خیلی ممنون دوست عزیزم ...
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
خیلی ممنون دوست عزیزم ...
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
32 گیگش با گارانتی اصلی نوکیا به دلیل گرون بودن و بعضی سیاست های پولی مالی نوکیا وارد ایران نشد بعوضش 16 و بعدها 8 جایگزین شد.
32 گیگش در مقایسه قیمت خیلی گرون بود و هیچ فقی با 16 نداشت جر رنگ و یکی دو مورد مثل هندزفری دبیلو 500 فکر کنم و رو بعضی ها که فکر کنم کره ای بودند یهی هندزفری بلوتوث صدفی هم بود!
نه پیدا نمیشه اگه پیدا بشه هم نخر
یا 16 بگیر یا 8
از من باشه اصلا ایکس 6 نخر به فکر جدیدیا باش با یه ذره پس انداز! چون ما طعمشو چشیدیم چندان آش دهان سوزی نبود! ببو گلابی جون (شوخی کردم)
که اینطور... آخه واسه xm بودنش می خوام بخرم!
اون 16 رم هم میخورن؟!جدیدا xm چی اومده؟!
ببو گلابی جون
از کجا فهمیدی من ببوم؟!؟!!؟!![]()
دوست من با شارژر اصلی خودش این مشکلو ندارم ولی با شارزر نوکیا دیگه چرا،اینجوری میشه واسه منم!!
خوب XM یا همون Xpress Music یا Music Edition های قدیم که معادل Walkman سونی اریکسونه یه اسمه!
البته من به کیفیت واکمن و هدفونهای سونی اریکسون ایمان ویژه ای دارم
میدونی این اکسپرس میوزیک قابلتی بود که تو سونی ها قسمت اکوآلایزر گزینه ای بنام Mega Bass یعنی صدای بم فوق العاده و در نوکیاهای با عبارت Bass booster دیده میشه که نوکیا قابل قیاس با کیفیت سونی نیست!
میتونی ان8 بخری که اونم همون قابلیت های ایکس 6 رو داره یا ان95 قدیمی خدمون که اونم bass booster داشت
در مورد سری موزیک جدید فکر کنم ایکس 9 داره میاد و نمیدونم چه مالیه!
خوب خدارو شکر من فکر کردم مشکل فقط از منه چون کسی جواب نداده بود
از دوستان عزیز خواهشمندیم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنیم تا شاید این مشکلات رو تو پست اول بزاریم
![]()
سلام
لطقا پروداکت کد 8 گیگ آبی فارسی رو یکی بگه
ممنون
خواهش مي كنم ...
يه سري شهرهاي بزرگ فعلا فقط وجود داره .. مثل تهران - مشهد - تبريز - اصفهان - كرج - شيراز ... راه ها هم فكر مي كنم وجود داره ....![]()
چجوری عوضش کردی ؟؟
تاچ چطوره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)