تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 265 از 645 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

منم پیش شمارم 2010 هست و دو هفته پیش زنگ زدم همینو بهم گفتن ولی امروز رفتم سایت شاتل دیدم جدیدن 2010 رو ساپورت می کنه,تو هم یه سر بزن.
    دوست عزیز من شهرستان زندگی می کنم

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم adsl بگریم ولی گفت که منطقه شما از کابل نوری استفاده می شود ونمشیه adsl استفاده بکنی .خواستم ببینم که درسته یانه وآیا راهی داره یا نه

بله دوست عزیز اگه سیستمتون روی کابل نوری باشه قابلیت رانژه نداره. باید تقاضا بدی که خط تلفنت رو به روی خطوط معمولی انتقال بدهند که یک دو ماهی دوندگی داره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی از جوابت
    اگه با سرعت 64 بخرم خیلی بده؟ چون باید از جیبم بدم.
    از dial up بهتر کار می کنه؟ مثلا فرض کنیم با dial up یه سایت 10 ثانیه ای باز می شه با ADSL 64 چقدر میاد بالا؟
    مطمئن باش 64 بهتر از دیال آپ

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم پیش شمارم 2010 هست و دو هفته پیش زنگ زدم همینو بهم گفتن ولی امروز رفتم سایت شاتل دیدم جدیدن 2010 رو ساپورت می کنه,تو هم یه سر بزن.
    دوست عزیز بودن شماره تلفن در لیست شرکتها دلیل بر ساپورت خط شما نمیشه. اگر فیبر نوری باشاه باید تقاضای تغییر آن را بدهید.
    شرکتها در هر مخابراتی که میرن همه پیش شماره ها رو در سایت میزننند تا با مرور زمان از فیبر نوری بودن خطها طلاع پیدا کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

به نظر من اول زنگ بزن مخابرات منطقه تون سوال کن ببین می تونی Adsl استفاده کنی یا نه !!! من 5 ماه پیش یکی از دوستام گفت برو مودم Adsl بگیر خیلی سرعت خوبه با کلی ذوق و شوق رفتم مودم خریدم ولی نگفت باید مخابرات هم این امکان رو داشته باشه .
    من رفتم خریدم به هر شرکتی زنگ زدم می گفت هنوز منطقه(جنت آباد) پیش شماره های 4480 تا 4487 این امکان وجود نداره .مودم ها هم چندان فرقی با هم نمی کنن (به گفته یکی از فروشنده های مودم Adsl که کارش هم درست بود ) مثل همین Dial Up مگه مودم هاش با هم فرق می کنه ،فقط تو قیمت فرق دارن ولی تو سرعت اینترنت خیلی با هم فرق نداره ، به نظر من مودم Planet Adu-2110 مودم خوبیه .
    من ازش استفاده نکردم ولی چند تا از دوستام داشتن و تو نت هم خیلی گشتم مودم خیلی خوبیه .
    (نمی گم بقیه مودم ها بده ولی فکر می کنم پول الکی به مودم ندین بهتر باشه چون چندان تاثیری تو سرعت نداره)
    قیمتش هم 27 تا 30 هستش من گرفتم 28

مخابرات یزدان پناه توسط صبا نت در حال راه اندازی هست . منتظر باشید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

مخابرات یزدان پناه توسط صبا نت در حال راه اندازی هست . منتظر باشید
    سلام

darvish1900 جان من به هر شرکتی زنگ میزنم میگن در حال راه اندازی هستش الان 6 ماهه همش می گن 1 ماه دیگه ، راه میفته ولی....

داره خودمونی میشه Freddie Mercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمیران

پيش فرض

دوست عزیز بودن شماره تلفن در لیست شرکتها دلیل بر ساپورت خط شما نمیشه. اگر فیبر نوری باشاه باید تقاضای تغییر آن را بدهید.
    شرکتها در هر مخابراتی که میرن همه پیش شماره ها رو در سایت میزننند تا با مرور زمان از فیبر نوری بودن خطها طلاع پیدا کنند
    والا من تو این چیزا سررشته ندارم چند هفته پیش زنگیدم شاتل گفت پیش شماره ی 2010 تو تهران فیبر نوریه
    و ما سرویس نمی دیم.دیروز که نگاه کردم زده بود سرویس می ده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من تو این چیزا سررشته ندارم چند هفته پیش زنگیدم شاتل گفت پیش شماره ی 2010 تو تهران فیبر نوریه
    و ما سرویس نمی دیم.دیروز که نگاه کردم زده بود سرویس می ده.

دوست عزیز اگه میخوای مطمئن بشی که تلفنت فیبر نوری (البته شما که از خود مخابرات پرسیدی و بهت جواب داده)
    بیرون خونتون بجز مقسمهای مخابرات دنبال جعبه های بزرگ سفید رنگ بگرد اگه باشه خطط فیبر نوری. و باید تقاضا کنی که خطط رو عوض کنند که پیگیری زیادی میخواد اما شدنی هست.
    در ضمن گفتم رسم شرکتها اینه که تمام شماره های مخابرات که پشتیبانی میکنند رو بزنند تا بالاخره با صحیح و خطا شماره هایی که فیبر نوری هیتند رو هم جدا کنند.
    Last edited by darvish1900; 07-10-2007 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

darvish1900 جان من به هر شرکتی زنگ میزنم میگن در حال راه اندازی هستش الان 6 ماهه همش می گن 1 ماه دیگه ، راه میفته ولی....
    اندکی صبر سحر نزدیک است.

داره خودمونی میشه Freddie Mercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمیران

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخوای مطمئن بشی که تلفنت فیبر نوری (البته شما که از خود مخابرات پرسیدی و بهت جواب داده)
    بیرون خونتون بجز مقسمهای مخابرات دنبال جعبه های بزرگ سفید رنگ بگرد اگه باشه خطط فیبر نوری. و باید تقاضا کنی که خطط رو عوض کنند که پیگیری زیادی میخواد اما شدنی هست.
    در ضمن گفتم رسم شرکتها اینه که تمام شماره های مخابرات که پشتیبانی میکنند رو بزنند تا بالاخره با صحیح و خطا شماره هایی که فیبر نوری هیتند رو هم جدا کنند.
    اووه!
    عجب آدمایی هستنا.
    در هر صورت مرسی از جوابت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •