دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه!
دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه!
سایت Fifaplayنظر سنجی راه انداخته برای اضافه شدن چند لیگ جدید در فیفا 12 که ایران هم در این نظر سنجی هست
من 2 سال پیش هم از همین سایت که نظر سنجی ایران و لیگ ایران رو قرار داده بود شرکت کردم اما ایران اون سال اول نشد !
اما تا الان 88% به ایران رای دادن که خیلی از 3 کشور دیگه یعنی عربستان , رومانی , هلند جلوتره
امیدوارم در Fifa12 لیگ ایران هم اضافه بشه ..
برای رای دادن و شرکت در نظر سنجی برین به این سایت :
من رو مجبورم کردن که خبر رو اینجا هم بزارم : دی ( الان میاد من رو خفه میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) : دی
ممنون از دوست عزيز و خوبي كه اين مطلب رو گذاشتند...هلند
برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
من بدجور طرفدار ليگ هلند هستم و فكر ميكنم بعد از ليگ هاي اسپانيا / انگليس / ايتاليا / آلمان و فرانسه ليگ خيلي خوبي هست تو جهان و هميشه هم تيم هاي تاپي در سطح اول اروپا داشته مثل آژاكس و Psv و فاينورد و اترخت و ويلم و ويتس آرنهم و ...
من اميدوارم ليگي كه بهتره انتخاب بشه ... اين رو هم بايد در نظر بگيريم اگه ليگ ما انتخاب بشه ميتونه كمكي به شناسوندن فوتبالمون كنه( تا حدودي) ... البته الان كه خيلي ضعيفيم ...
اگه رای بیاریم و نزنن تو خط تحریم و اینکه قانون کپی رایت حتما لیگ ما هم انتخاب میشه ...برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
دوستان من یک کد از بازی دارم هرکی بخواد بخره پیغام بده
از دوسستان میتونن واسه کسانی که دستی آپدیت میکنند هم جایی معرفی کنند که تمام نقل و انتقالات نیم فصل رو نوشته باشه؟
مرسی.
سلام دوست عزيز...
به اين قسمت بريد سايت گل انگليسي هست تمام نقل و انتقالات مهم رو نوشته كه چه بازيكني از چه تيمي به چه تيمي رفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون آپدیتی که برای نقل و انتقالات میاد فقط برای کنسوله یا برای پی سی هم میاد؟!
دوست عزيز من شما رو اصلا نميشناسمااما جوابتونو ميدم
1: اولا كه اينجا تاپيك كنسوله(ديدي يه سري ها هي گير ميدن
) سوالتون رو بايد اينجا ميپرسيدي در تاپيك نسخه ي كامپيوتري اونجا يكي از دوستان عزيز تاپيكش رو ايجاد كرده به اسم وحيد:دي آخه فرق دارن با هم و تازه دلت بسوزه آقا ! نسخه ي كنسول خيلي بهتره
2_ دوما كه برات تحقيق كردم آقاي ناشناس :دي ... وحيد انگار بايد به لايو وصل بشي و اونجوري آپديت كني ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Hamid Hamid; 09-02-2011 at 13:04.
برا PC هم میاد فقط چون لعنتی از داخل بازی آپدیت میشه باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی البته خیلی کار چرتیه واسه ایکس باکس حتی لازم نیست اکانت گلد و یا سیلور داشته باشی با ممبرشیب رایگان هم میتونی وقتی لایو میری بزنی آپدیت بشه. حالا باید منتظر بمونیم شاید EA دلش به رحم بیاد فایل اسکواد جدید رو واسه PC به صورت پچ نصبی ارائه بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)