دم سامی گرم
تو سه ماه موفق شد 6 میلیون دستگاه بفرشه .......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم سامی گرم
تو سه ماه موفق شد 6 میلیون دستگاه بفرشه .......
احتمال ساخت يك گوشي گالكسي 3 بعدي در سه ماهه آخر سال 2011
Samsung might be working on a 3D Galaxy phone, due for Q4
According to a pretty reliable Korean website, Samsung is working on a 3D phone running on Android. It should be called Samsung Galaxy 3D and will be a direct competitor of LG's Optimus 3D and HTC's EVO 3D.
Well, this is hardly a surprise and honestly, we expected to hear such rumors a lot earlier. The LG Optimus 3D has been recently released, the GSM HTC EVO 3D is on the way while Samsung has still got no 3D smartphone.
If ETNews is to be trusted, the Galaxy 3D will pack specs much similar to those of the Galaxy S II - a 4.3-inch 3D screen, the same Exynos chipset with a 1.2GHz dual-core processor, dual 8 megapixel cameras and will run on Android 2.3 Gingerbread or later. The Galaxy 3D will be also capable of displaying 3D content directly on a 3DTV via its TV-out connection.
As the rumor has it, the Galaxy 3D should premiere Q4 this year. The image on the left is a quick mockup of ours and has nothing to do with the real product.
source:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsung Galaxy S II 4G
For Virgin Mobile and Bell in Canada
دوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
كدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
در كل برنا مه يا هر جور نرم افزاري توي بازار هست كه بتونيم تاثير CPU دو هسته اي رو توي اون احساس كنيم؟
و اينكه شما روي گوشيتون چه چيزايي نصب دارين كه يه جورايي لذتش با گالكسي اس دو متفاوت شده ( هرچيزي كه كه تو اون تفاوت رو با گالكسي احساس مي كنين) و اينكه بتونيم از گوشي نهايت استفاده رو ببريم
من يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ سادس يا سخته و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
و اينكه الان دقيقا آخرين رام 2.3.4 و سريال رام رو بدين و اينكه تاثيري هم تو بعضي از مشكلات سخت افزاري مثل PINK SPOT و YELLOW TINT داشته يا نه چون تو فروم xda ديدم بعضي ها نوشتن مشكلشون حل شده
برنامه خاص براش ندیدمدوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
اکثر بازی های gameloft نسخه مخصوص دو هسته ای ها رو دارنكدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
بازی های معمولی هم که تک هسته و دو هسته نداره ووهمه جا اجرا میشه مثل انگری بردز و فروت نینجا و امثالهم
فعلا تنها چیزی که از سی پی یو دو هسته ای احساس میکنیم گرم شدن گوشی و البته سرعت بالاشهدر كل برنا مه يا هر جور نرم افزاري توي بازار هست كه بتونيم تاثير CPU دو هسته اي رو توي اون احساس كنيم؟
فعلا برنامه نویس ها و حتی خود گوگل آشنایی کامل با دو هسته ای ها رو ندارن
فعلا از نظر نرم افزاری زیاد از گالاکسی 1 متمایز نیست به همین دلیلی که در بالا گفتم ولی USB OTG خیلی حال میدهو اينكه شما روي گوشيتون چه چيزايي نصب دارين كه يه جورايي لذتش با گالكسي اس دو متفاوت شده ( هرچيزي كه كه تو اون تفاوت رو با گالكسي احساس مي كنين) و اينكه بتونيم از گوشي نهايت استفاده رو ببريم
پیشنهاذ میکنم فیلم رو رو حالت 720 پی بگیرید چون در حالت 1080 از فاصله کانونی دوربین استفاده میکنه که جزییات کمتری ثبت میشه امیدوارم این موضوع با اپدیت حل بشهمن يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ سادس يا سخته و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
رام رو از سام فریمور میتونی بگیری در مورد حل مشکل ها هم اطلاعات دقیق ندارمو اينكه الان دقيقا آخرين رام 2.3.4 و سريال رام رو بدين و اينكه تاثيري هم تو بعضي از مشكلات سخت افزاري مثل PINK SPOT و YELLOW TINT داشته يا نه چون تو فروم xda ديدم بعضي ها نوشتن مشكلشون حل شده
گوشي من حين مكالمه گوشيش يه مقدار نويز داره ولوم را هم كه كم و زياد مي كني تاثير آنچناني نداره و (غژه) ميده
شما هم همچين مشكلي دارين؟ ببرم جايي كه خريدم كاري براش نمي كنن؟
امروز قیمتش شده 840 هزار تومان با گارانتی پارس ماکروتل دیروز 930 بودیعنی 90 هزار تومان افت داشته است تا دو ماه دیگه فکر کنم برسه به680 هزار تومان مگه نه؟
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر نباش...چند بار پرسیدی . دوستان جواب دادند معلوم نیست...
در ضمن تا 6 ماه آینده قیمتش زیر 700 نمیاد مطمئن باش...
عدد 680 رو چطور به دست آوردي؟
اينجوري؟ :
930-840
=
90 تومان كاهش قيمت در ماه
ماه اول
840-90
=
750
ماه دوم
750-90
=
660!!!
بعد 20 تومان بهش اضافه مي كنيم كه حدود قيمت احتماليش مشخص بشه 680~660
با ديتاي گالكسي اس 1 باز ميشه؟
ورژن رام شما چنده؟
اگر منظور از نویز یک مقدار ویز ویز هست و بم بودن و پیچیدن صدا باید بگم که گوشی من ورژن رامش KE7 بود صداش اینطور بود بعد که به ورژن خاورمیانه KG2 آپدیت کردم رفع شد، مشکل آنتن دهیش هم حل شد و عالی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)