تو انجمن اندو ایرانی،یه اقای خودش نشسته دیکشنری نوشته و خیلی کاربردیه و محبوب!!!!
البته نسخه های انگلیسی به انگلیسی هم هستن که خوب کی از اکسفورد محبوب تر میشناسه؟
تو انجمن اندو ایرانی،یه اقای خودش نشسته دیکشنری نوشته و خیلی کاربردیه و محبوب!!!!
البته نسخه های انگلیسی به انگلیسی هم هستن که خوب کی از اکسفورد محبوب تر میشناسه؟
اي ول حسوديم شد بابا
تو ابرايي ها
ولي موقع پست دادن پياده شو
مطمئني
يعني گ چ پ ژ رو داري
اگه اينجوري باشه كه احتمالا تو هم رامت از ايناس كه فارسي رو ساپورت ميكنه
ديكشنري هم كه دوستمون گفت
بیا دوست عزیز اینم لینک بهترین دیکشنری...حالا بگین کیهان بده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شرکت معروف Giorgio Arman بزودی نسخه ایی از Galaxy S را با ارم ه*ک شده خود در جلوی ان و یکسری برنامه های مالتی مدیا بر روی گوشی در نسخه 16G عرضه خواهد کرد:
قیمت این گوشی 699€ معادل با 953 دلار تعیین شده است![]()
Last edited by mahroo_z1; 15-11-2010 at 12:36.
کیهان و کهکشان یکی هستن و میشه از هر دو ترجمه برای گلکسی استفاده کرد عزیز...فک کنم منظورتون کهکشان باشه!
ها؟! این دیگه چجورشه؟!!! مگه میشه هر کی هر جوری دلش خواست گوشی اینا رو بیاره کپی کنه و با ارم خودش بفروشه؟
سلام
دوست عزیز
اینکار با توافق هر دو شرکت انجام میشه هرکی به هر کی نیست که![]()
سلام دوستان.
میزان ارتباط با اینترنت رو از کجا میشه دید؟
سلام
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو هفته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟!!!!!!![]()
من 24 ساعت بعد اینکه گوشی رو گرفتم بوت لودرش رو تغییر دادم و درستش کردم
احتمال بریک شدن گوشی هم بود توو این کار ولی خو 24 ساعت کار با گوشی و یک ماه مطالعه ی ---------.ir و موبایلستان و p30world کافی بود تا با این سیستم عامل آشنایی کافی داشته باشم هرچند اولین باره گوشی اندروییدی میخرم
امشبم بعد 10 روز برا بار دوم می خوام رام گوشی رو عوض کنم هنوز هم به اون دو هفته ای که شما گفتید نرسیدم ! بابا بزار هیجان داشته باشه دوستمون
دو هفته با برنامه های خود گوشی سر کنه کلا از گوشی زده میشه
خوب خریدی , مبارکهمنم تازه خریدم پس میتونم راحت تر همذات پنداری کنم باهات , فعلا لازم مازم رو ول کن , اول برو توو کف نمایش دادن قدرت این گوشی تا اول لذت کامل ببری ازش بعد برو سراغ برنامه های ضروری و اینا . اول رامت رو عوض کن یه رام درست حسابی بریز , JPJPA یا ترجیحا Spike 3 (گوشیت که دانلودینگ میره انشاالله ؟ نرفت چه بهتر هیجانش بیشتر میشه مثل مال من
) بعد روت کن گوشی رو بعد لگ فیکس (3 Spike روت نمی خواد) بعد بزن توو خط گیم اول
اول NFS Shift رو بزن نشون ملت بده تا تعظیم کنن , بعد گیم های Gameloft رو یکی یکی بزن صفا کن , بعد موزیک ویدیو
به به
موزیک ویدیو HD بزن 720p ایرفون رو بزن توو گوشت (قبلش AudioBoost رو نصب کرده باشی حتما) ولوم رو بزار آخرش , گزینه 5.1 رو هم فعال کن
حالا برو سراغ وب گردی صفحه باز کن صفا کن صفحه باز کن صفا کن صفحه باز کن صفا کن ...
همینجوری
بعد برو فیلم بگیر (تنظیماتشو حتما دقیق باهاشون ور برو کشتی بگیر کلهم بیاد دستت) فیلم رو نیگاه کن , عکس بگیر (ترجیحا روز
خو چیه مگه میشه همه چی 20 باشه ؟ خو عکاسیش 19 میگیره) برایتنس رو بزار آخر بیا عکسا رو نیگا کن , بازم کار همیشگی : صفا کن
حالا بازم برو سراغ گیم , AngryBird و Fruit Ninja و Abduction و غیره , بازی کن , بخند بهشون عمرت زیاد شه
البته Fruit Ninja رو نمیتونی بخندی بهش
ولی اون دو تا رو چرا
حالا برو سراغ برنامه , هی برنامه بزن ببین چه شکلین خوشت نیومد پاک کن هی بزن هی پاک کن , لانچر و ویجت های معروف رو یکی یکی امتحان کن , هر کدوم اینا هم یکی دو مگ بیشتر نیستن هاا
حالا تموم شد ؟ حالا رام گوشت رو عوض کنچون گند زدی بهش
ولی جدا من همین نسخه ای که به تو دادم رو خودم اجرا کردم (خودمم کشفش کردم) یَک حالی کردم توو این 10 روز بیا و ببین
حالا خود دانی
Last edited by Atropates; 15-11-2010 at 20:24.
با سپاس از دوست عزيز
برا اكستركت كردن اين برنامه پسورد مي خواد
ممنون مي شم كمك كنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)