تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 265 از 2550 اولاول ... 1652152552612622632642652662672682692753153657651265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بعد از یه مدت خیلی خیلی طولانی.....
    دوستان گلم؛ امیدوارم روزگار به کام همه تون باشه و موفقیت در تمام کارهاتون سایه بیافکنه.
    من هم بعد از یه مدت نسبتا طولانی برگشتم.....
    منتها بدون ADSL ؛
    خدمت سربازی باعث شده که استفاده ام کم بشه..... گذاشتم ADSL تاریخش گذشت و تموم شد.
    حالا شاید بپرسید چرا اینها رو گفتم.
    به این دلیل:
    به مصوبه شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی، خط هر کسی رو که از رانژه در میارند، PCM میکنند.
    اینجانب طی مذاکرات نسبتا گسترده با رئیس مخابرات مرکز مدنی (نصف راه) متوجه شدم که کسی که از ADSL انصراف میده، به چشم مخابرات، دیگه از اینترنت استفاده نخواهد کرد.
    بنابراین بدون استثنا، خط اش pcm میشه.

فکر کنم الان متوجه بشید میخوام چی بگم
    سرعت کانکت شدنم با دیال آپ، کمتر از 20 کیلوبیت برثانیه هست.
    این در حالیه که من هر قدر زور زدم تا خطم رو از pcm در بیارند نشد که نشد!!!!!!!

همارا سیستم جدیدا سرویس 1 مگ رو به صورت سالیانه میفروشه

12 ماه 20 گیگ 200 تومن
    يعني ديگه سه ماهه نداره آخه اعتبار من داره تموم ميشه بايد يه ساله تمديد كنم؟
    به نظرم خرید سرویس یک ساله یه اشتباه خیلی بزرگه.
    چون در طی یک سال، احتمال خیلی زیاد وجود داره که قیمت ها کاهش پیدا کنه. و از طرفی هم هماراسیستم شرکتی نیست که بخواد ما به التفاوت پرداخت کنه. بنابراین یوزر خیلی متضرر میشه.
    در ضمن!!!
    خود همارایی ها میگن که هر قدر زمان شارژ طولانی باشه، تعرفه کاهش پیدا میکنه.
    با اینکه در این مورد میبینیم نه تنها کاهش نداشته، بلکه کاملا برعکس شده.
    هماراسیستم قبلا سرویس 1 مگ رو برای سه ماه میداد، به قیمت 49500 (با حجم 5 گیگ) یعنی برای هرماه دقیقا 16500 تومان.
    و حالا این سرویس رو برای 12 ماه میده 200000 تومان. یعنی هر ماه 16700. با اینکه انتظار میرفت با طولانی شدن مدت شارژ، قیمت به طرز چشمگیری کاهش پیدا کنه. (طبق گفته خودشون، باید میشد هر ماه 13000 تومن)
    (بقیه اش رو بعدا میگم....)

موفق باشید

2. 5 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

افت شدید سرعت همارا از ساعت 12:30 امروز ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باز این اینترنت قاطی کرده ! سایت ماکس نت زدن مشکل در مسیر ارتباطی! صبح هم زده بودن مشکل در مخابرات ! این همه مشکل یه روزه از کجا پیدا شد بابا!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

توحید عزیز بله. درباره PCM حق با شماست . آدم از زندگی تو اینجا خسته میشه . اه ...

6. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

افت شدید سرعت همارا از ساعت 12:30 امروز ....
    باز این اینترنت قاطی کرده ! سایت ماکس نت زدن مشکل در مسیر ارتباطی! صبح هم زده بودن مشکل در مخابرات ! این همه مشکل یه روزه از کجا پیدا شد بابا!
    پشتیبانی شاتل گفت فیبر نوری مسیر زنجان تبریز دچار مشکل شده و تا فردا بعدظهر حل میشه
    علت کاهش پهنای باند هم همین مورد بوده

8. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

صبانت هم همین مشکلو داره نمیدونم علتش چیه

10. این کاربر از fnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

يعني ديگه سه ماهه نداره آخه اعتبار من داره تموم ميشه بايد يه ساله تمديد كنم؟

بله همینطوره

به مصوبه شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی، خط هر کسی رو که از رانژه در میارند، PCM میکنند.
    اینجانب طی مذاکرات نسبتا گسترده با رئیس مخابرات مرکز مدنی (نصف راه) متوجه شدم که کسی که از ADSL انصراف میده، به چشم مخابرات، دیگه از اینترنت استفاده نخواهد کرد.
    بنابراین بدون استثنا، خط اش pcm میشه.
    فکر کنم الان متوجه بشید میخوام چی بگم
    سرعت کانکت شدنم با دیال آپ، کمتر از 20 کیلوبیت برثانیه هست.
    این در حالیه که من هر قدر زور زدم تا خطم رو از pcm در بیارند نشد که نشد!!!!!!!
    به نظرم خرید سرویس یک ساله یه اشتباه خیلی بزرگه.
    چون در طی یک سال، احتمال خیلی زیاد وجود داره که قیمت ها کاهش پیدا کنه. و از طرفی هم هماراسیستم شرکتی نیست که بخواد ما به التفاوت پرداخت کنه. بنابراین یوزر خیلی متضرر میشه.
    در ضمن!!!
    خود همارایی ها میگن که هر قدر زمان شارژ طولانی باشه، تعرفه کاهش پیدا میکنه.
    با اینکه در این مورد میبینیم نه تنها کاهش نداشته، بلکه کاملا برعکس شده.
    هماراسیستم قبلا سرویس 1 مگ رو برای سه ماه میداد، به قیمت 49500 (با حجم 5 گیگ) یعنی برای هرماه دقیقا 16500 تومان.
    و حالا این سرویس رو برای 12 ماه میده 200000 تومان. یعنی هر ماه 16700. با اینکه انتظار میرفت با طولانی شدن مدت شارژ، قیمت به طرز چشمگیری کاهش پیدا کنه. (طبق گفته خودشون، باید میشد هر ماه 13000 تومن)

سلام توحید خوش اومدی 
    pcm خودش رو زمانی نشون میده که تعداد زیادی متقاضی داشته باشیم و در عوض قابلیت واگذاری سیم مسی کمتر باشه مدتیه که خود مخابرات هم شروع به تعویض و جایگزینی این دستگاه ها کرده و پیش بینی میکنه که ظرف چند سال همشون جمع بشن
    که وایمکس کاتالیزور این جریان خواهد بوود ( و جای سیم ها رو خواهد گرفت )  

مطمئنا اگر در یک مرکز نسبتا شلوغ مثل مدنی باشیم که داخل حوزه ی مخابراتیش مجتمع هایی مثل چمران هست با یوزر بالا این مشکلات پیش میاد و ممکنه بعد از خارج شدن خط از رانژه شما رو وارد pcm کنند و جاتونو با کسی که منتظر گرفتن dsl هست عوض کنند
    و اینطور نیست که هر خطر dsl رو جمع کرد فورا بیان بزارن تو pcm !

درسته خرید سرویس 1 ساله اشتباهه ( بیشتر برای یوزر خانگی !!! ) و دلیل عمدش هم اینه که تنوع سرویس ها در اثر رقابت متولیانش زیاد تر میشه ( مساله ی قیمت برای dsl مدتیه که قابل مانور نیست )

-=- مطمئنا کسی که یه سرویس مدت داری رو میخره میدونه که ممکنه طی این مدت تفاوتهایی بوجود بیاد که شاید به ضرر و شاید هم به نفعش باشه و هیچ شرکتی این پول رو بر نمیگردونه چون قبلا توافق شده
     برای نمونه کی میدونست که ممکنه رپید شیر ترافیک دانلودش رو کم کنه ؟؟؟ ولی این اتفاق افتاد و کسانی که اکانت مدت دار ( 6 ماهه 1 ساله . .. ) داشتن پیروز این trade-of شدن !

منظور همارا از نسبت طولانی شدن زمان سرویس و هزینه ی ان با این مساله ی جدید فرق داره

تخفیف در ازای خرید بیشتر یک رسم جهانی هست برای فروش ( منظور همارا اینه )

یعنی همانطور که در سایتش هست شما بجای 1 ماهه 3 ماهه بگیری فرضا 3% تخفیف میگیری

ولی فلسفه ی این سیستم جدید فرق میکنه ، مطمئنا وقتی میبینیم همارا فقط برای یک سرویس خاص این مساله رو گذاشته و تخفیفی هم نداده میشه فهمید که این سرویس برای شرکت زیاد سود ده نیست و دردسر بیشتری داره
    بنابراین می خواد که با این نوع قرار دادها دردسر این سرویس رو کم کنه و تسلطش رو بر اون افزایش بده 

چون این سرویس برای رقابت شرکتی بیشتر مد نظر بوود و به هیجان آوردن کاربر ، مشتریان این سرویس کاربران خانگی بوودن و همین باعث دردسر فراوان شده بوود برای همین این روال قیمت گذاری رو در پیش گرفت تا عامل بازدارنده ای برای خریدار وجود داشته باشه 

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

12. 5 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

من میخوام خودم شرکت اینترنتی رو عوض کنم بیام همارا سیستم ولی در مورد اون pcm که گفتید میترسم یه دفعه اون یکی شرکتی که الان دارم جمع اوری کنه بعد مخابرات pcm کنه.دیگه اونوقت باید بیخیال اینترنت بشیم.

راستی سرعت همارا سیستم چطوره؟؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دلیل خاصی داره که می خواین شرکت رو عوض کنین ؟ 

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

بازم امروز جمعه مثل چند روز پیش سرعت اینترنت خوبیده در حد قطع

صبا نت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •