تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 265 از 386 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟
    بعیده بازم پول بگیرن ولی چون اخیرا خیلی کار این خودروسازا حساب و کتلب نداره راهش اینه که زنگ بزنید خود شرکت بپرسید.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    اگر درعوتنامه برای شهریور ماه بوده یا قبل از 12 مهر 91 بوده مشمول قیمت های جدید نمیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
    داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
    قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. یه سوالی داشتبم. من از اون روز اول که این ماشینو گرفتیم با خوندن گیج روغنش مشکل داشتم چون مثلا ماشین قبلیمون روی گیجش یه قطره یزرگ به طور واضح بود و راحت میشد سطح روغن رو دید ولی این ال 90 وقتی گیج رو میکشی بیرون روغن روی سطحش پراکنده هستش (حدود 15 سانت) و درست یه جای مشخص قرار نمیگیره و اصلا قابل تشخیص نیست که تا کجا اومده بالا. میشه کمک کنید که چیکار کنم؟
    یه سوال دیگه: این ماشین رو از وقتی گرفتیم هنوز کیلومترش به تعویض روغن نرسیده و روغن خود کارخونه هستش.من حس میکنم روغنش زیاده (گیج رو هم که درست نمیتونم بخونم) چون بنا به شواهدی به نظرم ماشین با اینکه درجه آبش از 4 تا خط بیشتر نمیره بالا ولی زیاد گرم میشه. مثلا امروز بعد از یه مدتی رانندگی کاپوت رو که زدم بالا دیدم که بخشی از جلو پنجره که داخل کاپوت پیچ شده از گرما منبسط شده و بر آمدگی پیدا کرده.یا مثلا وقتایی که با ماشین از بیرون میام خونه حس میکنم بیش از حد بوی قسمت های لاستیکی درون کاپوت در میاد. حالا ملاک گرم شدن بیش از حد موتور همون درجه آب هستش یا اینکه باید جور دیگه ای اینو تشخیص یدم؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام. یه سوالی داشتبم. من از اون روز اول که این ماشینو گرفتیم با خوندن گیج روغنش مشکل داشتم چون مثلا ماشین قبلیمون روی گیجش یه قطره یزرگ به طور واضح بود و راحت میشد سطح روغن رو دید ولی این ال 90 وقتی گیج رو میکشی بیرون روغن روی سطحش پراکنده هستش (حدود 15 سانت) و درست یه جای مشخص قرار نمیگیره و اصلا قابل تشخیص نیست که تا کجا اومده بالا. میشه کمک کنید که چیکار کنم؟
    یه سوال دیگه: این ماشین رو از وقتی گرفتیم هنوز کیلومترش به تعویض روغن نرسیده و روغن خود کارخونه هستش.من حس میکنم روغنش زیاده (گیج رو هم که درست نمیتونم بخونم) چون بنا به شواهدی به نظرم ماشین با اینکه درجه آبش از 4 تا خط بیشتر نمیره بالا ولی زیاد گرم میشه. مثلا امروز بعد از یه مدتی رانندگی کاپوت رو که زدم بالا دیدم که بخشی از جلو پنجره که داخل کاپوت پیچ شده از گرما منبسط شده و بر آمدگی پیدا کرده.یا مثلا وقتایی که با ماشین از بیرون میام خونه حس میکنم بیش از حد بوی قسمت های لاستیکی درون کاپوت در میاد. حالا ملاک گرم شدن بیش از حد موتور همون درجه آب هستش یا اینکه باید جور دیگه ای اینو تشخیص یدم؟
    با تشکر
    من درست نفهمیدم راجع به گیج روغن چی می گید. ولی این پراکندگی ممکنه به خاطر این باشه که ماشین رو حرکت دادید بعد روغنو چک کردید. موقعی که می خواید روغنو چک کنید باید ماشین مدتی خاموش و در یکجا مونده باشه. من که با گیج مشکلی نداشتم گیج روغن تا یک جایی روغنی است و اضح هم می باشد که تا کجا روغنی است یعنی اینکه از سرش تا جایی که روغن پره روغنی می شه و آخرین نقطه باید بین علامت نشون داده شده باشه. 4 خط برای هوایی که الان داریم (یعنی خنک است) یه نظرم زیاده توی تابستون مال ما 4 خط می شد الان حدود 2 خط است البته می گم که روزهایی که سرد تره.
    Last edited by m.beh; 26-10-2012 at 00:04.

7. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با تشکر
    بله گیج روغن موتور این ماشین متاسفانه یکی از نکات منفیش هست.چون رنگش زرده و پلاستیکی.در هر صورت نحوه خوندش اینجوریه : با یک دستمال، کاملا گیج را تمیز کن و داخل فرو کن و در بیار .ملاک سطح روغن اون قسمتی از گیج هست که دور تا دور گیج کاملا روغن پوشوندتش.اون قسمتهایی که کاملا روغن بهش نچسبده معلومه که در روغن غوطه ور نبوده و احتمالا هنگام داخل کردن یا در آوردن گیج در اثر برخورد به دیواره ها روغنی شده ولی بخشی از گیج که کاملا در روغن غوطه ور شده مشخص هست باید دقت کنی دورتادور گیج روغنی میشه.درضمن موتور تندر بر عکس ماشینهای دیگه (مثلا 206 )تبادل گرمایی از سمت کاپوتش بسیار کم هست یعنی کاپوت ماشین نباید زیاد داغ بشه .آمپرش هم به ندرت بیشتر از 4 خونه پر میشه و اغلب روی 4 خونه هست فنش هم بر عکس ماشینهای دیگه مدت زمان کوتاهی برای خنک کردن رادیات روشن میمونه و اغلب موارد سریع خاموش میشه.در هر صورت اگر روی روغن موتور خیلی شک داری ببر تعویض روغنی هم برات یه چک بکنه و هم کمی از روغنت رو ساکشن میکنه تا خیالت راحت بشه.5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.

9. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
    داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
    قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟
    اون روغن مربوط میشه به روغن هیدرولیک فرمان و هیدرولیک ترمز!!
    در کارخانه زمان هواگیری این روغن درون قسمت هایی از محفظه موتور ریخته شده و اصلا جای نگرانی نیست

11. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

توی حرکت وقتی گاز میدم و دور موتور به 3000 میرسه یه صدای فیشششش ( صدایی شبیه خارج شدن هوا با فشار از موتور یا صدایی شبیه به صدای زنبوری اگزوز) به گوش میرسه ، ربطی هم به سرعت نداره چه دنده یک و چه دنده پنج این صدا میاد....

علت این صدا چیه ؟!
    Last edited by jamshidjap; 03-11-2012 at 13:46.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خبری از تندر اتومات نیست؟ تا آخر امسال به تولید انبوه میرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •