تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 265 از 410 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی از سایت سامح مخابرات تونسته استفاده بکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همش این ارور را می ده: کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید.
    قراره پولی باشه؟ چون توی توضیحات نرم افزارها قیمت داره!
    پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم.

2. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    تقریبا دو هفته پیش تلفن ما قطع شد و تلفن گویا میگفت تا قبض و پرداخت نکنی وصل نمیشه منم خیلی عصابنی شدم رفتم از مخابرات یه قبض گرفتم در کمال ناباوری برای ما قیمت کارکرد اینترنت و در عرض یک ماه و نیم 50 هزار و خورده ای حساب کرده بود که با پول تلفن 70 هزار تومن میشد مخابراتم در کمال پررویی بدون اینکه اطلاع بده تلفن و قطع کرده بود
    رفتم پیش مسوول adsl دیدم صفش تا دمه در اومده بود حال و احوال کسایی که تو صف وایساده بودن جویا شدم دیدم همه مشکلشون همینه که قبض تلفن براشون زیاد اومده
    هیچکس نمیدونست دلیل اینکه زیادی براشون اومده چیه
    هر کس هم میرفت پیششون میگفت که مصرفت بالا بوده
    من شک کردم که چرا هر کس که میاد اونجا دقیقا دو برابر براش حساب شده چون اکثرا هم 256 داشتن همه براشون اینترنت این ماه 50 تومن اومده بود
    نوبت من که شد بهش گفتم من شک دارم سیستمتون درست کار کنه اگه نه چرا برای همه یک میزان اومده ؟ترافیک مصرفی منو بیار ببینم چجوری حساب کرده که دیدم برای من 48 گیگ دانلود زده! با وجود اینکه من طرح کمپین بودم و ماهی هشت گیگ داشتم
    من تعجب کردم گفتم من اینهمه مصرف نداشتم ریز کارکردمو نشون بده بینم کجا مصرف کردم؟
    طرف برام آورد دیدم اوه دانلود شبانه رو برام هر شب تا دو گیگ ثبت کرده!
    یه تشر زدم سره مسؤول adsl که این چه وضعه محاسبس دید که حریف من یکی نمیشه گفت برو پیش رییس مخابرات آقای باقری
    رفتم پیش باقری گفتم برام قبض زیاد اومده در حالی که مصرف نداشتم !
    با کمال پررویی گفت نه مصرف کردی گفتم ثابت میکنم مصرف نکردم ریز کارکردمو بیار
    وقتی آورد اونجا دقیق تر تونستم ببینم چه دزدایین اینا!
    گفتم ایناها اینجا برای من هر شب دو گیگ ثبت کرده در حالی که من دو گیگ مصرف نداشتم
    گفت چرا مصرف کردی
    گفتم با این وضع اینترنت و سرعت 30 کیلو بیت بر ثانیه چجوری میشه دو گیگ دانلود کرد ؟!
    من به زور هر شب 450 مگ دانلود میکردم
    گفت نه دانلود کردی!
    یه خورده که بیشتر نگا کردم دیدم ساعت ترافیک شبانه رو از ساعت 2 شب تا ساعت 9 صبح ثبت کرده!
    گفت خب مصرف کردی!
    گفتم سیستم من تایمر داره سره ساعت 2:10 دانلود و شروع میکنه 6:55 حاموش میکنه چجوری تا 9 دانلود کردم؟
    جالب اینجاست که برای من در بعضی ساعتها از ساعت 12 ظهر تا 9 صبح فردا دانلود زده بود!
    از ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 11 شب دانلود زده بود همه هم بالای یک و نیم گیگ!
    من بهش گفتم من الان بالای دوساله که اینترنته مخابرات دارم من حساب این چس مثقال ترافیکم و دارم چجوری تو این دوسال مشکل اینترنتی نداشتم یه دفه اینجوری شده!
    گفت گاری نمیتونم بکنم همینه که هست وقتی سیستم ثبت میکنه یعنی درسته!
    واقعا اگه برا الاغ اینهمه استدلال میاوردی قبول میکرد این یارو قبول نکرد
    دست آدمم به هیچ جا بند نبود مجبور شدم مبلغ اضافشم پرداخت کنم ولی به همه کسایی که اونجا بودن گفتم مشکل از کجاس انقد عصبانی بودم که مسؤول ثبت و تخلیه adsl با اینکه اینترنتم به نام برادرم بود زودتر از همه و بدون مدارک اینترنتم و تخلیه کرد داشتم آبروشونو میبردم ولی این بی آبروها پوستشون کلفت تر از این حرفاس
    به هر حال الان دوهفته ای میشه که تخلیه کردم الانم با ایرانسل اومدم اینا رو هم گفتم که اگه برای شما هم این مشکل پیش اومد حواستون باشه
    اون روزی که من اونجا بودم بالای 50 نفر اومدن تخلیه کردن حتی چند روز بعدم که رفتم بازم اونجا داشتن تخلیه میکردن و هر که یه ناله نفرینی میکرد بهشون
    بچه هایی که اونجا بودن میگفتن پارس آنلاین خیلی خوبه حالا شاید از اونجا بگیرم
    فعلا که اینترنت نداریم و از دو جهان آزادم اینجوریم حالی میده برا خودش...

4. 9 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کد:
    پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم.
    من اولین باره میرم تو این سایت البته وقتی خواستم یه چیزی دان کنم نوشت "کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید"

سلام بچه ها
    امین از ساتیا گرفته حسابی هم راضیه، خوبیش اینه که شرکت خصوصیه و میدونن خراب کاری کنن سریع میری برای همین هوات رو دارن، به نظرم از همین شرکت های اراکی بگیر و نرو از این تهرانی ها بگیر چون یه بار من با مبین نت مشکل داشتم زنگ زدم پشتیبانیش اون بلد نبود گفت زنگ بزن تهران
    خودم شبانه گذرگاه رو پیشنهاد میدم.

6. 3 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کد:
    همش این ارور را می ده: کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید. قراره پولی باشه؟ چون توی توضیحات نرم افزارها قیمت داره! پشت قبض گفته بدون کسر از ترافیک اینترنتی مشترکین ADSL استان مرکزی. البته من که نامحدود دارم.
    همون اوایل که سایتش باز شده بود nero را میخواستم بگیرم،لینکش را نشون میداد وقتی هم گرفتم سرعتش بیشتراز 8 کیلوبایت نمیرفت،الان هم توی قسمت فعالیت ها رفتم زده دانلود کامل ولی اصلا دانلودش نکردم(عکس را گذاشتم اینجا) ولی جالبه که وقتی واردش میشی نام کاربری و شماره تلفن را هم زده و خودکار لاگین میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه همین کم مونده بود افتتاح بخش وارز warez مخابرات!!
    Last edited by javan01; 09-08-2013 at 21:21.

8. 2 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من اولین باره میرم تو این سایت البته وقتی خواستم یه چیزی دان کنم نوشت "کاربر گرامی شما مجوز استفاده از این قسمت را ندارید"

امین از ساتیا گرفته حسابی هم راضیه، خوبیش اینه که شرکت خصوصیه و میدونن خراب کاری کنن سریع میری برای همین هوات رو دارن، به نظرم از همین شرکت های اراکی بگیر و نرو از این تهرانی ها بگیر چون یه بار من با مبین نت مشکل داشتم زنگ زدم پشتیبانیش اون بلد نبود گفت زنگ بزن تهران
    خودم شبانه گذرگاه رو پیشنهاد میدم.
    گذرگاه قبلا داشتم کیفیتش خیلی پایینه اتفاقا شبانه هم داشتم
    سرویس شبانش اوایل نامحدود بود منتها از وقتی شبانه حجمشو کرد 20 گیگ منم فسخش کردم هر چیم اون دخترا تو گذرگاه التماس کردن بیا بهت 40 گیگ میدیم گفتم نمیخوام رفتم مخابرات اون موقع مخابرات بد نبود ولی الان خیلی اشغاله همون موقع گذرگاه از ساعت 7 شب تا 7 صبح 700 مگ دانلود میگردم اومدم مخابرات از ساعت 1 تا 7 1100 دانلود میکردم
    در ضمن همه شرکتهای اراکی از تهران میگیرن خود گذرگاه از داتک میگیره ساتیا هم همینطور فک کنم از این داده پرداز و اینا میگیره اینا فقط اسمشون و تغییر دادن شرکتهایی مثه پارس آنلاین و شاتل تغییر ندادن ولی مبین نت فرق میکنه اون سیستمش یکپارچس مثه ایرانسل
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 09-08-2013 at 22:56.

10. این کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان حتما به بازرسی تلکام شکایت کنید حتی اگر تخلیه کردید:
    کد:
    چقدر راحت دزدی می کنند!
    همون طور که گفتم فعلا از مخابرات سرویس نگیرید مشکل محاسبه حجم بدجوریه فقط نامحدود که اونم فعلا نمی دن اونم به سرعتش اطمینانی نیست باید ریسک کنی!

گذرگاه قبلا داشتم کیفیتش خیلی پایینه اتفاقا شبانه هم داشتم
    سرویس شبانش اوایل نامحدود بود منتها از وقتی شبانه حجمشو کرد 20 گیگ منم فسخش کردم هر چیم اون دخترا تو گذرگاه التماس کردن بیا بهت 40 گیگ میدیم گفتم نمیخوام رفتم مخابرات اون موقع مخابرات بد نبود ولی الان خیلی اشغاله همون موقع گذرگاه از ساعت 7 شب تا 7 صبح 700 مگ دانلود میگردم اومدم مخابرات از ساعت 1 تا 7 1100 دانلود میکردم
    در ضمن همه شرکتهای اراکی از تهران میگیرن خود گذرگاه از داتک میگیره ساتیا هم همینطور فک کنم از داده پرداز میگیره اینا فقط اسمشون و تغییر دادن شرکتهایی مثه پارس آنلاین و شاتل تغییر ندادن ولی مبین نت فرق میکنه اون سیستمش یکپارچس مثه ایرانسل
    برای مجوز باید زیرمجموعه یکی از این اصلی ها باشند. ساتیا همه یا قسمت اعظم اینترنتش را از طریق مخابرات اراک تامین می کنه.
    Last edited by amin_g_p; 09-08-2013 at 22:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

امروز نت مشکل داره؟؟ یکی دو روز تلفن و اینترنت قطع بود حالا هم که وصل شده از صبح نت مشکل داره و هی قطع و وصل میشه!

13. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آره برای منم داره قطع و وصل میشه

داره خودمونی میشه rommatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در تایید حرف دوستان برای دزدی مخابرات چند صفحه پیش منم وضعیتو شرح دادم
    خط و تلفنش الان 10 روزه قطعه
    مواظب باشید بره تو پاچتون هیچ کاری نمی تونید بکنید

داره خودمونی میشه topoly1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    هر جا غیر از ایران.

پيش فرض

کد:
    دوستان عزیز مطلع باشید که مخابرات استان مرکزی اینترنت شبانه رو برداشته . البته هنوز سراسری اعلام نکردن . این یعنی دزدی .

دزدی مگر از خونه مردم بالا رفتنه فقط ؟؟

17. این کاربر از topoly1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •