تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 320 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان شک نکنید تنها تیمی که میتونه بارسا رو با کله به زمین بزنه (که امیدوارم به زودی بزنه )همین رئال خودمون هست و لا غیر !!!
    از قدیم گفتن :کار هر خر نیست خرمن کوفتن -------------------گاو نر میخواهد و مرد کهن !
    یکم مشکل خط دفاع مون حل بشه دیگی تیمی جلودارمون نیست .

البته تا قبل از بازی با بارسا باید اسم یه تیم دیگه رو به اف سی بالیوود !! تغییر بدیم تا یه وقت هوس نکنن که دوباره با رئال مادرید بازی کنن
    البته یه مسئله ای که نگرانم کرده فشردگی بازی ها تو این ماه هست که میترسم ضربه جبران ناپذیری بزنه
    این برنامه بازی ها تو این ماه هست که البته بازی مرحله بعد لیگ قهرمان که تو روزهای 17-18 اپریل و برگشت تو 24-25 اپریل رو ننوشته

1-اپوئل که هیچی !!
    2-والنسیا تو بازی رفت بسیار خطر ناک نشون داده
    3-اتلتیک رو هم همیشه باید جدی گرفت !
    4-اسپورتینگ رو میشه راحت برد
    5-مرحله بعدی در لیگ قهرمانان (بایرن)
    6-ال کلسیکو !
    7-بازی برگشت مرحله بعدی لیگ قهرمانان (بایرن)
    8-سویا رو هم متوسط میشه حساب اورد .
    9-بیلبائو رو هم نباید دست کم گرفت (مخصوصا بعد از کاری که با منچستر کرد )
    10-گرانادا هم حریف سختی نمیتونه باشه
    یعنی تو 32 روز باید 10 بازی انجام بدیم که 6 تاش بازی سنگین و سخت محسوب میشه
    به نکته خوبی اشاره کردی
    واقعا این ما مثل کنکور سراسری ( ) میمونه
    تا الان هر چی بودیم ... بودیم همه ی نتیجه ی این فصل بستگی به نتیجه گرفتن تو این ماه داره

فقط باید تو هر بازی خودمون باشیم و محروم و مصدوم نا بجا ندیم و صد البته تو همه بازی ها تیم داوری رو هم ببریم

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مادریدیسموها ، هیگوائین را می خواهند
    بیش از 73 درصد در نظرسنجی آس و پونتو پلوتا این نظر را داشتند
    آپوئل ، یک بازی تشریفاتی پیش از نیمه نهایی با بایرن
    مارادونا :" سرجیو باید در رئال بازی کند "
    وی افزود

فینال یه بازی ژرمنی اسپانیولی میباشد
    دی ماریا بر می گردد اما 90 دقیقه بازی نمی کند
    برنابئو ، هفت اسطوره ای را در بیستمین سالگرد فوت خوانیتو گرامی خواهد داشت
    فوت ساراگا ، کاپیتان میگل مونیوز و برنده پنج قهرمانی در اروپا
    مصاحبه مورینیو با کوریرا دلا سرا :" من یک برنده هستم "
    "هنوز دو سال از قراردادم باقی مانده است "
    "در فوتبال ترجیح می دهم که دشمن داشته باشم چرا که باعث می شود آرام ننشینم ."
    "کاملا حس می کنم که لیدر این رئال مادرید هستم "

منبع:مرجع اخبار رئال

4. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان شک نکنید تنها تیمی که میتونه بارسا رو با کله به زمین بزنه (که امیدوارم به زودی بزنه )همین رئال خودمون هست و لا غیر !!!

یکم مشکل خط دفاع مون حل بشه دیگی تیمی جلودارمون نیست .

البته یه مسئله ای که نگرانم کرده فشردگی بازی ها تو این ماه هست که میترسم ضربه جبران ناپذیری بزنه
    این برنامه بازی ها تو این ماه هست که البته بازی مرحله بعد لیگ قهرمان که تو روزهای 17-18 اپریل و برگشت تو 24-25 اپریل رو ننوشته

1-اپوئل که هیچی !!
    2-والنسیا تو بازی رفت بسیار خطر ناک نشون داده
    3-اتلتیک رو هم همیشه باید جدی گرفت !
    4-اسپورتینگ رو میشه راحت برد
    5-مرحله بعدی در لیگ قهرمانان (بایرن)
    6-ال کلسیکو !
    7-بازی برگشت مرحله بعدی لیگ قهرمانان (بایرن)
    8-سویا رو هم متوسط میشه حساب اورد .
    9-بیلبائو رو هم نباید دست کم گرفت (مخصوصا بعد از کاری که با منچستر کرد )
    10-گرانادا هم حریف سختی نمیتونه باشه
    یعنی تو 32 روز باید 10 بازی انجام بدیم که 6 تاش بازی سنگین و سخت محسوب میشه
    ضمن اینکه در صورت راهیابی به فینال، بازی فینال 19 May برگزار میشه؛ تا اون موقع تمام بازی های لیگ تمام شده.

خبر خوب اینه که مربی تو کنفرانس قبل از بازی مقابل APOEL، اعلام کرد هیچ بازیکنی خسته نیست و همه میخوان بازی کنن؛ تنها نگرانیش مصدومییت ها هست.

لیست مصدومین: لاسانا دیارا و کاروالیو (که همیشه یه پای لیست هست.) ولی جفتشون گویا کم کم دارن به تمرینات برمیگردن.

من مطمئن هستم که هیچ تیمی نمیتونه جلوی مارو بگیره و از قهرمانی تو لالیگا 100% مطمئن باشین. الان فقط به CL فکر کنین. ضمن اینکه مورینیو گفته نمیخواد تیم ضعیفی به میدان بفرسته و با همه ی بازیکنای اصلیش به زمین میره.

در مورد بایرن:

من بازی دیشب بایرن رو لحظاتی نگاه کردم. اگر خوب یادم مونده باشه جفت گل هاشون از جناهین حرکت کردن و پاس دادن به درون محوطه جریمه. ضمن اینکه ریبری ستاره میدان بود. از اون طرف، مثل خودمون یه دروازبان خیلی خوب دارن.

مورینیو با اینتر یک بار بایرن رو شکست داد، مطمئنم که میتونه با رئال هم این کار رو تکرار کنه. پیروزی در مقابل بایرن و صعود به Final به بچه ها قدرت ذهنی خیلی زیادی میده. مخصوصا اگه از بازی رفت با نتیجه خوبی بیرون بیایم، مطمئن باشین تکلیف لالیگا رو تو همون نیوکمپ یک سره خواهیم کرد.
    Last edited by Ezel; 05-04-2012 at 00:01. دليل: ویرایش نقل قول / sir0c0

6. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

حمایت 73 درصدی کاربران آس از هیگوائین

هواداران در نظرسنجی روز گذشته آس تردیدی نداشتند . " آیا هیگوائین به علاوه ده میلیون را با آگرو عوض می کنید ؟ " از 108.524 نفر که در این نظرسنجی شرکت کردند ، 73 درصد با این انتقال مخالفت کردند . فقط 27 درصد از حضور آگرو در رئال استقبال کردند . اتفاقا نتیجه نظرسنجی پونتو پلوتا نیز همین گونه بود . فقط 25 درصد در این نظرسنجی بازیکن سیتی را انتخاب کردند .

مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی دیروز در این باره گفت :" این یک خبر کذب است ، پس نظری ندارم . اگر قرار باشد در مورد هر خبر کذبی پاسخگو باشم ، کاری نمی ماند که انجام دهم . " طبیعتا هر واکنش دیگری غیرمنطقی بود . بوتراگوئنو نیز در مصاحبه با وبسایت باشگاه گفت :" هیگوائین یک مهاجم درجه یک است و می خواهیم تا الها او را داشته باشیم . " مربی پرتغالی همچنین باز هم از مطبوعات انتقاد کرد :" این گروه متحد است و شما می خواهید ویرانش کنید . هر روز ماجرای جدیدی می سازید . هفته گذشته من باید به سیتی می رفتم ، دی ماریا تیم نداشت و شالکه هم مال کاسیاس بود . این هفته هم هیگوائین به مالاگا رفت و واکر و جانسن هم به این جا آمده اند ... "

تفاوت ها
    ال پیپیتا زمانی که 10 ساله بود پشت دوربین افشا کرده بود :" رویایم بازی در رئال سات . " این نشان از تعصب خاص این بازیکن در شش فصل حضورش در باشگاه است . همیشه بر خلاف جریان اب حرکت کرده است : رائول ، نیستلروی ، رونالدو و کاسانو . حالا هم با این که بنزما در شرایط خوبی است ، هواداران می دانند که بازیکن آرژانتینی با روحیه خاص خودش می تواند به تیم کمک کند . لالیگایی که کاپلو برد با گلش در دقایق پایانی به اسپانیول به دست آمد یا در سال 2009 در آخرین لالیگای رئال هم گل قهرمانی را در رینو زد .
    آگرو در سال 2009 گفته بود :" من در مادرید ؟ مگر دیوانه ام ؟ " مادریدیسموها آن صحبت ها را از یاد نبرده اند و به همین خاطر است که مخالف پیوستن بازیکن منچستر سیتی به تیمشان هستند .
    ......

مثلث آتش ، یک گل تا تاریخ

خوزه مورینیو می داند که رونالدو ، هیگوائین و بنزما ، ویرانگر ترین خط حمله را تشکیل می دهند . در حقیقت این سه در بازیهای اخیر که با هم درون زمین بوده اند ، آمار گلزنی فوق العاده ای داشته اند و امشب نیز می توانند تاریخ سازی کنند .
    این سه مهاجم در تمامی تورنمنت ها در این فصل 99 گل زده اند و حالا فقط یک گل تا رکورد صد گل مسی - اتوئو و هانری فاصله دارند . بدین ترتیب یک گل از سوی این مثلث در بازی امشب می تواند باعث تاریخ سازی شود .
    کریستیانو (47 گل) ، هیگواین (28 ) و بنزما (24) در حاشل ثبت تاریخ هستند و امشب برابر آپوئل می توانند رکوردشان را تاریخی تر کنند .

8. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ضمن اینکه در صورت راهیابی به فینال، بازی فینال 19 May برگزار میشه؛ تا اون موقع تمام بازی های لیگ تمام شده.

خبر خوب اینه که مربی تو کنفرانس قبل از بازی مقابل APOEL، اعلام کرد هیچ بازیکنی خسته نیست و همه میخوان بازی کنن؛ تنها نگرانیش مصدومییت ها هست.

لیست مصدومین: لاسانا دیارا و کاروالیو (که همیشه یه پای لیست هست.) ولی جفتشون گویا کم کم دارن به تمرینات برمیگردن.

من مطمئن هستم که هیچ تیمی نمیتونه جلوی مارو بگیره و از قهرمانی تو لالیگا 100% مطمئن باشین. الان فقط به CL فکر کنین. ضمن اینکه مورینیو گفته نمیخواد تیم ضعیفی به میدان بفرسته و با همه ی بازیکنای اصلیش به زمین میره.

در مورد بایرن:

من بازی دیشب بایرن رو لحظاتی نگاه کردم. اگر خوب یادم مونده باشه جفت گل هاشون از جناهین حرکت کردن و پاس دادن به درون محوطه جریمه. ضمن اینکه ریبری ستاره میدان بود. از اون طرف، مثل خودمون یه دروازبان خیلی خوب دارن.

مورینیو با اینتر یک بار بایرن رو شکست داد، مطمئنم که میتونه با رئال هم این کار رو تکرار کنه. پیروزی در مقابل بایرن و صعود به Final به بچه ها قدرت ذهنی خیلی زیادی میده. مخصوصا اگه از بازی رفت با نتیجه خوبی بیرون بیایم، مطمئن باشین تکلیف لالیگا رو تو همون نیوکمپ یک سره خواهیم کرد.
    کاملا موافقم..
    در رابطه با مصدومین برای بازی با بایرن 100% به کاروالیو احتیاج داریم ، درسته که در آخرین بازی خیلی ضعیف کار کرده ولی به تجربه این بازیکن در مقابل تیمی مثل بایرن احتیاج داریم راموس به سمت راست میره (جای آربلوا) په په و کاروالیو هم در مرکز ...اگر مورینیو قصد داره حجومی از جناحین بازی کنه باید مارسلو در ترکیب اصلی قرار بگیره چون خاصیت های حجومیش و سرعتش با فابیو کوانترائو قابل مقایسه نیست !
    اما در مورد خط حجومی بایرن ، یک خط حجومی فوق العاده سرعتی دارند ولی اگر از این تیم توپ رو بگیری و کلا مالکیت توپ رو حتی تو زمین خودت در اختیار داشتی باشی و در زمانی که توپ رو از دست میدی نظم خطوط دفاعی رو حفظ کنی این تیم هیچ کار حجومی نمیتونه صورت بده ، من یک سری از Highlight بازی های بایرن رو برای این اواخر که به اوج برگشته رو از Youtube دیدم اصلا قدرت تموم کنندگی و انجام دادن کار های تاکتیکی در مقایسه با تیم هایی مثل رئال / بارسلونا / میلان / منچستر ....ندارند و بیشتر فعالیت این تیم روی فشار اوردن به خط دفاعی تیم مقابل برای اشتباه کردن مدافعان یا حرکات انفرادی روبن و ریبری هست که تیم مقابل به گل میرسه.(حداقل در 80% مواقع اینطوری بوده) ...!
    در رابطه با لالیگا هم اگر والنسیا رو شکست بدیم به طور قطع قهرمان لالیگا برای خودمونه ...و با این روحیه میتونیم تیم بارسلونا رو در نو کمپ در هم بریزیم و جشن قهرمانی رو همونجا بگیریم.تجربه نشون داده بارسلونا در نو کمپ خیلی راحت تر از جاهای دیگه گل میخوره و کلا در مقابل تیم های بزرگ امتیاز از دست میده.

10. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بچه ها من چند تا بازی بایرن رو دیدم باید خیلی مواظب تین تیم بود از این بهتر نمیتونن باشند! من حاضر بودم با چلسی که وضعیتش نامناسبه بازی میکردیم تا بایرن خیلی آماده بعد رئال و بارسا قویترین تیم مونده در این مرحله بود حتی یکم بهتر از میلان هستن
    اگه بخوایم تو 4 پست بگیم کدوم پستشون ضعیف تره نمیشه چیزی گفت
    نویر در دروازه قطعا بهتر از ابیاتی و والدس هست
    لام و بداشتوبر هم توی دفاعشون بهتر از بقیه هم تیمی هاشون عمل میکنن
    شواینی هم هافبک خوبیه
    خط حمله اشون هم که جای بحث نداره اما ریبری یکم سر حال نیس

احتمال اینکه واسه بازی رئال و بایرن کونترائو به جای مارسلو بازی کنه خیلی زیاده امیدوارم کاکا روند خوبش رو ادامه بده و اوزیل هم یکم سرحال تر بازیکنه توی چند بازی اخیر بازی خوبی از اوزیل ندیدم و این یکم نگران کننده هست

12. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب دوستان بازیرو 5-2 و در مجموع 8-2 بردیم..!
    چند نکته در رابطه با بازیکن ها و ترکیب تیم :
    نوری ساهین فوق العاده بود در طول بازی از این بازیکن یک پاس اشتباه یک حرکت اشتباه ندیدم ! درسته نمایشی بازی نمیکرد و هرچی توپ میومد دستش سریعا منتقلش میکرد به بازیکن دیگر و اصلا معطل نمیکرد...! در کل خیلی خوب بود حداقل به نظر من چیزی از ژابی آلونسو کمتر نداشت ! شاید بهتر هم بود !
    تغییرات بازی ...مارسلو تعویض شد و پستش رو آلتینتپ پر کرد که واقعا در اون قسمت زمین افتضاح بود پنالتی هم داد.. گل اول هم مقصر اصلی بود..در کل دفاع چپ اصلا نمیشه روی همچین بازیکنی با وجود کوانترائو - مارسلو حساب کرد !
    رائول آلبیول جایگزین استبان گرانرو شد ، تقریبا یک تعویض بود که هم آلبیول بازی کرده باشه هم با توجه به خاصیت تدافعی آلبیول بازی رو در دست بگیره...!
    بازگشت آنخل دی ماریا هم عالی بود...یک پاس گل داد و یک گل هم زد که هیچوقت از یک بازیکنی که دوره مصدومیتش تموم شده همچین آماری انتظار نمیره..!

------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در یک بازی پر افت و خیز توانست که با کسب پیروزی برابر آپوئل ، بیستمین سالگرد درگذشت خوانیتو را زنده نگاه دارد .
    با گلهای رونالدو ، کاکا ، کایخون و دی ماریا برای رئال و ماندوکا و سولاری برای آپوئل ، رئال مادرید توانست که صعودش به نیمه نهایی چمپیونزلیگ را مسجل کند تا لرزه بر اندام بایرن مونیخ بیافتد .
    همان طور که انتظار می رفت ، رئال مادرید بازی را کنترل کرده بود به طوری که می شد پیش بینی یک گلباران دیگر را از سوی شاگردان مورینیو داشت .
    آپوئل دفاع مطلق می کرد و حتی مدافعان رئال نظیر مارسلو جلو کشیده بودند .
    بالاخره در دفیقه 26 ، روی ارسال مارسلو ، کریستیانو اولین گلش را زد تا شمار گلهای مثلث آتش رئال را به عدد صد برساند. پس از این گل باز هم رئال مادرید حمله می کرد و آپوئل به ضد حملات نصفه و نیمه اش دل خوش کرده بود .
    در دقیقه 37 اما نوبت کاکا بود که بدرخشد . پاس اول را کاکا داد اما بازیکن برزیلی با یک شوت تماشایی دروازه پاردو که در آکادمی بارسا رشد کرده را گشود .
    رونالدو و مارسلو ، خط دفاع آپوئل را آرم نمی گذاشتند اما بالاخره دو تیم با نتیجه 2-0 به رختکن رفتند تا آپوئل نفس راحتی بکشد که گلهای بیشتری وارد دروازه اش نشده است .
    در نیمه دوم ، رئال مادرید کمی بازی را شل گرفت تا آپوئل با جدیت و انگیزه بیشتری بازی کند . آنها سعی کردند که بیشتر حفظ توپ کنند و کمی جرئت پیدا کردند که جلو بیایند .
    در دقیقه 67 بالاخره روی همکاری عالی آیلتون و مندوکا ، آپوئل به گل رسید تا هواداران تیم قبرسی که به برنابئو آمده بودند به وجد بیایند و نسبت به ادامه بازی امید بگیرند .
    در این لحظات ، آپوئل مالک حقیقی بازی بود و آن طور که می خواست پیش می رفت تا این که در دقیقه 75 روی یک ضربه کاشته عالی ، کریستیانو گل زد تا رئال به بازی برگردد .
    پنج دقیقه بعد روی پاس دی ماریا ، این کایخون بود که به زیبایی در داخل محوطه جریمه آپوئل صاحب توپ شد و گل چهارم تیمش را زد . اما دو دقیقه بعد ، آلتین توپ به حریف پنالتی داد تا سولاری گل دوم تیم نیکوزیایی را بزند .
    پایان بخش بازی هم گل دی ماریا روی پاس کاکا بود تا بازیکن آرژانتینی با ضربه چیپی که زد ، بازگشت خوبش به میادین را با یک گل و یک پاس گل جشن بگیرد و برای بازیهای سخت پیش رو خط و نشان بکشد .
    در مجموع ، رئال مادرید در یک بازی جذاب توانست که با نتیجه 5-2 تیم آپوئل را شکست دهد و آماده بازیهای بعدی بماند . درخشش یک نیمه ای کاکا ، دبل کردن کریستیانو و صعود بدون نیاز به کمک داور همچون دیگر تیمها از نکات این بازی بودند .

14. 10 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تبریک تبریک تبریک
    نکات رو دوستان گفتند
    به نظرم بازی مارسلو هم خوب بود نیمه اول خداییش پر تلاش ترین بود و یه پاس گل داد
    از بازی خوب نوری شاهین هم نمیشه گذشت
    کاکا که دیگه هیچی همون SUPER 8 خودمونه
    ولی نیمه اول یه جورایی کمبود خلاقیت دیده شد که دلیلش نبود مسعود بود که اونم کاکا تا حدودی پر کرد
    ولی نیمه دوم آنخل ترکوند
    همه کاری کرد گل دریبل پاس گل شوت
    رونالدو هم کم اشتباه بود
    کایخون هم با انگیزه نشون داد ولی دیماریا یه چیز دیگس
    در کل خوب بودیم
    ولی دوست داشتم اصلا گل نخوریم... عیب نداره

..........
    دی ماریا :" چه در زمین باشم چه روی نیمکت ، همه تلاشم را می کنم "

آنخل دی ماریا ، بازیکن آرژانتینی که برابر آپوئل یک گل زد و یک پاس گل داد در مورد بازی با بایرن گفت :" آرام هستیم چرا باید تلاش کنیم همه چیزمان روبراه باشد و بعد منتظر نتیجه بمانیم . دو بازی با کلاس برگزار می شود و هدفمان بردن است . " در ادامه گفت :" مسیر آسانی نیست اما هدفمان بردن است . "
    در مورد حرفهای اخیر مورینیو که گفته بود تیم هنوز به فینال چمپیونزلیگ نرسیده گفت :" درست است . مربی می داند که چرا این را گفته است . فعلا یک مرحله دیگر مانده است و باید آن را ببریم . "
    در مورد عملکرد خط حمله رئال گفت :" برای هر سه مهاجم خوشحالم . در دوران فوق العاده ای هستند . من خودم تلاش می کنم حتی اگر پنج دقیقه هم فرصت داشته باشم کارم را بکنم . در حال حاضر چه درون زمین باشم چه روی نیمکت ، همه تلاشم را می کنم . "
    ...

16. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

RICADRO
    کاکا :" یکی از زیباترین گلهایم را زدم "

کاکا ، هافبک برزیلی رئال مادرید که برابر آپوئل یک گل زیبا زد ، برای شاید دهمین بار جمله ای تکراری را به زبان آورد :" اعتماد به نفسم برگشته است . می توانم کارهای بیشتری انجام دهم ، گل بزنم ، پاس گل دهم و کارهایی که تیمم می خواهد انجام دهم . خودم می دانم که چه می توانم بکنم . چه نیم ساعت در زمین باشم ، چه 90 دقیقه . من می توانم گل بزنم ، پاس گل بدهم و در خدمت تیم باشم . اما رقابت بالاست . " چ
    در مورد حرف مورینیو که گفته بود بارسا به فینال می رسد گفت :" ترجیح می دهم به تیم خودم فکر می کنم و زمانی به فینال فکر می کنم که به فینال رسیده باشیم . بقیه برایم اهمیتی ندارند . " کاکا همچنین نسبه به تیم ابراز اطمینان کرد :" در میان چهار تیم برتر اروپا برای دومین سال پیاپی هستیم . " در مورد بایرن مونیخ گفت :" بازیکنان خط حمله شان خطرناک هستند . ریبری دیروز بازی فوق العاده ای داشت . روبن بازی نکرد اما خیلی خوب است . مارسلو گومز 11 ، 12 گل در چمپیونزلیگ امسال زده است . این یک تیم متعادل است و باید مواظب بود . "
    در پایان در مورد مسئله داوری ها گفت :" دوست ندارم در این باره صحبت کنم . همیشه سعی می کنم مطیع باشم . با بدبینی نسبت به داوران وارد زمین نمی شوم . یک روز به سود ما سوت می زنند و یک روز به ضررمان . این طبیعی است . " در مورد گلهش هم گفت :"این یکی از زیباترین گلهای دوران فوتبالم بود . "

18. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

پيروزي پرگل رئال در شب رکوردشکني مهاجمان

رئال مادريد توانست با پيروزي پنج بر دو مقابل آپوئل نيکوزيا در سانتياگو برنابئو به مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يابد.

کریستیانو رونالدو، گونسالو ایگواین و کریم بنزما اکنون 101 گل در فصل 12-2011 به ثمر رسانده‌اند و توانسته‌اند بهترین سه مهاجم تاریخ فوتبال اسپانیا شوند. آنها رکورد لیونل مسی، ساموئل اتوئو و تیری آنری را که در فصل 09-2008 توانستند 100 گل بزنند را پشت سر گذاشتند.

بازی دو تیم جذاب بود و رئال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، با نتیجه هشت بر دو تیم قبرسی را شکست داد؛ هرچند که ژوزه مورینیو احتمالا از عدم تمرکز رئالی‌ها و خوردن دو گل ناراضی است.

آپوئل که بازی رفت را در خانه سه بر صفر باخته بود نیاز به معجزه داشت تا صعود کند، به‌ویژه مقابل رئال مادرید که در این فصل فوق‌العاده قدرتمند بوده. باشگاه اسپانیایی در این فصل در 9 بازی (تا پیش از این بازی) در اروپا 8 برد و یک تساوی کسب کرده بود و تنها 4 گل دریافت کرده بود و از این نظر رکورددار این فصل بود.

مردان مورینیو بازی را با حملات پیاپی آغاز کردند و آپوئل همچنان به دفاع می‌پرداخت تا بلکه گل‌های مکتری دریافت کند.

کریستیانو رونالدو در دقیقه 26 اولین گل بازی را زد. او سانتر تیز مارسلو را به گل چهل و هشتم خود در این فصل تبدیل کرد.

مادرید ده دقیقه بعد به گل دوم رسید. کاکا پاسی را از مارسلو گرفت و پس از استپ توپ، با شوتی مهارنشدنی از فاصله 20متری دروازه پاردو را گشود و توپ را به گوشه بالای دروازه فرستاد.

آپوئل در دقیقه 67 یکی از گل‌های خورده را جبران کرد. آنها با چند پاس خوب در نیمه مادرید و پاس هوشمندانه آیلتون به ماندوکا به گل رسیدند. ماندوکا با بغل پا دروازه ایکر کاسیاس را باز کرد.

رونالدو در دقیقه 75 گل دیگری زد. یک ضربه ایستگاهی نصیب رئال شد و در حالی که به نظر می‌رسید رونالدو توپ را به دلیل زاویه‌ای که با دروازه دارد سانتر خواهد کرد، او با ضربه‌ای بسیار تماشایی دروازه پاردو را باز هم باز کرد.

خوسه کایخون تازه‌وارد هم در دقیقه 80 گل زد. او پاس آنخل دی‌ماریا را در نزدیکی تیر نزدیک‌تر دروازه گرفت و به گل تبدیل کرد.

مادرید دو دقیقه بعد دوباره گل خورد. این بار حمیت آلتین‌توپ خطا کرد و پنالتی حاصل را استبان سولاری به گل دوم تیمش تبدیل کرد.

دی‌ماریا در دقیقه 84 گل پنجم را هم زد. او با ضربه‌ای چیپ و دیدنی دروازه پاردو را گشود. این گل پایانی بود بر گل‌زنی مردان مادریدی.

مادرید 17 آوریل (کمتر از دو هفته بعد) در آلیانس آره‌نا میهمان بایرن مونیخ خواهد بود. این بازی در مرحله رفت نیمه‌نهایی است.
    source:varzesh3.com

20. 7 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •