تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 421 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.

داره خودمونی میشه moeincavallier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرســـــی از دوستان بابت جوابشون ! ! !
    باید ببخشید دیشب اعصابم خفن خورد بود العان همه چی آرومه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
    اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
    cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
    G card:gforce m350 1G dedicated
    HDD:320 G
    Ram : 2 G DDR3
    حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
    کانفیگ من ci3
    ممنون
    منتظرم

داره خودمونی میشه behnam_banell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام دوباره به همه دوستان اهل دل 5010
    اولا باید عرض کنم که کارت گرافیک من تو سرویس تگ سایت 550 ولی تو ویندوز 64 بیتی من 4650 شناخته شده. البته این مشکل من نیست.
    حال سوال من اینه که این کارت گرافیک که 1 گیگ هست و چیزی حدود 3 گیگ هم از رم شیر میکنه ، این کار شیر کردن رو چه جوری انجام میده در حالی که هیچ گزینه ای تو تنظیماتش نداره !
    از دوستان و اساتید درخواست راهنمایی دارم.
    سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
    واقعا عجیبه!!
    البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
    حالا نظر شما چیه ؟
    به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    چند سوال :
    1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه

2- مشخصات لپ تاپ من :
    cor i 5 - 2.53
    hard 500
    ram4
    گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
    واقعا عجیبه!!
    البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
    حالا نظر شما چیه ؟
    به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟
    سلام بهنام جان
    ببین داداشی وقتی شما درایور رو نصب میکنی یا درایور عمومیه یا تخصصی اگه عمومی باشه مثل همین درایور گرافیکی شاید چند تا از باین هاش تخصصی برای یه مدل خاصه ولی بقیه فایلهاش عمومه و باید درست سخت افزار های هم رده خودشو بشناسه
    به نطر من اگه بعد از نصب درایور 550 شناختتش باید همون باشه چون ویندوز زیاد توی تشخیص سخت افزار عمل نمیکنه
    این به ذهن من رسید ولی دوستان تخصصی تر جواب بدن
    راستی به این هم جواب بدید

سلام
    دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
    اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
    cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
    G card:gforce m350 1G dedicated
    HDD:320 G
    Ram : 2 G DDR3
    حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
    کانفیگ من ci3
    ممنون
    منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
    ممنون
    منتظرم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام. با توجه به صحبت های دوستان عزیز به این نتیجه رسیدم که این شرکت زیگورات تو لپ تاپ ها دست میبره.
    جواب کسی رو هم که نمیدن و فقط آدم رو خط به خط پاس میدن و در نهایت هیچ.
    کاش یکی بود جواب اینارو میداد.

داره خودمونی میشه behnam_banell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
    ممنون
    منتظرم
    دوست عزیز با تشکر از شما ، چیزی که من متوجه شدم کارت گرافیک 5010 پدر مادر دار نیست. هرچی هم بگی امکانش هست.
    الله اعلم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من هم امروز بالاخره 5010 خریدم
    core i5 cpu 2.6 480M
    گرافیک 5650 که 128 بیت هست.
    هارد 500
    4 گیگ رم 1066
    اگر بدون هیچ گارانتی میخواستم 790 تومان قیمت داشتم.(اکثر توصیه میکردند هیچ کدوم از گارانتی ها به درد نمیخوره ولی حالا یه پولی بدی گارانتی بالاخره دست آدم به یه جایی بند هست بره داد و بیداد کنه)
    با گارانتی زیگورات 870 که من با گرافیک 5470 پیدا نکردم.
    رفتم روی گارانتی امرتات که میشد 840 تومان ولی با cpu 2.6 گرفتم که 10 هزار تومان با cpu 2.5 تفاوت داره.
    کلا شد 850 تومان.

11. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •