ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!
ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!
ولی این مدل همچینم که بچه ها میگن داغ نمیکنه
من که ازش راضیم
بله ، همون دکمه هاست و یک آیکان مشخص هم داره ! اگر دکمه ی درست رو فشار می دید و روشن نمیه حتما ایرادی در کاره چون ربطی به برق و باطری نداره و وقتی اون رو فشار می دی باید حالت اکسپرس گیت راه بیافته! من تو لپ تاپ خدا بیامرزم امتحانش کرده بودم و کار می کرد بدون مشکل!
از این سه تا! والا در عمل مشخص میشه! گارانتی من سازگاره! ضمن اینکه برخورد کارکنانش خیلی خوب بود و نشون میدادن که منظم هستن و پیگیر ، یک بی نظمی و ناهماهنگی درونی بینشون بود که در عمل مشخص شد برای من! و سعی داشتن از زیر بار مسوولیت شونه خالی کنن_که شادی طبیعیه و همه ی گارانتی ها و شرکت های بیمه ای و شرکت های مشابه همه جای دنیا همینطور عمل می کنن_ و آخر سر هم گفتن که مشکل لپ تاپ من رو با کمک جزو گارانتی محسوب می کنن! علیرضا ، گارانتی ویستاست که خودش باید ماجراش و نظرش رو در کل اعلام کنه اما در آخر گار تا اینجا هر دو تا گارانتی متقبل شدن که لپ تاپ رو درست کنن و اینجا ساله ی زمانه که باید دید چقدر طولش میدن!
امرتات هم من مراجعه ی حضوری داشتم قبل خرید و برخورد ها خوب بود! و طبق شنیده ها معتبرن و خوب سرویس میدن اما باید یکی از دوستان که عملا سر و کارشون افتاده بیاد نظر بده!
در کل من ترجیح میدادم که گارانتی امرتات بگیرم و چون تو بازار نبود سازگار گرفتم!
من هم همچین نظری نداشتم که خیلی داغه! هر چیزی رو باید نسبی سنجید! مسلما دمای کارکرد یک پردازنده ی چهار هسته ای اینتل رو با یک تک هسته ای با کلاک پایین و ثابت نمیشه قیاس کرد !
مال من اینجوری شده بود. نرم افزارش رو از رو دی وی دی یه بار آن ایستال و اینستال کردم درست شد.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
داغ کردن که میکنه ولی خب گرافیک و سی پی یوش قویه دیگه. نمیشه که توقع داشته باشیم اندازه ی یه دو هسته ای خنک کار کنه.
به دما زیاد کاری نداشته باشی. با یک کول پد راحت مینتونین خنکش کنید . من دیشب یک کول پد 3 فنه از این 5 تومنی ها برای لپتاپم خریدم . اول رفتم یک مدل خریدم 23 تومن ا ز این فنهای گنده هم روش بود اما لپتاپه روش جفت نمیشد و سر میخورد مبور شدم یک 6 تومنی بگیرم فعلا که صدا نداره . اما نکته قابل توه اینه که همین 6 تومنیه با اینکه سوسول نیست و از المینیومو اینها ساخته نشده . حدود 7 درجه دما رو میاره پایین .!!!! من قبلا دمای سیستمم در حالت معمولی 45 بود وقتی این رو گذاشتم ریرش حدو 4 دقیقه که گذشت شد 38 37 واقعا کارش عالی بود . حالا دارم روی یک چیزی فکر میکنم و اونم اینه که3 تا فن کیس از این بزگاشو تویه محفظخ ای که خودم درست میکنم جا کنم ببینم دما چطوری میشه . اخه اینی که گرفتم 3 تا فن کوچیک روشه که توی مشخصاتش نوشته بود 2800rpm که فکر نکنم راست باشه . شما هم میتونید برید یک کول پد بگیرید . اما دقت کنید که فن کول پدتون زیر سوراخهای پشت لپتاپ قرار بگیره !! من خودم تست کردم اگه نیاد زیر این سوراخها حتی 1 درجه هم خنکش نمیکنه . بهترینش cooler master هست که 40 تومن هزینشه . مشکل کولپدهای بازار اینه که واقعا برای این لپتاپها ساخته نشدن و هر چی من انتخاب میکردم کوچیک بود .
7 درجه هم خیلی خداییش.
مال من هم اگه سوراخ داشت خوب بود. من تست کردم همش 3 4 درجه کم میشه. توی بدنه فلزیه و بیرونش پلاستیکه. این پلاستیکش نمیذاره گرما راحت منتقل بشه.
من از این دو فنه ها که هم هاب هست و هم کول پد گرفتم 18 تومن. بیشتر برای هاب بودنش خریدم چون میدونستم رو خنک کردن اینا زیاد نمیشه حساب باز کرد ولی بازم خوبه ... چون تا میشه و جمع و جوره. یه موقع برم جایی بخوام برنامه بزارم چند ساعت ران بشه میتونه همون 3 4 درجه خنک ترش کنه که مشکل پیش نیاد.
با سلام به همه
من امروز یه N61jq گرفتم
با وجود اینکه فکر نکنم به لبتاپی با این توانایی احتیاج داشته باشم اما فکر میکنم ارزش خرید رو داره این لبتاپ
راستی این مدل تو بازار خیلی کم شده و با نوسان دلاری که این روزا هست شرکت ها هم فروش جنس ندارن
من به قیمت 1420000 تونستم گیر بیارم.
البته بین این مدل و N82jq تردید داشتم ولی ترجیح دادم که N61 رو بخرم.
از دوستان اگه کسی مورد خاصی در ارتباط با این مدل دیده و شنیده خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بده
مرسی از همگی
مبارکت باشه . کدوم کانفیگشو خریدی؟
من هم انتظار ندارم این مدل لبتاپ با این سی پی یو اندازه یه دو هسته ای گرما تولید کنه
اما اونطوری که بچه ها میگفتن و تو اینترنت ازش خوندم میگفتن دماش از خیلی از 4 هسته ای های دیگه بیشتره
همین داش حسن هم که میگه دماش از لنوو بیشتره
اما من واقعا ازش راضیم
بچه ها تو حالت عادی و کار معمولی مثل وبگردی دمای سی پی یو تا چند میره ؟
یکی از رفقا یه اپل داشت دو هسته ای ، اینقدر داغ میشد که واقعا نمیشد به بالای بدنه لبتاپ دست زد
اپل کلا رو چیزای جمع و جور و نازک کار میکنه. کیفیت هم ای بد نیست. ولی این طوری که تبلیغ میکنه و ظاهرش خوشگله توش خوب نیست.
امروز یه ریویو میخوندم از یه مانیتور 27 اینچی اپل تو آناند تچ. اصلا کلا کارش تبلیغاته نامرد.
دما تو حالت balanced و با وب گردی عادی باید حدود 55 تا 65 باشه. دمای اتاق و گردش هوا و .... همه موثره دیگه. اگه معمولی باشه همه چی میشه 57 این طورا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)