من با سریال رجیستر کرده بودم و 98 روز ههلت داشت الان بلوکه شد مگه لایسنس بلوکه نمیشه سریال نامبر که گفتین مشکلی نداره؟؟؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟
من با سریال رجیستر کرده بودم و 98 روز ههلت داشت الان بلوکه شد مگه لایسنس بلوکه نمیشه سریال نامبر که گفتین مشکلی نداره؟؟؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوست عزیزدوستان کسپر سرعت سیستمو پایین نمیاره؟
دنبال یه آنتی ویروس میگردم که سرعتو پایین نیاره و خوب باشه . الان آویرا دارم . شما از کسپر از نظر امنیتی راضی هستید؟
کدومشو دانلود کنم بهتره؟ اینترنت سکیوریتی یا آنتی ویروس؟ فرقشون چیه؟
این نسخه pureچیه؟
دوست عزیز یک سریالی یکی از دوستان معرفی کرد شاید کار کنهمن با سریال رجیستر کرده بودم و 98 روز ههلت داشت الان بلوکه شد مگه لایسنس بلوکه نمیشه سریال نامبر که گفتین مشکلی نداره؟؟؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟
2SMR9-2AER6-4J3NJ-UZST3
اگه کار نکرد باید بری از ریسیتر 2011 استفاده کنی که البته دوستان توصیه نمی کنند و می گویند ک تغییراتی ر کاسپر میده که ممکنه خوب نباشه ولی تنها راه همین باید باشه
سلام
من هم روش جناب jax2 و هم روش Dreamland رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.
میخوام کی ها رو وارد کنم ایراد میگیره.
موفق باشید![]()
اینم از کی جدید برای 2011 و 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه این خاطره کی هایی که امتحان میکنید بلوکه شدند
از لینکی که من بالا گذاشتم خودم تست کردم حدود 10 تا رو ارور داد(یعنی بلوکه شده بودند) ولی یکی درست از آب در اومد
دوست عزیز میشه یه جادیگه آپ کنی این سایت نمیذادره من دانلود کنم
ممنون
(دوستان من الان سیستم رو آپدیت کردم و سرایل منتم پرید و مجبور شدم از ریسیتر استفاده کنم![]()
Last edited by royaye_talkh55; 30-07-2010 at 01:09.
روش من 100% جواب میده ، فقط باید مطمئن باشی کی هات سالم باشند ...
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نرم افزاری رو که من گذاشتم رو ورژن 11.0.1.400 رو هم پتچ می کنه که مستقیم کی قبول کنه.
سلام دوست عزیز
ممنون واسه کلید
از صبح دارم دنبال کلید میگردم ولی همه بلوک شده بودن
راهی نیست که از بلوک شدن کلید ها جلوگیری بشه؟؟
![]()
سلام دوستان
دیشب یه سایت پیدا کردم که کی های کسپر ورژن 11.0.1.400 میذاره
بفرمایید اینم آدرس سایت:
امیدوارم بدردتون بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)