dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.
dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.
مرســـــی از دوستان بابت جوابشون ! ! !
باید ببخشید دیشب اعصابمخفن خورد بود
العان همه چی آرومه
![]()
سلام
دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
G card:gforce m350 1G dedicated
HDD:320 G
Ram : 2 G DDR3
حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
کانفیگ من ci3
ممنون
منتظرم
سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
واقعا عجیبه!!
البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
حالا نظر شما چیه ؟
به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
سلام بهنام جان
ببین داداشی وقتی شما درایور رو نصب میکنی یا درایور عمومیه یا تخصصی اگه عمومی باشه مثل همین درایور گرافیکی شاید چند تا از باین هاش تخصصی برای یه مدل خاصه ولی بقیه فایلهاش عمومه و باید درست سخت افزار های هم رده خودشو بشناسه
به نطر من اگه بعد از نصب درایور 550 شناختتش باید همون باشه چون ویندوز زیاد توی تشخیص سخت افزار عمل نمیکنه
این به ذهن من رسید ولی دوستان تخصصی تر جواب بدن
راستی به این هم جواب بدید
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
سلام. با توجه به صحبت های دوستان عزیز به این نتیجه رسیدم که این شرکت زیگورات تو لپ تاپ ها دست میبره.
جواب کسی رو هم که نمیدن و فقط آدم رو خط به خط پاس میدن و در نهایت هیچ.
کاش یکی بود جواب اینارو میداد.
دوست عزیز با تشکر از شما ، چیزی که من متوجه شدم کارت گرافیک 5010 پدر مادر دار نیست. هرچی هم بگی امکانش هست.
الله اعلم.
سلام
من هم امروز بالاخره 5010 خریدم
core i5 cpu 2.6 480M
گرافیک 5650 که 128 بیت هست.
هارد 500
4 گیگ رم 1066
اگر بدون هیچ گارانتی میخواستم 790 تومان قیمت داشتم.(اکثر توصیه میکردند هیچ کدوم از گارانتی ها به درد نمیخوره ولی حالا یه پولی بدی گارانتی بالاخره دست آدم به یه جایی بند هست بره داد و بیداد کنه)
با گارانتی زیگورات 870 که من با گرافیک 5470 پیدا نکردم.
رفتم روی گارانتی امرتات که میشد 840 تومان ولی با cpu 2.6 گرفتم که 10 هزار تومان با cpu 2.5 تفاوت داره.
کلا شد 850 تومان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)