تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 265 از 1135 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ماتریکس در اصل نماینده انحصاری داتک تو شیراز هست. اما قبلا هم گفتم که پهنای باندش رو از فراهوش دنا(اصلی ترین ISDP جنوب کشور) تامین میکنه و سیاست های خودش رو داره که مستقل از داتک هست. به عبارت دیگه مجوز داتک حق فعالیتش به عنوان یه شرکت PAP رو فراهم کرده و به داتک تنها اجاره پورت میده به ازای مجموع پورتهای فعال و غیر فعالش در شیراز.(منبع اطلاعات از فراهوش).

در مورد یک مگ که گرون هست یا نه والا نمیدونم اما به نظر من قیمتش نسبتا از شرکتهایی که جستجو کردم زمان خریدن یک مگ پایینتر بود. اگه دوستان قیمت های شرکتهای دیگه رو دارند اطلاع بدن مقایسه کنیم.
    2 مگ هم ارائه میده با سرعت 2مگ نه بیشتر (یعنی burst نداره) قیمتش هم یک ساله با 13 گیگ 160 تومنه.اما با توجه به اینکه یک مگش رو 190-200 کیلوبایت/ثانیه بسته شده به نظرم نمیارزه 2 مگ بخواین بگیرین...

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

من 15 تومن واسه رانژه دادم. تقریبا همون روز رانژه کردن برام رو امیرکبیر. غلط نکنم آدم دارن تو مراکز مخابراتی
    سرعتش پايداره ؟
    دانلود شبانه اش كم نمي شه ؟
    شما چند وقته دارين؟

مثل پاتل هر از گاهي پهناي باند رايگان و هديه داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرعتش پايداره ؟
    دانلود شبانه اش كم نمي شه ؟
    شما چند وقته دارين؟

مثل پاتل هر از گاهي پهناي باند رايگان و هديه داره ؟
    من الان در مجموع یک ساله سرویس میگیرم. یک 1024 تو ولیعصر و یه 128 تو امیرکبیر. سرعتش که یه 6 ماهی هست بدون مشکله و از وقتی رو burst بسته من با 128 دارم 85 کیلوبایت/ثانیه میگیرم. شبانه هم میدونم سرعتش بدون burst هست احتمالا به خاطر دانلود همه. اما معمولا شبانه هم با 1024 حدود 110-120 میگیرم. (من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم).
    هر از گاهی هم گیگ هدیه میده برای مناسبتها آخریش تولد امام رضا بود که یک گیگ داد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين Brust چي هست ؟
    الان من بخوام بگيرم
    براي دانلود شبانه البته
    چه سرويسي بگيرم به نظرتون؟
    در آينده سرعت دانلودش كم نمي شه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اين Brust چي هست ؟
    الان من بخوام بگيرم
    براي دانلود شبانه البته
    چه سرويسي بگيرم به نظرتون؟
    در آينده سرعت دانلودش كم نمي شه ؟
    این burst یعنی شما به فرض 128kbit/s گرفتین که قاعدتا باید 16 کیلوبایت/ثانیه به صورت بدون اشتراک (اصطلاحا dedicated ) بده. اما شما تا زمانی که پهنای باند خالی موجود باشه سرعت های بسیار بالاتر از این 16 کیلوبایت بر ثانیه رو میتونین تا یه سرعت خاص، مثلا برای 128kbit حجمی الان 85کیلوبایت بر ثانیه هست، دانلود داشته باشین. این خیلی کمک میکنه که webpage ها رو سریع باز کنید و دانلود رو سریعتر از سرعت اسمی انجام بدین.

قکر کنم به مرکز مخابراتی هم ربط داره کیفیتش. در کل به نظر من واسه شبانه 512 یا 1024 بگیرین.

در مورد آخرش هم انشالا که همچنان رو به پیشرفت باشه ... به هر حال چون دامنه یوزراش محدود به شیرازه انتظار میره از بقیه شرکتها بیشتر حساس باشه به بازار شیراز...

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان يعني همه سرويس هاش Brust هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

الان يعني همه سرويس هاش Brust هست ؟
    به غیر از سرویسهای نامحدود و سرویس 2مگ بقیشون burst دارن.(منبع ساپورت تلفنی ماتریکس)

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی تو محدوده فیاض بخش اینجا هست. اگه جواب مثبته میشه بگه از کدوم شرکت گرفته و آیا راضی هست یا نه؟

من خودم پارس آنلاین دارم و اصلا اصلا راضی نیستم ( شبانه تا ساعت حدودای 4 صبح عملا سرعت من صفر هست و حتی یه صفحه وب هم نمی تونم باز کنم. از حدودای 4 به بعد سرعت میرسه به 20-30 )

داره خودمونی میشه Iran.pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

10

من الان در مجموع یک ساله سرویس میگیرم. یک 1024 تو ولیعصر و یه 128 تو امیرکبیر. سرعتش که یه 6 ماهی هست بدون مشکله و از وقتی رو burst بسته من با 128 دارم 85 کیلوبایت/ثانیه میگیرم. شبانه هم میدونم سرعتش بدون burst هست احتمالا به خاطر دانلود همه. اما معمولا شبانه هم با 1024 حدود 110-120 میگیرم. (من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم).
    هر از گاهی هم گیگ هدیه میده برای مناسبتها آخریش تولد امام رضا بود که یک گیگ داد.
    تمامی حرفای دوستمون تایید میشه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان شیراز 128 نامحدود چه شرکتی میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دوستان مرکز ولیعصر :

از امروز صبح کسی اینترنتش قطع نشده ؟

( اول چراغ اینترنت سبز بود ولی page به زور باز می کرد ولی الان چراغ اینترنت قرمز شده )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •