تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 507 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

همیشه بدبین باشید... یعنی بدترین حالت رو در نظر بگیرید تا سرتون کلاه نره
    ساده ولی مهم

2. 11 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

هنگام خرید کت و شلوار حتما به سایز اون دقت کنید و اگر کوچیک یا بزرگ بود حتما بدید خود فروشنده اونو براتون درست کنه.برای یکی از اقوام کت و شلوار گرفتیم که شلوارش کمی تنگ بود و قرار شد خودمون تو خونه اونو درست کنیم اما درست نشد هیچ بدتر هم شد...وقتی هم به فروشنده مراجعه کردیم گفت که از پس گرفتم یا تعمیر اون معافیم

4. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    1- اگر صداهای مزاحم از پنجره میاد , با نصب شیشه ی دولایه یا سه لایه صدا خیلی کم میشه .
    2- اگه ار دربِ اتاق یا از اطراف پنجره صدا میاد ,میتونین با چسبوندن نوار درزگیر تا حدِ زیادی صدا رو کم کنید .
    3- استفاده از اسفنج گوش . دو تا اسفنج نرم هست که میذارین تو گوشهاتون و دیگه به سختی میشنوید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داروخانه ها دارند .
    4 - استفاده از گوشیهای صنعتی که در کارخونه ها و فرودگاهها و نیروگاهها و غیره استفاده میشه . بدیش فقط اینه که نمیشه باهاش به پهلو خوابید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مغازه های ابزار فروشی و مغازه هائی که وسائل ایمنی میفروشند دارند این گوشیها رو و نوع ارزون و گرون داره که همونجا میتونین امتحانش کنین و از کارائیش مطمئن بشین .

5- روشن کردن وسیله ای که صدای یکنواخت تولید میکنه مثل کولر گازیِ پنجره ای که صدا داره اما بعد از چند دقیقه مغز به صداش عادت میکنه و اون رو مزاحم نمیدونه اما صداهای خارجی در صداش گم میشه و آدم میتونه راحت بخوابه .
    6- خودتون رو عادت بدین که این صداهائی که میاد صدایِ زندگی هست . مردم زنده اند و زندگی صدا داره و این طبیعی هست .
    یکی موتور سواره یکی ماشین یکی حرف میزنه یکی داد میزنه , بچه ها بازی میکنند و میخندند و جیغ و داد میزنند , هواپیما رد میشه , اینها همه صدای زندگی هست و معنیش اینه که من هنوز زنده ام . بعدش لبخند بزنین و بخوابین .
    بعضيها قدرت انجام شماره ی 6 رو ندارند چون از بچگی شرایط زندگیشون طوری بوده که همیشه نگرانی و ترس همراهشون بوده یا دیدنِ جر و دعواهای زیاد و ترسیدن و نگرانی زیاد .
    مغز این افراد به صدا خیلی حساس میشه و شنیدن صداهای مزاحم خصوصاً صدایِ بلند به شدت براشون آزاردهنده هست .
    بعضیهاشون رو میارند به مصرف قرصهای آرامبخش و خواب آور که کار بسیار خطرناکی هست .
    بعضیهاشون که امکاناتش رو دارند میرند یک جای آروم زندگی میکنند .
    عده ای هم از روشهای 1 تا 5 استفاده میکنند .
    عده ای هم کم کم میشند جزء شماره ی 6 خصوصاً اونهائی که از نظر معنویات در حدِ مطلوب هستند .
    عده ای هم تا آخر عمر با این مشکل دست به گریبان هستند .
    خیلی خیلی ممنون
    یه جا تو تهران این گوشی اسفنجی ها رو می فروشه که اصل هم هست اما من اسلامشهر یکی خریدم معمولی بود دیشب گذاشتم گوشم بد نبود ولی میرم تهران اون اصل رو می خرم
    خدا خیرت بده خیلی اذیت میشدم من حتی صدای خورده شدن چوب بوسیله موریانه رو می شنوم.خیلی آزار دهنده است

6. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر می‌خواهید در رستوران میز رزو کنید حتماً هزینه آنرا سئوال کنید (بعضی اوقات هزینه رزو میز از هزینه خود غذا بیشتر است!)

حتما ریز فاکتور ریز غذا و نوشیدنی‌های را بگیرید و پس از چک کردن فاکتور هزینه آنرا بپردازید

8. 11 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض خرید از راهِ دور برایِ صرفه جوئی در وقت و هزینه

خیلی خیلی ممنون
    یه جا تو تهران این گوشی اسفنجی ها رو می فروشه که اصل هم هست اما من اسلامشهر یکی خریدم معمولی بود دیشب گذاشتم گوشم بد نبود ولی میرم تهران اون اصل رو می خرم
    خدا خیرت بده خیلی اذیت میشدم من حتی صدای خورده شدن چوب بوسیله موریانه رو می شنوم.خیلی آزار دهنده است
    سلام دوستان .

بنده بارها از راه دور خرید کردم و کلی هم صرفه جوئی شد در مخارج .
    مثال :
    یه بار اهواز بودیم و یکی از دوستان با بنده بود .
    قبلاً از یه مغازه در چهارباغ اصفهان گز خریده بود و سوغات برده بود کویت و خیلیها ازش خواسته بودند دوباره براشون بخره .
    حالا ما اهواز بودیم و اون مغازه اصفهان .
    دوست بنده خیال داشت بره اصفهان فقط برایِ گز خریدن اما گزها رو از همون مغازه خریدیم بدون رفتن به اصفهان .

چطوری ؟
    1- زنگ زدیم مرکز تلفن اصفهان ( 333333) که مخصوص راهِ دور هست و در واقع همون 118 هست و شماره ی اون مغازه رو گرفتیم
    2- زنگ زدیم به اون مغازه و گفتیم میخوایم 20 بسته گز بخریم از راهِ دور .
    3- قیمت تعیین شد و شماره حسابشون رو گرفتیم و پول رو ریختیم به حسابشون .
    4 - زنگ زدیم بهشون خبر دادیم که پول واریز شد به حسابشون .
    5- از مرکز تلفن اصفهان شماره ی تیپاکس اصفهان رو گرفتیم و زنگ زدیم و قیمت ارسال گزها رو از اون مغازه تا منزل در اهواز سوال کردیم و توافق شد .
    6- به مغازه خبر دادیم که تیپاکس میاد تحویل میگیره .
    7 - بعد از سه روز گزها رو در منزل تحویل گرفتیم و پولی که یه تیپاکس پرداخت کردیم خیلی خیلی کمتر از مخارج رفتن به اصفهان و هتل و تاکسی و غیره بود .

=====================================
    حالا اگه بخوام چیزی بخریم که تا حالا ندیدیمش چکار کنیم ؟
    جواب :
    اول زنگ میزنید به مرکز تلفن اون شهر شماره تلفنهای چند مغازه ی معروف رو میگیرید .
    زنگ میزنید بهشون و مشخصات دقیق کالا رو میپرسین ( اسم , مدل , مارک و غیره ) .
    توی نت اون کالا رو میبینید .
    بعد که مطمئن شدین همونی هست که میخواین طبق روش قبل خریداری میکنید .
    ==================================+===

فرق این روش با خرید اینترنتی اینه که شما مجبور نیستین فقط کالاهایِ عرضه شده در نت رو بخرین بلکه هر کالائی که دوست داشتین میتونین بخرین .

بنده بارها با همین روش , از تهران قطعات یدکی خریدم که اگر میخواستم برم تهران باید کلی هزینه ی رفت و برگشت و غیره پرداخت میکردم

=====================================

یه نکته ی بسیار مهم که در این جور خرید کردن خیلی بهتون کمک میکنه :
    هر جا رفتین و کالاهائی داره که شما ممکنه یه روز بخواین ازش خرید کنین , کارتش رو ازش بگیرین و این کارتها رو در دفترچه ی مخصوص کارت قرار بدین .
    دکترها در یک صفحه
    لوازم یدکی فروشی ها در یک صفحه
    شرکتهای بازرگانی
    اغذیه فروشیها
    خلاصه هر دسته در یک صفحه .
    دفترچه مخصوص کارت تلفن رو میتونین از نوشت افزاریها بخرید .
    یا میتونین شماره تلفنها و مشخصات کاملشون رو در گوشیتون ذخیره کنین .
    و البته همیشه از لیست شماره تلفنهای ذخیره شده در موبایلتون یک فایل احتیاطی ( بک آپ) بگیرین تا اگر بلائی سر گوشی اومد شماره ها رو داشته باشین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-02-2013 at 15:27.

10. 14 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هرگز هرگز هرگز:
    یه دوست خوب رو از دست ندید به هیچ قیمتی.
    دوستی یه معامله مالی پایاپای نیست که هی بگید خب من امروز این مقدار برام خرج برداشت و این کار رو برای طرف کردم پس باید انقدر پس بده.این دوستی نیست.
    دوستی یعنی بی منت و به خاطر هیچی با کسی بودن و تنها انتظار از دوست هم باید همین باشه که به خاطر هیچی با شما دوست باشه . منظورم پول کار زیبایی موقعیت اجتماعی و .... این چیزاست.
    دوست رو فقط فقط می شه تو موارد سختی تشخیص داد
    .یه دوستی داشتم 9 سال رفیق بودیم همیشه اون یه مشکلی داشت و من دستشو می گرفتم بعد 9 سال یه مشکل خیلی کوچک که حتی مالی هم نبود و فقط یه خورده زمان بیشتری برای من انجام اون کار می برد برخوردم بعد نه تنها به من کمکی نکرد بلکه چنان مشکلاتی سر راهم قرار داد و آبرویی از من نزد یک بزرگوار برد که نگو و نپرس.من چون دوستم بود از ته قلب اصلا به دل نگرفتم و بخشیدمش ولی دیگه نتونستم حتی باهاش صحبت کنم چون واقعا به نظرم بی معرفتیه محض بود و یهو فهمیدم این آدم اصلا دشمن واقعیه من بوده تا دوست.واقعا آخه چرا ما آدما اینجوری هستیم؟؟؟

12. 12 کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سعي كنيد اگه لازمه خيلي قاتع نه بگيد به عواقبش فك نكيد يا خجالت نكشيد اگه لازمه قاطه نه بگيد

14. 10 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

برام شده تجربه "بیتشر آدمای اطرافمون دورو هستن! "

تو این مدت این موضوع برام فک نمی کردم مهم باشه ولی الان فهمیدم آدما دورو هستن.کنارت خوبن و می خندن ازت که جدا می شن تو خلوتشون یه چیز دیگن.
    به دیگران زیاد اعتناد نکنید و سفره دلتونو جولو هر کی پهن نکنید.به نظرم تنها کسایی که تو رو خیلی دوستت دارن و نمی خوان بهت ضرری برسه پدر و مادر آدم هستن.چون بچشونی و دوست دارن عاقبت بخیر شی...

16. 12 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هميشه سعي كنيد روتون حساب كنند نه ازتون حساب ببرند

18. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

برام شده تجربه "بیتشر آدمای اطرافمون دورو هستن! "

تو این مدت این موضوع برام فک نمی کردم مهم باشه ولی الان فهمیدم آدما دورو هستن.کنارت خوبن و می خندن ازت که جدا می شن تو خلوتشون یه چیز دیگن.
    به دیگران زیاد اعتناد نکنید و سفره دلتونو جولو هر کی پهن نکنید.به نظرم تنها کسایی که تو رو خیلی دوستت دارن و نمی خوان بهت ضرری برسه پدر و مادر آدم هستن.چون بچشونی و دوست دارن عاقبت بخیر شی...
    آی گفتی.
    رفیق بی کلک فقط مادر!
    ولی همین الان من کسایی رو میشناسم که از قبال دوست به خیلی جاها رسیدن.حالا خودم دلم خیلی از دوست پره ولی دلیل نمی شه حتما دوست چیزه بدی باشه.
    اون موقع ها که ما دانشجو بودیم خب یه اکیپی بودیم که تقریبا با هم فارغ التحصیل شدیم .من خودم که پارتی نداشتم و مجبور شدم وارد یه کار دیگه شم کلا .ولی 4 تا از دوستان ا از قبال عموی یکی از بچه ها رفتن سرکار از همون روز فارغ التحصیلی.الان بعد چند سال همشون میلیاردرن که هیچ با هم مثل برادر هستند جدا از کار خودشون هم با این که همشون ازدواج کردن بازم زناشون نتونستن هیچ اختلافی بینشون بندازن و تازه اونام باهم مثل خواهرن.واقعا آدم لذت می بره.
    اون وقت ما رو بگو که معدلمون از همشون بالاتر بود ولی چون هیچ پشتوانه ای نداشتیم الان هیچی به هیچی.درامدمونم که به ماهی 1 تومنم به زور برسه.
    واقعا آخه چرا یه ذره مهربون تر نباشیم.....به خدا دنیا برای همه بهتر میشه...............بهم کمک کنیم مثل اون 4 دوست خوب من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •