بهتره یه چند صفحه قبل رو هم یه نگا بندازید ، مفصل توضیح دادم ...
بهتره یه چند صفحه قبل رو هم یه نگا بندازید ، مفصل توضیح دادم ...
چه جوري ميشه از اينترنت اين گوشي روي کامپيوتر استفاده کرد؟
عزیزم می گم من خودم 2 ساله امنیا دارم و قبلش هم اچ تی سی اچ دی و نوکیا N70.N82،5800 داشتم و حدود 6 ماه هم آیفون داشتمو کلا زیاد گوشی عوض می کنم
حتی امنیا هم واسه خودش مشکلاتی داره که من باهاش کنار اومدم.هیچ گوشی بی عیب نیست حتی گوشی 1 میلیون تومنی،دیگه چه به برسه به یه گوشی 100 و خورده ای هزار تومنی لمسی(استار)
من و حتی خیلی های دیگه از ال جی متنفریم ولی واقعیت اینه که حتی ال جی هم در حال حاضر داره محصولات نسبتا خوبی میزنه که واسه منی که ازش متنفر بودم جالبه.
منم مثل اکثر مردم اعتقاد داشتم که ساسونگ آشغاله ولی این بحث ها واسه چند سال پیشه و الان قضیه فرق می کنه و همون سامسونگ که آشغال تولید می کرد روند کارش رو عوض کرده و حالا دومین گوشی پر فروش دنیاستو این آمار فروش فقط یه علت داره و اونم اینه که هدف شرکت و رویه کاریش عوض شده و حالا شما می تونی گوشی هایی مثل جت ، امنیا اچ دی وwave و امنیا2 و I9000Galaxy رو ببینی و البته یادآوری می کنم اولین گوشی های 8 و 12 مگاپیکسی رو هم ساسونگ به بازار عرضه کرد که خوب از آب در اومدن) که باز هم میگم هر کدوم از این ها هم 100% مشکلات خودشون رو دارن همون طوری که گوشی های نوکیا و یا سایر برند های دیگه دارن !!!
.حتی می تونی به گوشی های جدید سونی اریکسون مثل آینو و ساتیو هم سر بزنی و اشکال و ایرادات اون ها رو هم ببینی و با دیدن منو هاشون حتی شاید خندت بگیرهو با خودت بگی واقعا این همون سونی اریکسون چند سال پیشه ؟
(البته xperia x10 و همچنین نوکیا N8 به شرطی که هنگ نکنه
قابل تقدیرن)
و اگر هم فکر کردی من رو سامسونگ تعصب دارم اشتباه کردی چون اگه تعصب داشتم این همه گوشی عوض نمی کردم
همیشه آدم باید در حد پولی که داده از گوشی انتظار داشته باشه نه بیشتر و البته قبل از خرید هم باید نیازهات رو بسنجی
اگر آدمی هستی که عاشق برنامه ریختنی باید به یه گوشی سیستم عامل دار مثلا 5800 یا5530 فکر می کردی نه یه گوشی جاوا
و البته من به همه پیشنهاد می کنم که خیلی دلتون رو به این برنامه ها خوش نکنید چون فقط 2 روز اول و برای نشون دادن به دیگران قشنگ هستن و به درد می خورن و بعدا هیچ استفاده ای ندارن و فقط گوشی رو کند می کنن، البته منظورم این نیست که کلا قید برنامه رو بزنید
و البته فعلا هم نسبت به پول پرداختی از سامسونگ استار تی وی ( S5233T ) راضی هستم و دارم ازش استفاده می کنم
والبته می دونم که بازی و برنامه ها فقط رو مموری گوشی میره و بعضی از فایل های جاوا رو هم ساپورت نمی کنه و مشکلاتی از قبیل این....و البته هم می دونم که تاچ این گوشی و صدای هندزفری این گوشی (به نظر من تقریبا قابل رقابت با آیفون)جزو نقاط قوتش هست و هنگام صحبت با گوشی یکی از بهترین اسپیکر های داخلی رو داره و حالا که تلویزیون هم بهش اضافه شده میشه اون رو هم یک نکته مثبت در نظر گرفت و باز هم.......ادامه دارد
و البته تمام این حرفا نظره شخصی من بود و هرکسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه
1.این گوشی با گارانتی پارس مایکروتل تشخیص دست خط فارسی رو دارهولی Qwerty فارسی رو نداره(عربی داره)
راستش من وقت نمی کنم صفحه های قبلی رو بخونم فقط تا صفحه 60 خوندم![]()
Last edited by d.b23; 28-05-2010 at 00:13.
خوب عزیز جان این همه گفتی قیمتش هم میگفتی دیگه
نمیدونم با خودت استار معمولی کار کردی یا نه. در کل میخوام بدونم فرقی خاصی داره یا نه ؟ چون اینطروی که من فهمیدم یکمی قابش هم فرق داره. همون عکسی ک قبلا گذاشتم! رنگ بندیش هم فرق داره!
سیستم عاملی فرقی چیزی داره؟
سلام من موفق شدم ویدجت بندازم اما اون سایت بیشتر پولیه میشه سایتهایی معرفی کنید که توش ویدجت و تم داشته باشه
میشه لطف کنید طریقه نصب تم بگید
من یه سوال درباره این گوشی استار داشتم .میخواستم ببینم میشه سیمبین رو روی این گوشی نصب کرد یا امکان نداره.
خواهشا یه سایت هم که تم های این گوشی رو داشته باشه معرفی کنید.
نه دوست من سیمبین نداره فقط جاوا تم جدا هم واسه گوشیهای سامسونگ نیست فریمورو باید تغییر بدی![]()
دوستان کسی فریمور تا حالا نصب کرده اگه نصب کرده به ما هم یاد بده
در ضمن یه لینک واسه دیکشنری میذارم حال کنید اولی رو که 9.9mb هستشو دانلود نکنید نصب نمیشه ولی بقیه نصب میشه و کیبورد مجازی هم داره فریمور یادتون نره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)