این قضیه کرک جدید چیه؟ حجمش چه قدره؟
این قضیه کرک جدید چیه؟ حجمش چه قدره؟
وحید من توضیحات کامل رو دادم حجمش 12 مگه که بعد از خارج شدن از حالت فشردگی حدود 33 مگ میشه وحید باید این کرک 12 مگیو از یک کافی نت دانلود کنی چاره ای نیست الان تقریبا اکثر بچه ها دانلودش کردن .
راستی علی جان چیکار کردی بازیتو انجام دادی ؟
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
جدول بازیهای هفته اول
یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر 0 ------------------------------------- چلسی 2
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم 2 ----------------------------------------- آرسنال 2
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
حالا این کرک چه فایده هایی داره. نکنه همونی هست که آرمین توی تاپیک pes2010 گذاشتش؟(البته منظورم یه آرمین دیگستوحید من توضیحات کامل رو دادم حجمش 12 مگه که بعد از خارج شدن از حالت فشردگی حدود 33 مگ میشه وحید باید این کرک 12 مگیو از یک کافی نت دانلود کنی چاره ای نیست الان تقریبا اکثر بچه ها دانلودش کردن .)
سلام
میخواستم بدونم قضیه این لیگ چیه ؟! و چجوری باید بازی کنیم و آیا میشه منم تو لیگ شرکت کنم ؟!
اگه امکانش باشه منم میخوام تو مسابقات شرکت کنم
تیمم هم به ترتیب اولویت منچستر / آرسنال / چلسی / لیورپول / منچستر سیتی و اگه همه رو انتخاب کرده بودند هر چی دوست داشتین بزارین
راستی از کی فصل جدید شروع میشه ؟
Last edited by ar71; 03-03-2010 at 19:58.
راهی برای آنلاین بازی کردن واقعی پیدا نکردین .... به جای این بازی های تخیلی برین بگردین یه راه درست پیدا کنین
سلام حسین جان.
صبح یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بازی کنم؛ الان میخوام بازی کنم.
میبخشی دوست عزیز الان دیگه مسابقات شروع شده هر چند که قبل از شروع بازیها هم ظرفیت خیلی بیشتر از حد نرمال بود .
با این سرعت اینترنتی که توی ایران هست شما انتظار داری یک لیگ آنلاین راه بندازیم اصلا خود شما حداکثر سرعت و حداقل پینگت چقدره ؟ یه سر به PESRANKING بزن میبنی حتی توی کشورهایی که اینترنت پر سرعت دارن بازهم کاملا از شرایط آنلاین راضی نیستن .
در ضمن این لیگی که ما راه انداختیم بازیها به شکل COM VS COM نیستش و خود کاربران میتونن بازی کنن .
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
باشه علی جان بازیتو انجام بده .
اقــــــا انگـــــار تــــو ایــــن تـــــاپــــیــــک خــــاک مــــرده ریــــــخــــــتـــــــن . چـــــرا کــــســـــی نـــیــــســــت. چـــــرا بــــازیــــهـــــاتـــون رو انجـــــــام نــــمــــیــــدیــــن؟حــــســــیــــن جـــان مـــیـــگـــم یــــه زمــــانـــی بـــرا بـــازیــــهـــا تـــعـــیـــیــن کـــن . ایـــنـــجـــوری فـــکـــر کـــنـــم بـــهـــتـــر بـــاشـــه و نـــظـــم بـــر بـــازیـــهـــا حـــاکـــم مــــیـــشـــه
Last edited by Armin 7; 03-03-2010 at 21:41.
حسین جان جدول مسابقات عوض شده آخه من با میلان بازی داشتم؟
میتونم الان بازیمو انجام بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)