عجیبه.
اول قرار بود سیمبین فاوندیشن روی ساتیو استفاده بشه بعد شد همون سری 60 حالا هم که این خبر.
از لحاظ سخت افزاری فکر کنم گوشی های مثل ساتیو متفاوت از سخت افزار لازم برای آندروئید هستن.
عجیبه.
اول قرار بود سیمبین فاوندیشن روی ساتیو استفاده بشه بعد شد همون سری 60 حالا هم که این خبر.
از لحاظ سخت افزاری فکر کنم گوشی های مثل ساتیو متفاوت از سخت افزار لازم برای آندروئید هستن.
فکر کن جفتشون کنسل بشن!!!
اگه سامسونگ خودش این تصمیمو گرفته اونوقت ساتیو بی رقیب می شه برادران سامسونگی هم معلوم نیست برا رقابت با ساتیو چی کار میخوان بکنن فکر کنم همون جاوا 12 مگاپیکسلیه
دوستان منبع این خبر کجاست؟
Last edited by Hamid..God; 10-07-2009 at 16:34.
عمرا.
ظاهرا سامسونگ خودش این تصمیم رو گرفته.
بحث سود و زیان نوکیا نیست همون اول که بحث سیمبین فاوندیشن رو شروع کردن نوشته بود همه رو سیمبین کار کنن و اینا هرکی جزء گروه باشه میتونه مجانی استفاده کنه رو گوشیهاش که به اصطلاح سیمبین اوپن سورس باشه ..قرار نبود نوکیا پولی بگیره.
اگه این جریان درست باشه که نیست نوکیا خیلی خوره هست !![]()
اصلا منطقی نیست
تو کلوپ سامسونگ هم نوشتم مگه بچه بازیه که یهو بگه سیمبین نمی دم بهتون ؟
اینم یه جنجال و شایعه اس از طرف خود سامسونگ
.....................
ضمنا تو سایت سونی و نوکیا و سایت های معتبر هم هیچ خبری از تغییر سیستم عامل ساتیو نیست
سخنی از الدار:
I haven’t mentioned it anywhere yet, but the Satio won’t come equipped with Sony’s Exmor sensor. Unfortunately.
این الدر هم جدیدا بد فاز منفی میدها !!
میشه محبت کنه بگه پس اون عکس ها رو چی انداخته اگه Exmor سونی این کار رو نکرده ؟؟
اینیکی که نوشتی یعنی چه؟![]()
یعنی سنسور دوربین دیجیتال سونی که قرار بود توی ساتیو استفاده بشه ،دیگه نمیشه.دی..اینیکی که نوشتی یعنی چه؟
سونی اریکسون خواسته بگه ببینید بی سنسور هم خوب میگیره.حال بیاد ببینیم چه گلی به سرمون میزنه.میشه محبت کنه بگه پس اون عکس ها رو چی انداخته اگه Exmor سونی این کار رو نکرده ؟؟
مگه میشه؟ اونجا مثل ایران نیست که شب بخوابن صبح پاشن بزنن زیر همه چی و قانون جدید تصویب کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)