همیشه بدبین باشید... یعنی بدترین حالت رو در نظر بگیرید تا سرتون کلاه نره
ساده ولی مهم![]()
همیشه بدبین باشید... یعنی بدترین حالت رو در نظر بگیرید تا سرتون کلاه نره
ساده ولی مهم![]()
هنگام خرید کت و شلوار حتما به سایز اون دقت کنید و اگر کوچیک یا بزرگ بود حتما بدید خود فروشنده اونو براتون درست کنه.برای یکی از اقوام کت و شلوار گرفتیم که شلوارش کمی تنگ بود و قرار شد خودمون تو خونه اونو درست کنیم اما درست نشد هیچ بدتر هم شد...وقتی هم به فروشنده مراجعه کردیم گفت که از پس گرفتم یا تعمیر اون معافیم
خیلی خیلی ممنون
یه جا تو تهران این گوشی اسفنجی ها رو می فروشه که اصل هم هست اما من اسلامشهر یکی خریدم معمولی بود دیشب گذاشتم گوشم بد نبود ولی میرم تهران اون اصل رو می خرم
خدا خیرت بدهخیلی اذیت میشدم من حتی صدای خورده شدن چوب بوسیله موریانه رو می شنوم.خیلی آزار دهنده است
![]()
اگر میخواهید در رستوران میز رزو کنید حتماً هزینه آنرا سئوال کنید (بعضی اوقات هزینه رزو میز از هزینه خود غذا بیشتر است!)
حتما ریز فاکتور ریز غذا و نوشیدنیهای را بگیرید و پس از چک کردن فاکتور هزینه آنرا بپردازید
سلام دوستان .
بنده بارها از راه دور خرید کردم و کلی هم صرفه جوئی شد در مخارج .
مثال :
یه بار اهواز بودیم و یکی از دوستان با بنده بود .
قبلاً از یه مغازه در چهارباغ اصفهان گز خریده بود و سوغات برده بود کویت و خیلیها ازش خواسته بودند دوباره براشون بخره .
حالا ما اهواز بودیم و اون مغازه اصفهان .
دوست بنده خیال داشت بره اصفهان فقط برایِ گز خریدن اما گزها رو از همون مغازه خریدیم بدون رفتن به اصفهان .
چطوری ؟
1- زنگ زدیم مرکز تلفن اصفهان ( 333333) که مخصوص راهِ دور هست و در واقع همون 118 هست و شماره ی اون مغازه رو گرفتیم
2- زنگ زدیم به اون مغازه و گفتیم میخوایم 20 بسته گز بخریم از راهِ دور .
3- قیمت تعیین شد و شماره حسابشون رو گرفتیم و پول رو ریختیم به حسابشون .
4 - زنگ زدیم بهشون خبر دادیم که پول واریز شد به حسابشون .
5- از مرکز تلفن اصفهان شماره ی تیپاکس اصفهان رو گرفتیم و زنگ زدیم و قیمت ارسال گزها رو از اون مغازه تا منزل در اهواز سوال کردیم و توافق شد .
6- به مغازه خبر دادیم که تیپاکس میاد تحویل میگیره .
7 - بعد از سه روز گزها رو در منزل تحویل گرفتیم و پولی که یه تیپاکس پرداخت کردیم خیلی خیلی کمتر از مخارج رفتن به اصفهان و هتل و تاکسی و غیره بود .
=====================================
حالا اگه بخوام چیزی بخریم که تا حالا ندیدیمش چکار کنیم ؟
جواب :
اول زنگ میزنید به مرکز تلفن اون شهر شماره تلفنهای چند مغازه ی معروف رو میگیرید .
زنگ میزنید بهشون و مشخصات دقیق کالا رو میپرسین ( اسم , مدل , مارک و غیره ) .
توی نت اون کالا رو میبینید .
بعد که مطمئن شدین همونی هست که میخواین طبق روش قبل خریداری میکنید .
==================================+===
فرق این روش با خرید اینترنتی اینه که شما مجبور نیستین فقط کالاهایِ عرضه شده در نت رو بخرین بلکه هر کالائی که دوست داشتین میتونین بخرین .
بنده بارها با همین روش , از تهران قطعات یدکی خریدم که اگر میخواستم برم تهران باید کلی هزینه ی رفت و برگشت و غیره پرداخت میکردم
=====================================
یه نکته ی بسیار مهم که در این جور خرید کردن خیلی بهتون کمک میکنه :
هر جا رفتین و کالاهائی داره که شما ممکنه یه روز بخواین ازش خرید کنین , کارتش رو ازش بگیرین و این کارتها رو در دفترچه ی مخصوص کارت قرار بدین .
دکترها در یک صفحه
لوازم یدکی فروشی ها در یک صفحه
شرکتهای بازرگانی
اغذیه فروشیها
خلاصه هر دسته در یک صفحه .
دفترچه مخصوص کارت تلفن رو میتونین از نوشت افزاریها بخرید .
یا میتونین شماره تلفنها و مشخصات کاملشون رو در گوشیتون ذخیره کنین .
و البته همیشه از لیست شماره تلفنهای ذخیره شده در موبایلتون یک فایل احتیاطی ( بک آپ) بگیرین تا اگر بلائی سر گوشی اومد شماره ها رو داشته باشین .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-02-2013 at 15:27.
هرگز هرگز هرگز:
یه دوست خوب رو از دست ندید به هیچ قیمتی.
دوستی یه معامله مالی پایاپای نیست که هی بگید خب من امروز این مقدار برام خرج برداشت و این کار رو برای طرف کردم پس باید انقدر پس بده.این دوستی نیست.
دوستی یعنی بی منت و به خاطر هیچی با کسی بودن و تنها انتظار از دوست هم باید همین باشه که به خاطر هیچی با شما دوست باشه . منظورم پول کار زیبایی موقعیت اجتماعی و .... این چیزاست.
دوست رو فقط فقط می شه تو موارد سختی تشخیص داد
.یه دوستی داشتم 9 سال رفیق بودیم همیشه اون یه مشکلی داشت و من دستشو می گرفتم بعد 9 سال یه مشکل خیلی کوچک که حتی مالی هم نبود و فقط یه خورده زمان بیشتری برای من انجام اون کار می برد برخوردم بعد نه تنها به من کمکی نکرد بلکه چنان مشکلاتی سر راهم قرار داد و آبرویی از من نزد یک بزرگوار برد که نگو و نپرس.من چون دوستم بود از ته قلب اصلا به دل نگرفتم و بخشیدمش ولی دیگه نتونستم حتی باهاش صحبت کنم چون واقعا به نظرم بی معرفتیه محض بود و یهو فهمیدم این آدم اصلا دشمن واقعیه من بوده تا دوست.واقعا آخه چرا ما آدما اینجوری هستیم؟؟؟
سعي كنيد اگه لازمه خيلي قاتع نه بگيد به عواقبش فك نكيد يا خجالت نكشيد اگه لازمه قاطه نه بگيد
برام شده تجربه "بیتشر آدمای اطرافمون دورو هستن! "
تو این مدت این موضوع برام فک نمی کردم مهم باشه ولی الان فهمیدم آدما دورو هستن.کنارت خوبن و می خندن ازت که جدا می شن تو خلوتشون یه چیز دیگن.
به دیگران زیاد اعتناد نکنید و سفره دلتونو جولو هر کی پهن نکنید.به نظرم تنها کسایی که تو رو خیلی دوستت دارن و نمی خوان بهت ضرری برسه پدر و مادر آدم هستن.چون بچشونی و دوست دارن عاقبت بخیر شی...
هميشه سعي كنيد روتون حساب كنند نه ازتون حساب ببرند
آی گفتی.
رفیق بی کلک فقط مادر!
ولی همین الان من کسایی رو میشناسم که از قبال دوست به خیلی جاها رسیدن.حالا خودم دلم خیلی از دوست پره ولی دلیل نمی شه حتما دوست چیزه بدی باشه.
اون موقع ها که ما دانشجو بودیم خب یه اکیپی بودیم که تقریبا با هم فارغ التحصیل شدیم .من خودم که پارتی نداشتم و مجبور شدم وارد یه کار دیگه شم کلا .ولی 4 تا از دوستان ا از قبال عموی یکی از بچه ها رفتن سرکار از همون روز فارغ التحصیلی.الان بعد چند سال همشون میلیاردرن که هیچ با هم مثل برادر هستند جدا از کار خودشون هم با این که همشون ازدواج کردن بازم زناشون نتونستن هیچ اختلافی بینشون بندازن و تازه اونام باهم مثل خواهرن.واقعا آدم لذت می بره.
اون وقت ما رو بگو که معدلمون از همشون بالاتر بود ولی چون هیچ پشتوانه ای نداشتیم الان هیچی به هیچی.درامدمونم که به ماهی 1 تومنم به زور برسه.
واقعا آخه چرا یه ذره مهربون تر نباشیم.....به خدا دنیا برای همه بهتر میشه...............بهم کمک کنیم مثل اون 4 دوست خوب من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)