سلام من میخوام مودم وایرلس tp-link 8968 رو بخرم به نظرتون چطوره خوبه؟چیپستش چی باشه بهتره؟من میخوام با چیپست broadcom بگیرم خوبه؟
سلام من میخوام مودم وایرلس tp-link 8968 رو بخرم به نظرتون چطوره خوبه؟چیپستش چی باشه بهتره؟من میخوام با چیپست broadcom بگیرم خوبه؟
دوستان این مدلهای 2750 بعضی هاش آنتن هاش 3 هست سایزش بعضی ها 5. چرا هر دو مدل شمارشون 2750U هست؟ از چه طریقی میشه قبل از خرید این قضیه رو فهمید؟
دوستان این مودم D-link کیفیتش چجوریاس مخصوصا برا دانلود شبانه اگر ۱۰-۱۲ روز پشت سرِ هم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد براش؟؟
سلام
دوستان لطفا يك مودم كه برد وايرلس خوبي داشتته باشه و بتونهچند تا سيستم رو ساپورت كنه و با روشن بودن مداوم مشكلي براش پيش نياد معرفي كنيد.
سیسکو خوبه با Dlink البته اگه 2750u سفید بخرین بهتره چون چیپستش با isp های ایران سازگارتره
با سلام
لطفا تخصصی و حرفه ای ها بهم مشاوره بدین
من میخوام یه مودم وایرلس کیفیت آنتن و پایداری سیگنال بالا بخرم. یو اس بی و پرینت سرور و فایل شیرینگ اصلا برام مهم نیست. فقط میخوام از نوع ۳۰۰ باشه مه این مدلا رو ت
انتخاب کردم
Tplink 8968
Asus N12 b1
بنظرم 8968 خوب باشه فقط مشکلم اینه هرجا رفتم ورژن 1 رو دارن در صورتی مه حتما میخوام ورژن ۲ باشه ولی هر چی گشتم نبود
سوالا اولم اینه که اگه ورژن ۲ رو پیدا نکردم بازم ارزش داره ۱ رو بویرم یا برم سراغ ایسوس بهتره؟
و اینکه ایسوس n12 رو اگه مدل b1 دیاموند پیدا نکردم بازم بخرم یا صبر کنم؟
در ضمن هیچ عجله ای هم فعلا ندارم چون خودم دو ساله dlink 2750u مشکی دارم و مشکلی هم باهاش ندارم فقط میخوام یچیز قویتر از لحاظ برد و آنتن بگیرم چون این بردش یکم ضعیفه برای فضای بیشتر و فاصله طبقاتی دور خوب جوای نمیده ولی فعلا عجله ای ندارم سوالم اینه چی بگیرم که ازین برد و آنتن دهیش خیلی قویتر باشه
ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
آنتنهای مودم شما چند dbi هستن ؟؟
8968 چیپستش برادکام نیست اگه برادکام بخوای باید مدل 8960 رو برداری که البته پورت usb نداره.
جاییش ننوشته ولی فکر میکنم ۲ یا ۳ باشن ومتاسفانه ثابت و جدانشدنی هستن و نمیشه ارتقاء بدمشون
مودم من مدل قدیمی هستش ورژن c1 هستش
دوستان لطفا باتوجه به پست قبلیم یه مشاوره بدید بین asus n12 و 8968 واینکه از کجا میتونم 8968 ورژن جدید 2 که آنتن های ۵ دسی داره تهیه کنم هرجا رفتم سری قدیمی داشتن از کدوم گارانتی بگیرم داشته باشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من که اسوس رو ترجیح میدم.
فکر کنم ورژن مد نظر شمارو Digikala داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)