تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 265 از 923 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان بهترین و کاملترین کتاب برای مکالمات روزمره انگلیسی و اصطلاحات رایج ( ترجیحا با ترجمه فارسی ) چی است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان بهترین و کاملترین کتاب برای مکالمات روزمره انگلیسی و اصطلاحات رایج ( ترجیحا با ترجمه فارسی ) چی است ؟
    یکی از شرکتهای نرم افزاری new interchange را به صورت پکیج در آورده و ترجمه مکالمات هم زیر متن ها قابل مشاهده می باشد به جای خرید چهار جلد کتاب (در واقع 12 جلد کتاب) می توانید از این نرم افزار به مبلغ 5500 تومان استفاده کنید.مجموعه تصویری Family Album USA هم خیلی جالب است.

3. این کاربر از alfaom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

یکی از شرکتهای نرم افزاری new interchange را به صورت پکیج در آورده و ترجمه مکالمات هم زیر متن ها قابل مشاهده می باشد به جای خرید چهار جلد کتاب (در واقع 12 جلد کتاب) می توانید از این نرم افزار به مبلغ 5500 تومان استفاده کنید.مجموعه تصویری Family Album USA هم خیلی جالب است.
    میشه مشخصات دقیق این محصول رو بهم PM کنی ؟ (کدوم شرکت و از کجا باید تهیه کرد ؟ )

داره خودمونی میشه masoud.hasni1097's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

it's a deal در چه مواقعی بکار می رود؟
    وقتي به ازاي كاري كه ميكني براي كسي ، توقع داري كاري هم برات انجام بده

6. 2 کاربر از masoud.hasni1097 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

It is already یعنی چه؟

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

it's a deal در چه مواقعی بکار می رود؟
    سلام
    این اصطلاح در مواردی به کار میره که دو طرف با هم توافق می کنند، یا شرط می بندن یا معامله می کنند.

it's a deal :used to say that you agree to do something

ادامه جمله؟؟

9. 3 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جواب این سوالمم رو هم بدین لطفا :
    دلیل اینکه کلمه مثلا hello توی ذهن مونده 10 سال چیه ؟
    ولی کلمه ای که چند روز پیش توی کتاب خوندیم حفظ کردیم توی امتحان هم اومد درست جواب صحیح دادیم الان معنیش یادم نیست ؟!
    یک سوال داشتم
    چطور باید مثلا توی ذهنم بمونه مثلا Saw میشه اره
    حالا چون مثلا این اسم فیلمه و شنیدم در آدم کشی با اره هست توی ذهنم مونده
    باقیه کلمات رو چطور مصور حفظ کنم ؟
    مغز ما علاقه منده که مرتباً بین اطلاعاتی که داره ارتباط برقرار کنه.. بین اطلاعاتی که جدیداً واردش میشن و اطلاعات قبلی (مثلاً شما یکی رو توی خیابون می بینی و احساس می کنی شبیه فلانیه - چون مغزت مرتب داره هر چهره ای رو با بانک اطلاعاتی اش مقایسه میکنه)، یا بین اطلاعات قبلی و اطلاعات قبلی تر (مثل خوابی می بینی که توش داری کنکور میدی و داری از رو دست همسرت تقلب می کنی و همون لحظه امریکا حمله می کنه ایران!!! -- نشون میده که اینا برات دغدغه ات و مغزت داره مرتب بهشون ور میره!)

نقش بستن یه واژه در ذهن هم فرایندی نزدیک به این داره .. شما saw تو ذهنت میمونه چون مثلاً فیلمش رو دوبار دیدی، و با دوستات هم کلی بحث کردی سرش و به خشانت علاقه داری و هزار تا ارتباط فرامتنی دیگه در ذهنت صورت دادی .. در نتیجه اگه واژه saw رو یه عضله فرض کنی، این عضله رو هی قوی کردی و آرنولدی شده! .. اما اون واژه امتحانی رو بدون علاقه و به زور و بی حوصلگی و شاید چند خصلت منفی دیگه اون جلوها جا دادی و مغز هم بعد امتحان دیده که انگار علاقه ای بهش نداری و اولویتش پایینه، پاکش کرده! ..

من نمی دونم هرکسی چطور میتونه این ارتباطات رو تقویت کنه ... فکر می کنم شدیداً یه مساله شخصی باشه ... اما آخرش اینه که فردی که علایق بیشتری داره، حداقل احتمال بیشتری وجود داره که این اتفاق واسه اش بیفته .. من اگه دنبال نجوم، سینما و موسیقی و کتاب و چیزای دیگه باشم، احتمال اینکه مرتباً به فلان واژه یا مفهوم بخورم (تا اون عضله تقویت بشه) بیشتره تا اینکه علاقه خاصی نداشته باشم...

11. 11 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به چه زایده ای روی پوست pore میگن؟
    معادل cuticle برای ناخن چیه؟
    ممنون
    pore یه زایده نیست .. به سوراخهای ریز روی پوست یا اصطلاحاً خلل و فرج گفته میشه..

//

حتماً خودت هم میدونی که لزوماً هر واژه ای یه معادل مصطلح فارسی نداره (و برعکس).. شاید بشه گفت پوست پای ناخن... یا پوست بستر ناخن.
    سلام.
    دائره المعارف رو که دارمش. برادرم میگفت که نشر فرهنگ معاصر یه دیکشنری تخصصی هنر (en to fa)داده بیرون .... باید برم چک کنم. (اگه وجود داشته باشه که عالی میشه گرچه نمیدونم برای متون هنری نیازه یا نه ، چون واژه های خاصی نداره ، هرچی باشه رو نت هستش )

شما گویا متون هنری هم ترجمه کردید و از اونجایی که رشته اتون هنر نبوده ، به نظرتون نیازه؟

پس نمی دونم ... من شک دارم خیلی کاربرد داشته باشه ... (بیشتر از باب هزینه میگم-- وگرنه بی ضرره اگه مثلاً از کتابخونه فرض بگیریمش!!)

شاید چندتایی .. یادم نیست .. دوران دانشگاه بود بیشتر ... به نظرم آدم هرچی بخواد تو وب هست.

13. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییهاتون ...منم تازگی ها خیلی سعی میکنم مکالممو خوب کنم و مهمترین کاری که ترجیح دادم انجام بدم اینه که اگه کلمه ی جدیدی یاد گرفتم(مثلا سیب میشه apple )هر جا سیب میبینم سریعا تو ذهنم میگم apple و این خیل کمکم کرده که دایره کلماتم محدود نشه و هر کلمه ای که معنیشو نمیدونم سیعا میخوام برم یداش کنم...مثلا امروز فندق خریدم ولی هرچی توذهنم گشتم معنیشو نیافتم ولی همین حالا(قبل از این پست )گشتم و فهمیدم میشه hazelnut (نخندین دیگه...)و البته به این خلاصه نمیشه و من کلاس هم میرم ولی فعالیتهام بیشتر خارج از کلاسه و اگر هم فیلمی میبینم (با زیرنویس فارسی)اون کلماتی که در حین فیلم میگن رو من سریعا تو ذهنم معنیشو میگم و اگرم کلمه یی هست که برام مهمه سریعا میرم دنبالش و خیلی وقتا هم تو ذهنم جمله هم میسازم...گرامر هم با کلاسم پیش میرم...دارم سعی میکنم مداوم زبان کار کنم

حالا شما بگید: 1.عیبهای روش من چیه؟

2.حالا با روشی که من دارم واسه پیشرفت بیشترم چیکار کنم؟

پیشاپیش متشکرم
    Last edited by Mohammad_Ahrari; 16-12-2009 at 19:10.

15. 2 کاربر از Mohammad_Ahrari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام

در جمله زیر :

we learnt that he was travelling by boat (فهمیدیم که او با کشتی در حال سفر کردن بود )

چرا نمی گه : learned .........فرق learnd و learnt چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( مگه گذشته learn , نمی شه learned ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •