سلام.
قطعا" با 16 بگیری بهتره.شما الان یک حافظه 16 واسه گوشیت بگیری باید حدود 100 تومن پول بدی.(البته 18 نداره 8 و 16 داره.)
سلام.
قطعا" با 16 بگیری بهتره.شما الان یک حافظه 16 واسه گوشیت بگیری باید حدود 100 تومن پول بدی.(البته 18 نداره 8 و 16 داره.)
منظورمنم 16 بود!! حالا فرق گارانتی هاش چیه؟
و ممنون که جواب میدین
سلام
من با اینکه کاری نمیکنم با گوشی همیشه سی پی یو رو 66% هست راهی نداره کم کرد یا برانامه ای هست رو گوشی که این رو 66% هست؟
سلام.
گارانتی های مختلف خدمات مختلفی میدن .شما اگر گارانتیت اصلی باشه همیشه در موقع لزوم میتونی از خدمات به موقع و در اسرع وقت استفاده کنی ولی گارانتی های متفرقه گوشی رو میبری مثلا" میگن جنسش نیست باید صبر کنی بیاد و معلوم هم نیست کی میاد!!!
دوستان من با ارسال ممس تو همراه اول مشکل دارم
قبلا تو n73 که داشتم ارسال می شد..مخابراتم فعال کردم
سایتشم که وارد میشم خودش یه سمس میفرسته...واسه ممس و اینترنت...
منم سیو می کنم..یه پروفایل تو ممس اپشن برام میسازه..ولی بازم می نویسه نمیتونه ارسال کنه
به اینترنتم نمیتونم وصل شم....
مشکل کسی می دونه کجاست؟
--------------------------------------
شما واسه scroll کردن یا بالا پایین بردن منو ها مشکل ندارین؟ من هروقت می خوام اینکارو کنم دستم میره رو یه منو و اون برنامه اجرا میشه..چیزی مثل scroll bar نداره که مجبور نشیم دستو وسط صفحه نزاریم؟
----------------------------------
اخیشم بپرسم دیگه
غیر spd sell mobile این گوشی واقعا skin یا theme دیگه ایی نداره یعنِ؟ من اینو نصب کردم خیلی خوب شده و کار با گوشی هم راحت ولی خب دیگه از قیافش خسته شدم؟ نکنه این خودش یه عالمه theme داشته باشه من بلد نباشم؟
ممنون بابت جوابهای احتمالی
کسی راه حلی نداره؟؟
دوستان اين سايت رو ببينين...
سيستم عامل آندرويد روي اين غول سامسونگ قابل نصبه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
????
الو.....
من فردا می خوام برم مجدد امنیا بخرم.
بین امنیا و htc hd امنیا رو انتخاب کردم . خوبه ؟
چرا قیمت این گوشی از 430 - 530 متغییره ؟ همه میگن گارانتی اصلی ...
کی بود این آخریا امنیا مشکلی خریده بود ؟ آقا آدرس فروشنده رو تو علائدین میدی ؟ پک بزرگ خریدی یا کوچیک ؟ مشکلی نداشته ؟
غیر از مواردی که تو لینک زیر هست ، شما موارد دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که در هنگام خرید توجه کنم ؟
سامسونگ تو علائدین گارانتی داره ؟
میشه برنامه ای روی این گوشی نسب کرد که مثلا این منوهاش و کلا اینترفیسیش جذابتر بشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 12-06-2009 at 22:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)