تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 312 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

شما کسی رو که یک عکس خوب از شما می گیره با دوربین دیجیتال تمام اتوماتیک و حرفه ای این کار رو انجام میده به اون شکل تحسین نمی کنید ولی کسی رو یک پورتره از شما می کشه تحسین می کنید. با اینکه عقل حکم می کنه عکس با دوربین گرفته شده شباهت بیشتری داره تا اون پورتره. ولی شما هنر شبیه سازی و ذوق طراحی رو تحسین می کنید. و اتفاقا با اینکه قیافه های فیفا از 09 به این ور یه حالت کریه و شیطانی پیدا کردند ولی به هر حال یک شبیه سازی هست که کاملا با کامپیوتر طراحی شده و مثل PES عکس + مختصر تکسچر نیست.
    اين چيزي بود كه هميشه تو ذهن من بود.
    بنده خدا حاليشه ! بكنيدش مدير

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نیازی به تغییری نام نیست دوست عزیز اسم های کاربری ما یادگار لحظه عضویت ما توی این فروم هست. یکی به عشق توراک عضو میشه (Turok71) یکی به عشق فیفا مثل همین محمد هادی خودمون یکی مثه من به عشق کاراکتر باحال کراوزر و ... پس دلیلی نداره غصه نام کاربری رو بخوری.

در مورد گیم هم بگم که به هر حال هر گیمی زیبایی های خاص خودش رو داره و همه چیز ارزش یک بار امتحان کردن رو داره. مهم اینه که آدم چشمش رو روی حقایق نبنده. من همیشه گفتم برا بچه های همین P30World خیلی با فرهنگ و منطقی هستند اکثرا... خوشبختانه جو صمیمانه و محترمانه ای داره.

به هر حال تبریک می گم به شما که می تونید از یه سیمولیشن ایده آل لذت ببرید. به هر حال فیفا به حق بهترین بازی ورزشی سال انتخاب شد و من هنوز هم از طرفداری و ارجح دادن PES به فیفا که از سوی طرفدارای دو آتیشه PES می دیدم خنده ام می گیره. البته من می دونم دلیلش چیه این دوستان به نوعی از کنسول بدشون میاد. همین مزید بر علت میشه که فیفا رو همون کارنت بدونن و هیچ نظر و دیدگاهی نسبت کنسول نداشته باشن نمی خوام اسم ببرم از اون دوستان چون دوستای صمیمی و خوب من هستند و براشون احترام خاصی قایل هستم.

مورد فیس ها هم که همه می دونن که فیفا اصولا ضعیف عمل نمی کنه داره سعی می کنه یه اثر فانتزی از خودش به جای بگذاره و به جای استفاده از عکس واقعی بازیکنان سعی در طراحی اونها داشته باشه قبلا هم گفته بودم در مورد فیس ها و مثال جالبی هم آورده بودم.

با اینکه عقل حکم می کنه عکس با دوربین گرفته شده شباهت بیشتری داره تا اون پورتره. ولی شما هنر شبیه سازی و ذوق طراحی رو تحسین می کنید. و اتفاقا با اینکه قیافه های فیفا از 09 به این ور یه حالت کریه و شیطانی پیدا کردند ولی به هر حال یک شبیه سازی هست که کاملا با کامپیوتر طراحی شده و مثل PES عکس + مختصر تکسچر نیست.
    شرمنده سر درد دادم موفق باشید رفقا
    گیمر باشید
    شما کسی رو که یک عکس خوب از شما می گیره با دوربین دیجیتال تمام اتوماتیک و حرفه ای این کار رو انجام میده به اون شکل تحسین نمی کنید ولی کسی رو یک پورتره از شما می کشه تحسین می کنید.
    آرمین جان ما اصلا به اون شخص کاری نداریم , نتیجه کار برای ما مهمه . این مهمه که نتیجه کار به واقعیت شباهت پیدا کرده باشه حالا اون کار با هر وسیله ای که باشه چندان مهم نیست . روش مطالعه یک دانش آموز برای امتحان گیرنده مهم نیست مهم اینه که روی اون درس تسلط پیدا کرده باشه و بتونه نمره قبولیو کسب کنه .

......

نمیدونم چرا دوستان قبول نمیکنن فیفا در زمینه گرافیک چندان موفق عمل نکرده . من شک ندارم این مساله بخاطر تعصب هستش نه چیز دیگه چون حقیقت خیلی روشنه . دوستان میبخشید که من صریح صحبت میکنم منظور من شخص خاصی نیست کلی میگم .
    فیفا در زمینه گرافیک هنوز یک کلاس پایین تر از زمان خودشه چون هنوز از فن آوری نورپردازی پویا استفاده نمیکنه من به شخصه از این مساله خیلی ناراحتم که بازی به این قشنگی گرافیک قابل قبولی نداره ( صفحه قبل توضیحات مختصری دادم ) . شاید شما فکر کنید من طرفدار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد اما این مساله اصلا حقیقت نداره چون در بین تمام بازیها من فقط فوتبال بازی میکنم و تنها این دو تا بازیو دارم پس چه دلیلی داره که از این بازی متنفر باشم . البته همونطوریکه آرمین عزیز گفت بخش عمده ای از اختلاف در گرایشات ناشی از اینه که عده ای کنسول ندارن . مطمئنا کسی که کلی پول برای خرید یک کنسول داده بطور طبیعی گرایش بیشتری به فیفا داره تا کسی که پولی بابت خریدش نداده .
    انتظاری که من برای اومدن این بازی کشیدم رو شاید کمتر کسی کشید .دیوید روتر چند ماه پیش اعلام کرد امسال کنترل 360 درجه به بازی اضافه میشه و من با شنیدن این خبر توی پوست خودم نمیگنجیدم چون آزادی عمل موجود در این بازی برام کاملا ملموس بود حالا اون آزادی با این کنترل و با اون انیمیشن های نرم و طبیعی دیگه گیمر چی میخواست ؟
    اما متاسفانه قشر عمده ای از گیمرها که بازار هدف هر شرکت سازنده بازیو تشکیل میدن مانع از تحقق این وضعیت ایده آل شد , دست کم این مهم بطور کامل محقق نشد . همونطوریکه میدونید هدف اصلی هر بنگاه اقتصادی از جمله EA ماکسیمم کردن سودشه . پاشنه آشیل کار در آرکید پسند بودن بخش عمده ای از گیمرهاست این مساله رو میشه از تفاوتهای ایجاد شده در گیم پلی نسخه 10 در قیاس با نسخه 09 این بازی به وضوح مشاهده کرد . هیچ دقت کردین نسخه 10 این بازی نسبت به نسخه قبل کمی آسون تر شده علت این مساله در تغییراتیه که در گیم پلی رخ داده . تا الان از خودتون سوال کردین چرا باز کردن دروازه حریف از فواصل دور چرا در پیش فرض گیم پلی به این شکل طراحی شده و یا ضربات ایستگاهی و ..... جواب مساله یک چیزه گیمرهای آرکید پسند که بخش عمده ای از مشتریان شرکت رو تشکیل میده .
    من سعی میکنم به مرور جزئیات این بازیو تا حدی که اطلاع دارم بیشتر باز کنم از شما دوستان هم تقاضا دارم در این راه منو کمک کنید .

3. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام حسینی؟
    خوبی؟

مطمئنا کسی که کلی پول برای خرید یک کنسول داده بطور طبیعی گرایش بیشتری به فیفا داره تا کسی که پولی بابت خریدش نداده .
    برای یه کنسول 280 تومن پول داده میشه ولی برای یه PC چقدر؟
    چرا فروش فیفا 10 اینقدر عالی بود؟
    چون همه جنبه ها رو تا حدود زیادی رعایت کرده بود
    و تونست اکثر فوتبال دوستان رو به خودش جذب کنه

همونطوریکه میدونید هدف اصلی هر بنگاه اقتصادی از جمله EA ماکسیمم کردن سودشه . پاشنه آشیل کار در آرکید پسند بودن بخش عمده ای از گیمرهاست این مساله رو میشه از تفاوتهای ایجاد شده در گیم پلی نسخه 10 در قیاس با نسخه 09 این بازی به وضوح مشاهده کرد . هیچ دقت کردین نسخه 10 این بازی نسبت به نسخه قبل کمی آسون تر شده علت این مساله در تغییراتیه که در گیم پلی رخ داده . تا الان از خودتون سوال کردین چرا باز کردن دروازه حریف از فواصل دور چرا در پیش فرض گیم پلی به این شکل طراحی شده و یا ضربات ایستگاهی و ..... جواب مساله یک چیزه گیمرهای آرکید پسند که بخش عمده ای از مشتریان شرکت رو تشکیل میده .
    شما که خودت این کاره ای حسین جان کاری که صرفه اقتصادی نداشته باشه مگه انجام پذیره؟!
    در مورد گیم پلی هم فیفا 10 خیلی پیشرفت کرده!
    بازی از 09 هم سخت تر شده و خیلی از مسائل تو 09 رو بر طرف کرده!
    ضزبات چیپ تو 09 خیلی آسون گل میشدن ولی تو این نه
    تو 09 ضربات بغل پا راحت گل میشدن ولی تو این نه
    فیزیک عالی بازی رو هم نبید فراموش کرد. اگه یه تیم با قدرت بدنی بالا مثه آلمان داشته باشی میتونی با بازی قدرتی حریفت رو خیلی زمین گیر کنی!
    تو 09 بازی خیلی شناور نبود و لی تو 10 شما یه بازی کاملا شناور رو داری میبینی
    حتی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هیچ بازی دیگه ای دیگه نشده. شما میتونی یه تاکتیک کاملا متعلق به خودتون رو برای ضربات آزاد طراحی کنید که این موضوع کمی نیست! اون قسمت رو لینکش هم وارد کردم تا اگه کسی خواست بره ببینه!
    و حرکت 360 درجه هم که همگان میبینن و اینو کاملا همه میتونن حسش کنند!

دیگه صحبت از آزادی عمل بازی و حرکات تکنیکی بازی و انیمیشن هاش نمی کنم!

در ضمن مگه گیم پلی فقط تو زمینه؟
    مد های بازی بیشتر و گشترده تر شدن!
    مد های این بازی بعضی هاشون مثه be a pro و virtual pro واقعا بدیع بودند!
    منیجر مد خودش یه بازی هستش اصلا و خیلی گسترده تر شده. شما وقتی بتونی دستیار مربی داشته باشی و موقع تراسنفر بازیکن مورد نظر اآیتم هایی رو چون موقعیت باشگاه, تعداد بازیکنان تو پستش و توانایی بازی کردن باشگاه تو جام هاای معتبر رو ملاک قرار میده . خیلی نکات ریزی هستش که رعایت شده تو بازی!

یا در زمینه آنلاین که واقعا جالب کار شده و توانایی بازی 10 به 10 خیلی موضوع جالبی هستش و اینکه شما بتونی به کمک 10 نفر یه تیم درست کلی و با تیم های دیگه مسابقه بدی به صورت 10 به 10 و رده بندی هم ملاک بشه واقعا میشه شما از پای این بازی بلند بشی؟!
    اینا رو که کنار هم بذارید میشه گیم پلی واقعا عظیم فیفا 10 که هیچ بازی ای تو این سبک نمی تونه باهاش فعلا رقابت کنه!

من اولین بار که 09 بازی کردم خیلی راحت گل میزدم ولی تو 10 اینطوری نبود!
    هر کسی هم که 10 رو بازی کرده بود میگفت سخت تر شده! نمی دونم حسین چرا میگی آسون شده بازی؟

+
    در ضمن تو زمینه گرافیک
    اصلا فرض رو بر این بزاریم که گرافیک PES بهتر!
    تو فوتبال گیم پلی مهمتر هستش یا گرافیک؟
    شما میبینی تو PES چهره ها رو خوب ساختن ولی خود بازی چطوریه؟
    به قول معروف آفتابه لگن هفتا شام و نهار هیچی!
    گرافیک فیفا اینقدری خوب هستش که گیمر رو تا حدود زیادی راضی کنه

مطمئنا فیفا بازی بدون عیب و نقص نیستش و ایراد هایی داره!
    مثه ضربات آزاد که خود CPU با بازیکنای در پیتی به راحتی گل میکنه ضربات ایستگاهی از فاصله نزدیک رو!
    داوری هم نارسایی هایی رو داره!
    و موراد دیگه ای هم هست که الان یادم نیست!
    ولی ایرادهای بازی در مقابل خوبی هاش خیلی کوچیکترن و الکی این بازی بهترین بازی اسپورت سال نشد!

5. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

با اینکه پیس بازی می کنم نمی دونم چرا نمی تونم ار فیفا دل بکنم
    پچی ، چمنی ، چیزی اومده که گرافیک بازی رو بهتر کنه ، اگه هست با آموزش لطفا ????
    ممنون
    Last edited by Mehdi.ss; 08-01-2010 at 19:31.

7. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مطمئنا کسی که کلی پول برای خرید یک کنسول داده بطور طبیعی گرایش بیشتری به فیفا داره تا کسی که پولی بابت خریدش نداده .
    نه. مخالفم. چرا که وقتی من یک کنسول می خرم، تنها به فیفا دسترسی ندارم. بلکه pes هم هست. حالا چه اتفاقی می افته که من به طور طبیعی به fifA گرایش پیدا می کنم؟

9. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    من هنوز یاد نگرفتم ضربات آزاد رو چه جوری گل کنم
    شما میتونید گل کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

فیفا هنوز از فن آوری نورپردازی پویا استفاده نمیکنه من به شخصه از این مساله خیلی ناراحتم که بازی به این قشنگی گرافیک قابل قبولی نداره
    درسته حسین جان.منم همین نظر رو دارم.نورپردازی در pes بهتر کار شده ولی این چیزی که مسعود گفت:
    این سوال خوبیه.....
    من نمیتونم بگم که گرافیک فیفا قابل قبول نیست و یا اینکه گیم پلی pes اصلا خوب نیست ولی اینو میتونم بگم که fifa در بازیش تعادل جالبی رو برقرار کرده که هم طرفدار شبیه سازی رو بسمت خودش میکشونه و هم آرکید پسندها رو و گرافیک هم اونقدر ها ضعیف نیست که کسی از این بازی صرف نظر کنه.گرافیک این بازی قابل قبوله و اینو میشه با مقایسه دیگر بازی های ورزشی مثل تنیس یا بسکتبال فهمید.ولی همونطور که گفتی در pes از نورپردازیه پویااستفاده شده که با اون جهره بازیکنا واقعا دیدنیه ولی آیا این کافیه؟
    نظر من در کل اینه که اگه در شرایط یکسان در محیطی باشم که کنسول و یک tv lcd full HD در اختار داشته باشم من برای بازی در حال حاضر fifa رو انتخاب میکنم......
    درسته.من قبلا ساعات کمی فیفا بازی میکردم و فکر کنم نظراتمو بهتون میگفتم که در این بازی انواع دریبل ها و سانترهای مواج بعضا عجیب باعث شده بود که در ذهن من این یک بازی صرفا آرکید شکل بگیره ولی حالا که فکرشو میکنم اینطور نیست.تعادل بسیار خوبی در بازی برقراره که به هیچ وجه شما رو خسته نمیکنه حالا چه طرفداره آرکید باشی و چه شبیه سازی.
    میشه گفت تنها کاری که من قبل از بازی میکنم سرعت بازی رو در حالت slow قرار میدم ولی در pes چی؟
    بنظر شمااگه juce نبود که اون کیت سرور رو درست کنه و همینطور قابلیت تنظیم سرعت بازیو و اون پچ pesedit و .............. میشد pes بازی کرد؟
    درسته که هر بازی مشکلات خودشو داره.در فیفا هم مشکلات داوری وجود داره یا اون وزن کم بازیکنا یا سانتر های عجیب و .......ولی این باعث نمیشه از این بازی لذت نبریم
    با این حال من pes رو بخاطر خاطراتی که ازش دارم خیلی دوست دارم و آبان ماه برای من از بهترین ماه های ساله و من دارم برای اون سه ماه قبل از انتشار بازی لحظه شماری میکنم که دوباره در این سایت اخبار بازی رو با دوستان عزیزم پیگیری کنم ولی........... واقعیت اینه که فعلا فیفا در مقابل pes نکات مثبت بیشتری داره و کاملتره.
    اصلا بیاید از این دلبستگیها دوری کنیم که اونقدرها هم که فکرشو میکنم مهم نیستند .مهم اینه که از بازی لذت ببریم.
    اینو بگم که من نه tv lcd full HD دارم و نه کنسول
    راستی دوستان خبری از fifa world cup نیست؟
    Last edited by JUSTIN11; 08-01-2010 at 17:33.

12. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی دوستان خبری از fifa world cup نیست؟
    برای کنسول میاد. ولی شاید برای PC نیاد. چه بهتر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ووووووووو.... چقدر پست های طولانی می دید! تو چند جا خوندم فیفا توی pc خیلی بی خوده... کی گفته بی خوده؟! خدایی من تا همین یه ماه پیش از pes4 تا همین 2010 خوره ی pes بودم و اصلا نگاه هم به فیفا نمی کردم به خاطر گرافیکش! آقا فیفا 10 رو خریدم نصب کردم حالم ازش به هم خورد چارتا تف هم سر مانیتور کردم در جا uninstall! تا این که شنیدم برو گوگل بزن fifa 10 grass patch . یه پچ 20 مگی ریختم خیلی چمنش بهتر شد ولی بازم تو کف pes بودم. تا اینکه pes مون پاک شد مجبور شدم برم تو نخ فیفا. تازه فهمیدم بازی فوتبال چیه! خداوکیلی الآن یه فیفا رو به 7-8 تا pes نمی دم. یعنی از همه نظر عالیه. این pes2010 خیلی خشکه. من که یه دست باهاش بازی می کنم سریع خسته میشم با اون صدا گذاری مسخره. صداگذاری فیفا فوق فوق العاده ست. اصلا ملاک بازی گرافیک نیست که. من که با pc ش خیلی حال می کنم. حالا نمی دونم "گیم پلی" کنسول هم با pc فرق داره؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسینی؟
    خوبی؟

برای یه کنسول 280 تومن پول داده میشه ولی برای یه PC چقدر؟
    چرا فروش فیفا 10 اینقدر عالی بود؟
    چون همه جنبه ها رو تا حدود زیادی رعایت کرده بود
    و تونست اکثر فوتبال دوستان رو به خودش جذب کنه

شما که خودت این کاره ای حسین جان کاری که صرفه اقتصادی نداشته باشه مگه انجام پذیره؟!
    در مورد گیم پلی هم فیفا 10 خیلی پیشرفت کرده!
    بازی از 09 هم سخت تر شده و خیلی از مسائل تو 09 رو بر طرف کرده!
    ضزبات چیپ تو 09 خیلی آسون گل میشدن ولی تو این نه
    تو 09 ضربات بغل پا راحت گل میشدن ولی تو این نه
    فیزیک عالی بازی رو هم نبید فراموش کرد. اگه یه تیم با قدرت بدنی بالا مثه آلمان داشته باشی میتونی با بازی قدرتی حریفت رو خیلی زمین گیر کنی!
    تو 09 بازی خیلی شناور نبود و لی تو 10 شما یه بازی کاملا شناور رو داری میبینی
    حتی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هیچ بازی دیگه ای دیگه نشده. شما میتونی یه تاکتیک کاملا متعلق به خودتون رو برای ضربات آزاد طراحی کنید که این موضوع کمی نیست! اون قسمت رو لینکش هم وارد کردم تا اگه کسی خواست بره ببینه!
    و حرکت 360 درجه هم که همگان میبینن و اینو کاملا همه میتونن حسش کنند!

دیگه صحبت از آزادی عمل بازی و حرکات تکنیکی بازی و انیمیشن هاش نمی کنم!

در ضمن مگه گیم پلی فقط تو زمینه؟
    مد های بازی بیشتر و گشترده تر شدن!
    مد های این بازی بعضی هاشون مثه be a pro و virtual pro واقعا بدیع بودند!
    منیجر مد خودش یه بازی هستش اصلا و خیلی گسترده تر شده. شما وقتی بتونی دستیار مربی داشته باشی و موقع تراسنفر بازیکن مورد نظر اآیتم هایی رو چون موقعیت باشگاه, تعداد بازیکنان تو پستش و توانایی بازی کردن باشگاه تو جام هاای معتبر رو ملاک قرار میده . خیلی نکات ریزی هستش که رعایت شده تو بازی!

یا در زمینه آنلاین که واقعا جالب کار شده و توانایی بازی 10 به 10 خیلی موضوع جالبی هستش و اینکه شما بتونی به کمک 10 نفر یه تیم درست کلی و با تیم های دیگه مسابقه بدی به صورت 10 به 10 و رده بندی هم ملاک بشه واقعا میشه شما از پای این بازی بلند بشی؟!
    اینا رو که کنار هم بذارید میشه گیم پلی واقعا عظیم فیفا 10 که هیچ بازی ای تو این سبک نمی تونه باهاش فعلا رقابت کنه!

من اولین بار که 09 بازی کردم خیلی راحت گل میزدم ولی تو 10 اینطوری نبود!
    هر کسی هم که 10 رو بازی کرده بود میگفت سخت تر شده! نمی دونم حسین چرا میگی آسون شده بازی؟

+
    در ضمن تو زمینه گرافیک
    اصلا فرض رو بر این بزاریم که گرافیک PES بهتر!
    شما میبینی تو PES چهره ها رو خوب ساختن ولی خود بازی چطوریه؟
    به قول معروف آفتابه لگن هفتا شام و نهار هیچی!
    گرافیک فیفا اینقدری خوب هستش که گیمر رو تا حدود زیادی راضی کنه

مطمئنا فیفا بازی بدون عیب و نقص نیستش و ایراد هایی داره!
    مثه ضربات آزاد که خود CPU با بازیکنای در پیتی به راحتی گل میکنه ضربات ایستگاهی از فاصله نزدیک رو!
    داوری هم نارسایی هایی رو داره!
    و موراد دیگه ای هم هست که الان یادم نیست!
    ولی ایرادهای بازی در مقابل خوبی هاش خیلی کوچیکترن و الکی این بازی بهترین بازی اسپورت سال نشد!
    شما چطوری مسعود جان عصر جمعت بخیر

من با اکثر مطالبی که بالا نوشتی موافقم به نظر میرسه شما تصور کردی من میگم فیفا 10 از 9 ضعیف تره نه منظور من اصلا این نبود منظور من راحت تر شدن گیم پلی بازیه که کمی بازیو نسبت به نسخه قبل آرکید کرده .
    من یک نمونه از تغییرات رو میگم احتمالا متوجه منظورم میشی . ببین مسعود جان توی نسخه قبل در سیستم پاسکاری آزادی عمل بیشتری وجود داشت و شما زمانیکه پاس میدادی توپ به همون مسیری میرفت که شما اون جهتو نگه داشتی تقریبا مثل فوتبال واقعی ضریب اشتباه زیادی در پاس دادن وجود داشت اما این ضریب توی نسخه 10 خیلی پایین اومده و بازی از حالت طبیعی کمی فاصله گرفته . این مساله منو خیلی ناراحت کرد و نگران که نسخه های بعدی هم از همین رویه پیروی کنن . این مساله سبب شده بازی برای گیمر راحت تر بشه و به قول شما بازی شناور تر شده اما این مساله بازیو فانتزی میکنه شما اکثر پاسهات به مقصد میرسه حتی اگر بازیکن تارگت اصلا در مسیر پاس شما نباشه من امتحان کردم حتی پاسها با 45درجه اختلاف جهت باز هم به بازیکن خودی میرسن و این اصلا طبیعی نیست .
    اجازه بدین با تصویر مطلبو روشن کنم . توی تصویر زیر چنانچه گیمر با نگهداشتن جهت در مسیری که مشخص کردم , اقدام به پاس دادن کنه توپ بجای اینکه در مسیر قرمز رنگ حرکت کنه به بازیکن سمت راستش میرسه . اما توی فوتبال واقعی اینطوری نیست و این یعنی سیستم پاسکاری غیر طبیعیه من چند وقت پیش خوندم به این سیستم پاسکاری گفته میشه سیستم ON RAIL یعنی گیمر نمیتونه هر جا دوست داشت توپو هدایت کنه و پاسها در یک قالب مشخص از قبل تعریف شدن .

این مساله در نسخه قبل واقعی تر بود . توی نسخه قبل شما اگه جهتو درست نمیگرفتی توپ لو میرفت , این یعنی واقعیت نه چیزی که در این نسخه وجود داره !
    طراحان بازی گیم پلی بازیو بر اساس نظر گیمرها طراحی میکنند هرچند که گیم پلی حالت آرکید داشته باشه و واقعی نباشه .
    این مساله رو فراموش نکنیم که بخش عمده ای از حرکات در زمین مربوط به همین پاس دادن ها میشه پس نمیشه راحت از کنارشون گذشت .
    درمورد شوتها هم همین مساله وجود داره طبق آمارهای رسمی تنها 18 درصد گلها از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسه اما توی فیفا 10 این آمار به مراتب بیشتر از این حرفاست حتی از فواصل بیشتر از 25 متر هم براحتی میشه دروازه حریفو باز کرد و این اصلا طبیعی نیست اما چون گیمرها اینو میپسندن طراحان بازی هم این پیش فرضو توی گیم پلی قرار دادن . البته اینو میشه با ویرایش بازی درست کرد من اینکار رو توی PES 210 انجام دادم و از این بابت نگرانی حداقل برای من وجود نداره که میتونم این ویرایش رو توی فیفا 10 انجام بدم .
    در مورد ضربات ایستگاهی هم این نارسایی تا حدی وجود داره که من زیاد توی جزئیات نمیرم البته اینم با همون ویرایش قدرت شوتها کاملا برطرف میشه .
    اما در مورد ضربات چیپ با شما موافقم .
    درمورد تنه ها حالت فیزیکی تنه ها خوب طراحی شده اما نوع انیمیشن اونها نه . توی این بازی من دقت کردم بازیکنان از تنه فنی زیاد از حد استفاده میکنن توی فوتبال واقعی به این شدت نیست . همینطور حرکات فانتزی مثل شوت کردن در حالتهای آکروباتیک . توی فوتبال واقعی بازیکنان تا این میزان حرکات نمایشی از خودشون نشون نمیدن .

درمورد میزان بالای فروش متاسفانه شما اصلا مساله تاثیر تبلیغات رو قبول نمیکنی . شما میدونستی ea چند ماه قبل از عرضه این بازی چه کارناوال بزرگ و پرخرجیو راه انداخته بود که تا جایی که من یادمه تا روسیه هم این کارناوال کشیده شد . همین مساله میدونی چقدر در مساله فروش تاثیر داره . ما خونمون ماهواره نداریم اما شنیدم این شرکت حتی توی شبکه های ماهواره ای هم تبلیغات گسترده ای داره . همونطوریکه میدونی تبلیغات ماهواره ای هزینه ای هنگفتی در بر داره و صد البته نتایج حاصله به مراتب سود آوری بیشتری به همراه داره . ما باید بیلان کاریو مورد بررسی قرار بدیم نه میزان فروش .
    مسعود جان قبول کن تبلیغات معجزه میکنه این تبلیغات و پول خرج کردنه که توی آمریکا رئیس جمهور عوض میکنه . این تبلیغات وسیعه که رکوردهای فروشو در زمینه فیلمهای سینمایی میشکنه دنیای امروز یعنی دنیای تبلیغات .
    طراحی تاکتیکها در ضربات ایستگاهی , حرکت 360 درجه ( هرچند که تاخیر داره ) و خیلی چیزهای دیگه از برتریها و نقاط مثبت این بازی به حساب میان خیلی چیزهای دیگه هم وجود داره که شما اصلا ذکر نکردی اما اصلا صحبت من سر انکار کردن این بازی نیست . من درمورد چند مساله از گیم پلی صحبت کردم اما شما داری از تمام قسمتهای مختلف این بازی دفاع میکنی اصلا احتیاج به این چیزها نیست من باز هم تکرار میکنم اصلا صحبت من سر نفی یا تایید این بازی نیست من فقط دارم به مرور زمان جزئیات مختلف این بازیو نقد و بررسی میکنم بعنوان نمونه چند روز پیش مقداری در مورد طراحی چهره مطلب نوشتم که هنوز کامل نیست امروز هم فقط چند مورد از گیم پلی و تفاوت اونها با نسخه قبلو صحبت کردم . اصلا شما لازم نیست از مدهای مختلف این بازی مطلبی بنویسی مسلما مدهای بازی هم جذابیت زیادی دارن به امید خدا به اونجا هم خواهیم رسید .
    درمورد حالت 10 vs
    10 به نکته بسیار جالبی اشاره کردی . من از این مساله اطلاعی نداشتم . این مساله از آرزوهای من بود که روزی بشه یک بازی فوتبال کامپیوتری رو بدون دخالت هوش مصنوعی بازی , اجرا و بازی کرد. خبر واقعا خوشحال کننده ای برای من بود جالبه که تا الان متوجه این موضوع نشده بودم . این مساله درمورد نسخه های نکست هستش دیگه نه ؟

نه. مخالفم. چرا که وقتی من یک کنسول می خرم، تنها به فیفا دسترسی ندارم. بلکه pes هم هست. حالا چه اتفاقی می افته که من به طور طبیعی به fifA گرایش پیدا می کنم؟
    زمانیکه یک نفر کنسول نداره لاجرم PES بازی میکنه مگه موارد انگشت شمار که میرن کلوپ . این یک چیز طبیعیه که هرکسی از چیزی که داره طرفداری میکنه هرچند که حق با اون طرف نباشه . البته موارد استثناء هم وجود داره من قاعده کلی رو میگم .
    شما تا زمانیکه کنسول نداری از فیفا کمتر تعریف میکنی اما زمانیکه پول روی یک دستگاه دادی و این امکان برات فراهم شد که بتونی فیفا نکست بازی کنی کمی در نظراتت تغییر ایجاد میشه و این بخاطر سیستم عصبی انسانه .

16. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •