دوستان روی سیستم من میشه با کیفیت hight بازی کرد؟
ram: 2*1 gig
cpu: intel 2 core 5200e
vga: 9500gt 512mb
دوستان روی سیستم من میشه با کیفیت hight بازی کرد؟
ram: 2*1 gig
cpu: intel 2 core 5200e
vga: 9500gt 512mb
دوستانی که گرافیک زیر 8600 gt دارن و رمشون از دو گیگ کمتره بهتره بازی رو بیخیال شن
در ضمن در تمام 4 سالی که عضو این سایت بودم ندیده بودم که یه تاژیک توی 12 ساعت 26 صفحه افزایش داشته باشه
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
خوب دیگه اینم اخرین شات هایی که میزارم دیگه میخوام برم بازی کنم یه کم
درباره اینکه گفتن نمیشه تنظیمات گرافیکی رو تغییر داد باید بگم که دوستان با 8600 باید حداقل بتونن روی این تنظیمات بزارین در غیر این صورت مشکل از کرک یا خود بازی هستش
در ضمن این عکسا در شرکت ماکسیموم گیم عزیز گرفتم (جای دیگه دیدید باز نگین اینا مال تو نیس که)
واسه گرفتن کرک هم با ای دی خود ماکسیموم گیم تماس بگیرین واستون ارسال میکنه
در کل من بازی و کرک این شرکت ماکسیموم گیم رو تضمین میکنم
یعنی با 8600 میشه textture رو hight گذاشت ؟ بله
از پاساژ رضا می شه گیر آورد؟
نه دوست عزیز گرافیک آنبورد برای بازی نیست . گرافیک نوتبوک شما آنبرده و اصلا کارت گرافیک مجزا ندارین .
تا اونجایی که من میدونم این درسته.سلام + سوال:
من چندجا خوندم که اگه با دوست دخترت قرار میزاری باید لباسهات متنوع باشه یعنی اگه یک لباس رو 2 روز پشت سر هم بپوشی اعتراض میکنن! این راست هست؟
در ضمن کدهای تقلب هم که باید داشته باشه دیگه؟!
توی بازی بهت میگه که اگه بخوای بری پیش فلان دوست دخترت باید چه لباسی بپوشی تا اون خوشش بیاد، کجاها ببریش و ...
اونا رو چی کار داری ؟روز به روز نمره بازی توسط کاربرا در سایت گیم اسپات داره میاد پایین تر.اول 9.5 بود حالا شده 8
کد:
http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/index.html?tag=topten;all;1
فکر کنم بازی خیلی مشکل داره.
خودت بازی کن و امتیاز بده. وقتی تو گیم اسپات طرف میاد و به فارکرای 2 با اون گرافیکش امتیاز 3 میده بعد به فیفا 09 امتیاز 9 میده توقع داری به این چه امتیازی بدن ؟
کل امتیاز فارکرای 2 شده 8 ... آخه این انصافه ؟
اونا یه چیزی از خودشون میگن.
دوست عزیز برای اینکه Texture بزاری رو High باید گرافیک شما حداقل 1 گیگ مموری داشته باشه با 8600 نمیشه Texture رو گذاشت رو High . در تنظیمات عکسی هم که گذاشتین اگر بیشتر دقت میکردین رو Medium هست نه High عکس میزارین دقت کنید. بعد شما ViewDistance رویه 1 گذاشتین
اینکه که خیلی مزخرف میشه .
Last edited by milky way; 05-12-2008 at 13:26.
آی ایهاالناس بگین من الان چی کار کنم که هم زود گیرم بیاد هم مطمئن باشه
ايول،اينجا مثل چت روم شده.هربار refresh رو بزني چندتا پست جديد مي ياد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)