نمیدونم بپرسیدسفارش بدم به نمایندگی واسم میارن ؟
هست!پراید دوگانه سوز با فرمان هیدرولیک نمونه کارخانه ایش نیست.
من دیدم مدلش فکر میکنم 89 بود!
نمیدونم بپرسیدسفارش بدم به نمایندگی واسم میارن ؟
هست!پراید دوگانه سوز با فرمان هیدرولیک نمونه کارخانه ایش نیست.
من دیدم مدلش فکر میکنم 89 بود!
اونی که شما دیدین شاید پراید های سری قدیمی باشه
سری های جدید x100 دوگانه سوز با فرمان هیدرولیک نمیزنن
این که الان تولید میشه یا نمیشه را نمیدونم
ولی به هرحال پراید دوگانه سوز و هیدرولیک کارخانه هست!
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
ماجرا از این قراره ی پراید 131 sl توی بهمن 90 ثبت نام کردیم تحویل خرداد91
ماه پیش ک نامه دوم اومد تصمیممون عوض شد قرار شد پایه گاز سوز بگیریم
گفتن ی درخواست میدیم اگه موافقت بکنن مشکلی نیست وگرنه همونی ک خریدین
دوروز بعدش تماس گرفتن که اره موافقت شد ماشینتون توی انباره(بب پارکینگ میگن انبار)!!!!!!!!!!!
موندم چجوریه
دوروزه با درخواست موافقت شد-ماشین ساخته شد!!!فرستاده شد!!!حلا هم میخوان تحویل بدهند!!!!
بحث اینه که میگن کیفیت خودروی پرایده ساخت اردیبهشت 91 کیفیتش بالاتر رفته!!!!(شک میدونم)
میخواستم ببینم این خودرویی ک میخوان تحویل بدهند واقعا توی این مدت ساخته شده و فرستادن یا اینکه قدیمیه توی پارکینگ داشتن ؟
و اینکه ماه و سال ساخت خودروی پراید رو از کجا میشه فهمید؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکراز همگی
کیفیت ساخت پایین نیومده باشه بالا نمیره
ماشین هم با سفارش شما ساخته نمیشه وخط تولید داره همینجور کار میکنه بعد به نوبت ماشین ها را تحویل میدهند
جلوی ماشین یکسری کاغذ چسبیده رویه اون زده تاریخ ساخت را رویه بیشتر قطعات هم تاریخ ساخت زده شده رویه پلاک بدنه هم مدلش زده شده
ممنون از راهنماییتون...
ب امید روزی همگی با پوله کم سوار ماشین با کیفیت بشیمو از سره اجبار این ماشینای اشغالو نخریم
موفق باشید...
می خواستم در مورد تنظیم ارتفاع پراید به من اطلاعات بدید و اگر مرکزی سراغ دارید که اینکارو انجام بدن ممنون می شم معرفی کنید، من دوست دارم ارتفاع ماشینم پایین باشه ولی زیاد اذیت نکنه. درود به رفقا![]()
سلام
پراید مدل 87 ( SABA GLXi) داریم که چند روز پیش تو شیراز پیش یه کارگاهی که بسیار معتبر هست گاز سوز کردیم.
مخزن رو از این یه دونه ای های 62 لیتری که ساخت شرکت بهینه اصفهان و رگلاتور رو مدل ارژانتینی گذاشتیم.
الان دوستانی که تجربه ای یا پیشنهادی چیزی دارن اینجا برای استفاده من و دوستان بزارن.که برای بهتر استفاده کردن از و کار کردن با این مدل سوخت چیکار کنیم؟
مثلا بزاریم مخزن کامل تموم بشه بعد گاز بزنیم یا نه نصفه که شد گاز بزنیم؟(اخه یکی دیشب میگفت روزهای اول من 4هزار و 500 تومان گاز میزدم الان بعد از یه سال بیشتر از 3هزار و 700 نمیشه)
چند تا مورد رو هم تو همین چند روز دیدم که
1.موقع خاموش کردن ماشین من اول ماشین رو به حالت بنزین سوییچ میکنم بعد خاموش میکنم اما خیلی وقت ها موقع این سوییچ ماشین خودش خاموش میشه (اگه خاموش نشه هم ماشین چند ثانیه ای جون میکنه تا بره رو بنزین ) در صورتی که هنگام روشن کردن ماشین و سوییچ از بنزین به گاز همچین مشکلی ندارم.
2.با اینکه بیشتر از 100 کیلومتر باهاش نرفتیم(تو شهر)ولی الان سه چراغ از چهار چراغ خاموش شده.
3.اون دستگاه کنار رگلاتور که حالت کنتور داره چیه؟روز اول نشانگرش رو 200 بودش.اندازه گیره فشاره؟(حالا این فشار یعنی چی؟)
سلام دوستان قیمت پراید دوگانه کارخانه رنگ نقره ای تمیز چند هستش (میخوام بفروشم )
پراید شما مدل چه سالی هست؟
بدنه و فنیش در چه شرایطی هست؟
بیمه داره یا نه؟
اینارو مشخص کنید تا بشه قیمت داد
شما باید تو این تاپیک مطرح کنید دوست من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)