تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1137 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم برای ادبیات سوم یه کتاب می خوام که مطالب رو خوب توضیح داده باشه.تست هم داشته باشه.
    کدوم از کتاب های زیر بهتره؟
    گاج سبز
    ادبیات انتشارات خیلی سبز
    کلک معلم
    تخته سیاه

اگه کتابی هست که از این کتاب ها بهتر باشه ممنون میشم معرفی کنید.
    اگر برای کنکور می خوانی از کتاب های دکتر سبطی (قرابت معنایی و واژگان و املا) و تب کنکور کلک معلم استفاده کن.کتاب های دکتر سبطی بهترینند زبان فارسیش هم اخر این ماه میاد.برای ارایه و تاریخ ادبیات هم از تب کنکور کلک معلم استفاده کن کلی توی وقت صرفه جویی می کنی.

2. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezayamohebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

میگم برای ادبیات سوم یه کتاب می خوام که مطالب رو خوب توضیح داده باشه.تست هم داشته باشه.
    گاج سبز
    ادبیات انتشارات خیلی سبز
    کلک معلم
    تخته سیاه

گاج سبز (فقط توضیح با تست بدون پاسخ تشریحی)

ادبیات کتاب سبزم که فقط تسته .

کلک معلم (;کتابی که توضیح وتست با پاسخ تشریحی داره)

تخته سیاه فکر نکنم برای ادبیات کتب توضیحی داشته باشه(شایدم داشته باشه) فقط یک کتاب برای زبان فارسی داره که کتاب نسبتا خوبیه.
    Last edited by rezayamohebi; 01-12-2009 at 12:40.

4. این کاربر از rezayamohebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاج سبز
    ادبیات انتشارات خیلی سبز
    کلک معلم
    تخته سیاه

برای ادبیات تو کنکور باید مبحثی خوند اینطوری خوندن اشتباه.

6. 5 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این نظریه اعداد داره اذیت میکنه...
    گسسته چی خوبه به نظرتون؟
    خوشخوان دارم ولی حال نمیکنم باهاش...پاسخ تشریحیش بیخوده.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یعنی چه طوری خوند؟؟
    اول از چی شروع کرد؟
    به طور خلاصه می‌شه گفت:
    اما برای تسلط بر ادبیات... ببینید! سبک تست‌های کنکور نسبت به سال‌های گذشته عوض شده و هر سال داره از حافظه محوری دورتر می‌شه. پس عملا تست‌های قدیمی به‌درد نمی‌خورند! از طرفی بخش عمده‌ای از تست‌ها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تست‌های املا ، آرایه‌های ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمی‌شوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایه‌های اون چندان فایده‌ای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید!‌ منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیه‌ی من این هست که شما کتاب‌های موضوعی در زمینه‌ی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتاب‌ها بپردازید. مطمئنا نتیجه‌ی بسیار خوبی خواهید گرفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا این نظریه اعداد داره اذیت میکنه...
    گسسته چی خوبه به نظرتون؟
    خوشخوان دارم ولی حال نمیکنم باهاش...پاسخ تشریحیش بیخوده.
    در نظریه اعداد نباید بی‌خیال اثبات‌ها بشید! باید بفهمید وگرنه حفظ کردن یه سری نکته ردیف شده نتیجه‌اش همین چیزی هست که الان بهش رسیدید.
    اگه قصد دارید واقعا از این بخش لذت ببرید و وقت کافی هم براش بذارید کتاب‌کلاس رمزینه را تهیه کنید. اگه نفهمیدید چند دور بخونید تا بفهمید چی به چیه. اون موقع خودتون نکات مهمی را که دلایلش را هم می‌دونید یادداشت کنید و از همون‌ها به عنوان مرجع استفاده کنید. این‌جوری تا پایان سال هر بار که مرور کنید یادتون میاد چرا این نکته را یادداشت کردید. ولی خب باید وقت بذارید.
    منظورم از اثبات این نیست که مو به مو اثبات‌ها را حفظ کنید! بلکه بیشتر منظورم اینه که بفهمید دلیل یه نکته چیه. توی خود کتاب رمزینه تقریبا همین‌جوری برخورد کرده با قضیه

9. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها:
    1.کسی کتاب اموزش مثلثات احمد قندهاری (نشر مهاجر) رو خوانده؟مطالب رو روان و مفهومی توضیح داده؟اگه کتاب بهتری برای اموزش مفهومی مثلثات می شناسید لطفآ راهنمایی کنید.
    2.برای امار کتاب کلاس رمزینه چه طوره؟
    3.برای اموزش حسابان از بین کتاب عباس امیدوار (اندیشه سازان-مبتکران) و محمود نصیری (مبتکران) کدام رو پیشنهاد می کنید؟کدام روان تر و مفهومی تره و مطالب رو ساده تر بیان کرده؟؟.مرسی از راهنماییتون.
    کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟

11. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان واقعا دیگه قاطی کردم پارسال اکثر بچه ها نظرشون روی دین و زندگی جامع گاج بود مدتی پیش سبز حالا هم که شده همگامان بالاخره چیکار کنم ؟ کدومو بخونم ؟ من که گاج سفید با آیات و نکات دارم بنظرتون می ارزه دوباره کتاب عوض کنم خداشاهده انقدر کتاب عوض کردم دیگه روم نمیشه تو چشم بابام نگاه کنم پارسال کارم فقط عوض کردن کتاب بود هفته ای نبود من کتاب عوض نکنم حالا هم که مساله دین و زندگی بالاخره چیکار کنم با همین گاج میشه نتیجه خوبی گرفت یا نه؟ میشه در مورد دین و زندگی همگامان هم توضیح بدید؟
    یه سوال از امیر جان(amirdb) فکرکنم شما هم کتاب سبز و هم گاج(دین و زنگی) داشتید میشه بگید چقدر باهم فرق میکنن ؟ فکر کنم کتاب سبز فقط تستاش از گاج بهتره درسته؟ یا آموزشش هم فرق میکنه؟ در کل بی زحمت یه مقایسه جامع بکنید

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دین و زندگی همگامان دارم.
    کتاب کمک درسی دیگه ای هم ندیدم ولی فکر نکنم بقیه کتابا سنگین تر از این باشن!
    واقها ادبیاتش ثقیله
    و البته نزدیک به ادبیات طراحان کنکور...
    تمام متن کتابو ریز به ریز دسته بندی کرده، مفهوم آیه ها رو هم خوب توضیح داده....

15. این کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واقعا دیگه قاطی کردم پارسال اکثر بچه ها نظرشون روی دین و زندگی جامع گاج بود مدتی پیش سبز حالا هم که شده همگامان بالاخره چیکار کنم ؟ کدومو بخونم ؟ من که گاج سفید با آیات و نکات دارم بنظرتون می ارزه دوباره کتاب عوض کنم خداشاهده انقدر کتاب عوض کردم دیگه روم نمیشه تو چشم بابام نگاه کنم پارسال کارم فقط عوض کردن کتاب بود هفته ای نبود من کتاب عوض نکنم حالا هم که مساله دین و زندگی بالاخره چیکار کنم با همین گاج میشه نتیجه خوبی گرفت یا نه؟ میشه در مورد دین و زندگی همگامان هم توضیح بدید؟
    یه سوال از امیر جان(amirdb) فکرکنم شما هم کتاب سبز و هم گاج(دین و زنگی) داشتید میشه بگید چقدر باهم فرق میکنن ؟ فکر کنم کتاب سبز فقط تستاش از گاج بهتره درسته؟ یا آموزشش هم فرق میکنه؟ در کل بی زحمت یه مقایسه جامع بکنید
    آقا امیر وسواسی شدیا.
    بیای دانشگاه می فهمی چطوریه الان برای هر درس 100 تا کتاب و نمونه سوال امتحانیه بیای دانشگاه کتاب درسیت بزور پیدا می شه.
    گاج انصافا کتاباش از یه نظر خوبه که غلط توش خیلی خیلی کمه تو بعضی کتاباش که اصلا غلط پیدا نمی شه.چی همش می خوای عوض کنی.
    من هر دو رو داشتم ولی انصافا زیاد با هم فرقی نمی کنه نمی تونه هم فرق کنه چون درس عمومیه ولی تو این کتاب سبز دینی من خیلی غلط پیدا کردم.به نظر من همین که داری عالیه.

17. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای دینی در مرتبه اول کتاب درسی (یعنی متن کتاب رو خوب با آیات تطبیق بدید )
    و آیات رو کالبد شکافی کنید یعنی کاملا بفهمید (مخاطبش کیه /برای چی گفته شده/ متن مربوط به آیه در متن)
    در کنار این کارا که همش با کتاب درسی امکان پذیره یه کتابم برای کمک بیشتر به تحلیل متن کتاب و آیات بخرید
    هر چی میگیرید در کنارش آیات و نکات گاج رو هم بگیرید
    در ضمن از آیاتی که تو متن کتاب نیست و تو اندیشه و تحقیقا و... مورد سوال قرار گرفته سوال میاد

حالا دو تا سوال:
    رمزینه کتابای کلاس و تست دیف 2 اومده؟هندسه تحلیل چی؟

راستی این زبان فارسی سبطی بازی که نمیخواد در بیاره؟چون من زنگ زدم ماه پیش گفت آخر مهر ماه حالا میگه آخر آبان ماه..........
    Last edited by clickestan; 13-11-2009 at 18:57.

19. 3 کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •