:

راء با حضور آلبرتو دلریو و زیکاردو رودریگز در رینگ آغاز شد. دلریو گفت: من بلد نیستم بی احترامی کنم ولی این کار را جان سینا به خوبی انجام میدهد! کاری را که هفته پیش کرد و من را در پیش همه مسخره کرد! من قهرمان این کمپانی هستم و کسی حق شوخی کردن با من را ندارد. من ری میستریو را از مسابقات دو کردم، ادج را مجبور به بازنشستگی کردم، سی ام پانک را بردم و در نایت آف چپمیونز نیز سینا را خواهم برد بنابراین بهتر است که دیگر مردم من را مسخره نکنند! در اینجا موزیک برت د هیتمن هارت زده شد و وی به رینگ آمد. هارت گفت: اینجا آمدم تا مشاوره ای به تو بدهم. هنگامی که تو را دیدم، شخصی را دیدم که نمی تواند چگونه قهرمان بودن را تعریف کند! دلریو خواست تا حرف های هارت را قطع کند ولی او اجازه نداد و گفت: تو از همه مدل هستی و یک فرد نامفهومی! سعی کن یک قهرمان واقعی بشوی که بتواند هر روز و هر شب کشتی بگیرد و هیچ وقت غیر آماده نباشد! دلریو کی به تمسخر هارت پرداخت و گفت: تو با آن موهای چرب، کت متعلق به سال 1994 و شلوارک مثل یکی از کارگر های کانادایی که من برای تمیز کردن خانه ام استخدام کردم!! بهترین اینجاست و میخوام نمونه آن را امشب به تو نشان بدهم! هر دو لباس های خود را درآوردند اما در اینجا موزیک جان سینا زده شد و وی وارد رینگ شد. سینا گفت: من مخالف دلریو هستم چرا که من یک اسطوره میبینم، من برت هارت را می بینم! سینا خطاب به دلریو گفت: بهتر است سوار ماشینت بشوی و به مکزیک بروی چرا که فقط 6 روز دیگر بیشتر قهرمان نیستی و من به قهرمانی تو پایان خواهم داد! دلریو گفت: بیایید خواسته مردم را به آن ها بدهی و تصمیم من این است که تو امشب مقابل ریکاردو رودریگز قرار بگیری!! سینا پاسخ داد: باشه، ولی باید تا یکشنبه صبر کند تا یک بازی ویژه ببیند!! چه طور است که کمربندت را بیاری و مقابل برت هارت بر سر آن بازی کنی؟! هواداران اعلام موافقت با خوش حالی خود میکنند اما در این لحظه جان لورنایتیس وارد آرنا میشود و گفت: من الان پیش تریپل اچ بودم و او تصمیم یک بازی تگ تیم مچ بین شماها را گرفته است! سینا در پایان گفت: این بهترین تصمیم لورنایتیس در کل زندگی اش بوده است!!!

مسابقه اول:تگ تیم مچ ..............................................برنده مسابقه:جان موریسون و الکس رایلی
    » در این مسابقه تیم فیس ها در مقابل جک سواگر و دالف زیگلر قرار گرفتند.
    سواگر به زیگلر که کنار رینگ بود، خورد و در برگشت نک بریکر را از رایلی خورد و بازنده شد!
    » پس از پایان بازی، ویکی گوئررو سر زیگلر و زیگلر سر سواگر فریاد کشیدند و از باخت ناراحت بودند!!

پروموی آرتروث و دمیز:

جاش میتوز در بک استیج در حال مصاحبه با تیم آسوم تروث است! میتوز پرسید: شما هفته آینده در مقابل ایر بوم بازی دارید. احساستان از تغییرات تریپل اچ چیست؟ میز گفت که این فقط خنده دار است و تروث نیز ابتدا این تغییرات را مفید خواند ولی بعد نظرش عوض شد و گفت: امیدوارم او هفته آینده بازی خود را ببازد! در ادامه آرتروث و دمیز وارد آرنا شدند و تروث گفت: همه خفه شید! وی گفت: به تریپل اچ COO می گویند ولی من از این به بعد به او Coo-Coo میگویم! در پایان میز گفت: ما هر دو باید در مین اونت باشیم و این را یکشنبه دیگر ثابت میکنیم!

مسابقه دوم:د میز درمقابل کوفی کینگستون .......................برنده مسابقه:د میز
    کوفی برای بوم دراپ رفت که میز بدل کرد و با اجرای اسکال کراشینگ فینالی برنده بازی شد.

پروموی ویکی گوئررو:

در بک استیج ویکی گوئررو را در کنار تدی لانگ می بینیم که لانگ گفت: زیگلر باید در نایت آف چپمیونز از کمربند خود در مقابل جک سواگر، جان موریسون و الکس رایلی دفاع کند! ویکی کمی داد و فریاد کرد و گفت: این عادلانه نیست! در ادامه کلی کلی که هم که آنجا بود، مشغول به خندیدن شد که با واکنش ویکی مواجه شد و درگیری لفظی بین این دو به وجود آمد که تدی لانگ یک بازی بین این دو را برای امشب مشخص کرد!

پروموی اوتانگا و مک گیلیکاتی:

در ادامه شوء، مک گیلیکاتی و اوتانگا به رینگ آمدند و گیلیکاتی خطاب به جری لاولر گفت: تو میدانی پدر من چه کسی بوده است؟ اوتانگا نیز گفت: میدانی من چه طور از هاروارد فارغ التحصیل شدم؟! لاولر پاسخ داد: آره، ولی تو شبیه پدرت نیستی و در ادامه لاولر تگ تیم خود برای بازی امشب را معرفی کرد و موزیک شیموس زده شد!!

مسابقه سوم:تگ تیم مچ ............................................برنده مسابقه:شیموس و جری لاولر
    شیموس با زدن بروگ کیک به اوتانگا و سپس سلتیک کراس به مک گیلیکاری موفق به پیروزی شد.

مسابقه چهارم:تگ تیم مج ..........................................برنده مسابقه:جان سینا و برت هارت
    » در این مسابقه فیس ها در مقابل آلبرتو دلریو و ریکاردو رودریگز قرار گرفتند!
    سینا اتیود ادجاسمنت را به رودریگز زد و سپس هارت، شارپ شوتر را روی وی اجرا کرد و ریکاردو تپ اوت کرد!
    » سینا در پایان بازی گفت: در نایت آف چمپیونز سرنوشت دلریو تغییر میکند و من کمربند را به دست می آورم!

مسابقه پنجم:کلی کلی در مقابل ویکی گوئررو ....................برنده مسابقه:کلی کلی
    سواگر، حواس زیگلر را پرت کرد و حواس ویکی نیز به درگیری لفظی آن دو رفت که ناگهان از سمت کلی رول آپ شد و باخت!
    » پس از پایان بازی، بث فینیکس آماده حمله به کلی بود که قبل از آن کلی یک کیک به اوت زد و رینگ را ترک کرد.

پروموی مارک هنری:

در بک استیج، جاش میتوز مصاحبه ای با مارک هنری انجام داد و وی گفت: بیشتر از هر کس دیگری به من سخت گذشته است! من کین و بیگشو را مصدوم و شیموس را نابود کردم! 15 سال کسی به من احترام نگذاشته و حقم را نگرفتم! حالا میخواهم قهرمان کمربند سنگین وزن جهان شوم و این یکشنبه رندی اورن به سالن درد من وارد میشود و درد بدی خواهد کشید!

مین اونت
    مسابقه ششم:رندی اورتن در مقابل کودی رودز ...................برنده مسابقه:کودی رودز

در اواخر بازی مارک هنری وارد آرنا شد و از پله های کنار رینگ در حال بالا آمدن بود که داور نیز به سراغ او رفت تا از این کار جلوگیری کند و رودز نیز از فرصت استفاده کرد و با ماسکش ضربه ای به سر اورتن زد و سپس با اجرای کراس رودز، برنده بازی شد.

» پس از پایان بازی، هنری با صندلی ضربه ای به اورتن زد و با کمربند بر بالای سر او ایستاد!

پروموی سی ام پانک و تریپل اچ:

در ادامه شوء، هر دو استار وارد رینگ شدند تا آخرین صحبت ها را با هم انجام دهند! پانک شروع به صحبت کردن کرد و گفت: من به تو احترام می گذارم به خصوص در تصمیم تو مبنی بر اخراج کوین نش که قاتل ریتینگ است! من شبیه تو نیستم و میدانم چند وقتی است که تو مرا دوست نداری! این یک مشکل است و من هنوز تغییرات را درک نکردم. تو همان فلسفه وینس مکمن را داری و به تریپل اچ تعلقی نداری! تو و مکمن یک بدنساز هستید و بدنساز ها به درد کار های سخت نمی خورند! تریپل اچ گفت: تو احتیاج داری که این عقاید را درباره من تمام کنی چرا که فقط عقیده مردم برای من مهم است! نظر من تغییر کرده است چون نظر مردم تغییر کرده است! پانک درباره سوروایور سریز 2006 صحبت کرد که آن زمان تریپل اچ در DX بود و من تشویق میشدم! تریپل اچ نیز به فرصت هایی که پانک در پی پی وی مانی این د بنک در سال های اخیر داشته است، اشاره کرد و گفت: شاید پانک اگر در آینه به خودش نگاه کند، متوجه شود من آدم بزرگی نیستم آن طوری که فکر میکردم! پانک احتیاج دارد که در مورد نظر مردم نگران باشد و تو گاهی قضاوت غلط و درست میکنی همان طور که درباره جان سینا قضاوت غلط کردی! پانک گفت: به صدای مردم گوش کن! تریپل اچ گفت: مردم تو را تشویق می کنند اما آیا یک سال قبل تو را تشویق می کردند یا 6 سال قبل ؟! پانک گفت: من همه این ها را در طول این 6 سال به دست آوردم که تریپل اچ تایید کرد و گفت: اما تو این مسئله را شخصی کردی و من میخواهم به باسنت بزنم!! که پانک گفت: من هم میخواهم پین فال و سپس خاموشت کنم! تلاش من برای تغییر دابلیو دابلیو ای تمام نمیشود تا اینکه تریپل اچ از این پست کنار رود و اینها از اسم های واقعی خود استفاده کنند و ... که در اینجا میکروفون پانک قطع شد!! تزیپل اچ میکروفون خود را به پانک داد اما آن هم قطع شد تا اینکه او به کنار رینگ رفت و یک میکروفون برای او گرفت و به پانک داد اما پانک با آن یک ضربه به سر تریپل اچ زد و سپس حرکت مخصوص د گیم را پشت او اجرا کرد و با خندیدن، رینگ را ترک کرد! شوء راء نیز همین جا آف شد!

14. 2 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام حامد منم ایمیل دادم .آواتار نو مبارک باشه شیمس دیگه بی شیمس رفتی تو کاره الکس رایلی.
    بله این اواخر خیلی بدل میشه اکا آخرش میزنه این rko را.
    راستس اگه میشه از5شنبه به بعد من میخوام برم مسافرت میتونی خبرها ونتایج مسابقات را بذاری تا من از مسافرت برگردم.
    برو به سلامت خودم اینجا رو میچرخونم

الکس رایلی جدیدا خیلی خیلی بهتر شده الان فقط یه فینیشر خوب کم داره تا بشه یه کشتی گیر بزرگ.
    اون حرکات پشت سر هم هست که مثلا جان سینا دو تا شولدر بلاک میزنه و بعد you cant see me رو انجام میده یا رندی اورتن کلوزلاین میزنه و بعد اسکوپ پاوراسلم رو انجام میده؟ الکس رایلی جدیدا دو تا کلوزلاین میزنه و بعد کلوزلاین حریف رو جاخالی میده و اسپاین باستر رو انجام میده!!! واقعا حال کردم با این کارش.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

معرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... WWE Monday Night Raw 12 September 2011 - High Quality
    تاریخ برگزاری: 12 سپتامبر 2011
    مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هفته برگزار گردید:
    مسابقه اول: تگ تیم مچ........................John Morrison & Alex Riley vs. U.S. Champion Dolph Ziggler & Jack Swagger
    مسابقه دوم: د میز در مقابل کوفی کینگستن ...............................The Miz vs. WWE Tag Team Champion Kofi Kingston
    مسابقه سوم: شیمس و لاولر مقابل اوتانگا و مکگیلیکاتی .Jerry Lawler & Sheamus vs. Michael McGillicutty & David Otunga
    مسابقه چهارم: تگ تیم مچ.................John [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & Bret Hart vs. WWE Champion Alberto Del Rio & Ricardo Rodriguez
    مسابقه پنجم: ویکی گررو در مقابل کلی کلی.....................................Divas Champion Kelly Kelly vs. Vickie Guerrero
    مسابقه ششم: کودی رودز در مقابل رندی اورتون..................................................Cody Rhodes vs. Randy Orton
    جهت دریافت مسابقات دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راو 12 سپتامبر 2011 با کیفیت های مختلف به وب سایتی که در ادامه مطلب معرفی گردیده مراجعه فرمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع

http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/637
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

17. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •