دوست عزیز من شهرستان زندگی می کنم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست عزیز من شهرستان زندگی می کنم
بله دوست عزیز اگه سیستمتون روی کابل نوری باشه قابلیت رانژه نداره. باید تقاضا بدی که خط تلفنت رو به روی خطوط معمولی انتقال بدهند که یک دو ماهی دوندگی داره
مطمئن باش 64 بهتر از دیال آپ
دوست عزیز بودن شماره تلفن در لیست شرکتها دلیل بر ساپورت خط شما نمیشه. اگر فیبر نوری باشاه باید تقاضای تغییر آن را بدهید.
شرکتها در هر مخابراتی که میرن همه پیش شماره ها رو در سایت میزننند تا با مرور زمان از فیبر نوری بودن خطها طلاع پیدا کنند
مخابرات یزدان پناه توسط صبا نت در حال راه اندازی هست . منتظر باشید
سلام
darvish1900 جان من به هر شرکتی زنگ میزنم میگن در حال راه اندازی هستش الان 6 ماهه همش می گن 1 ماه دیگه ، راه میفته ولی....![]()
والا من تو این چیزا سررشته ندارم چند هفته پیش زنگیدم شاتل گفت پیش شماره ی 2010 تو تهران فیبر نوریه
و ما سرویس نمی دیم.دیروز که نگاه کردم زده بود سرویس می ده.
دوست عزیز اگه میخوای مطمئن بشی که تلفنت فیبر نوری (البته شما که از خود مخابرات پرسیدی و بهت جواب داده)
بیرون خونتون بجز مقسمهای مخابرات دنبال جعبه های بزرگ سفید رنگ بگرد اگه باشه خطط فیبر نوری. و باید تقاضا کنی که خطط رو عوض کنند که پیگیری زیادی میخواد اما شدنی هست.
در ضمن گفتم رسم شرکتها اینه که تمام شماره های مخابرات که پشتیبانی میکنند رو بزنند تا بالاخره با صحیح و خطا شماره هایی که فیبر نوری هیتند رو هم جدا کنند.
Last edited by darvish1900; 07-10-2007 at 14:26.
اندکی صبر سحر نزدیک است.
اووه!
عجب آدمایی هستنا.
در هر صورت مرسی از جوابت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)