تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1805 اولاول ... 1652152552612622632642652662672682692753153657651265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخ گفتی سرعت دانلود من خوبه ولی بروزینگم مزخرف اه این صحرو نزدیک 15 مینه دارم سعی در باز کردنش میکنم! هی رفرش میکنم تا جونش کنده شد بالاخره بالا اوومد فک کردم از ویندوزمه ک 2 ساعت پیش عوض کردم نگو ....!
    احتمالا همون چیزیم که داری دان میکنی سرورش ایرانیه!

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان دو شب است که سرعتم از دایال اب بدتر شده

فکر میکردم تنها من مشکل سرعت دارم اونم از نوع شبها
    من بعثت دارم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان. 4 سال شاتل داشتم ولی خیلی اذیت شدم، حالا می خوام اگه شد مخابرات بگیرم

یه سئوال داشتم که شبانه ی رایگان مخابرات چه طوره؟ ماهانه چقدر می شه دانلود کرد؟ من به شبی یک گیگ هم راضیم

بعد با دانلود فرضا 30 گیگ در ماه، مثل شاتل محدود نمی کنن؟ الان با پشتیبان مخابرات صحبت کردم می گه نه ما هیچ محدودیتی نداریم ! می شه باور کرد؟

سئوال آخر میزان قعطی و افت سرعتش چطوره؟ این دوستان که نوشتن سرعت شده دایل آپ، چند بار در ماه اینطوری می شه؟ عمدی کم شده یا اتفاقی بوده؟ چند ساعت طول می کشه تا به حالت نرمال برگرده؟

الان 128 شاتل دارم یک ساله 93 تومان، تو روز سرعتش 2 مگ بدون افت سرعت و با قعطی کم، 1 تا 3 شب سرعت دایل آپ ثابت. 3 تا 8 سرعت 60 کیلو بایت

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من الان دو شب است که سرعتم از دایال اب بدتر شده

من بعثت دارم
    کلا دو شبه دانلود شبانه عملا تعطیله واسه من . دیشب نه فقط سرعت بلکه اصلا وصل نمیشد به سرور دانلود . داغون به تمام معنا .

سلام دوستان. 4 سال شاتل داشتم ولی خیلی اذیت شدم، حالا می خوام اگه شد مخابرات بگیرم

یه سئوال داشتم که شبانه ی رایگان مخابرات چه طوره؟ ماهانه چقدر می شه دانلود کرد؟ من به شبی یک گیگ هم راضیم

بعد با دانلود فرضا 30 گیگ در ماه، مثل شاتل محدود نمی کنن؟ الان با پشتیبان مخابرات صحبت کردم می گه نه ما هیچ محدودیتی نداریم ! می شه باور کرد؟

سئوال آخر میزان قعطی و افت سرعتش چطوره؟ این دوستان که نوشتن سرعت شده دایل آپ، چند بار در ماه اینطوری می شه؟ عمدی کم شده یا اتفاقی بوده؟ چند ساعت طول می کشه تا به حالت نرمال برگرده؟

الان 128 شاتل دارم یک ساله 93 تومان، تو روز سرعتش 2 مگ بدون افت سرعت و با قعطی کم، 1 تا 3 شب سرعت دایل آپ ثابت. 3 تا 8 سرعت 60 کیلو بایت
    از لحاظ دانلود شبانه وضعش از شاتل بهتره اما اونقدرها هم خوب نیست . ولی زیاد اذیت میکنن . مخابرات یه مردم ازاریه که نگو . پشتیبانی درست حسابی هم که نداره . سایت درست حسابی هم نداره . کلا بی در و پیکره . دزدی هم زیاد میکنن که عادت میکنی .
    کلا دانلود شبانه مخابرات بد نیست ولی ممکنه در طول دوره زیاد اذیت بشی . بالشخصه که وقتی توی شاتل بودم بیشتر اذیت میشدم . باز الان بهتره .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان ببینین می تونین کسی مشکل من رو حل کنه
    من الان خونمون 3 تا خط تلفن داره که پیش شماره یکی 892 و اون دوتای دیگه که جدیدا گرفتیم 867 هستش
    حدود 3 سال هستش که روی 892 adsl دارم
    چهار روز پیش زنگ زدم که برای خط دیگه تلفن adsl بگیرم همه چیز به خوبی پیش رفت و بعد از 2 روز یک خانمی زنگ زد که گفت خط شما اکتیوه و الان می تونین کانکت بشین
    منم شاد و خوشحال مودم 892 رو برداشتم رفتم زدم به 867 ولی این چراغ لامصب ثابت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی یک کارایی گفتن ولی هیچ کدوم فایده نکرد از آخر هم که زنگ زدم رده بالاییشون گفت که خط شما نویز زیاد داره باید مودمت رو برداری بیا احمد آباد تا برات کانفیگش کنیم بعد ببری تا بتونی کانکت بشی
    به نظر شما چنین چیزی درسته؟
    یعنی اونا از کجا می فهمن که خط من نویز داره یا نه؟
    خلاصه هر کی راه حلی داره رو کنه و گرنه مجبورم این همه راه رو برم احمد آباد
    قبلش هم یک چیزی بگم که از اسپلیتر و اینکه مودم رو ببری اول خونه امتحان کنی همه ی این کارها رو کردم یک چیز جدید بگین

به نظر من نبر اونا فقط می خوان از ت پول بگیرن وگرنه خودشون باید از مرکر downsteam data range تو رو بالا پایین ببرن تا درست شه
    ضمنا خودت انواع Mode Adsl رو امتحان کن یا انواع vpi vci

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اذیت می کنه دقیقا یعنی چی؟ شاتل هم عملا پشتیبانی نداره !

این روزهای اخیر با چندتاشون حسابی دعوا کردم. گفتم شما پشتیبان مایید یا شمارو اینجا گذاشتن که فقط بگید نه؟

کل این 3/5 سال هنوز نشده یه بار پشتیبانی به من جواب نه نده. فقط نه همه چی نه هیچ کاری نمی شه از دست ما هیچ کاری بر نمیاد !

تقریبا ماهی یکی 2 بار قعطی چند ساعته هم دارن که اونم فقط باید شکیبا باشیم تا مشکل از مخابرات رفع بشه ! همیشه مقصر مخابراته !

حالا شما در مخابرات ماهی چند بار قعطی دارین؟ چند بار افت سرعت؟ البته سرعت اگه زیر 50 نیاد خوبه و به نظرم مشکل نیست

یه سئوال فنی دیگه؟ مخابرات با چیز شکن و شراکشی فایر رابطه اش چطوره؟ این طور نباشه که به هیچ وجه نشه شیلتر رو دور زد؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ذیت می کنه دقیقا یعنی چی؟
    یعنی صبح میای بری 4 تا ایمیل چک کنی میبینی سایت مخابرات ضمن عرض خوش آمد بهتون اطلاع رسانی میکنه شارژت صفر شده!
    چرا؟ جون سیستم مشکل داشته دانلود شبانه رو ازت کم کردن!

حالا باید بدوی که حجمت رو برگردونی

رو قطعیها و افت سرعت من فکر میکنم منطقه با منطقه فرق داره
    خیلی وقتها شده سرعت دانلودم خوب بوده و چند روزی مشکلی نداشتم ولی دوستان اینجا شاکی بودن و بالعکس

ین طور نباشه که به هیچ وجه نشه شیلتر رو دور زد؟
    فعلا که میشه

9. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه این مشکلاتی ک دی اس ال های کل کشور داره همش به خاطر انتصابات آتیه ! هرچند این کسیم ک میاد ی خریه مثل قبلی! به خاطر همین چیز مزخرف ک کسی شرکت نمیکنه کل کشورو بهم ریختن از امتحانات مدارس و دانشگاه ها بگیر بیا بالا

11. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی اون دوستیمون گ میگفت مخابرات سه تا سطح به کارمنداش دی اس ال میده. یکیش ی مگ ماهی یک گیگ دو مگ ماهی یک گیگ 3مگ ماهی یک و نیم گیگ

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آها با تشکر از دوستان. پس دیگه مخابرات به اون بدی سابق نیست. چون قبلا می دیدم از سرعت پایین و قعطی های دائمش زیاد گله می شد

الان شاتل هم سرعت چیز شکن و اون یکی رو آورده زیر 3 کیلو بایت ولی به هر جون کندنی که شده کار می کنه. اونجا همین آب باریکه هم نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •