تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 283 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یه خبر خوب هم دارم واسه هفده ساله ها قراره لایحه ای از راهنمایی و رانندگی به مجلس اراعه بشه که در اون کارشناسان راهنمایی و رانندگی خواستار کاهش سن گواهینامه رانندگی کردن که اگه با موافقت وزیر و اعضای شورای مجلس رو به رو بشه سن گواهینامه از هجده به هفده کاهش پیدا میکنه که البته این کاهش با محدودیت هایی مثل یکسال رانندگی نکردن در بزرگراه های برون شهری و نشستن یک فرد گواهینامه دار در کنار راننده و..
    لطفا بعد از خواندن این خبر به هیچ نهاد یا اداره ای زنگ نزنید چون هنوز این لایحه حتی از طرف راهنمایی و رانندگی هم تکمیل نشده و حتی اگه به راهنمایی و رانندگی زنگ بزنید حتما بهتون میگن خیر چنین چیزی وجود نداره پس دوباره تاکید میکنم به هیچ جا و نهادی زنگ نزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام بچه ها الان مثل باد دو هفته از اومدن گواهینامه ام داره میگذره اینو گفتم برای کسایی که هنوز حالا به هر دلیلی گواهینامه ندارن و نگرفتن میگم که صبور باشن و عجله نکنند. بچه ها بدون گواهینامه اصلا پشت ماشین نشینید اگر ادم بیاد عاقلانه فکر کنه که چه کسی صد و پنجاه میلیون تومان دبه داره که بده و اگه ندی باید بری زندان خدا نکنه برای کسی پیش بیاد همین خودمو براتون میگم که منی که از سیزده سالگی پشت ماشین نشسته بودم و خودمو یک راننده حرفه ای میدونستم پارسال در خیابان ولنجک در حال رانندگی بودم که با یک ماشین پزو 405 تصادف شدیدی کردیم با این که راننده پژو مقصر بود ولی افسر راهنمایی و رانندگی منو به علت نداشتن گواهینامه مقصر حساب کرد البته این یک قانونه و اون افسر حق داشت . و از یک طرف ماشین چهارصد میلیونی پدرم نابود شد و از طرفی دیگه خسارت پژو هم به گردن ما افتاد و پنج میلیون تومان هم دادگاه منو به علت رانندگی بدون گواهینامه جریمه کرد حالا به نظرتون ادمی که عاقل باشه این کارها رو حتی با دونستن عواقبش هم انجام میده . من هم خیلی صیر کردم و اونایی که چشم انتظاری میکشن تا سنشون قانونی بشه رو درک میکنم پس چاره ای جز تحمل نیست.تحمل تحمل تحمل ...

3. این کاربر از yazdan13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام بچه ها الان مثل باد دو هفته از اومدن گواهینامه ام داره میگذره اینو گفتم برای کسایی که هنوز حالا به هر دلیلی گواهینامه ندارن و نگرفتن میگم که صبور باشن و عجله نکنند. بچه ها بدون گواهینامه اصلا پشت ماشین نشینید اگر ادم بیاد عاقلانه فکر کنه که چه کسی صد و پنجاه میلیون تومان دبه داره که بده و اگه ندی باید بری زندان خدا نکنه برای کسی پیش بیاد همین خودمو براتون میگم که منی که از سیزده سالگی پشت ماشین نشسته بودم و خودمو یک راننده حرفه ای میدونستم پارسال در خیابان ولنجک در حال رانندگی بودم که با یک ماشین پزو 405 تصادف شدیدی کردیم با این که راننده پژو مقصر بود ولی افسر راهنمایی و رانندگی منو به علت نداشتن گواهینامه مقصر حساب کرد البته این یک قانونه و اون افسر حق داشت . و از یک طرف ماشین چهارصد میلیونی پدرم نابود شد و از طرفی دیگه خسارت پژو هم به گردن ما افتاد و پنج میلیون تومان هم دادگاه منو به علت رانندگی بدون گواهینامه جریمه کرد حالا به نظرتون ادمی که عاقل باشه این کارها رو حتی با دونستن عواقبش هم انجام میده . من هم خیلی صیر کردم و اونایی که چشم انتظاری میکشن تا سنشون قانونی بشه رو درک میکنم پس چاره ای جز تحمل نیست.تحمل تحمل تحمل ...
    قانون ک خلاف اینو میگه؟ مقصر بودن یا نبودن ربطی ب گواهینامه نداره شما میتونستی ب قضاوت مامور اعتراض کنی.البته اینکه مقصر بودی یا نه نمیدونم شاید مقصر بودی دلیلش گواهینامع نداشتنت نبوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آقا آرش با این که راننده پژو مقصر بود ولی به علت نداشتن گواهینامه من مقصر پنجاه پنجاه شدیم یعنی من به علت نداشتن گواهینامه پنجاه درصد من مقصر شدم و پنجاه درصد هم راننده پژو در صورتی که من داشتم راه خودم رو میرفتم و این درسته من چند جا پرسیدم گفتن همینطوریه

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم.برا گرفتن گواهینامه وقتی هم اشتغال به تحصیل بتونی بگیری هم معافیت پزشکی داشته باشی میشه با گواهی اقدام کرد یا نه ؟ اگه میشه باید گواهی رو برا کجا گرفت؟ با تشکر

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم.برا گرفتن گواهینامه وقتی هم اشتغال به تحصیل بتونی بگیری هم معافیت پزشکی داشته باشی میشه با گواهی اقدام کرد یا نه ؟ اگه میشه باید گواهی رو برا کجا گرفت؟ با تشکر
    گواهی رو باید باری اداره راهنمایی و رانندگی بگیرید.
    از آموزشگاه مربوطه میتونید سوال کنید

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان 1- بعد از قبولی در آزمون شهر چقدر طول داره تا گواهینامه بیاد؟ و 2- بعد از قبولی آزمون شهر میشه قانونا پشت ماشین نشست یا باید صبر کنی گواهینامه بیاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام خدمت همه
    عاغا اگه کسی تو کارتکس که قبل گرفتن گواهینامه بهت میدن دست ببری جرمش چیه کسی میدونه؟؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام خدمت همه
    عاغا اگه کسی تو کارتکس که قبل گرفتن گواهینامه بهت میدن دست ببری جرمش چیه کسی میدونه؟؟؟
    ممنون
    جرمی نداره فقط کارتکستون باطل ميشه و دوباره بايد از نو برید هزینش رو بریزید به حساب و کارتکس ديگه ای بگیرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

در مورد شما دوست عزیز بين 15 روز تا یک ماه طول میکشه تا گواهینامتون بیاد ودر مورد سوال دومتون هم طبق قوانین جدید در سال94 تا گواهینامت بدستت نرسیده پشت ماشین نباید بشینی.آموزشگاه ها هم ديگه به کسی رسید نمیدن و حتی اگرم دادن اگه پلیس بگیرتون این رسید رو ازتون قبول نمیکنه پس صبر کنید تا گواهینامتون بیاد بعد هر جا که دوست داشتید با خیال راحت رانندگی کنید مثل خودم که هفته اولی که گواهینامم اومد رفتم چالوس و این خاطره رو هیچ وقت یادم نمیره.
    Last edited by yazdan13; 20-08-2015 at 11:24.

13. 2 کاربر از yazdan13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •