منم همینومن فراگیر رو دارم میگم ها ...
فراگیرو غیر فراگیرم نداره .... هر رشته کنکوری از فراگیرم دانشجو میگیره...
منم همینومن فراگیر رو دارم میگم ها ...
فراگیرو غیر فراگیرم نداره .... هر رشته کنکوری از فراگیرم دانشجو میگیره...
bargh dare hame shakhehasham dare electronik mokhaberat ghodrat kontorol!taze javabe soale mano kac nadad!man emroz daftarcheo karto gereftam mondam chi bezanam bargh dos daram ama nemidonam teh ghabolam ya na
کد رشته برقو که میگی بده ! پس چرا من که میبینم نیست!bargh dare hame shakhehasham dare electronik mokhaberat ghodrat kontorol!taze javabe soale mano kac nadad!man emroz daftarcheo karto gereftam mondam chi bezanam bargh dos daram ama nemidonam teh ghabolam ya na
اگه میتونی بخونی بزن دیگه من چی بگم !!!×
3433 markaze teh darsasham riazi1(riazi omomi) fizik paye(mekanik)ian yani chi????????yani chi vaghean in keteaba kojas
داداش فارسی بنویس ، اعصاب مارو داغون کردی ؛ قوانینم زیر پات له کردی !
چطور نمیبینی شما !؟
بفرما :
![]()
من فک کنم دفترچه رو اشتباه گرفتم! نمیدونم نداره واسه منچطور نمیبینی شما !؟×××
!!!
بی زحمت رشته های مهندسی مرکز ورامینم میگی؟
=========
در همینجا خز شدگی رشته های مهدسی برق و پزشکی و غیره رو تسلیت عرض میکنم![]()
Last edited by hamidras; 05-01-2011 at 23:04.
دفترچه رو که سنجش تو صفحه اول سایتش گذاشته !
--------------
بفرما :
برق که با اومدن غیر انتفاعی ها خز شده بود ! ( دیگه بد ترم شد )در همینجا خز شدگی رشته های مهدسی برق و پزشکی و غیره رو تسلیت عرض میکنم
راستی پارسال یعنی هیچ پیام نوری برق هیچ گرایشیشو نداشت ؟
کممممممممممک
سلام.دوستان یه سوال داشتم.من ار مرخصی تحصیلی استفاده نمی کنم اما الان که حذف اضطراری رو می زنم میگه واحدات از حد مجاز کمتر میشه.در حالیکه حد مجاز 5 تاس.من میخوام 6 تا واحدم بمونه فقط.کسی کمکی میتونه بکنه؟
چیکار باید بکنم
معدل کتبیتون منظورم نبود ؛ منظورم معدلی بود که توی آزمون فرگیر بدست میارید !yani man ke moadele diplomam katbi shode 13 mitonam to teh reshte it bekhonam?hata age bara emtehanam hichi nakhonam?vaghean enghad asone
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
زمان حذف اضطراری تموم شده ، تنها حذفی که مونده حذف پزشکی هست که امتحانو نمیدید و یه گواهی پزشکی میبرید ؛ اگه واحدتونو حذف پزشکی کنید تو معدلتون تاثیری نداره ولی اگه سرجلسه نرید و بعدشم گواهی پزشکی نبرید فک کنم رو معدلتون هم تاثیر داشته باشه ،فرق حذف اضطراری با شرکت نکردن در امتحان چیه ؟؟
توی هر دو مورد پولمون از بین میره ؟؟
من میخوام یه درس رو امتحان ندم حذف کنم بهتره یا نرم سر جلسه امتحان ؟؟؟
حذف اضطراری و حذف پزشکی فرقی ندارن تو هر دوشون پولی که واسه اون واحد دادید میره !
خیلی ممنونمدفترچه رو که سنجش تو صفحه اول سایتش گذاشته !
--------------
بفرما :
خوبه دانشگاه ما فعلا اضافه نکرده رشته جدیدمگه نه همه درسا خودخوان میشد××× !!
ولی انصافا خوندن همچین رشته هایی تو پیام نور خیلی خیلی خیلی سخته !!برق که با اومدن غیر انتفاعی ها خز شده بود ! ( دیگه بد ترم شد )
نه هیچ جا نداشت اینو دیگه مطمئنمراستی پارسال یعنی هیچ پیام نوری برق هیچ گرایشیشو نداشت ؟(خودم ورودی جدیدم آخه!!) جدیده از امسال گذاشتن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)