تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1049 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
    ممنون اگه جواب بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با عرض سلام
    من جديدا يه LED C7000 سامسونگ و يه پخش بلوري C6900 3D خريدم.حالا فكر خريد سينماي خانگي تو رنج 500-600 تومن هستم.از دوستان خواهشمندم در موارد زير كمكم كنند:
    1- آيا ميشه به جاي سينماي خانگي،اسپيكر خريد؟اگه ميشه چه پيشنهادي داريد؟
    2-بهترين پيشنهاد در زمينه سينماي خانگي با توجه به LED خريداري شده با رنج قيمتي فوق چيه؟
    فکر کنم شما بتوانید سینما خانگی Onkyo خریداری کنید که خودش پلیر ندارد.
    در برگ های پیشین دوستان نام مدلش را گفته بودند که متاسفانه اکنون یادم نیست، دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند.
    Last edited by Artam01; 27-11-2010 at 18:00.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ندیدم کسی اینجا از این مدل الجی صحبتی بکنه! تبلیغش رو تو روزنامه دادم !
    عجب طراحیه فوق العاده ای داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسی قیمتش رو داره ؟! حیف 3 بعدی نیست
    این مدل تو نمایشگاه ال جی بود من تست کردم و .....البته رفته بودم یه سینما بخرم اینو دیدم.

بلوری پلیر هستش و MKV ساپورت 2300 قیمتشه که البته2600 بوده!!!!

به جز قیمت همه چیزش محشر بود صدای بسیار خوبی داشت و بسیار هم شیک و خوشکل بود.
    شاید اگر 1تومن بود می خریدم اما 2300 زورم نمی رسه خوب!

4. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما اگر با گیرنده ی این دستگاهها کاری ندارید و فقط برای پخش می خواهید بهتر است یک مدیا پلیر خوب تهیه کنید.
    Last edited by Artam01; 27-11-2010 at 18:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اسپیکر 5.1 کانال با ورودی S/PDIF برای سینمای خانگی (بدون پلیر) تا 200 تومان چیزی پیدا میشه؟
    یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خروجی دیجیتال Coaxial و HDMI داره.
    لطف میکنید چندتا مدل (پایه بلند) با قیمت تقریبی معرفی کنید؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظاهر خيلي جذابي داره! بايد ببيني صداش چطوره؟
    رفتم نمايندگي ولي صداشو تست نكردم رنگش مشكي براقه! هم رنگV20 سينماي خانگي با كيفيت تو بازار چي موجوده

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بله درسته.از خریدش منصرف شدم چون هم یه ورودی hdmi داره و هم خیلی از کیفیتش توی سایتا بد گفتن.
    پس یه سیستم دیگه بهم معرفی کنین.آقای rayan شما که نصف پستای این فرومو نوشتی نمیخوای یه کمکی کنی؟ من یه ماهه دارم میگردم دنبال یه سیستم مورد نیازم.
    بلوری باشه. upsacaling قوی.ساپورت همه ی فایل ها.تعداد ورودی و خروجی های مناسب.
    پیشاپیش ممنون.
    ببینید دوست عزیز،در حال حاضر سینماهای بلوری زیادی تو بازار ایران نیست که بشه خیلی راحت در موردشون نظر داد.هر شرکتی یه نمونه وارد کرده فقط بخاطر اینکه از بقیه جا نمونه.
    اگر اشتباه نکنم شما سقف بودجتون حدود 800 تومن بود،اگر درست حدس زده باشه باید عرض کنم که تو این رنج قیمت سینما بلوری خریدن مطابق با خواسته های شما خیلی خیلی مشکل هستش.
    شما یه نگاه به لینک زیر که براتون گذاشتم بندازید و نظرتون رو در مورد این سیستم بگید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقریبا یه همچین سیستمی با حدود 500 الی 600 تومن می تونید خریداری کنید که علاوه بر قیمت مناسب کارایی و صدای مناسب و عالی ای تو سطح خودش داره.همچنین از نظر ورودی و خروجی هم هیچ مشکلی نخواهید داشت.حدود 300 تومن هم برای بلوری پلیر مورد نظرتون هزینه می کنید که کلا میشه زیر 900 تومن ولی در عوض پولتون هدر نرفته.
    پ.ن:گول ظاهر باندهای کوچیکش رو یوقت نخوری،اون باندهای کوچیک صدای قابل توجهی تولید می کنه.

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

رفتم نمايندگي ولي صداشو تست نكردم رنگش مشكي براقه! هم رنگV20 سينماي خانگي با كيفيت تو بازار چي موجوده
    v20 رو من از نزدیک ندیدم ولی طبق گفته دوستان و عکسهاش رنگش طوسی هست مثل اینکه.شما اگر هدفتون خرید سینما با توجه به رنگش هست به نظر من اصلا پولت رو حروم نکن و چیزی نخر ولی در کل سینماهای موجود تو بازار همه مشکی هستند.

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

این مدل تو نمایشگاه ال جی بود من تست کردم و .....البته رفته بودم یه سینما بخرم اینو دیدم.

بلوری پلیر هستش و MKV ساپورت 2300 قیمتشه که البته2600 بوده!!!!

به جز قیمت همه چیزش محشر بود صدای بسیار خوبی داشت و بسیار هم شیک و خوشکل بود.
    شاید اگر 1تومن بود می خریدم اما 2300 زورم نمی رسه خوب!
    آدم مخش سوت می کشه این قیمت هارو می بینه.چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
    ممنون اگه جواب بدید
    فیلیپس مدل حرفه ای نداره.همه مدل هاش normal هستند.فقط مدل 5550 هستش که مدل سال 2010 هستش و قیمتش هم دقیق یادم نیست ولی حدود 500 تومن الی 600 تومن هستش.
    مدل 3578 هست که از مدل های 2009 هست و حدود 500 الی 550 قیمت داره.

9. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این بلوری پلیر چه مدل و برندیه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگر با گیرنده ی این دستگاهها کاری ندارید و فقط برای پخش می خواهید بهتر است یک مدیا پلیر خوب تهیه کنید.
    آخه پلیر خوب 70 یا 80 هزار تومانی که نداریم .
    حداقل 300 تومان باید بدیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من از قم هستم شهرک دستجرد حدود 60 کیلو متر با شهر قم فاصله دارم من برای یکی از بستگانمون یه دستگاه مارشال خریدم روز ها 8 شبکه میگیره ولی شب که میشه کیفیت سیگنال کیفیت کم (25)میشه و هیچ شبکه ای را نمی گیره کسی می تونه راهنمایی کنه که ایراد از دستگاه مبدل هست یا فاصله زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •