سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Javad_Ed; 24-06-2009 at 21:53.
سلام دوستان، من Kubuntu رو از سایتش دانلود کردم، اما وقتی میخوام نصب کنم، چه از داخل ویندوز، چه از طریق بوت، این ارور رو میده که فایل Sybmbols/sa نیست! و سر setting advanced power management level گیر میکنه!
دادم CD رو چک کنه، دیدم میگه دقیقا یه فایل مشکل داره
گفتم شاید بد رایت کردم، گرفتم خود فایل ISO رو از طریق درایو مجازی، داخل ویندوز بالا بیاره و از تو ویندوز اقدام به نصب کردم، باز همونجا گیر میکنه!
مشکل چیه؟ باید دوباره دانلود کنم؟از سرور یکی از دانشگاه های آمریکا دانلود کردم...
md5 checksum رو چک کنید طبق این راهنما
با اینا چک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یکی نبود!
نتیجه؟![]()
اگر یکی نیست، فایل شما درست دانلود نشده و باید دوباره دانلود کنید.
در دانلود فایلهای بزرگ توجه کنید به این نکته ها:
سروری که انتخاب میکنید یک بالانس نسبی در سرعت داشته باشه، یعنی تلورانس تغییرش بالا نباشه طوری که یک دقیقه 100کیلو بر ثانیه باشه، یک دقیقه 20کیلو و یک دقیقه 300کیلو.
سروری که انتخاب میکنید، قطعی زیادی نداشته باشد.
سروری که انتخاب می کنید به محل شما نزدیک باشد، برای ایران سرورهای اروپا مناسب هست.
سروری که انتخاب می کنید ترافیک زیادی نداشته باشد.
موفق باشی
90% میشه ترمیمش کرد
شما اول تورنت اون نسخه ای رو که دانلود کرد رو پیدا میکنی ( از تو سایت خودش اگر نبود از سایت های تورنت )
وقتی این کار رو کردی تورنت رو باز میکنی با utorrent بعد آدر ذخیره فایل رو همونجایی میدی که فایل ISO مربوط به کوبونتو هست
یعنی مثلا اگر کوبونتو بدون هیچ پوشه ای توی My Document هست آدرس محل ذخیره تورنت رو هم میدی همونجا
بعد مورد دوم باید اسم فایل ها دقیقا یکی باشه
بعد وقتی تورنت میاد توی قسمت دانلود برنامه میبینید که مینوسیه Checked و همینطوری درصد تورنته اضاف میشه
شاید تا حدودا 99٪ بیاد بعد خود تورنت قسمت هایی که رو که سوخته یا دانلود نشده رو برات دانلود میکنه
راه حل فوق العاده زیرکانه ای بود
الان دارم همین کار رو میکنم! 99.4 درصد یکی بود.
نیم ساعت دیگه نتیجه اعلام خواهد شد.
منتظر خبرهای آتی باشید![]()
مشکل زبان هم حل شد!alo! seda miad? alan ba unbuntu hastam! sorry for FiEnglish! ta font ro 2rost konam...
tnx
Last edited by kasra_khan2003; 25-06-2009 at 15:02.
سلام
چند تا مشکل داشتم! اول اینکه حرف P رو ندارم!
دوم اینکه تو نصب gyachi-1.1.71 به مشکل برخوردم!
وقتی دستور autogen.sh رو اجرا میکنم این متن رو میده:
سوم اینکه فونت فارسی تو Opera خیلی بده! یه جورایی متن داخل نقل قول رو نمیتونم بخونم! و وقتی فارسی type میکنم خیلی فاصله بین کلمات میافته...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه رو سیستم خودم اوبونتو 9.04 رو زدم و به جمع لینوکس داره پیوستم
حالا چند تا سوال:
1- به جز دستوات top & w در ترمینال از گنوم چطور میشه مقدار رم و سی پی یو رو دید؟
2- معادل تسک منیجر ویندوز در لینوکس کجاست؟ (به جز دستور تاپ در ترمینال)
2- این مدیا پلیر اوبونتو قاطی داره و هیچ فایلی رو باز نمیکنه پلاگیناشم درست و حسابی نصب نمیکنه چیکار کنم؟
3- به نظرتون بهترین مورد در موارد زیر چیه ؟(برنامه پیشفرض هم بگید)
- بهترین پلیر (از نظر امکانات و فورمت های پشتیبانی شده)
- بهترین میل کلاینت
- بهترین تورنت دانلودر
- بهترین دانلود منیجر
- بهترین برنامه رایت سی دی
- بهترین برنامه برای باز کردن فایل های رار
4 - تو ویندوز برای کانکت شدن به اس اس اچ لینوکس برنامه Putty هست تو اوبونتو چطور به اس اس اچ یه سرور لینوکس کانکت شم؟
5- این اوبونتو یوزر root نداره؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)