تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 364 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

|

نه از طریق usb هم آپدیت میشن..

منم با توجه به قیمت بالای مدل های 2012 و... انتخاب اولم 57000 هست،

و فقط منتظریم دوستان بیان و تجربه دیدن فوتبال از شبکه های داخلی خودمون رو بگن

و اگه مشکل عجیبی نبود کمتر هزینه کنیم همین 57000 رو بگیریم..

|
    شما 47 اینچ میخوای برداری؟

42lm58000 مگه 2012 نیست؟

من اگه پولم برسه حتما برمیدارم....راستش بنظر من اسمارت بودن تی وی ها فقط پول اضافی دور ریختنه...........تا وقتی کامپیوتر دارم اصلا نیازی به اسمارت تی وی ندارم...

اونجوری که دوستان گفتن ، مدل 58000 از نظر کیفیت تصویر خیلی از 57000 بهتره و یکی از تفاوتاش هم اسمارت نبودن 58000 هست...نظر شما چیه دوست عزیز؟

2. این کاربر از betta007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما 47 اینچ میخوای برداری؟

42lm58000 مگه 2012 نیست؟

من اگه پولم برسه حتما برمیدارم....راستش بنظر من اسمارت بودن تی وی ها فقط پول اضافی دور ریختنه...........تا وقتی کامپیوتر دارم اصلا نیازی به اسمارت تی وی ندارم...

اونجوری که دوستان گفتن ، مدل 58000 از نظر کیفیت تصویر خیلی از 57000 بهتره و یکی از تفاوتاش هم اسمارت نبودن 58000 هست...نظر شما چیه دوست عزیز؟

|

حدود 200 هزار تومن بیشتر ( تو سایز 47 اینچ ) و فقط 200 هرتزه..

و فک نکنم به غیر از تنظیم عمق سه بعدی چیزه بسیار متمایزی نسبت به 57000 داشته باشه..

و نمی دونم چرا قاب بزرگ و متفاوتش (نسبت به مدل های 2011) 57000 به دلم نشسته!!

در کل مسه من به اقتصاد! خانواده فک کنیم 57000 گزینه مطلوبی می باشد..

|

4. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

|

حدود 200 هزار تومن بیشتر ( تو سایز 47 اینچ ) و فقط 200 هرتزه..

و فک نکنم به غیر از تنظیم عمق سه بعدی چیزه بسیار متمایزی نسبت به 57000 داشته باشه..

و نمی دونم چرا قاب بزرگ و متفاوتش (نسبت به مدل های 2011) 57000 به دلم نشسته!!

در کل مسه من به اقتصاد! خانواده فک کنیم 57000 گزینه مطلوبی می باشد..

|
    یکی از دوستان در مورد دیدن فوتبال با 57000 گله داشتن که توی پست های قبل نوشته بودن...اما یکی دیگه در مورد 58000 توضیح داد که اصلا مشکلی نداشته باهاش...
    حالا فقط مشکل این دو مدل سر فوتبال خودشو نشون میده؟

6. این کاربر از betta007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یکی از دوستان در مورد دیدن فوتبال با 57000 گله داشتن که توی پست های قبل نوشته بودن...اما یکی دیگه در مورد 58000 توضیح داد که اصلا مشکلی نداشته باهاش...
    حالا فقط مشکل این دو مدل سر فوتبال خودشو نشون میده؟
    |

کی، کدوم پست ؟؟

siavash444 بود که حتی تو تاپیک اختصاصی هم گله کرده بود..

ولی دیزور گفت که یه فیلم فوتبال! باهاش دیده و نه فوتبال شبکه دیجیتال خودمون!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک اختصاصی رو از اول و با حوصله مطالعه کردم هنوزم امیدم رو از دست ندادم! ولی تا لحظه خرید تحقیق رو ادامه میدم..

|

8. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در مورد این موضوع خطوط هاله ای قبلا هم صحبت شد در صفحه 239
    98000 که از بهترین تلویزیون های 2011 الجی این مشکلو داره در ضمن تو تمام تصاویر باز چه تلویزیون دیجیتال چه بازی چه 1080p دیده میشه فقط منم این حرفو نزدم ولی خوب اگه وسواس به خرج ندین میتونین ازش صرفنظر کنین من فقط دارم تجربه شخصیم و میگم هیچ قصد و غرضیم ندارم دوست دارم با پولت بهترین انتخاب رو داشته باشی .
    در ضمن همونطور که گفتم smart بودن واقعا یه چیز صرفا تبلیغاتی بله مثلا میتونی بدون ف ی ل ت ر شکن بری ف ی س بوک یا با مرورگر بری تو اینترنت یا بازی cut the rope بازی کنی ولی همه اینا ارزش پول دادن نداره با کامپیوتر خونه خیلی خیلی راحت تر میتونی این کارا رو بکنی .
    اگه به این نتیجه رسیدی که اسمارت بودن چیز بیخودیه حتی میتونی به مدل lw45000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فکر کنی که تفاوتش با 57000 در رنگ قاب (تمام مشکی )و اسمارت نبودنشه
    Last edited by siavash444; 03-07-2012 at 18:34.

10. این کاربر از siavash444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در مورد این موضوع خطوط هاله ای قبلا هم صحبت شد در صفحه 239
    98000 که از بهترین تلویزیون های 2011 الجی این مشکلو داره در ضمن تو تمام تصاویر باز چه تلویزیون دیجیتال چه بازی چه 1080p دیده میشه فقط منم این حرفو نزدم ولی خوب اگه وسواس به خرج ندین میتونین ازش صرفنظر کنین من فقط دارم تجربه شخصیم و میگم هیچ قصد و غرضیم ندارم دوست دارم با پولت بهترین انتخاب رو داشته باشی .
    در ضمن همونطور که گفتم smart بودن واقعا یه چیز صرفا تبلیغاتی بله مثلا میتونی بدون ف ی ل ت ر شکن بری ف ی س بوک یا با مرورگر بری تو اینترنت یا بازی cut the rope بازی کنی ولی همه اینا ارزش پول دادن نداره با کامپیوتر خونه خیلی خیلی راحت تر میتونی این کارا رو بکنی .
    اگه به این نتیجه رسیدی که اسمارت بودن چیز بیخودیه حتی میتونی به مدل lw45000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فکر کنی که تفاوتش با 57000 در رنگ قاب (تمام مشکی )و اسمارت نبودنشه
    |

عزیز میشه به زحمت بی افتی! و از تی وی موقع پخش شبکه های دیجیتال عکس بزاری..

الان که فوتبالی پخش نمیشه ولی اگه موقع پخش فوتبال بشه که بهتر..

ممنون

|

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش بدیش مربوط به اندازش هست.....
    میخواستم 57000 بگیرم که اینطور که دوستان میگن هاله و از اینجور چیزا دچارش میشه البته برا فوتبال.....
    راستی شما در مورد به روز شدن این اسمارت ها و عیر اسمارت ها چیزی میدونید؟ اونایی که اسمارت نیستن چجوری به روز میشن؟
    پشتشون يه جا داره براي نصب كابل lan از اون طريق به روز ميشن

13. 2 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه چيزي هم در مورد استاندارد فاصله تا تلويزيون بگم شايد به بعضي از دوستان كمك كنه تو انتخاب سايز البته اگه كسي پول اضافي داره هر چي بزرگتر بيتر...
    فاصله استاندارد از تلويزيون برابر است با 5 تا 7 برابر اندازه قطر تلويزيون كه تو دفترچه بيشتر led ها هم نوشته شده يعني براي يه تلويزيون سايز 42 اينچ كه 107 سانتيمتر هست اگه همون 5 برابر رو هم فرض بگيريم ميشه 5/5 متر ! كه تو بيشتر خونه هاي امروزي مخصوصا تهران براي رعايت اين فاصله بايد بري از تو خونه همسايه تلويزيونتون رو ببينيد! پس اول ببينيد فاصله معمول كه با تلويزيون خواهيد داشت چقدره بعد پول اضافي هزينه كنيد اختلاف قيمت 42 اينچ با 47 يا 55 هم كه كم نيست ماشاءالله...

15. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان عزیز من به هارد دارم که توش چند تا فیلم بلوری سه بعدی با فرمت iso هست.سینمای خانگی آپولو هم دارم و تلویزیون هم 47lw5700 هستش.راهی هست که سینمای خانگی فایل iso رو پخش کنه؟من با کامپیوتر از طریق کابل hdmi و power dvd 12 اینارو پخش میکنم اما سه بعدی نیست.کدوم حالت تبدیل به سه بعدی رو از منوی سه بعدی باید انتخاب کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان عزیز من به هارد دارم که توش چند تا فیلم بلوری سه بعدی با فرمت iso هست.سینمای خانگی آپولو هم دارم و تلویزیون هم 47lw5700 هستش.راهی هست که سینمای خانگی فایل iso رو پخش کنه؟من با کامپیوتر از طریق کابل hdmi و power dvd 12 اینارو پخش میکنم اما سه بعدی نیست.کدوم حالت تبدیل به سه بعدی رو از منوی سه بعدی باید انتخاب کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    از طریق پی سی یا لپ تاب با برنامه Arcsoft TotalMedia Theatre 5 از طریق پورت HDMI می شه به شرطی که کارت گرافیکت از 3D پشتیبانی کنه و کابلت هم پهنای باندش بالا باشه مثلا ورژن 1.4

18. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •