تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 380 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    فردا دارم می رم بازار که تلویزیون بگیرم. این بار دوم تو این هفته است که می رم و قصد خرید دارم.
    بین دو مدل LG LM86000 و Samsung ES7770 نمی دونم کدوم رو بگیرم. هر دو یک قیمت دارند.
    review های زیادی خوندم که مربوط بهsamsung es8880 و LG LM76100 بود و این دو مدلی که می خوام بگیرم مورد بررسی قرار نداده بودند، البته منظورم es8000 وlm7600 که تو ایران با یک اسم دیگه می فروشند.

از نظر تصویر زاویه دید LG بهتره ولی نمایش رنگ سیاه و کانتراست تو سامسونگ بهتره. از نظر input lag برای بازی هر دو تا مثل هم هستند. از نظر 3d ال جی بهتره که برای من اصلا مهم نیست، چون نگاه نمی کنم. از نظر فرمت هایی که بخش می کنه هیچ اطلاعاتی در مورد LG پیدا نکردم ولی سامسونگ خیلی از فرمت ها رو پخش می کنه. البته تو فروم AVS یک بنده خدایی می گفت بعد از کالیبراسیون (calibrasion) تفاوت رنگ سیاه و کانتراست هر دو تا تلویزیون رو نمی تونی با چشم تشخیص بدی!

لطفا اگه این دو مدل را از نزدیک بررسی کردید، کمک کنید. مثلا دوستان و آشنایان و یا خودتون داشتید و مقایسه کردید. در ضمن فرمت هایی که lm8600 پخش می کنه چیه؟! اصلا Srt پخش می کنه؟

و اینکه سامسونگ ها update میشند؟، چون lg انگار مرتب firmware update میده بیرون.
    با تشکر
    چيزي كه مشخص هست lg از نظر گارانتي و دوام محصولاتش بهتر از سام هست. ( نظر شخصيم بود البته با مشورتهايي كه كردم )
    من اطلاعاتی در مورد گارانتی این دو تا ندارم. چه مشکلی براشون پیش اومده بود؟
    سوالات دیگر رو اطلاعاتی در موردش ندارید؟

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان تا جایی که یادم میاد سامسونگ خیلی وقت ها جشنواره ی زمستانه میذاشت که توشم BMW و PORCHE جایزه میداد ! میخواستم ببینم تو این جشنواره ها تخفیف هم میذاشت واسه محصولاتش ؟
    من که با این قیمت ها از خریدم منصرف شدم ولی اگه یه 20% واسه زمستون تخفیف بذاره براش دعا می کنم .

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان تا جایی که یادم میاد سامسونگ خیلی وقت ها جشنواره ی زمستانه میذاشت که توشم BMW و PORCHE جایزه میداد ! میخواستم ببینم تو این جشنواره ها تخفیف هم میذاشت واسه محصولاتش ؟
    من که با این قیمت ها از خریدم منصرف شدم ولی اگه یه 20% واسه زمستون تخفیف بذاره براش دعا می کنم .
    جشنواره زمستانی پارسال اینجوری بود که روی برخی مدل ها سینمای خانگی یا بلو-ری پلیر هدیه می داد که می شد هدیه رو موقع خرید از قیمت تلویزیون کسر کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از شما بابت راهنمایی هاتون تشکر کنم

در کل شما و دیگران از بین e8880 و vt30 و st30 و سایر پلاسما های بازار کدومو بیشتر توصیه می کنید ؟
    من خودم انتخاب اولم همین پلاسما e8880 سامسونگ بود ولی صفحات چند تا تاپیکو که زیرو رو کردم احساس کردم یک جو سامسونگ ستیزی توی فروم حاکمه (!) و خیلی از دوستان نظر خوبی نسبت به این برند ندارن در عوض برند هایی مثل panasonic و sony خیلی خوب طرفدار دارن که همین مسئله باعث شد من در انتخابم کمی تردید کنم . البته توی بعضی از سایتها مثل همین cnet که روی خوشی به سامسونگ ( یا حداقل پلاسما های سامسونگ ) نشون داده شده .
    در مورد E8880 به نظرم در حال حاضر یکی از بهترین های بازار ایران پاناسونیک هم خیلی خوبه و با توجه به این که بر خلاف سایر برند ها مونتاژ ایران نیست از کیفیت ساخت بهتری برخورداره اما فکر نکنم الان 50VT30 که خیلی خوبه رو بشه با 4 میلیون خرید چون 42 رو الان دارند به قیمت 3.700 می دند در کل اگر 50Vt30 تا 5 ملیون باشه انتخاب اول در غیر اینصورت همان 8880 سامسونگ انتخاب خوبی .

5. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان قیمت 46HX925 سونی که بالاترین مدلش هم هست الان توی بازار چنده ؟ گارانتی دارش.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    LG 47LW98000 اگه نوش گیر بیاد چنده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان قیمت 46HX925 سونی که بالاترین مدلش هم هست الان توی بازار چنده ؟ گارانتی دارش.
    46 اش با گارانتی 11 میلیون!!!
    دیگه نخواهند آورد، انگار فقط 64" رو می خوان بیارند که فکر کنم کمتر از 30 میلیون نشه.
    منم اولین بار که قیمتش رو شنیدم اینجوری شدم تصویرش فوق العاده هست در کنارش هم باید که western TV بگیری.

9. این کاربر از youngeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    LG 47LW98000 اگه نوش گیر بیاد چنده؟
    ممنون
    شماره نمایندگی LG تو جمهوری:
    66460664
    66971971
    یک بنده خدایی اونجا کار می کنه به نام مهرداد، خیلی خوب وقت میزاره همه چی رو توضیح میده، با اون صحبت کن.

11. این کاربر از youngeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

زنگ بزن سام بپرس. البته الان رو سری 7 و 8 یک blueray player میدهند که نخوای 300 تومن کم می کنند.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام تا 2.500 سامسونگ چی بگیرم ؟

میخوام تلویزیون ال ای دی بگیرم بین Samsung LED 6950 یا samsung 6920 نمیدونم کدوم رو بگیرم آیا به جز اینترنت و سه بعدی فرق اساسی و قابل لمسی دارن ؟ ؟؟

از لحاظ کیفیت تصویر و ..
    انطباق تصویر چیه که Samsung LED 6950 400 هست ولی اون یکی 200 ؟ چیز مهمیه؟
    سامسونگ samsung 6920 رو دیدم خیلی کلفت بود خوشم نیومد .

ال جی چطوره ؟ در این قیمت ها بین 2 تا 2.500 ؟؟

اچ دی ام ای و یو اس بی هم بخوره . سه بعدی هم باشه عالیه

فقط 40 اینچ
    Last edited by pedram9; 03-12-2012 at 22:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •