عزیز این حرف شما که بیشتر سوتی بود...
winter جان رفته تو تاپیک شیرازی ها...گفته دلم هوای اصفهان رو کرده
winter ...خدایی خیلی خوشم میاد ازت![]()
![]()
--
--
عزیز این حرف شما که بیشتر سوتی بود...
winter جان رفته تو تاپیک شیرازی ها...گفته دلم هوای اصفهان رو کرده
winter ...خدایی خیلی خوشم میاد ازت![]()
![]()
فکرر نکنم دیگه حتیی اگه کلامم اونجا بیوففته برم بردارم الکی نیست که حسابی ضایع شدم
قربونتخدایی خیلی خوشم میاد ازت![]()
چند وقت پیش با یکی از دوستام رفتیم تا خیابون یکم چیزی بخریم و تو راه برگشت، نزدیکای خونه من فقط 500 تومن مونده بود واسم و دوستم هم 300 تومن.
خلاصه گفتیم بیا دو تا دلستر بخریم میشه 700 تومن و تازه 100 تومن هم اضافه میاد.
رفتیم تو مغازه و دو تا خریدم و دادم دست دوستم و اون هم هر دوشو باز کرد. منم پول رو دادم طرف گفت اینا دونه ای 500 تومنه.
من یه نگاه به دوستم کردم و اونم سر جاش خشکش زد.
منم طبیعیش کردم گفتم اااا بقیه پولام کو؟ نکنه گم کردم و از این حرفها. مغازه داره هم چند بار ازش خرید کرده بودم و خلاصه پیچوندمش و گفتم بعدا برات میارم.
ولی حسابی شانسمون گرفت بیشتر از این ضایع نشدیم.
نگو این بدبخت میخواسته بند کفششو ببنده؛ کیکشو داده بود براش نگه دارم منم خورده بودمش.
کلی خجالت کشیدم...
فكر كنم خوشت مياد كه سوتي بدي و جمعش نكني؟فکرر نکنم دیگه حتیی اگه کلامم اونجا بیوففته برم بردارم الکی نیست که حسابی ضایع شدم
نه بابا چیییییی
کی خوشش میاد![]()
شما وقتى دچار سر رفتن حوصله مىشى مىتونى خيلى كارا كنى؛ با PC گيم بازى كنى، به دوستات تلفن بزنى، و امثالهم. حتما لازم نيست بياى تو فروم پست بدى كه!
◙
چیکار کنم سر به راه نمیشم دیگه بچه ی بدیم![]()
مىسپرم بر و بچ تو نماز شبشون براى شفاى عاجلت دعا كنن!
◙
آهان حالا افتاد!!! ایول!!! (منم دیر میگیرم هان!! باید یه کم به خودم آهنربا بکشم)
دوباره جو داره ترشی میشه. کمتر اسپم سواری کنید لطفا
ایول ابی کلی حال کردم با سوتیات
مخصوصا اخری خیلی باحال بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)