رفیق مگه شما کجا رفتین ما با بچه ها رفتیم.چه ساعتی اومدی. ما 11 اونجا بودیم البته من11:10 اونجا بودم.راستی من همین الان adsl خودم رو شارژ کردم شارژ شد حالا ببینم شبانه رایگانه یا نه
رفیق مگه شما کجا رفتین ما با بچه ها رفتیم.چه ساعتی اومدی. ما 11 اونجا بودیم البته من11:10 اونجا بودم.راستی من همین الان adsl خودم رو شارژ کردم شارژ شد حالا ببینم شبانه رایگانه یا نه
من که از اعتبارم داره کم میشه تازه هم شارژ کردم.من قاطی کردم بهشون گفتم حالا که وضع اینطوریه بیاین گیگی 500 تومان بدید طرف دهنش باز موند
دوسته عزیز این 118 نیست فقط سرویس انتظارشون با 118 یکیه و شماره گفتنش ولی وقتی وصل بشی کارمندای قسمت adsl بر میدارن امتحان کن
من امروز دوره ی زمانیم تموم شد. البته اینترنتم قطع نشد.
باهاشون که صحبت کردم، گفتن که خودکار اومدی روی سرویس جدید و فعلا هم نمی شه ریز کار کرد و مقدار مصرف رو دید، اما داریم پنل رو آماده می کنیم.
با سلام
امروز بالاخره تونیستم توی مخابرات ثبت نام کنم.
اما وقتی این مطالب رو در اولن پستها خوندم پشیمون شدم چرا اشتراک نداگستر که سرعت حتی 1m رو هم میده قطع کردم و توی مخابرات ثبت نام کردم....نمیدونم چی کار کنم؟ من خیلی دانلود میکنم و سرعت هم برام خیلی مهمه دوست دارم حداقل512باشه!!!! حالا خواهش میکنم شما بگید چی کار کنم؟ صبا نت ه جورایی خیلی بهتره به نظرم ...واقعا موندم
خواهش میکنم حتما کمکم کنید ببینم که باید اگه از مخابرات تماس گرفتند قبول کنم یا نه و برم سراغ صبا نت (نداگستر؟!!) خواهش میکنم راهنماییم کنید... راستی میدونید مخابرات مودم وایرلس tp-linktd-w8901 ویا یه چیزی شبیه این رو داره یا نه؟
کجاشه من که جایی برا شارج کردن ندیدم اینم عکسمن که از اعتبارم داره کم میشه تازه هم شارژ کردم
![]()
من از قبل این رو داشتم.هنوز یکی دیگه هم دارم واسه شارژ.زنگ بزن ببین گزینه ی شارژ رو برات فعال می کنند
دوستان به اینجا مراجعه کنند فکر کنم روی فیبر نوری سرویس بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من امروز تاریخ اعتبارم تموم شد به تبع اون ارتباط هم قطع شد, یه ماه شارژ کردم , وصل شد, اعتبارم زیادشد,ولی از اعتبارم کم نمیشه(که امیدوار بودم بشه), فقط این بار تاریخ انقضاء نداره.پیشنهاد می کنم کسایی که اعتبارشون تموم میشه شارژ نکنند اگه خود به خود نرفتند روی سیستم جدید(postpay) یه هماهنگی با هاشون بکنند تا خودشون درستش کنند.در غیر این صورت مثل من میره تو پاچشون.بیست هزار تومان رفت تو هوا.(شرمنده متن یکم در همه, من تازه خدمت سربازیم تو نیرو انتظامی تموم شده اون موقع اپراتور بودم(بیسیم چی) بهم حق بدید.)
بابا اینا دیگه کین؟
شورشا از مزه بردن
جواب سربالا میدن
یا نمیدونن واقعا یا خودشونا به....
من تا برج 2 سال 91 اشتراک 1 مگ گرفته بودم
خدا ازشون نگذره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)