دوستان آیا راهی هست که طی دوران آموزشی یا بعدش کارایی کرد که 6 ماه یا بیشتر کسری خدمت گرفت ؟
دوستان آیا راهی هست که طی دوران آموزشی یا بعدش کارایی کرد که 6 ماه یا بیشتر کسری خدمت گرفت ؟
یک سوال اگر من 2 ماه اموزشی بگذرونم بعدشم حدود1 ماه خدمت کنم بعد برای ارشد ترخیص بشم . ایا وقتی دوبازه برای ادامه خدمت برمی گردم باید برم اموزشی ؟
امروز رفتم از یکی از بچه های راهور سوال کردم در مورد قبض جریمه سوال کردم گفتم که این واقعیته که به کسانی که گواهینامه نداشته باشن برگه جریمه نمیدن؟
گفت نه این قانون برای قدیم بود الان هرکی از راه میرسه و افسر باشه یه دفترچه میندازن تو دستتش و باید هر روز 2 تا دفترچه 25 برگه رو پر کنه....
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
بلی باید برگردی اموزشی!!!!
چرخ مملکت باید یه جوری بچرخه دیگه !گفت نه این قانون برای قدیم بود الان هرکی از راه میرسه و افسر باشه یه دفترچه میندازن تو دستتش و باید هر روز 2 تا دفترچه 25 برگه رو پر کنه....
خدا رو شکر نیرو انتظامی نیفتادیم ما
نمی دونید چه مدت باید برم اموزشی ؟
Last edited by asemuna; 08-06-2011 at 13:41.
خیر دوست عزیز شما به علت اینکه خدمت قبلی دارین و آموزشی هم رفتین و برگه سبزشو گرفتین دیگه احتیاج نیست برین آموزشی !!!! فقط 1 2 روز میرین پادگان آموزشی بعد از اونجا ردتون میکنن واسه یگان شهرتون !
دوستان پدافند نیرو هوایی لباسش همون سرمه ای نیرو هوای هست یا فرق داره ؟
یک دست پیر هن و شلوار سرمه ای ساده هست یا طرح داره ؟
خواهشا یکی جواب این سوال ما رو هم بده
دوستان، من 8 ماه بخاطر جبهه پدرم باید کسری بگیرم ولی هنوز کاراشو نکردم.
یک تیر هم اعزامم. در طول آموزشی باید اقدام کنم ؟
هرچی سریعتر اقدام کن الان قوانین کسری داره تغییر میکنه اگه دیرتر بری ممکنه قوانین تغییر کنه و کسری شما از 8 ماه کمتر بشه یا اصلا کسریتون منتفی بشه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)