سلام بچه ها الان مثل باد دو هفته از اومدن گواهینامه ام داره میگذره اینو گفتم برای کسایی که هنوز حالا به هر دلیلی گواهینامه ندارن و نگرفتن میگم که صبور باشن و عجله نکنند. بچه ها بدون گواهینامه اصلا پشت ماشین نشینید اگر ادم بیاد عاقلانه فکر کنه که چه کسی صد و پنجاه میلیون تومان دبه داره که بده و اگه ندی باید بری زندان خدا نکنه برای کسی پیش بیاد همین خودمو براتون میگم که منی که از سیزده سالگی پشت ماشین نشسته بودم و خودمو یک راننده حرفه ای میدونستم پارسال در خیابان ولنجک در حال رانندگی بودم که با یک ماشین پزو 405 تصادف شدیدی کردیم با این که راننده پژو مقصر بود ولی افسر راهنمایی و رانندگی منو به علت نداشتن گواهینامه مقصر حساب کرد البته این یک قانونه و اون افسر حق داشت . و از یک طرف ماشین چهارصد میلیونی پدرم نابود شد و از طرفی دیگه خسارت پژو هم به گردن ما افتاد و پنج میلیون تومان هم دادگاه منو به علت رانندگی بدون گواهینامه جریمه کرد حالا به نظرتون ادمی که عاقل باشه این کارها رو حتی با دونستن عواقبش هم انجام میده . من هم خیلی صیر کردم و اونایی که چشم انتظاری میکشن تا سنشون قانونی بشه رو درک میکنم پس چاره ای جز تحمل نیست.تحمل تحمل تحمل ...