تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 334 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
    یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض کپی برداری

با سلام خدمت دوستان یه سر به این سایت بزنید و ببینید که سایپا این تیبا شو از روی این فکر کنم کپی کرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از mostafabad2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟
    یه بیمه شخص ثالث بهتون میدن که مال بیمه ایرانه
    بیمه بدنتون هم با کارت نارنجی هست-یعنی اگه خسارت وارد شد میبرید تعمیرگاه مجاز خودشون براتون تعمیر می کنند و فرانشیز هم مثل بیمه بدنه داره ولی پولی بهتون نمیدن که برید بیرون تعمیر کنید
    دیروز کلید یدک رو تست کردیم معلوم خرابه و باید برای این هم وقت پرفته و ببرم ماشین رو بخوابونم تا کلید یدک هم درست بشه(ایموبلایزرش چون کلید خرابه اجازه روشن شدن ماشین رو نمیده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممکنه کلید خام باشه. تعریف کردنش زمان زیادی نمیگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم به امید خدا امروز ثبت نام کردم حالا هر وقت دستم اومد ان شا الله یه رویوی کامل مینویسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزيز تواين مورد به شما اطمينان خاطر بدم طراحي تيبا كلا ايرانيه تواون سايتم رفتم اگه اينه شباهت خوب تمام ماشيناي دنيا عين همن! تاير دارن چراغ دارن وغيره
    وقتي كارشناسا ميگن طراحي نو هست تقليد نيست پس شك نكن درش!
    ضمنا تيبا اگه با مدلاي متفاوت وارد بازار بشه مثل هاچ بك وانت اس يووي وغيره وهمينطور موتور16 سوپاپ وملي مطمئنا استقبال بي نظيري ازش ميشه به شرطي كه خدمات پس از فروشش تكميل ومردم پسند باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سايپا مي بايستي چند كار درخصوص بازاريابي تيبا انجام بده حالا سياستشون چيه نمي دونم ولي ابتدا بايد از طريق صداوسيما تيبارو معرفي كنه امكاناتشو مزيتهاشو چطور طراحي شده چه كساني روش فعاليت كردن
    بعد خدمات پس از فروششو تخصصي كنه يعني توهراستان يه نمايندگي مخصوص خودرو ملي تاسيس كنه كه افرادمتخصص ووارد فعاليت كنن از همه مهمتر توليد قطعات رو حداقل واسه خودرو ملي رقابتي وعلمي كنه وبه كساني كه جنس خوب توليد نمي كنن اجازه فعاليت نده اگر هم كسي درنحوه توليد مشكل داره ازطريق وامهاي بلند مدت وحمايت تكنولوژي روز دنيارو واسشون مهيا كنه
    سايپا نبايد اجازه بده قطعات معيوب توي خط توليد استفاده بشه ! اگه قطعه اي ايراد داره توهمون خط توليد برداشته بشه تا هم رضايت مشتري فراهم بشه هم ريخت پاش وهدر رفتن سرمايه تونمايندگي ها اصلاح بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ما تو خودرو سازي چند تا اشتباه بزرگ كرديم مهمترين اونا كاروقت هزينه ونيروي كار خودمونوصرف توليد ماشيناي هم شكل پرمصرف ومونتاژ شده با تكنولوژي 10 20 سال پيش كرديم
    ما مي تونستيم رو 2 يا3 ماشين تخصصي كار كنيم وسرمايه كل خودروهاي مونتاژي وساخت داخلو رواونا صرف مي كرديم
    همزمان چند مدل كم مصرف مدل پائين ومدل بالارو وارد مي كرديم تا نياز برطرف بشه بعد خودروهاي خودمونو به تدريج بامزيتهاي بيشتر وخدمات پس ازفروش بهترجايگزين مدلاي خارجي مي كرديم مثل تيبا با ريو
    پس ازاون وقتي به مزيت نسبي رسيديم به فكرصادرات اونم نه به افغانستان وعراق بلكه به كل دنيا ميوفتاديم
    كار سختي نيست !
    اما چون توكوتاه مدت خواستيم اشتغال زايي كنيم ودرآمد خوب داشته باشيم اين كارو نكرديم
    الان تودنيا رقابت حرف اول رو ميزنه پس چاره اي نيست جز اينكه با دنيا رقابت كنيم
    حالا براي اولين بار تونستيم خودروي تقريبا با كيفيت توكلاس خودش وكم قيمت مطابق بادرامد اكثر مردم توجامعه توليد كنيم پس نبايد به حال خودرها كنيم وايرادبگيريم ازش من جاي سايپا بودم خط توليد كليه پرايدهارو مي بستم وهزينه وسرمايه اونارو صرف توليد مدلاي مختلف تيبا مي كردم البته كمي هم قيمت رومي آوردم پايين بابا تا كي بايد پرايد توليد كنيم كره اي ها دارن بهمون مي خندن
    خيابونا از بس كه پرايد ميدن بيرون رنگ پرايد گرفته به خودش
    نمي گم همش تيبا بلكه خودروهاي ملي ديگه باشكل وطعم جديدتر !
    خودروهاي متفاوت حتي عجيب وغريب تر!
    مرديم ازبس كه پژو ديديم ما هم دوست داريم ماشيناي بهتر به روزتر باكيفيت تر سوارشيم وقتي من پرايد رو پژورو مي پسندم راضيم خوب هميشه به اينا بسنده هستم
    مردم بايد روبه جلو جهش كنن تنها راه اينه صنعت داخلو حمايت كرد
    با استقبال از خودروهاي ملي مي تونيم بگيم ديگه نمي خوايم ماشين بي كيفيت سوار شيم
    اگه كسي هم گفت خودروي ملي بي كيفيته چون حمايتش نكرده
    انشااله
    سايپا حركت روبه جلو خودشو روزبروز بهتر ازگذشته انجام بده ما تيبا هم نمي خوايم ما خودروي ملي هم رديف بنز باقيمت پائين مي خوايم اين لايق ايرانيه چون ايراني بهترينه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان و بخصوص آقای بندری!
    بنده این پست رو از ابتدا تاکنون پیگیری کردم و به سختی خانواده رو متقاعد کردم که تیبا بخرن.
    ببینید من از مزیت ها و همچنین معایب کوچیک این خودرو کاملا خبر دارم.ولی واقعا نمیدونم که آیا از اینکه خانواده متقاعد شدن برای خرید تیبا،کار درستی هست یا نه؟
    آقای بندری و دوستان جدای از هر گونه تبلیغ و پر گویی،آیا واقعا تیبا ماشین خوبی هست؟
    با توجه به این که هنوز قطعات کمیابه و توی ورژن اول بازار خودشو خراب کرد و...
    یا اینکه بریم همون پراید رو بخریم و خودمو مدیون خانوادم نکتم که فردا منت نکنن.
    من خودم که واقعا نظرمو گرفته ولی همه تو بازار ازش بد میگن بجر اونایی که سوار شدن و همچنین دوستان داخل تالار

لطفا همراهیم کنید.
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •