تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 472 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

روغن مدل دومی را تهیه کنید
    شمع هم همون مدل ایساکویی را بگیرید
    اگه نشد از فروشگاه معتبر و همون مدل که قبلا گفته شد
    شمع هم پایه بلنده
    روغن موتور سفارش دادم برام ۲ کارتن ۵ لیتری بیارن. فیلتر هوا و روغنشو هم ۲ هفته‌ای میشه عوض کردم و بعد از تعویض تازه حدود ۴۰ کیلومتری ماشین کار کرده.
    شمع‌هارو باید پایه بلند بگیرم؟
    چون قبلا به دوستان توصیه کرده بودین پایه کوتاه بگیرن و شمع‌های کارخونه‌ای ماشین هم پایه‌کوتاه بودن. حتی یکی از دوستان توی همین تاپیک که از نمایندگی هم پرسیده بودن بهشون گفته بودن باید پایه کوتاه بگیرن چون پایه بلند میخوره به سر پیستون! من موقتا تا زمانیکه شمع مناسب بگیرم NGK مدل BKR6EGP از سری G-Power خریدم که سوزنی پایه‌کوتاهن. چون شمع‌های کارخونه، قسمت عایقشون کاملا قهوه‌ای شده بودن و الکترود شمع‌ها و همچنین پایه شمع دیگه داشتن به سیاهی میزدند.
    می‌بخشید اینهمه می‌پرسم چون اطلاعاتم در مورد این ماشین فقط به مطالبیه که توی نت خوندم و نمیخوام یوقت اشتباهی کنم که صدمه‌ای به موتورش برسونه.

بازم ممنون از راهنمایی‌هاتون و وقتی که میذارین.

پ‌ن: الآن توی وب‌سایت آپکو، آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردم دیدم اینو توی توضیحاتش نوشته:
    "
    قابل نصب بر روی خودروهای : پژو
    206
    تیپ 2و3 - پارس معمولی - سمند با موتور
    8
    سوپاپ و EF7 - پژو405 با موتور 8سوپاپ - تندر90
    "
    راستی NGK هم شمع ایریدیوم داره که خیلی داره روش مانور میده، بنظر شما ارزش خرید داره یا اینکه Autolite XP همچنان بهترین گزینه‌ست؟
    Last edited by raeesi; 06-08-2014 at 12:49. دليل: افزودن پی‌نوشت

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

روغن موتور سفارش دادم برام ۲ کارتن ۵ لیتری بیارن. فیلتر هوا و روغنشو هم ۲ هفته‌ای میشه عوض کردم و بعد از تعویض تازه حدود ۴۰ کیلومتری ماشین کار کرده.
    شمع‌هارو باید پایه بلند بگیرم؟
    چون قبلا به دوستان توصیه کرده بودین پایه کوتاه بگیرن و شمع‌های کارخونه‌ای ماشین هم پایه‌کوتاه بودن. حتی یکی از دوستان توی همین تاپیک که از نمایندگی هم پرسیده بودن بهشون گفته بودن باید پایه کوتاه بگیرن چون پایه بلند میخوره به سر پیستون! من موقتا تا زمانیکه شمع مناسب بگیرم NGK مدل BKR6EGP از سری G-Power خریدم که سوزنی پایه‌کوتاهن. چون شمع‌های کارخونه، قسمت عایقشون کاملا قهوه‌ای شده بودن و الکترود شمع‌ها و همچنین پایه شمع دیگه داشتن به سیاهی میزدند.
    می‌بخشید اینهمه می‌پرسم چون اطلاعاتم در مورد این ماشین فقط به مطالبیه که توی نت خوندم و نمیخوام یوقت اشتباهی کنم که صدمه‌ای به موتورش برسونه.

بازم ممنون از راهنمایی‌هاتون و وقتی که میذارین.

پ‌ن: الآن توی وب‌سایت آپکو، آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردم دیدم اینو توی توضیحاتش نوشته:
    "
    قابل نصب بر روی خودروهای : پژو
    206
    تیپ 2و3 - پارس معمولی - سمند با موتور
    8
    سوپاپ و EF7 - پژو405 با موتور 8سوپاپ - تندر90
    "
    راستی NGK هم شمع ایریدیوم داره که خیلی داره روش مانور میده، بنظر شما ارزش خرید داره یا اینکه Autolite XP همچنان بهترین گزینه‌ست؟
    همین مدل auto lite چند نفر استفاده کرده بودن و از عملکردش بسیار راضی بودند
    به خاطر تجربه اول اتولایت بعد از اون ngk البته این مارک هم بسیار خوبه

شمع auto lite xp پایه کوتاه هست . پرسیدم و گفتن همین پایه کوتاه باید بخری

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همین مدل auto lite چند نفر استفاده کرده بودن و از عملکردش بسیار راضی بودند
    به خاطر تجربه اول اتولایت بعد از اون ngk البته این مارک هم بسیار خوبه

شمع auto lite xp پایه کوتاه هست . پرسیدم و گفتن همین پایه کوتاه باید بخری
    سلام دوستان ماشین من اف 7 بنزینی هست و شمع اتولایت اکس پی از آپکو خریدم راضی هستم روی قدرت ماشین تاثیر خوبی داشت

5. 2 کاربر از zadehhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی صبح ماشینو روشن میکنم یه صدای تق تق تغریبا بلند از موتورش میاد و تغریبا بعد ۱ دیقه قطع میشه ( انگار از سوپاپشه )
    بنظرتون مشکلش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای برچسب روی شیشه از استون استفاده کنید
    برای برچسب روی در هم اگر کم کم از یک طرف بلندش کنید جای چسب باقی نمیمونه
    و برای مابقیش کمی گازوییل بزنید به دستمال و روش بکشید و بعد از اون حتما خودرو بشورید .اگر ار گولیش به جای اینکار استفاده کنید بهتره
    درود
    برای برچسب شیشه استون استفاده کردم ولی خیلی سخت بود حدود 30 دقیقه یا بیشتر وقت گذاشتم ولی باز هم خوب بود و پاکش کردم کامل، سپاس از شما
    در مورد جای چسب اون ابرهای روی در هم پارافین استفاده کردم و با آب شستم جواب گرفتم، اینو واسه دوستائی گفتم که احتمالا باز هم به این مشکل می خورند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سوال بعدی اینکه ماشینم مشکیه فک کنم یه چند ماهی توی انبارشون زیر افتاب و بارونای اسیدی تهران بوده الان جای لکه های بارون کاملا روش مونده هرچی کارواش بردمو میشورمش نمیره حتی لکه شیشه هاشم پاک نمیشه بنظرتون چیکار کنم. پیشاپیش ممنون از پاسخاتون
    دوست عزیز موقع تحویل هم متوجه این موضوع شدی؟ اگر شدی زیر بار تحویل گرفتن نمی رفتی!مطابق دفترچه خدمات گارانتی داخل خودرو، بدنه و رنگ خودرو به مدت 2 سال گارانتی هستش، اگر مطمئنی که ماشین زیر دست خودت این طوری نشده، پس همین الان شروع کن شکایت کردن به 096440 و بازرسی ایران خودرو اصلا هم از موضع خودت کوتاه نیا و دور از جون خودت و همه دوستان مثل سیریش مرتب پیگیری کن چون حقت رو باید بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای قطع کردن abs باید چیکار کنم؟

sent from my glx sky using tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز موقع تحویل هم متوجه این موضوع شدی؟ اگر شدی زیر بار تحویل گرفتن نمی رفتی!مطابق دفترچه خدمات گارانتی داخل خودرو، بدنه و رنگ خودرو به مدت 2 سال گارانتی هستش، اگر مطمئنی که ماشین زیر دست خودت این طوری نشده، پس همین الان شروع کن شکایت کردن به 096440 و بازرسی ایران خودرو اصلا هم از موضع خودت کوتاه نیا و دور از جون خودت و همه دوستان مثل سیریش مرتب پیگیری کن چون حقت رو باید بگیری
    اقا وحید من ماشینو درسته صفر گرفتم ولی از بازار گرفتم
    اگه مشکلش با پولیش حل نشه حتما این کارو میکنم
    ممنون از راهنماییت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا وحید من ماشینو درسته صفر گرفتم ولی از بازار گرفتم
    اگه مشکلش با پولیش حل نشه حتما این کارو میکنم
    ممنون از راهنماییت
    سلام

اول کمی واکس بزن.
    احتمالا لکه اش میره.
    در غیر این صورت به احتمال خیلی زیاد با پولیش میره.فقط با احتیاط و خیلی نرم و بدون فشار پولیش بکش.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی صبح ماشینو روشن میکنم یه صدای تق تق تغریبا بلند از موتورش میاد و تغریبا بعد ۱ دیقه قطع میشه ( انگار از سوپاپشه )
    بنظرتون مشکلش چیه ؟
    سلام

روغن موتور یا کارکردش زیاد هستش یا کیفیت خوبی نداره.
    باید 10w40 باشه.
    یا اینکه کارکرد موتور زیاد هستش و تایپیت هاش کمی نشتی دارن.

با توجه به گرمی هوا باید در نهایت موقع استارت اول صبح ، 5 ثانیه صدا بده.
    ولی تو هوای سرد ، تا 1 دقیقه هم طبیعیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •