تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 265 از 1759 اولاول ... 1652152552612622632642652662672682692753153657651265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با درود. انجام دادم باز شد صفحه اي كه گفتي حالا بايد چطوري يه quick start جديد بسازم.لطفا قدم به قدم بهم بگو ممنون از محبتت منتظرم
    سلام
    شما برو توی تب Advanced که اون بالا هست! بعد بروWAN بعد Connection new توی قسمت Type حالت bridge بعد vpi , vci

همین دیگه فکر نکنم چیزی داشته باشه الان خودم اینکارا را کردم اکانت جدید توی ساخت و توی قسمت WAN امد!
    البته من قبل این مودم را خودم تنظیم نکرده بودم! حالا دیسکانکت کردم و کانکت کردم درست بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید به تمامی دوستان
    دوستان من 3 سال هست که با اینترنت کار میکنم همیشه هم دیال آپ بوده حالا میخوام adsl وصل کنم هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم حالا میخوام ببینم از کدوم شرکت بهتره چون روزی 8 ساعت تو اینترنت هستم اکثرا به وبگردی میپردازم با توجه به فعالیتم چه سروسی بگیرم بهتره
    یک سوال دیگه اگه اشتراک سه ماه بگیریم به این معنی که تو این سه ماه 24 ساعت میتونم تو نت باشم یا اینکه حدی داره
    دوستان خواهشا توضیحات کاملی بدید چون من هیچ چیز در مورد adsl نمیدانم پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان . ميخوام يك مودم بخرم . ميخوام همه isp ها رو ساپورت كنه براي فقط يك كامپيوتر خانگي ميخوام. بين 40 تا 80 ميتونم هزينه كنم . نظرم بيشتر روي asus 602 هست اما ميخواستم بپرسم بهتر از اون هم هست يا نه كه خيالمون راحت باشه
    بعد از كجا بفهميم اصلي هست و قيمتش چنده حدودا. اصلش با گارانتي معتبر رو از كجا ميشه پيدا كرد
    ممنون
    سلام
    اره همون asus am602 خیلی خوبه و با همه شرکتها سازگاره البته میگن با پارس انلاین سازگار نیست! به نظر من همین را بگیر البته بهتر هم هست به نظر من linksysهست که البته مثل asus با همه شرکت ها سازگار نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    شما برو توی تب advanced که اون بالا هست! بعد بروwan بعد connection new توی قسمت type حالت bridge بعد vpi , vci

همین دیگه فکر نکنم چیزی داشته باشه الان خودم اینکارا را کردم اکانت جدید توی ساخت و توی قسمت wan امد!
    البته من قبل این مودم را خودم تنظیم نکرده بودم! حالا دیسکانکت کردم و کانکت کردم درست بود!

با درود.دوست عزيز بازم اين مودم انگار با من سره ناسازگازي داره چون وقتي ميخوام يه كانكشن جديد بسازم اذيت ميكنه و روش كه كليك ميكنم كادري مياد كه ميگه وصل بايد بشي به نت كنسلش كه ميكنم صفحه اي نمياد .نميدونم چيكار كنم ديگه اذيتم داره ميكنه شديد ميخوام هوار بكشم .حميد رضا جان درست ميگي ايسوز مودم خوبي هست ولي زماني كه ميخواستم بگيرم اطلاعات كافي نداشتم و خود شركت اين مودم رو انداخت به ريشم يكي كمكم كنه خواهشا ديگه دارم گيج ميشم الان 3-4 روزه گرفتاره اين لعنتي هستم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با درود.دوست عزيز بازم اين مودم انگار با من سره ناسازگازي داره چون وقتي ميخوام يه كانكشن جديد بسازم اذيت ميكنه و روش كه كليك ميكنم كادري مياد كه ميگه وصل بايد بشي به نت كنسلش كه ميكنم صفحه اي نمياد .نميدونم چيكار كنم ديگه اذيتم داره ميكنه شديد ميخوام هوار بكشم .حميد رضا جان درست ميگي ايسوز مودم خوبي هست ولي زماني كه ميخواستم بگيرم اطلاعات كافي نداشتم و خود شركت اين مودم رو انداخت به ريشم يكي كمكم كنه خواهشا ديگه دارم گيج ميشم الان 3-4 روزه گرفتاره اين لعنتي هستم
    اون قسمت که میگه تلاش کنه تا وصل بشه فرق داره از اون قسمت که گفتم از wan بری اینجوری نیست!
    من اینجا را گفتم!
    شما برو توی تب Advanced که اون بالا هست! بعد بروWAN بعد Connection new توی قسمت Type حالت bridge بعد vpi , vci

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

نگاه به عکس کن و به اون قسمت برو و چیزهایی را که گفتم تغییر بده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من چراغ lan مودمم روشن نمیشه کسی نمیدونه باسه چی !؟ الان 3 روزه اینجوریه !؟ ربطی به شرکت نداره که !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من چراغ lan مودمم روشن نمیشه کسی نمیدونه باسه چی !؟ الان 3 روزه اینجوریه !؟ ربطی به شرکت نداره که !؟
    روشن بودن چراغ lan نمایان گر ارتباط پورت شبکه مودم با کارت شبکه هست! شما بررسی کن ببین کابل مشکلی پیدا نکرده و...

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسی مشکلم برطرف شد ولی یه چیز دیگه من سرعت دانلودم پایین هست در حدود 15 کسی نمیدونه چرا این جوریه مشکلش از چی میتونه باشه !؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

من یه مودم planet 4400 دارم وقتی ip مودم رو در مرورگر وب وارد می کنم تا وارد تنظیمات بشم خیلی

خیلی لفتش میده

حتی بعضی مواقع مجبور می شم مودم رو خاموش روشن کنم در صورتیکه قبلا اینجوری نبود

در ضمن مودم رو هم ریست کردم بازم درست نشد

حالا میخوام بدونم مشکلش چیه؟

آیا باعث خراب تر شدن مودم میشه؟

مرسی

تو رو خدا یکی جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •