باشه در اسرع وقت اینم اضافه میکنم ولی این لینک همونه که حامد قبلا گذاشته بود و شما ها میگفتید که جواب نمیده ولی ما خیلی وقته ازش استفاده میکنیم و مشکلی هم باهاش نداریم
میخوای به اسم خودت ثبتش کنی شیطون![]()
باشه در اسرع وقت اینم اضافه میکنم ولی این لینک همونه که حامد قبلا گذاشته بود و شما ها میگفتید که جواب نمیده ولی ما خیلی وقته ازش استفاده میکنیم و مشکلی هم باهاش نداریم
میخوای به اسم خودت ثبتش کنی شیطون![]()
اقا ورزن 1.32 رو زودتر میزاری واسه دانلود؟
من هر جا رفتم دانلودش کنم لینکش غیر مستقیم بود و 2 روز طول میکشه دانلود بشه
با تشکر.![]()
من الان دارم همینجوری بار میزنم ،هیچ هدفی وجود نداره ! ایمیل اومد گف هر جا این علامتو دیدی برو درایور هایر کن ولی من هیچ جا ندیدم همچین علامتیرو ، یه راهنمایی کنید ببینم چیکار باید کنم...
بفرما دوست عزیز این لینک مستقیم بازی ورژن 1.32
لینک کرک ورژن 1.32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید کرک رو توی این مسیر بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
German Truck Simulator\bin\win_x86
یه مشکلی پیش اومده که به زودی رفع خواهد شد و لینک ورژن 1.32 با کرک توی صفحه اول هم قرار داده میشه
فعلا شما دانلود کن تا توی صفحه اول هم بذارم
موفق باشید
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
دوست عزیز ما که نمیدونیم شما کجا هستید و قضیه چیه ببین عکسی چیزی میتونی بزاری تا بشه راهنمایی کرد![]()
عاشقتم
ممنون.راستی اسمت چیه؟
ما طرفدار پر و پا قرص یورو و جرمن و 18 ویل و کینگ و ... هستیم![]()
لطف داری شما
من امید هستم
خوبه پس به جمع برو بچه های کامیون باز خوش اومدی![]()
خب عکس از کدوم قسمت بزارم ؟
ما کلا ماشین بازیم
از بچه های قدیمی تیونینگ تالک هم هستیم.اینجا هم ای دی داشتم ولی یادم رفته بود از نو ساختم![]()
والا من اصلا نمیدونم شما کجا هستید و چی ازتون میخوان؟
عکس از جایی بزارید که فکر میکنید میشه بهتون کمک کرد از نقشه یا از جمله ای که بهتون میگه که چه کاری بادی انجام بدید
چون این بازی چیزی نیست که ماموریت های خیلی خطی داشته باشه که بشه خیلی راحت متوجه مراحل شد
شما باید خودتون اصولا بفمید که ازتون چی میخوان ولی باز یه عکس از جاده و بار و ون جمله ای که بهتون توضیح داده که باید توی اون مرحله چه کاری رو انجام بدید بزارید برای ما تا ببینیم میشه فهمید که قضیه چیه؟
خیلی عالیه دوست عزیز جمع کامیون باز هامون داره خیلی زیاد میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)