تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1185 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

منظورت عطر حرمیه؟

خب ادکلنایه عربی یه نتشون همیشه اذیت میکنه.ولی دهاتی نیستن هیچکدوم.خیلی هم موندگاری دارن.هم لکه

شون رو لباس و هم بوشون

ولی بوش بکن .سلیقه با سلیقه فرق داره دیگه.خوشت اومد بخر دیگه
    والا این عطر رو توی سایت اجمل رفتم هیچ چی راجع به نت هاش ننوشته اما من 2 بار تا حالا تستش کردم و مطمئنم یه نتش صد در صد گل سرخه و این نت دقیقا بویی مشابه گلاب تو این عطر ایجاد کرده...بوی این سکریفایس مردونه رو دقیقا میتونم به بوی یک شیرینی دانمارکی که کمی هم توش گلاب به کار رفته تشبیه کنم.......یعنی انگار حقیقتا بوی شیرینی دانمارکی میده..به بوی شیره انگور هم میتونم تشبیهش کنم.به خاطر همین گفتم که آیا به خاطر این نت شبه گلاب و شیرینی دانمارکیش به نظر کسایی که تستش کردن دهاتی یا به قول تو حرمی نمیزنه؟؟؟

والا راستیتش من صادقانه اگه بخوام بگم من بوی این عطر رو دوست داشتم اما رو حساب این که احساس کردم دیگران به احتمال زیاد بوی این عطر رو دهاتی خواهند دونست نخریدم...ولی جدی جدی بوش رو خیلی دوست دارم و یه جورایی نمیدونم چرا سرخوشم میکنه...برا همین میخواستم بپرسم اگه از نظر کسایی که تستش کردن خیلی دهاتی نیست و بهش میخوره که مدرن باشه برم بگیرم؟؟؟
    چون خدا وکیلی خوشم اومده ازش فقط به خاطر این که بوی شیرینی مانندش آدمو سرخوش میکنه...ولی خب احتمالا اگه جایی بزنم فقط برای خودم بزنم و اگه بخوام ازش لذت ببرم نباید به واکنش دیگران توجه کنم..چون میدونم با این که خوشم میاد ازش احساس خواهم کرد که بوی دهاتی و شبه گلاب میدم.

2. 3 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی امروز این ادکلن رو خریدم

Classic Chris Adams
    ...این هم اماراتیه اما خدا وکیلی شدید بوش خوبه هااا....مطمئنم هیچ کس امتحانش نکرده اما از رو شکلش میتونید بفهمید که مشابه به بوی Diesel Fuel for Life است...البته تا60 در صد میتونم بگم شبیهشه اما سعی نکرده کلا کار مشابه بزنه و اریجینال خودش رو زده که حقیقتا بوی خنک اسپرت و بسیار مردونه عالی در آورده

4. 5 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    پس من الان اگه به مغازه عطرفروشی رفتم بگم چی بهم بده؟ بگم ادکلن مرکباتی بده؟ ادکلن فرش دیگه چیه؟
    کلا من چون با مغازه های عطر و ادکلن زیاد سر و کار نداشتم میترسم برم اونجا یه چی بگم بهم بخنده
    به نظرم چند تا ادکلن اینجا در نظر بگیرید بعد برید خرید و اولش هم حتما تست کنید ببینید کدومش براتون مناسبتره .
    سایبر عزیز تجربشون در این زمینه بالاست ونمونه های خوبی معرفی کردند .

نظر شخصی من اینه ادم هیچوقت نباید از ادکلن فروش نظر بخواد چون اگه رفیق فابریک یا اشنای نزدیکتون نباشه بیشتر سعی میکنه جنسهایی که رو دستش مونده رو بفروشه تا اینکه چیز خوبی بهتون معرفی کنه .

6. 6 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما این ck one هم تست کنید.اگه خوشتون بیاد میتونید استفاده کنید.چون هم زنونست و هم مردونه.
    اشتباه نشه من آزارو خودم استفاده نمی کنم حالا خز و خیل هم بشه مثل دیودوف کول واتر من بازم دوستش دارم .. کول واتر زنونه که عاشقشم .. و همینطور چنل چنس از فرره رز و پرنسس هم خوشم می یاد
    در مورد عطر های مردونه زیاد نمی دونم خیلی ها رو تست گرفتم ولی وفتی می مونن بوی مردونه می دن حالم بد می شه بوی مونده نمی دونم چطوری بگم ولی آزارو اینجوری نیس حالم و بد نمی کنه من کلا به بو های مردونه حساسیت دارم

8. 4 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دمت گرم دوست عزیز خیلی ازت ممنونم
    اینی که زیر بعضی هاش نوشته <<رايحه مياني رايحه اصلي>> یعنی چی؟ بین اینا شما خودت کدوم رو به بیشتر من توصیه میکنی؟
    اینترنتی نمیشه تستش کرد
    همه اینایی که خودم معرفی کردم دوستشون دارم.میدونم خیلی ها هم دوستشون دارن.فقط شما باید زحمت

بکشی بری تست کنی چند تا رو و بعد خرید کنی.من به شخصه پول داشته باشم همه ادکلنارو میخریدم.

10. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

والا این عطر رو توی سایت اجمل رفتم هیچ چی راجع به نت هاش ننوشته اما من 2 بار تا حالا تستش کردم و مطمئنم یه نتش صد در صد گل سرخه و این نت دقیقا بویی مشابه گلاب تو این عطر ایجاد کرده...بوی این سکریفایس مردونه رو دقیقا میتونم به بوی یک شیرینی دانمارکی که کمی هم توش گلاب به کار رفته تشبیه کنم.......یعنی انگار حقیقتا بوی شیرینی دانمارکی میده..به بوی شیره انگور هم میتونم تشبیهش کنم.به خاطر همین گفتم که آیا به خاطر این نت شبه گلاب و شیرینی دانمارکیش به نظر کسایی که تستش کردن دهاتی یا به قول تو حرمی نمیزنه؟؟؟

والا راستیتش من صادقانه اگه بخوام بگم من بوی این عطر رو دوست داشتم اما رو حساب این که احساس کردم دیگران به احتمال زیاد بوی این عطر رو دهاتی خواهند دونست نخریدم...ولی جدی جدی بوش رو خیلی دوست دارم و یه جورایی نمیدونم چرا سرخوشم میکنه...برا همین میخواستم بپرسم اگه از نظر کسایی که تستش کردن خیلی دهاتی نیست و بهش میخوره که مدرن باشه برم بگیرم؟؟؟
    چون خدا وکیلی خوشم اومده ازش فقط به خاطر این که بوی شیرینی مانندش آدمو سرخوش میکنه...ولی خب احتمالا اگه جایی بزنم فقط برای خودم بزنم و اگه بخوام ازش لذت ببرم نباید به واکنش دیگران توجه کنم..چون میدونم با این که خوشم میاد ازش احساس خواهم کرد که بوی دهاتی و شبه گلاب میدم.
    جدیدا به جز این عطرایه گرمی هیچ کدوم بد نیستن.فقط ممکنه به عرقتون نسازه.به خاطره همین سعی کنید رو

لباس اسپری کنید.

فقط مواظب باشید لک نندازه.

فرق ادلکنایه عربی همینه که با عرق قاطی میشه خیلی بدبو میشه

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

اشتباه نشه من آزارو خودم استفاده نمی کنم حالا خز و خیل هم بشه مثل دیودوف کول واتر من بازم دوستش دارم .. کول واتر زنونه که عاشقشم .. و همینطور چنل چنس از فرره رز و پرنسس هم خوشم می یاد
    در مورد عطر های مردونه زیاد نمی دونم خیلی ها رو تست گرفتم ولی وفتی می مونن بوی مردونه می دن حالم بد می شه بوی مونده نمی دونم چطوری بگم ولی آزارو اینجوری نیس حالم و بد نمی کنه من کلا به بو های مردونه حساسیت دارم

خداییش خوش سلیقه هستید.تیریک میگم.

بوهایی که ملایم میشن خیلی خوبن.مخصوصا اونایی که فلورال یا فوروتی هستن.تجربه ثابت کرده که خانوما بویه

یاس رو خیلی دوست دارن

12. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سایبر عزیز
    من آخر نتونستم این کنت کول را تست کنم هر جا رفتم نداشتن میشه بگی موندگاری و پخش بوش در چه حدی هست و همینطور بوش نزدیک به چیه ؟ ممنون

14. 2 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یک ادکلن مردونه خوب معرفی کنید هم بوش آروم باشه اذیت نکنه هم اینکه موندگاریش بالا باشه همچنین یکی از کنارت رد شد لذت ببره

فارنهایت چطوره ؟
    212 S هم تست نشده ، اون چطوره ؟

خودم از آرامیس استفاده می کنم در حال حاضر

با تشکر و سپاس بسی فراوان

16. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سایبر عزیز
    من آخر نتونستم این کنت کول را تست کنم هر جا رفتم نداشتن میشه بگی موندگاری و پخش بوش در چه حدی هست و همینطور بوش نزدیک به چیه ؟ ممنون
    ادکلن خیلی کمیابیه.منم فقط یه جا دیدم.اونم بهم تست نداد.فقط سرشو بو کردم.نمیدونم چجوری بوش رو توصیف

کنم.ولی میتونم بگم کسایی که از فارنهایت و ck man خوششون میاد اونو دوست دارن.(البته وینتبج بلکش)

بازم فروشنده خیلی از پخش بو و موندگاریش تعریف میکرد.

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------

یک ادکلن مردونه خوب معرفی کنید هم بوش آروم باشه اذیت نکنه هم اینکه موندگاریش بالا باشه همچنین یکی از کنارت رد شد لذت ببره

فارنهایت چطوره ؟
    212 S هم تست نشده ، اون چطوره ؟

خودم از آرامیس استفاده می کنم در حال حاضر

با تشکر و سپاس بسی فراوان
    فانهایت خیلی خوبه.

212 و آرامیس آرامیس به نظرم جز ادکلنهایه آزاردهنده هستن.دیگه اگه با اونا مشکل ندارید احتمالا با بقیه هم نباید

داشته باشید.

18. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

پیشنهاد دیگه ای غیر از فارنهایت دارید ؟ که بوش ملایم و شیرین باشه پراکندگیش هم خوب باشه و آزار دهنده نباشه ؟

20. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •