والا این عطر رو توی سایت اجمل رفتم هیچ چی راجع به نت هاش ننوشته اما من 2 بار تا حالا تستش کردم و مطمئنم یه نتش صد در صد گل سرخه و این نت دقیقا بویی مشابه گلاب تو این عطر ایجاد کرده...بوی این سکریفایس مردونه رو دقیقا میتونم به بوی یک شیرینی دانمارکی که کمی هم توش گلاب به کار رفته تشبیه کنم.......یعنی انگار حقیقتا بوی شیرینی دانمارکی میده..به بوی شیره انگور هم میتونم تشبیهش کنم.به خاطر همین گفتم که آیا به خاطر این نت شبه گلاب و شیرینی دانمارکیش به نظر کسایی که تستش کردن دهاتی یا به قول تو حرمی نمیزنه؟؟؟
والا راستیتش من صادقانه اگه بخوام بگم من بوی این عطر رو دوست داشتم اما رو حساب این که احساس کردم دیگران به احتمال زیاد بوی این عطر رو دهاتی خواهند دونست نخریدم...ولی جدی جدی بوش رو خیلی دوست دارم و یه جورایی نمیدونم چرا سرخوشم میکنه...برا همین میخواستم بپرسم اگه از نظر کسایی که تستش کردن خیلی دهاتی نیست و بهش میخوره که مدرن باشه برم بگیرم؟؟؟
چون خدا وکیلی خوشم اومده ازش فقط به خاطر این که بوی شیرینی مانندش آدمو سرخوش میکنه...ولی خب احتمالا اگه جایی بزنم فقط برای خودم بزنم و اگه بخوام ازش لذت ببرم نباید به واکنش دیگران توجه کنم..چون میدونم با این که خوشم میاد ازش احساس خواهم کرد که بوی دهاتی و شبه گلاب میدم.