ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
ممنون اگه جواب بدید
ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
ممنون اگه جواب بدید
فکر کنم شما بتوانید سینما خانگی Onkyo خریداری کنید که خودش پلیر ندارد.
در برگ های پیشین دوستان نام مدلش را گفته بودند که متاسفانه اکنون یادم نیست، دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند.
Last edited by Artam01; 27-11-2010 at 18:00.
این مدل تو نمایشگاه ال جی بود من تست کردم و .....البته رفته بودم یه سینما بخرم اینو دیدم.
بلوری پلیر هستش و MKV ساپورت 2300 قیمتشه که البته2600 بوده!!!!
به جز قیمت همه چیزش محشر بود صدایبسیار خوبی داشت و بسیار هم شیک و خوشکل بود.
شاید اگر 1تومن بود می خریدم اما 2300 زورم نمی رسه خوب!![]()
شما اگر با گیرنده ی این دستگاهها کاری ندارید و فقط برای پخش می خواهید بهتر است یک مدیا پلیر خوب تهیه کنید.
Last edited by Artam01; 27-11-2010 at 18:20.
سلام
اسپیکر 5.1 کانال با ورودی S/PDIF برای سینمای خانگی (بدون پلیر) تا 200 تومان چیزی پیدا میشه؟
یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خروجی دیجیتال Coaxial و HDMI داره.
لطف میکنید چندتا مدل (پایه بلند) با قیمت تقریبی معرفی کنید؟
ممنون
رفتم نمايندگي ولي صداشو تست نكردم رنگش مشكي براقه!هم رنگV20 سينماي خانگي با كيفيت تو بازار چي موجوده
ببینید دوست عزیز،در حال حاضر سینماهای بلوری زیادی تو بازار ایران نیست که بشه خیلی راحت در موردشون نظر داد.هر شرکتی یه نمونه وارد کرده فقط بخاطر اینکه از بقیه جا نمونه.
اگر اشتباه نکنم شما سقف بودجتون حدود 800 تومن بود،اگر درست حدس زده باشه باید عرض کنم که تو این رنج قیمت سینما بلوری خریدن مطابق با خواسته های شما خیلی خیلی مشکل هستش.
شما یه نگاه به لینک زیر که براتون گذاشتم بندازید و نظرتون رو در مورد این سیستم بگید.
تقریبا یه همچین سیستمی با حدود 500 الی 600 تومن می تونید خریداری کنید که علاوه بر قیمت مناسب کارایی و صدای مناسب و عالی ای تو سطح خودش داره.همچنین از نظر ورودی و خروجی هم هیچ مشکلی نخواهید داشت.حدود 300 تومن هم برای بلوری پلیر مورد نظرتون هزینه می کنید که کلا میشه زیر 900 تومن ولی در عوض پولتون هدر نرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:گول ظاهر باندهای کوچیکش رو یوقت نخوری،اون باندهای کوچیک صدای قابل توجهی تولید می کنه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
v20 رو من از نزدیک ندیدم ولی طبق گفته دوستان و عکسهاش رنگش طوسی هست مثل اینکه.شما اگر هدفتون خرید سینما با توجه به رنگش هست به نظر من اصلا پولت رو حروم نکن و چیزی نخر ولی در کل سینماهای موجود تو بازار همه مشکی هستند.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
آدم مخش سوت می کشه این قیمت هارو می بینه.چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
فیلیپس مدل حرفه ای نداره.همه مدل هاش normal هستند.فقط مدل 5550 هستش که مدل سال 2010 هستش و قیمتش هم دقیق یادم نیست ولی حدود 500 تومن الی 600 تومن هستش.
مدل 3578 هست که از مدل های 2009 هست و حدود 500 الی 550 قیمت داره.
این بلوری پلیر چه مدل و برندیه؟
آخه پلیر خوب 70 یا 80 هزار تومانی که نداریم .
حداقل 300 تومان باید بدیم .
من از قم هستم شهرک دستجرد حدود 60 کیلو متر با شهر قم فاصله دارم من برای یکی از بستگانمون یه دستگاه مارشال خریدم روز ها 8 شبکه میگیره ولی شب که میشه کیفیت سیگنال کیفیت کم (25)میشه و هیچ شبکه ای را نمی گیره کسی می تونه راهنمایی کنه که ایراد از دستگاه مبدل هست یا فاصله زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)