سلام
یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟
سلام
یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟
بعیده بازم پول بگیرن ولی چون اخیرا خیلی کار این خودروسازا حساب و کتلب نداره راهش اینه که زنگ بزنید خود شرکت بپرسید.
اگر درعوتنامه برای شهریور ماه بوده یا قبل از 12 مهر 91 بوده مشمول قیمت های جدید نمیشه
سلام
L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟
سلام. یه سوالی داشتبم. من از اون روز اول که این ماشینو گرفتیم با خوندن گیج روغنش مشکل داشتم چون مثلا ماشین قبلیمون روی گیجش یه قطره یزرگ به طور واضح بود و راحت میشد سطح روغن رو دید ولی این ال 90 وقتی گیج رو میکشی بیرون روغن روی سطحش پراکنده هستش (حدود 15 سانت) و درست یه جای مشخص قرار نمیگیره و اصلا قابل تشخیص نیست که تا کجا اومده بالا. میشه کمک کنید که چیکار کنم؟
یه سوال دیگه: این ماشین رو از وقتی گرفتیم هنوز کیلومترش به تعویض روغن نرسیده و روغن خود کارخونه هستش.من حس میکنم روغنش زیاده (گیج رو هم که درست نمیتونم بخونم) چون بنا به شواهدی به نظرم ماشین با اینکه درجه آبش از 4 تا خط بیشتر نمیره بالا ولی زیاد گرم میشه. مثلا امروز بعد از یه مدتی رانندگی کاپوت رو که زدم بالا دیدم که بخشی از جلو پنجره که داخل کاپوت پیچ شده از گرما منبسط شده و بر آمدگی پیدا کرده.یا مثلا وقتایی که با ماشین از بیرون میام خونه حس میکنم بیش از حد بوی قسمت های لاستیکی درون کاپوت در میاد. حالا ملاک گرم شدن بیش از حد موتور همون درجه آب هستش یا اینکه باید جور دیگه ای اینو تشخیص یدم؟
با تشکر
من درست نفهمیدم راجع به گیج روغن چی می گید. ولی این پراکندگی ممکنه به خاطر این باشه که ماشین رو حرکت دادید بعد روغنو چک کردید. موقعی که می خواید روغنو چک کنید باید ماشین مدتی خاموش و در یکجا مونده باشه. من که با گیج مشکلی نداشتم گیج روغن تا یک جایی روغنی است و اضح هم می باشد که تا کجا روغنی است یعنی اینکه از سرش تا جایی که روغن پره روغنی می شه و آخرین نقطه باید بین علامت نشون داده شده باشه. 4 خط برای هوایی که الان داریم (یعنی خنک است) یه نظرم زیاده توی تابستون مال ما 4 خط می شد الان حدود 2 خط است البته می گم که روزهایی که سرد تره.
Last edited by m.beh; 26-10-2012 at 00:04.
بله گیج روغن موتور این ماشین متاسفانه یکی از نکات منفیش هست.چون رنگش زرده و پلاستیکی.در هر صورت نحوه خوندش اینجوریه : با یک دستمال، کاملا گیج را تمیز کن و داخل فرو کن و در بیار .ملاک سطح روغن اون قسمتی از گیج هست که دور تا دور گیج کاملا روغن پوشوندتش.اون قسمتهایی که کاملا روغن بهش نچسبده معلومه که در روغن غوطه ور نبوده و احتمالا هنگام داخل کردن یا در آوردن گیج در اثر برخورد به دیواره ها روغنی شده ولی بخشی از گیج که کاملا در روغن غوطه ور شده مشخص هست باید دقت کنی دورتادور گیج روغنی میشه.درضمن موتور تندر بر عکس ماشینهای دیگه (مثلا 206 )تبادل گرمایی از سمت کاپوتش بسیار کم هست یعنی کاپوت ماشین نباید زیاد داغ بشه .آمپرش هم به ندرت بیشتر از 4 خونه پر میشه و اغلب روی 4 خونه هست فنش هم بر عکس ماشینهای دیگه مدت زمان کوتاهی برای خنک کردن رادیات روشن میمونه و اغلب موارد سریع خاموش میشه.در هر صورت اگر روی روغن موتور خیلی شک داری ببر تعویض روغنی هم برات یه چک بکنه و هم کمی از روغنت رو ساکشن میکنه تا خیالت راحت بشه.5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.
اون روغن مربوط میشه به روغن هیدرولیک فرمان و هیدرولیک ترمز!!سلام
L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟
در کارخانه زمان هواگیری این روغن درون قسمت هایی از محفظه موتور ریخته شده و اصلا جای نگرانی نیست
سلام
توی حرکت وقتی گاز میدم و دور موتور به 3000 میرسه یه صدای فیشششش ( صدایی شبیه خارج شدن هوا با فشار از موتور یا صدایی شبیه به صدای زنبوری اگزوز) به گوش میرسه ، ربطی هم به سرعت نداره چه دنده یک و چه دنده پنج این صدا میاد....
علت این صدا چیه ؟!
Last edited by jamshidjap; 03-11-2012 at 13:46.
خبری از تندر اتومات نیست؟ تا آخر امسال به تولید انبوه میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)