من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟
من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟
با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟
با سلام خدمت دوستان یه سر به این سایت بزنید و ببینید که سایپا این تیبا شو از روی این فکر کنم کپی کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه بیمه شخص ثالث بهتون میدن که مال بیمه ایرانه
بیمه بدنتون هم با کارت نارنجی هست-یعنی اگه خسارت وارد شد میبرید تعمیرگاه مجاز خودشون براتون تعمیر می کنند و فرانشیز هم مثل بیمه بدنه داره ولی پولی بهتون نمیدن که برید بیرون تعمیر کنید
دیروز کلید یدک رو تست کردیم معلوم خرابه و باید برای این هم وقت پرفته و ببرم ماشین رو بخوابونم تا کلید یدک هم درست بشه(ایموبلایزرش چون کلید خرابه اجازه روشن شدن ماشین رو نمیده)
ممکنه کلید خام باشه. تعریف کردنش زمان زیادی نمیگیره.
من هم به امید خدا امروز ثبت نام کردم حالا هر وقت دستم اومد ان شا الله یه رویوی کامل مینویسم
دوست عزيز تواين مورد به شما اطمينان خاطر بدم طراحي تيبا كلا ايرانيه تواون سايتم رفتم اگه اينه شباهت خوب تمام ماشيناي دنيا عين همن! تاير دارن چراغ دارن وغيره
وقتي كارشناسا ميگن طراحي نو هست تقليد نيست پس شك نكن درش!
ضمنا تيبا اگه با مدلاي متفاوت وارد بازار بشه مثل هاچ بك وانت اس يووي وغيره وهمينطور موتور16 سوپاپ وملي مطمئنا استقبال بي نظيري ازش ميشه به شرطي كه خدمات پس از فروشش تكميل ومردم پسند باشه
سايپا مي بايستي چند كار درخصوص بازاريابي تيبا انجام بده حالا سياستشون چيه نمي دونم ولي ابتدا بايد از طريق صداوسيما تيبارو معرفي كنه امكاناتشو مزيتهاشو چطور طراحي شده چه كساني روش فعاليت كردن
بعد خدمات پس از فروششو تخصصي كنه يعني توهراستان يه نمايندگي مخصوص خودرو ملي تاسيس كنه كه افرادمتخصص ووارد فعاليت كنن از همه مهمتر توليد قطعات رو حداقل واسه خودرو ملي رقابتي وعلمي كنه وبه كساني كه جنس خوب توليد نمي كنن اجازه فعاليت نده اگر هم كسي درنحوه توليد مشكل داره ازطريق وامهاي بلند مدت وحمايت تكنولوژي روز دنيارو واسشون مهيا كنه
سايپا نبايد اجازه بده قطعات معيوب توي خط توليد استفاده بشه ! اگه قطعه اي ايراد داره توهمون خط توليد برداشته بشه تا هم رضايت مشتري فراهم بشه هم ريخت پاش وهدر رفتن سرمايه تونمايندگي ها اصلاح بشه
ما تو خودرو سازي چند تا اشتباه بزرگ كرديم مهمترين اونا كاروقت هزينه ونيروي كار خودمونوصرف توليد ماشيناي هم شكل پرمصرف ومونتاژ شده با تكنولوژي 10 20 سال پيش كرديم
ما مي تونستيم رو 2 يا3 ماشين تخصصي كار كنيم وسرمايه كل خودروهاي مونتاژي وساخت داخلو رواونا صرف مي كرديم
همزمان چند مدل كم مصرف مدل پائين ومدل بالارو وارد مي كرديم تا نياز برطرف بشه بعد خودروهاي خودمونو به تدريج بامزيتهاي بيشتر وخدمات پس ازفروش بهترجايگزين مدلاي خارجي مي كرديم مثل تيبا با ريو
پس ازاون وقتي به مزيت نسبي رسيديم به فكرصادرات اونم نه به افغانستان وعراق بلكه به كل دنيا ميوفتاديم
كار سختي نيست !
اما چون توكوتاه مدت خواستيم اشتغال زايي كنيم ودرآمد خوب داشته باشيم اين كارو نكرديم
الان تودنيا رقابت حرف اول رو ميزنه پس چاره اي نيست جز اينكه با دنيا رقابت كنيم
حالا براي اولين بار تونستيم خودروي تقريبا با كيفيت توكلاس خودش وكم قيمت مطابق بادرامد اكثر مردم توجامعه توليد كنيم پس نبايد به حال خودرها كنيم وايرادبگيريم ازش من جاي سايپا بودم خط توليد كليه پرايدهارو مي بستم وهزينه وسرمايه اونارو صرف توليد مدلاي مختلف تيبا مي كردم البته كمي هم قيمت رومي آوردم پايين بابا تا كي بايد پرايد توليد كنيم كره اي ها دارن بهمون مي خندن
خيابونا از بس كه پرايد ميدن بيرون رنگ پرايد گرفته به خودش
نمي گم همش تيبا بلكه خودروهاي ملي ديگه باشكل وطعم جديدتر !
خودروهاي متفاوت حتي عجيب وغريب تر!
مرديم ازبس كه پژو ديديم ما هم دوست داريم ماشيناي بهتر به روزتر باكيفيت تر سوارشيم وقتي من پرايد رو پژورو مي پسندم راضيم خوب هميشه به اينا بسنده هستم
مردم بايد روبه جلو جهش كنن تنها راه اينه صنعت داخلو حمايت كرد
با استقبال از خودروهاي ملي مي تونيم بگيم ديگه نمي خوايم ماشين بي كيفيت سوار شيم
اگه كسي هم گفت خودروي ملي بي كيفيته چون حمايتش نكرده
انشااله
سايپا حركت روبه جلو خودشو روزبروز بهتر ازگذشته انجام بده ما تيبا هم نمي خوايم ما خودروي ملي هم رديف بنز باقيمت پائين مي خوايم اين لايق ايرانيه چون ايراني بهترينه
با سلام خدمت تمامی دوستان و بخصوص آقای بندری!
بنده این پست رو از ابتدا تاکنون پیگیری کردم و به سختی خانواده رو متقاعد کردم که تیبا بخرن.
ببینید من از مزیت ها و همچنین معایب کوچیک این خودرو کاملا خبر دارم.ولی واقعا نمیدونم که آیا از اینکه خانواده متقاعد شدن برای خرید تیبا،کار درستی هست یا نه؟
آقای بندری و دوستان جدای از هر گونه تبلیغ و پر گویی،آیا واقعا تیبا ماشین خوبی هست؟
با توجه به این که هنوز قطعات کمیابه و توی ورژن اول بازار خودشو خراب کرد و...
یا اینکه بریم همون پراید رو بخریمو خودمو مدیون خانوادم نکتم که فردا منت نکنن.
من خودم که واقعا نظرمو گرفته ولی همه تو بازار ازش بد میگن بجر اونایی که سوار شدن و همچنین دوستان داخل تالار
لطفا همراهیم کنید.
با سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)