بابا 4 تا سيب زميني نشستيم دور هم داريم بازي ميكنيم . اينقدر كل كل نكنيد
سرور هم چند روزه پينگش بالاست . لطفا بررسي كنيد
بابا 4 تا سيب زميني نشستيم دور هم داريم بازي ميكنيم . اينقدر كل كل نكنيد
سرور هم چند روزه پينگش بالاست . لطفا بررسي كنيد
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
وسط بازی میاد mute میکنه میگم چرا mute جواب نمیده 1000 بار پرسیدم جواب نداد گفت clan رو عوض کن عوض کردم من نمیدونم اینا چه دشمنی با من دارن ؟؟؟ بعد اخر سر kick کرد
با یه ip دیگه اومدم پرسید عزیزم mute چرا اخه ؟؟ جواب داد . در جا kick کرد این قدر زود که نتونستم اصلا نوشتش رو بخونم !!!!
خواستم دوباره بیام گفتم ولش کن ..........
اینم از دوباره اومدنم:O
Last edited by Amir.prs; 14-09-2011 at 19:54.
سلام این بحث قبلی یه ذره دیگه طولانی شد بریم سر دعوای بعدی
که کلی سر این موضوع خندیدم
آقای مسعود میگه که تو تی ورلز تو fng کسی به نام لاشخور مرده خور و غیره وجود نداره و بازی چون تیمی این دعوا ها الکی ولی یه نظر خواهی اگه یکی بیاد بشین سر چاه بعد هیچ کاری نکنه فقط منتظر باشه یکی رو کی فریز کردید بیارید دمه چاه بعد یه لحظه بپره یه هوک کنه امتیاز رو ماله خودش کنه چیکار میکنید به ادامه یه بازی می پردازید هیچی نمیگید ؟؟ اگه این جوریه تبریک می گم به خاطر این تحملتون و متاسفام براتون که می ذارید یکی براحتی حقتونو بخوره
تازه هیچ اعتراضی هم نمی کنید![]()
ولی در کل مرده خور هست حتی بعضیا هم اسمشونو تو بازی به این نام تغییر میدن یعنی خود طرف هم قبول داره
بقلی بگیر چیو بگیرم؟ ته بحثمو چی کارش کنم ؟ بده بقلی![]()
![]()
سلموسط بازی میاد mute میکنه میگم چرا mute جواب نمیده 1000 بار پرسیدم جواب نداد گفت clan رو عوض کن عوض کردم من نمیدونم اینا چه دشمنی با من دارن ؟؟؟ بعد اخر سر kick کرد
با یه ip دیگه اومدم پرسید عزیزم mute چرا اخه ؟؟ جواب داد . در جا kick کرد این قدر زود که نتونستم اصلا نوشتش رو بخونم !!!!
خواستم دوباره بیام گفتم ولش کن ..........
اینم از دوباره اومدنم:O
الن تازه پستتو خوندم من اون بحثه کلن رو شوخی کردم در حالی که تو جدی گرفتی (فحش دادی) جدی نگیر راستی من mute نکردما
منم فقط گفتم امیر داره فحش میده میگه fuck you اکی هم نگفتم تو کلن نوشته بود اینو ولی در کل من با زمینه ی شوخی و طنز فاخر گفتم ولی جدی گرفتی ( گفتی : ناروتو یه چیزی به این عوضی بگوها یه فحشی به پدر مادرش میدما الکی میگه من فحش دادم)
در کل اگه ناراحت شدی![]()
![]()
میگه فحش دادم حالا به کی خودمم نمیدونم![]()
وسط مپ بودیم داشتیم با چاقال میرفتیم دوباره کیکم کرداون بیچاره دیگه چه گناهی کرده اخه نمیزاره بازی کنه :O
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
داداش اون موقع که تو گفتی من درجا عصبی شدم موندم اخه کی به تو فحش دادم بعد شروع کردم به نوشتن بعد که نوشتم دیدم شوخی کردی منم دو نقطه دی دادم اصلا بحث رو فراموش کردم بعد یه دفعه دیدم موت شدم ؟؟؟؟
خدا رو شکر که من دیگه هیچ کارم خوب ....خوب ... همین دیگهداداش اون موقع که تو گفتی من درجا عصبی شدم موندم اخه کی به تو فحش دادم بعد شروع کردم به نوشتن بعد که نوشتم دیدم شوخی کردی منم دو نقطه دی دادم اصلا بحث رو فراموش کردم بعد یه دفعه دیدم موت شدم ؟؟؟؟
منم دیگه تو اون لحظه نفهمیدم چی شد یه دفعه کل سرور قاطی شد شده بود حموم زنونه اصلا نمیشود فهمید کی چی داره میگه
واسه همین قضیه رو نفهمیدم
من یکی از مخالفین لاشخوری(با عرض معذرت) کردن بودم و همیشه میگفتم هر کی فریز کرده اون کیل کنه کس دیگه ای نباید به اون دست بزنه
همه بهم گفتن نه اینجوری خوب نیست کار تیمی هست و ربطی نداره کی بندازه ....
منم قبول کردم اما یه روز فهمیدم داره به شعورم توهین میشه به بهانه لاشخوری کردن میان سر کیل کردن بلاک میکنن
من اینو قبول دارم که میتونین برای کس دیگه ای رو کیل کنین ولی در صورتی که همون شخص هستش و خودش میتونه اینکارو بکنه چرا شما میاین وسط ؟ خب شما هم برین دو نفر دیگه رو فریز کنین یا اگه یارتون در حالت فریز هست رو همر کنین که درست بشه ....
ولی متاسفانه این کار فقط باعث بلاک کردن میشه طوری که دو تا فرد از یه تیم با هم بلاک میکنن و یک شخص دیگر از تیم حریف میاد و جفتشون رو فریز میکنه نمونه اش رو هم امروز و دیشب دیدم ( امیر و معین و ........ ناروتو)
منم دیدم اینجوریه اسمم رو کردم moh.ss lashkhor چون دیگه راهی برام نبود من زحمت بکشم فریز کنم بیام کیل کنم یکی دیگه بیاد با من بلاک کنه و تیم رو به فنا بده و فقط یه جا وایسته منتظر لاشه باشه.
بلاک نکنین با هم وقتی یارتون توانایی اینو داره که کیل کنه ... یه کار مفید تر کنین.
این لاشخوری در teeworlds ریشه ای جهانی دارناصلا در این مورد نباید بحث کرد یا باید اصلا لاشخوری نکرد (که امکان نداره بچه ها این کا رو نکنن
) با این که این نوبا رو بزاریم لاشخوری کنن که امتیاز بیارن
ولی به نظر من اگه میشد کاری کرد که کسی رو که طرف فرییز میکنه فقط خودش بتونو اونو بندازه به اون میگن بازی عادلانه واقعی
میشه این کا رو کرد narotu ?
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
MoH.ss=لاشخور بلفطره (از قدیم ال ایام لاشخور بودی خودت حرف نزن)
بنده مدافع حقوق ضد لاشخوری هستم و MoH.ss رو تحریم میکنم چون خودشون شدیدا لاشخور هستن
تهنا کسی که من واقعا میتونم بگو که لاشخور نیس و خودم تحسینش میکنم اوسطوره رقابت ها کسی نیست جز خودم :یددیدیدیدیدیددییدیددیدید دییدید
شوخی کردم خودایی pegas به نظر من بهترین بازی کنه از نظر لاشخوری نکردن
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
همه این داستان ها زیر سر این ...... بیاید یه سرور بزنیم بریم توش بازی کنیم این .... رو هم توش راه ندیم![]()
آقا زرنگ بودی بنداز اگه زرنگ نیستی بکش کنار
حقیقت من حوصله ندارم وایسم یارو 3 ساعت هوک رو زمین هوا بزنه که بخواد یک نفر رو بکشه ! سریع براش میندازم کارش راه بیوفته))
من دست و پام وا نمیسته باید سریع ازشون کار بکشم که منجرب میشه به لاشخوری
Last edited by Black-Ninja; 14-09-2011 at 15:03.
یه کار دیگه میشه کرد اینکه در هر صورت 3 امتیار برسه به کسی که فریز کرده اینجوری :1-مرده خور کم میشه 2- عادلانه میشه 3- بازی جذاب تر میشه 4 -رقابت برای مورد هدف قرار دادن طرف مقابل بیشتر میشه 5- بلاک هایی که وجود داره از بین میره 6- ترس و دلهره ای که یه شخصی که فریز میکنه به خاطر کیل کردن طرف مقابل وجود امده از بین میره و شخص با خیال ابتدا افرا مونده رو فریز می کنه بعد کیل میکنتشون به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک yuriاین لاشخوری در teeworlds ریشه ای جهانی دارن اصلا در این مورد نباید بحث کرد یا باید اصلا لاشخوری نکرد (که امکان نداره بچه ها این کا رو نکنن ) با این که این نوبا رو بزاریم لاشخوری کنن که امتیاز بیارن
ولی به نظر من اگه میشد کاری کرد که کسی رو که طرف فرییز میکنه فقط خودش بتونو اونو بندازه به اون میگن بازی عادلانه واقعی
میشه این کا رو کرد narotu ?
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
نمونه ی بارز یک ...... ( همونی که می دونید ولی زشته بگم) و دلیل خنده دار تر ایشونآقا زرنگ بودی بنداز اگه زرنگ نیستی بکش کنار
حقیقت من حوصله ندارم وایسم یارو 3 ساعت هوک رو زمین هوا که بخواد یک نفر رو بکشه ! سریع براش میندازم کارش راه بیوفته ))
من دست و پام وا نمیسته باید سریع ازشون کار بکشم که منجرب میشه به لاشخوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)